پلاسما سه بعدی ال جی یا سامسونگ و یا.... !!؟
دوستان امروز رفته بودم تلویزیون ها رو یک نگاهی بکنم که از بینشون یکی رو انتخاب کنم
ولی الان واقعا انتخاب سخت شده !!
من دنبال یک پلاسما میگشتم که قیمتش مناسب باشه و حدود 800 900 تومان باشه که دیدم مدل های سه بعدی پلاسما هم اومده ! که واقعا آدم رو وسوسه میکنن ! و قیمت هاشون هم بسیار عالی بود ! :::
پلاسما سه بعدی سامسونگ 43 اینچ
3 ورودی HDMI
سیستم ذخیره انرژی
ورودی usb
مدل : PS43D495
قیمت : 976.000 تومان
پلاسما سه بعدی ال جی 42 اینچ
قابلیت تبدیل تصاویر 2 بعدی به 3 بعدی
راحی فوق باریک
دارای صفحه محافظ شیشه ای
سرعت تصویر 600HZ
مدل: 42PW35000
قیمت: 950.000 تومان !!!!!
من فقط همین پلاسما های سه بعدی رو تو هایپر استار دیدم. قیمتش هاش هم خیلی عالیه
واقعا آدم گیج میشه که چیکار کنه !؟
پلاسما های سه بعدی دیگه ایی هم هست که مثل اینها قیمتش هاش مناسب باشه ؟
و اینکه این جوایزی که صدا و سیما تبلیغ میکنه و برای ال جی هست ( مثل یک سال اینترنت پر سرعت رایگان و مودم و 10 عینک و... ) به این پلاسما های سه بعدی ال جی تعلق میگیره ؟
و پلاسما های بهتری در راه نیست ؟
اگر همتوضیحات و اطلاعاتی هست که لازمه ازشون با خبر بشوم لطفا بهم بگید تا بهترین انتخاب رو بکنم
بررسی samsung d495 با lg pw3500
سلام من خیلی در مورد این دو مدل تحقیق کردم ولی به نتیجه نرسیدم
samsung d495 : دومین محصول از سری جدید تلویزیونهای پلاسمای سامسونگ مدل D495 میباشد. دو عضو حاضر در این گروه در دو سایز 43 و 51 اینچ ارائه می شوند که هر دو نیز علاوه بر محتوای معمول Full HD در کلاس دو بعدی، امکان نمایش محتوای سه بعدی را نیز با کمک عینک های مخصوص Active (شاتر) سامسونگ دارا هستند. سیستم پیشرفته پردازش تصویر در پنل های D495 گذشته از ایجاد تصاویری شفاف با کنتراست فوق العاده امکان تبدیل آسان و بلافاصله محتوای دو بعدی به تصاویر سه بعدی را نیز فراهم می آورد که از این لحاظ یکی از برترین محصولات در ردیف مدل های هم قیمت خود در بین رقبا به شمار می رود. موتور پردازش تصویر سه بعدی این مدل ها همچون سری D8880 از نوع 3D Hyper Real engine است که کیفیت فوق العاده ای را ایجاد می کند. در ساختار اعضای دو گانه سری D495 از سه اتصال HDMI و یک ورودی USB استفاده شده که می توان هرگونه محتوای صوتی و تصویری مورد پشتیبانی را از PC به تلویزیون و بالعکس منتقل کرد. دیگر قابلیت فوق العاده این پنل ها حضور گیرنده تلویزیون های دیجیتالی به فرم ----T است که امکان دریافت و نمایش شبکه های دیجتالی را با بالاترین کیفیت و کمترین میزان افت سیگنال فراهم می آورد.
lg pw3500 :
نوشته شده توسط aminkh17
دوستان من تلویزیون پلاسما LG 42pw3500 رو خریداری کردم.
به شخصه تجربیاتم رو از خریدم براتون می نویسم
اولا اینکه برای این تلویزیون در وب و مخصوصا سایتهای ایرانی LG هیچ منبعی پیدا نکردم
قیمت 950000 تومان خریدم، بدون عینک 3D و یا فیلم در کنار آن.
1- اینکه پلاسما است از نسل جدید، تصاویر زیبا هستند (از نظر من طبیعی تر از LCD , LEDمی باشد)
2- ضخامت زیادی نداره یکی ندونه فکر می کنه LED هستش
3- تقریبا هر نوع فرمتی رو در فیلم وصدا و تصویر پخش می کنه. من هارد اکسترنالم رو که بستم بهش هر نوع فیلمی هم دارم و هر نوع زیرنویس فیلم ها رو هم پخش کرد. برای من که خیلی اتفاق خوبی بود که نگران دستگاه پخش کننده خوبی بودم.
4- در پخش تصاویر همزمان امکان پخش موسیقی را هم دارد
5- گیرنده دیجیتالی تلویزیون هم دارد یعنی 8 کانال دیجیتال ایران رو با کیفیت بسیار عالی و 10 کانال رادیو دیجیتالی رو گرفت. من فقط کانال استانی تبریز رو از آنالوگ دریافت کردم که امیدوارم اونهم بزودی دیحیتال شود. هر چند در عوض کردن بین کانالها کمی کند عمل می کنه
6- مختصری حرارت زیادی تولید می کند ولی فکر نکنم مساله ساز باشد
7- زاویه دید بسیار عالی تقریبا 180درجه
8- شفافیت تصویر و سرعت واکنش تصویر بسیار خوب است
9- 3Dشو فعلا تست نکردم، عینک خریدم اونها رو هم میگم
D495 VS PW3500 ???
دوستان کسی میشه بگه کدوم این دومدل d495 samsung یا pw3500 lg بهتره هم از نظر کیفیت تصویر دو بعدی و سه بعدی ؟
و آیا کدوم full hd هستن ؟
هم این که برای دیدن تصویر 3 بعدی نیاز به عینک Active هست به تنهای یا لوازم دیگه همراه عینک می خواهد؟
اگه میشه بررسی کامل باشه که معلوم بشه که کدام یکی بهتره؟
lg pw3500 vs samsung d495
فکر کنم کسی تا حالا این دو تلویزیون پلاسما از نزدیک 3d تست نکرده چون هر دو این ها دارای عینک اکتیو هستن نه پسیو وقیمت عینک ها بالا هست.
ولی کیفیت سه بعدی بالای داران
مدل سامسونگ d495 43" با دو تا عینک فروشنده 990 میده
ولی ال جی pw 3500 42 بدون عینک میدن 950 میده این که ال جی مصرف برق 107 وات هست و خیلی باریک هست.
لطفا اگه کسی pw3500 va d495 واقعا از نزدیک تست کرده کیفیت دو بعدی وسه بعدی کدوم یکی بهتره؟
وسوال دیگه بهترین مدل تلویزیون پلاسما که full hd باشه و دوبعد باشه فقط و امکانات خوبی داشته باشه با کیفیت تصویر خوب تو برند سامسونگ و ال جی کدوم مدل هست ؟