با سلام خدمت دوستان
خوب هیچ جایی بحث در مورد adsl خوزستان نبود امیدوارم اینجا محل خوبی برای بحث در مورد خدمات و مشکلانش باشه.
Printable View
با سلام خدمت دوستان
خوب هیچ جایی بحث در مورد adsl خوزستان نبود امیدوارم اینجا محل خوبی برای بحث در مورد خدمات و مشکلانش باشه.
سلام دوست عزیز
نظر خودت چیه!
خوب اغاز کننده ی اینجا بودم تا خوزستانی های عزیز که از خدماتش استفاده میکنن بیان اینجا بحث کنن سوالات و مشکلاتو باهم در میون بذاریم.البته من خودم وارد نیستم.الان از سرعت 256 استفاده میکنم سرعتش خیلی خوبه سرعت دانلودم بین 30 تا40 متغییره یک ماهشون ترافیک 2 دارن و2تا6صبحم رایگانه.البته امیدوارم رایگانشو بیشتر کنن.من خودم چند مشکل دارم مثلا شرکت ارائه دهندش یه سایت درستو حسابی ازش ندارم از اخبارش باخبر بشم مثلا بفهمیم چه روزایی دانلود رایگانه چون ظاهرا واسه روزهای عیدو...رایگانه.ودیگه نمیدونم از ترافیکم چقدر مونده.چون شب که دانلود میکنم خوب حجم دالود رو میزنه کلی حساب میکنه تا الان چقدر دانلود کردم.سایت دادن sigmaواسه محاسبه ی اینکه چقدر استفاده کردی ولی کلی میزنه نامرد.حالا میترسم برم بگن تو اینقدر بیشتر از ترافیکت استفاده کردی پولشو بده:41:.
سلام تو رامهرمز مخابرات جاي ADSL به ادم فحش ميدن:31:
ميرم مخابرات ميپرسم سرويس داريد يا نه اول اينكه جواب درست حسابي نميدم دوما ادمو به هم پاس كاري ميكنن بنابراين بيخيال مخابرات شدم الانم ADSL256 آسياتك دارم نامحدود 25 هزارتومن سرعت دانلودم حداقل 30حداكثر 70 :8:
مثل اینکه خیلی نامردن:13:.بابا دنبالش میکردی به خدا نال این مخابرات قیمتاش خوبن تازه میگن شرکته تازه تاسیسه شاید در اینده خدماتش بهتر هم بشه.نقل قول:اینم ادرسشه میتونی اینترنتی ثبت نام کنی.البته باید یکی از دفترای خدمات ارتباطی نمایندش باشه من خودم اصلا مخابرات نرفتم رفتم نمایندگیش که یکی از دفترای خدمات ارتباطی بود.کد:http://www.kishoasis.com
<LI class=ContactTXT1 dir=rtl>حداکثر پهنای باند قابل واگذاری به مشترکین حقیقی 128kb/s میباشد. ضمنا واگذاری پهنای باند بالاتر از 128kb/s به مشترکین حقیقی با ارائه مجوز بلامانع است.
چه مجوزي ميخواد؟
فرقی نمیکنه شرکت-مغازه به این حقوقیاش میدن.ماکه با جواز کلوپ سرکوچمون گرفتیم!:31:نقل قول:
نه شرکتش کیانپارسه خ اسفند شرقی پلاک 8نقل قول:
تفاوتش با بقیه اینه که اونها پورت رو اجاره میکنن و بعد به مشتری هاشون پهنای باند رو میفروشن
ولی این مستقیم پورت رو اجاره میده
تازه راه افتاده
قیمتهاش بد نیست
از شاتل و پارس آنلاین پایین تره
باید دید خدماتش چطوره
من یکی از دوستام گرفته میگه قطعی و تایم اوت نداره
ولی من با پارس آنلاین بعضی اوقات توی روز تایم اوت دارم
همونطوری که خودت گفتی تازه راه افتاده...نقل قول:
تا ببینیم چجوری ادامه میده...
در ضمن یعنی الان پارس تو مشکل سرعت نداره؟
خوب منم تصمیم گرفتم برم مخابرات . 20 همین ماه میرم میگیرم . وصل شد میام از سرعت و اینا خبر میدم :40::40:
خوش بحالتون
ما که مرکز تلفن آزادی هستیم خطمون فیبر نوری شده! پدر مخایرات هم روش adsl نمیده!:19:
حالا من باید برم سمت وایمکس:13:
من که دارم ازش راضیم فقط نمیدونم چقدر از ترافیکم استفاده کردم:13:.
مشکل سرعت نه ولی بعضی اوقات تایم اوت دارهنقل قول:
اونم زنگ میزنم میگن سراسریه و از ما نیست و تقصیر مخابراته
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
پارس آنلاین توی مرکز شما ارایه میدهنقل قول:
مطمئنم
چون دوستم هم با پیش شماره 559 و خط فیبر نوری از پارس آنلاین اکانت داره
امکانش هست بگی شبا با 256 چه قدر دانلود میکنی ؟ 4 ساعت برای دانلود شبانه خیلی کم نیست ؟
اونوقت اطلاع داری با کارت دانشجویی سرعت بالای 128 به کاربر خانگی میدن یا نه ؟
با اجازه علی جان . نه دوست عزیز با کارت دانشجویی نمیدن ! من زنگ زدم گفت : جواز کسب- یا نامه از شرکت- یا یه نامه از شرکت که مضمونش این باشه که شما برای انجام کار های اداری در خانه به سرعت بالای 128 نیاز دارید :46:نقل قول:
موفق باشید :40:
سلام جانمنقل قول:
خوب 4 ساعت هم کم هست ولی از هیچی بهتره.شبا هم تقریبا حدود 400 مگابایتی دانلود میکنم.که بد نیست.
دوست عزیز من صبا نت دارم...اما اینترنت شبانش خیلی افتضاحه.. 4 کیلو بایته!!!.
اما سرعت روزش عالیه..ماهیانه 13400 تومان میدم با محدودیت 3گیگ.
میشه بگی هزینه راه اندازیش شما چقدر شده و شبا با چه سرعتی دانلود میکنی؟؟(دستمزد و همچی)
در کل ممنون میشم بگی چقدر هزینه کردی!!1 میخوام ببینم برام صرف میکنه عوضش کنم!!!! چون صبانت اینترنت رایگانش(شبانش)افتضاحه
سلامنقل قول:
اقا فضولی نباشه ولی به نظر خودت برای 400 مگ ارزش داره کامپیوتر روشن بمونه؟ حداقل میشه یه استراحتی داد:31: بهش
مدتیه سرعت دانلود من شبا شده حدود 60 قبلا 200 بود زورم میاد برای 1.2 گیگ کامپیوتر رو روشن کنم تازه قبلا هم که رویه 200 بود هر شب دانلود نداشتم !!
البته من خوزستان نیستما شیرازم ولی روزانه سرعتم همون 200 هست :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6316709&postcount=38
خوش به حالت.درست میگی ولی خوب ما بدبخت بیچاره ها همینه که داریم چه کنیم.:41:نقل قول:
بابا این مخابرات خیلی گرون میده....
شما وقتی با مخابرات بقیه استان ها مقایسه می کنی میبینی که زمین تا آسمون قیمتاش فرق داره....!:18:
مگه مخابرات نباید سرویس هاش رو همه جا با یه نرخ ارائه بده؟!:13:
واقعا 400 مگابایت کمه ! من پارس انلاینی هستم میخواستم بیام مخابرات ولی با این شرایط فکر نکنم :13: من در بدترین شرایط 500 مگ دانلود می کنم و در شرایط عادی 1.2 گیگنقل قول:
مشکل پارس انلاین اینه که یکی دو هفته ای هست که یا پینگش 500 هست و سرعت روی 15 یا پینگش 150 میشه (!! ) و سرعت میاد روی 6-5 ! واقعا ازار دهنده هست :2:
راستش من بیشتر فیلم دانلود میکنمنقل قول:
اون موقع که سرعت 200 بود من شبی حدود 3 تا 4 گیگ دانلود داشتم کانکشن ها رو هم رویه 16 تنظیم کرده بودم!
ولی الان میشه حدود یه فیلم که میبینم زیاد ارزشی نداره! اگر نا محدود هست که بدک نیست ولی اگه محدوده که واقعا هر نرم افزار یا فیلم و یا... هرچیزی از بازار بگیری خیلی ارزونتر در میاد :11:
خوب شهر ما کوچیکه کلا دو شرکت بیشتر نبودن که adsl داشتن تازشم خیلی گرون و محدود بودن.adslمخابرات واسه ما خیلی خوبه ولی در واقعیت خوب نیست چاره ای هم نداریم.هیچ شرکت معروفی هم تو امیدیه نمایندگی نداره.این است وضعیت اینترنت ایران.بعد طرف تو کره با سرعت 30 مگ وصل میشه....:41:نقل قول:
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
نه بابا من یه فیلمو تو دو شب دانلود میکنم.اصلا سرویس نامحدود هم نداره.مجبوریم به همین قانع باشیمنقل قول:
بابا به خدا تقصیر خودمونه که اعتراض نمی کنیم...
آخه همه جا مخابرات داره سرویس نا محدود میده اینجا حجمی میده به قیمت خون باباش...
مطمئنم این مخابرات خوزستان داره رابط بازی می کنه ...
این شرکت کیش هم به نظر یه شرکت خصوصیه....مخابرات دولتیه! اینا اصلا با هم نمی خونه...
مخابرات بقیه شهر ها رو چک کردم اونا هم دیگه سرویس نامحدود رو برداشتن ...نقل قول:
قیمت هر گیگ اضافی مخابرات هم پایینه :27:
مشکل اون ساعت دانلود رایگان کمش هست ، اگه دو ساعت بهش اضافه بشه ارزش رفتن داره ...
عزیز 128 kb ارزش رفتن داره؟نقل قول:
البته adsl پارس آفلاینی که من الان دارم از 128 هم کمتره ولی بازم خطری که بخوای به یه شرکت خصوصی که پول ک...
ننشو میگیره اطمینان کنی...
من تصمیم گرفتم برم سمت مخابرات بقول دوستمون پارس آقلاین خیلی آشغال شده و سرعتم شبها 5 6 کیلو بایت و روزها 12-15 یعنی از سرعت ایرانسل هم کمتره شبها هم که عمرا دانلود کنم آخه سرعت 3 کیلوبایت ارزش داره قبلنا اینطور نبود و سرعت روز و شب عالی بود شبی دوتا فیلم دانلود می کردیم (البته ماله 1 ساله پیشه این حرف!) خواستم برم شاتل یا همون نیماد دیدم اونم گند زد میترسم برم مخابرات اونم 3- 4 ماه دیگه بازی در بیاره والان برای جذب مشتری سرعت خوب بده و بعدش خراب کنه . الانم دارم از سرویس ماهواره ای استفاده می کنم با سرعت 150 کیلو دانلود دارم و دنبال یک سرویس ارزون باسه Send میگردم و میترسم پورت های مخابرات همه بسته باشه!!! مثل خر ادم تو گل گیر می کنه همینه! میگن تو بهشت زندگی می کنیم اما یه عمره نفهمیده بودم که الان خوب شیر فهم شدم اونم با دمای 55 درجه! :19:
سرعت ما هم انچنان خوب نیست نسبت به جاهای دیگه ولی خوب تا حالا که نزدیک یک ماهه دارمش قعطی نداشته سرعت دانلودم حدودای 20 تا 40 متغییره.نقل قول:
سلام بچه ها سرعت دانلود از انچه که بودم هم کمتر شده و نهایتش به 20 میرسه.:41::19:
سرعت به حال اول برگشتنقل قول:
سلام به دوستان. فقط میتونم بگم لعنت به پارس آنلاین و پیشتیبانی پارس آنلاین چه تهران چه اهواز. امروز چهارمین روزه که اینترنتم قطعه .روز اول که باهاشون تماس گرفتم گفتن سیمای تلفونت سلفات زده تا آخر وقت درست میشه روز دوم گفتن مخابرات داره کابل برگردون میکنه عجیبه تلفنمون قطع نشده بود روز سوم گفتن برق مخابرات منطقه آزادی قطع شده و مشکل داره شما لطف کن برو منطقه آزادی بهشون اطلاع بده شاید درستش کنن دیروز که رفتم پیش آقای صالحی مسئول شبکه آزادی تا جریان بهش گفتم گفت:بیخود کردن دروغ گفتن ما نه کابل برگردان داشتیم نه برقمون مشکل داشته .مشکل از خود پارس آنلاین که لعنت خدا به مدیراشون باشه انشالله .امروز دوباره تماس گرفتم با این خراب شده گفت مشکل از کافوهامونه که اونم قرار از تهران کارشناس بیاد ببینه مشکل از کجاست. خاک بر سر پارس آنلاین هم اهواز و هم تهران که نمیتونن مشکو حل کنن. از دوستان کسی تو محدوده پاداد یا فاز2پاداد اهواز روی خط فیبر نوری از پارس آنلاین ای دی اس ال گرفته؟مال اوناهم قطع شده یا این بی شرفای دزد ژنتیک فقط مال منو قطع کردن.؟
پست بالا را میخواستم سه روز پیش بذارم اما با سرعت مزخرف دایال آپ هر کاری کردم که بفرستم نشد. و اما باقی جریان:لعنت به پارس آنلاین .خوب دیروز دوباره رفتم مخابرات اما اینبار پیش ریس مخابرات آزادی ،ایشونم گفتن مشکل از خود پارس آنلاینه حتی به جهانگیری مسئول پارس آنلاین گفتم چرا به مشتریاتون میگید مشکل از مخابراته و برید مخابرات پیگیری کنید و به ما ربطی نداره و ایشون عذر خواهی کرده بودن که شما درست میگید.
آقای یعقوبی ریس مخابرات بهم گفت که خودشونم دارن پیگیری میکنن انشالله درست میشه گفت اکثر مدیراهم تو اون منطقه اینترنتشون قطع شده.بهش گفتم که نمیشه مخابرات روی فیبرنوری ای دی اس ال بده که گفت همین امروز جلسه ای در این مورد برگزار شده که به زودی تجهیزاتش را میاریم نصب میکنیم که روی فیبر نوری هم خدمات بدن انشالله. منم که دیدم تنور داغه بهش گفتم راستی چرا اینقدر تعرفه هاتون گرونه 2گیگ 128 8000تومن اما پسر خالم تو تهران از مخابرات 128نامحدود گرفته ماهی 10تومن 256 قیمت نامحدودش 12تومنه شماها چرا گرون فروشی میکنید ؟؟هر گیگ رو4500میدید اما جاهای دیگه مثه زاهدان گیگی2500 هستش.یعنی زاهدان از ما پیشرفته تره؟اولش آقای صالحی قبول نمیکردن میگفتن که قیمتا سراسریه اما آقای یعقوبی بهش گفتن که نه سراسری نیست.بهم گفت چون ای دی اس ال هنوز تو اهواز جا نیوفتاده ما با این قیمت میدیم. منم در امد بهش گفتم که این چه کاری وقتی قیمت بالا باشه که کسی نمیگیره بعدش آقای یعقوبی بهم گفت انشالله به زودی قرار هم تعرفه هارو کم کنیم و هم روی فیبرنوری خدمات بدیم گفت خیلیها از الان میخوان بیان از مخابرات خدمات بگیرن.اینو گفتم که دوستان مطلع باشن. اما جریان خودم با این پارس آنلاین لعنتی :امروز ساعت11صبح نتم وصل شده امـــــــــــــــــــــــ ـــــــــا تا مخابرات روی فیبر خدمات بده از این شرکت لعنتی فرار میکنم. با تشکر
نقل قول:
من صبانت دارم سرعت روزانه 50 تا 120 و شبانه 3 به بعد هست سرعت 7
من می خوام از مخابرات بگیرم چطوره ؟
صبانت 128 میده ماهی 3 گیگ ترافیک 13400 مخابرات 512 میده 2 گیگ 11600
دوستان واسه مشاهده ترافیم مصرفی و مدیریت اون برنامه زیر رو نصب کنید عالیه .
DU METER
دوستان من از صبانت 128 دارم و اینم پینکش می خوام بیام ایرانسل سرعتش خوبه یا برم 512 مخابرات بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من و تو دقیق شرایط هم رو داریم.......منم شبانش 7 کیلو بایته....فکر کنم هم محله باشیم:46:نقل قول:
ایرنسل نگیر......خرجت بیشتر میشه...در ضمن ایرانسل با بارون و خاک و طوفان که اینجا زیاد هست خراب میشه....تازه قبلش یه چکی کن بین آنتن ایرانسل نزدیکتون هست یا نه!!!!
در کل هر کدوم رو گرفتی یه خبر بده ببینم چطوره سرعتت چون منم راضی نیستم.....
ولی از مخابرات بگیری بازم میگم بهتره اینم سایتش
کد:http://adsl.kishoasis.com/
سرعت روزانت که خیلی خوبه ولی سرعت شبانت کمه.سرعت مخابرات کلا حدود 30 هستش شب وروز تو امیدیه.نقل قول:
اگه سرعتش روز و شب 30 هست پس همین صبانت خوبه چون من شبانه نیاز ندارم و دکل ایرانسل 500 متری ماست .
سلام من 1 مگ اسياتك دارم روزا سرعت 30 تا 50 و شبا 9 تا 12 مي دانلوده ميخوام از مخابرات سرويس بگيرم 256 به خانگي ميدن سرعت دانلود روز وشب چنده؟
به خونگی فقط 128 میدن واسه بالاتر باید از یه شرکتی مغازه ای چیزی گواهیشونو بگیری سرعت دانلود هم متوسط 30 هستش.نقل قول:
دوست عزیز خدماتش چطوره؟؟؟...مثلا چطوری شارژ مجدد میکنی؟ ونقل قول:
ایا میتونی باقی مانده شارژت رو بدونی؟
عزیز این سایتشه:نقل قول:
و این عزیز هم تو امیدیه هستن که اگه شما تو اهوازی که هیچ ربطی بهم ندارید...کد:http://adsl.kishoasis.com/
اسم این نت adsl مخابراته ولی شرکت خصوصی مثل اینکه پیمانکاریشو گرفته...
من کسی رو نمیشناسم که از مخابرات گرفته باشه و کسی هم هنوز از این شرکت نگرفته که بیاد اینجا آمار بده...