در آستانه سالروز تولد این خواننده و آهنگساز، اینجا دانلود و گوش کنید؛
قطعه «بمیرم برات» با صدای شهاب رمضان
موسیقی ما - آرتین ولی الهی: شهاب رمضان در آستانه ی سالروز تولدش (28 مهر)، قطعه ی جدید را تولید و منتشر نموده است. این قطعه ی احساسی «بمیرم برات» نام دارد و با یک گیتار تنظیم شده است. ترانه ی این اثر را سید محمد کاظمی سروده و سیاوش صدری آن را تنظیم کرده و ملودیِ حسی این قطعه را نیز شهاب رمضان ساخته است. مهرشاد خدابخشی نوازندگی گیتار «بمیرم برات» را بر عهده داشته است.
شهاب رمضان در گفت و گو با سایت موسیقی ما در خصوص آلبوم دومش گفت: «آلبوم مراحل اداری را در ارشاد سپری می کند و پس از کسب مجوزهای لازم، به امید خدا دی ماه روانه ی توسط «آوای هنر» و «هنر اول» بازار خواهد شد. بر خود وظیفه می دانم از همکاری همه ی دوستانی که در تهیه این آلبوم در کنارم بودند سپاسگزاری کنم. از براداران خسروی (سیروان و زانیار) به خاطر لطف و همراهی همیشگی شان بی نهایت ممنونم. همچنین از آقایان محمد جلیل پور (مدیر شرکت آوای هنر)، مجید محسنی (مدیر شرکت هنر اول) و علی نیکونیا (مدیر تولید و روابط عمومی شرکت آوای هنر) نیز به خاطر زحماتشان تشکر می کنم. امیدوارم آلبوم در موعد مقرر منتشر شود و مورد رضایت مخاطبین قرار گیرد».
آلبوم «جشن تنهایی» 11 قطعه دارد که ترانه های آنها توسط امیر ارجینی، حسین صفا، حسین غیاثی، امیر یگانه، علی بحرینی و علی استیری سروده شده است. در این آلبوم علاوه بر خود شهاب رمضان، سیروان خسروی، امیر یگانه و سعید سام نیز ملودی دارند. تنظیم قطعات آلبوم توسط سیروان خسروی (8 قطعه) و زانیار خسروی (3قطعه) صورت گرفته است.
قطعه ی «بمیرم برات» را در ادامه از سایت موسیقی ما دریافت کنید:
هوای دلت باز ابری شده
چرا غصه داری بگو چی شده
از اول دلت قسمت من نبود
بگو آخرش قسمت کی شده
چه بغضی نشسته تو لحن صدات
چقدر گریه کردی بمیرم برات
باید راهم از تو جدا شه ولی
منو حبس کردی تو عمق چشات
چقد گوشه گیری، کجا داری میری
واسه کی قراره از امشب بمیری
همش بیقراری، همش بغض داری
میخوای مثل ابر بهاری بباری
دیگه خستم از خواهش بی اثر
بیا هر چی داری از اینجا ببر
آخه من به هر در زدم وا نشد
همینه که موندم همش پشت در
حالا که نگاه تو غمگین شده
فضای اتاقم چه سنگین شده
بشین قبل رفتن واسه من بگو
چرا آخر قصه مون این شده
[HTML]http://dl.musicema.com/music/tracks/Shahab%20Ramezan%20-%20Bemiram%20Baraat.mp3[/HTML]