با راست کلیک کردن روی پوشه های خاص Explorer بسته می شه (مشکل ویندوز یا ویروس ) {روتکیت}
از دیروز یه سری مشکلات تو سیستم رخ می ده که خودم توش موندم
1 ) از دیروز چراغ هاردم به صورت ثابت روشن مونده یعنی چشمک نمی زنه ثابت هستش :18:
2 ) وقتی هم که روی پوشه هایی با اسمهای که اعداد باشد و یا تک حرفی (1و2و3و4و5و... و A,b,s,...Z) راست کلیک می کنم Explorer.exe بسته می شه
پیغام زیر نمایش داده می شه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت تسک منیجر هم عادی هستش :
3 ) یه لحظه هم که توی گوگل هم که می خواستم جستجو کنم این صفحه ظاهر شد
کسی از دوستان درباره این مشکلات اطلاعاتی اگه داره راهنمایی کنه ممنونش می شم :11:
لاک های مربوطه ابتدا DDS سپس TDS در آخر gmer
کد:
ویندوزتون رو تازه نصب کردید؟
با نصب مجدد ویندوز مشکل حل نشده؟
برنامه خاصی نصب نکردید؟
یه بار ویندوز نصب کردم اولین باری که پیغام خطای شماره 2 رو دیدم فکر کردم از خود ویندوز باید باشه ولی بعد از نصب ویندوز و کمی اجرای برنامه های کاربری که توی درایو دیگه داشتم این مشکل دوباره پیداش شد.
1 ) برنامه zonealarm رو نصب کرده بودم که بعد از حذفش چراغ هارد به حالت قبلی ( خاموش در صورت نیاز چشمک زنان ) برگشت حالا نمی دونم مشکل از zonealarm بود یا جای دیگه
3 ) دیگه این صفحه ظاهر نشد دو سه بار دیروز ظاهر شد ولی دیگه خبری ازش نیست ارسال و دریافت شبکه هم عادی هستش
همانطوری که گفته بودید :
1) D.D.S
کد:
http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1312849466.txt
2 ) TDSSKiller
3 ) gmer
2 ) هنوز این مشکل ( راست کلیک روی پوشه هایی که اسمشون اعداد {تک رقمی یا چند رقمی } و یا حروف تکی {A,B,...Z} هنوز ادامه داره پیغام خطا نمی دونم مربوط به چی هستش :11: