سلام
کلیه مباحث مربوط به مشاوره برای خرید آیپد در این تاپیک انجام می شود. از ارسال تاپیک جدید یا ارسال سوالات مربوط به خرید آیپد در سایر تاپیک ها خودداری کنید.
ممنون.
Printable View
سلام
کلیه مباحث مربوط به مشاوره برای خرید آیپد در این تاپیک انجام می شود. از ارسال تاپیک جدید یا ارسال سوالات مربوط به خرید آیپد در سایر تاپیک ها خودداری کنید.
ممنون.
ببخشید مواردی که باید موقع خرید آیپد 2 بهش دقت کرد چیه که سرمون کلاه نره و احیانا آیپد دست دوم رو جای آک بهمون نندازن ؟
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا درست حسابی راه نیفتاده برو تو تاپیک iphone تو بحش موبایل یه تاپیک خوب برای ipad اونجا هست اونجا سوالت رو بپرس
ببین عزیز دلم ایپد ها دارای یه لایه پلاستیکی پک شده روی باکس هستن که تقلید این کار بسیار بسیار دشوار هستنقل قول:
سلام
نکات کلی و اصلی رو بیشتری ها اطلاع دارن ، چند نکته رو تیتر وار میگم که شاید بهش زیاد توجه نشده باشه و هنگام خرید و مقایسه واسه کاربران که اطلاعات کاملی ندارند میتونه مفید باشه
۱. کیفیت عکسبرداری ایپد ۲ کاملا ضعیف هست اما این دوربین میتونه با کیفیت 720P و سرعت 30 فرم در ثانیه فیلمبرداری بکنه که این توانایی رو شاید دوربین های ۵ مگاپیکسلی سایر برندها نداشته باشند
۲. از نظر فرکانس کاری در مقایسه با مدل قبلی یعنی ایپد ۱ این پردازنده با فرکانس ۹۰۰ مگاهرتز ضعیف تر هست اما استفاده از ۲ هسته مجزا این کاهش رو نه تنها جبران میکنه بلکه در شرایط مشابه بسیار قدرتمندتر هم عمل میکنه
من دارم اگه ميخاين براي دوربينش بخرينش پس نخرين چون نه عكس برداريش به درد ميخوره نه فيلم برداريش
سلام حرف شما کاملا درست ولی مگه کسی واسه کاربری دوربین تبلت میخره ؟نقل قول:
در ضمن حرفتون در مورد اینکه کیفیت عکس ها بدرد نمی خورن رو کاملا قبول دارم ولی فیلم برداری 720P واسه یه تبلت کاملا ایده ال و مناسب هست .
مرسی
منم منظورم همين هست يعني اگه ميخواين براي كاربري دوربين تبلت بخرين و اين مورد براتون اهميت داره نسبت به چيزاي ديگه ايپد اصلا به درد نميخوره
فيلم برداريشم درست كه رزولويشن ٧٢٠ داره و ٣٠ فرم بر ثانيه ميگيره ولي اونقدر نويز داره كه انگار دارين يه تصوير برفكي نگاه ميكنين پس فيلم برداريشم مثل عكس برداريش به درد نميخوره
ولي باور كنيد تو يه تبلت همچين چيزي اصلا به كار نمي ياد من براش يه كيس ايپد١ گرفتم كه اصلا سوراخ دوربين نداره هيچ مكلي هم ندارم چون اصلا ازش استفاده نميكنم
البته فرکانس پردازنده iPad 2 هم 1 گیگاهرتز است، فقط بطور Dynamic در لود های مختلف برای کم کردن مصرف باتری فرکانس پایین میره، مثل پردازنده های دسکتاپ.نقل قول:
ولی هر جا من دیدم یه ضرب ۹۰۰ اشاره شد
900MHz dual-core ARM Cortex-A9 proccessor, PowerVR SGX543MP2 GPU, Apple A5 chipse
ولی واسه ایپد ۱ :نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/apple_ipad_2_wi_fi-3847.php
1GHz ARM Cortex-A8 processor, PowerVR SGX535GPU, Apple A4 chipset
پس چرا این دو تفاوت دارن ؟نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/apple_ipad_wi_fi-3828.php
این حالت واسه پردازنده ی ایپد ۱ مشابه نیست ؟نقل قول:
البته فرکانس پردازنده iPad 2 هم 1 گیگاهرتز است، فقط بطور Dynamic در لود های مختلف برای کم کردن مصرف باتری فرکانس پایین میره، مثل پردازنده های دسکتاپ.
مرسی
سایت اپل نوشته یک گیگاهرتز، که مهمترین و مستند ترین منبع است:نقل قول:
کد:http://www.apple.com/ipad/specs
- 1GHz dual-core Apple A5 custom-designed, high-performance, low-power system-on-a-chip
iPad هم همینطور بود، آیفون ها هم همینطور هستند. اینکه چرا GSMArena (به اشتباه) نوشته 900 مگاهرتز به یه برنامه بنچمارک برمی گرده که در زمان تستش در CPU در فرکانس 900 مگاهرتز کار می کرد، و خیلی سایت ها (از جمله GSMArena) هم "کورکورانه" کپی کردن. الان API هایی وجود داره برنامه نویس ها می تونن CPU رو در برنامه هاشون در بالاترین حد کارکردش قرار بدن، که یک گیگاهرتز است.
سلام
دوستان من بین ایپد 2 و گلکسی سامسونگ موندم کدوم بهتره؟
مرسی
عزیزان، قصد ابتیاع یک فروند از این موجود رو دارم، حالا با احتساب اینکه اصلن قصد ندارم توش فیلم بریزم، آیا 16 گیگ کفاف حدود شص هفتاد تا نرمافزار تخصصی، یه چار پنج گیگ فایل مولتیمدیا و چند تا بازی رو میده ؟
ممنون :-)
نه.....32 گیگ بگیر....16 یعنی 12 که خیلی کمه
میشه محبت کنین یه نمونه از فیلم برداری و عکاسش بذارین؟نقل قول:
یه سوال هم داشتم
بیشترین کاربردش چیه؟
کار لپتاب رو انجام میده؟
شماره دو این وسیله در اومده؟
قیمتش چنده؟
شماره ٢ اومده ديگه يه نگاه به تاپيك بنداز!
بيشترين كاربردش اينترنته يعني اين رو گرفتي يه نت خوب وايرلس هم بايد بگيري بعدش براي من كاره كه باهاش كار هام رو به مشتري اراىه ميكنم بعد بازي و يه سري كاراي خاص و جذاب
نمي شه گفت دقيقا اون كار رو انجام ميده يه چيزيه بين لپتاپ و موبايل ولي به موبايل نزديكتره قيمت هم فكر كنم بهترين مدل الان ١٠٧٠٠٠٠ باشه ٦٤ با 3g
سلام..یه سوال داشتم..
تبلتی هست که روش ویندوز نصب باشه..؟
یا همشون آندروییده یا همین اپل که فکر کنم سیستم عاملش مکه؟
نقل قول:
بله هست ولی معمولا وزن زیاد و یا باتری ضعیف تری دارند مثل:
Asus Eee Slate
Acer Iconia Tab W500
ViewSonic ViewPad 10
Archos 9 PC Tablet
سلام دوستان
من قصد خرید یه آیپد 2 دارم و کارم باهاش اینترنت و گیمه. میخاستم بدونم میتونم راحت روش هر برنامه یا بازی خواستم بریزم؟ یا هر بار باید کلی پول بدم؟
مورد بعدی با گارانتی بخرم یانه؟ آخه گارانتی میگه اگه جیلبریک کنی گارانتیت باطل میشه و باید بیاری ما برات نرم افزار بریزیم!!! خیلی مسخرس .
مرسی
دوست من در خرید آیپد 2 شک نکن...
فقط یادت باشه مدل 3g بگیری...
پست قبلیم که حذف شد ولی برای اینکه با iPad 2 بیشتر آشنا بشید توصیه می کنم لینک زیر را مطالعه کنید. حتما حتما نظرات افراد را که ذیل مقاله نوشته شده را هم ببینید.نقل قول:
[HTML]http://www.narenji.ir/tablet-pc-narenji-sections-55/79-tablet/2587-ipad2-specifications-apple[/HTML]
دوستان تنها چیزی که من رو از خرید این تبلت داره منصرف میکنه عدم ساپورت فلشه! راهی وجود داره؟؟؟ متلا میشه تو youtube فیلم دید باهاش یا کلا از فلش محرومیم؟
App یوتیوب وجود داره (بطور پیشفرض در آیپد هست) و می تونید استفاده کنید.نقل قول:
+
یوتیوب (و تقریبا همه سایت های معروف ویدیو) تنظیمات HTML5 هم دارن. اونهایی هم که ندارن رو میشه با Skyfire دید.
من تا 900 تومن میتونم خرج تبلت کنم....چی بکیرم دوستان؟لطفا کامل رهنماییم کنید
بچه ها من بین ipad 1 و P1010 موندم ؟
از یه طرف P1010 دوربین داره و حافظش بیشتره از یه طرف آیپد و اپل بودنشو داریم
لطفا مشه به من بگین فرقipad با ipod چیه؟
iPod یک دستگاه پخش موسیقی قابل حمل و سبک هست..نقل قول:
ولی iPad یک تبلت نسبتا بزرگ ( نسبت به iPod ) است که برای اینترنت گردی بسیار مناسب میباشد
ممنون از شما
کسی قیمت جهانی ipad2 و قیمت گمرکش را داره؟ ممنون
من زیاد وارد نیستم
برای کارای ابتدایی مث مدیا و بازی میشه بگین خیلی تفاوته بین شماره یک و دو آی پد؟
سلام من و دوستام می خواستیم چند تا آیپد بگیریم تو کدوم از این جا ها نماینگی رسمی اپل هست؟
1-دبی
2-ترکیه
3-ارمنستان
سپاس
شما ممکنه فرق زیادی رو الآن نبینی اما در آینده (شاید هم همین حالا) به خاطر اینکه سی پی یو نسخه دو قویتره کم کم می بینی فلان بازی روی 1 بد اجرا می شه یا اجرا نمیشه همون اول کاری ها که آیپد دو هنوز -- نشده بود نرم افزار iMovie فقط روی آیپد دو نصب می شد. به نظر من اگر توان مالی داری دو را بخر.نقل قول:
سلام. من قصد خرید تبلت دارم ولی راستش اطلاعات خاصی ندارم ... بین این دو تا کدام را بگیرم؟ اصلآ تفاوت این دو در چه چیزهایی است؟ ... استفاده ای که می خواهم از تبلت بکنم بیشتر برای خواندن کتاب و دیدن فیلم و اینترنت گردی هستش ... کدام برای من مناسب تر است؟ یک دنیا تشکر.
iPad 2 WiFi 16 GB
iPad 2 WiFi-3G 16 GB
دوستان عزیز من احتمالا تا 2 ، 3 هفته دیگه میرم دبی . میخوام از اونجا یه آیپد 2 سی جی 64 یا 32 بخرم . یکی از دوستان میگفت باید از بازار مرشد بخرم چون نمایندگیهای اپل فقط پارت نامبر امارات دارندو گرونتر از ایران درمیاد .
کلا ممنون میشم راهنمایی کنید که از کجا بخرم و موقع خرید چه نکاتی رو چک کنم که مشکل پیش نیاد و آیا بهش گمرک تعلق میگیره یا نه .
با تشکر .
---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:48 AM ----------
تا جایی که من میدونم فرقشون تو نحوه استفاده از اینترنته . تو مدلی که 3 جی داره هم میتونید از اینترنت سیمکارت استفاده کنید و هم از اینترنت بی سیم ولی مدل وایفای تنها فقط قابلیت استفاده از اینترنت بی سیم رو داره .نقل قول:
من اصلا نميوتنم يوتيوب ويديوشو ببينم.از يوتوبه خودش نميرما..skyfire جيه و كجا گير مياد؟نقل قول:
استفاده از اینترنت همراه در ایران، در حال حاضر بیشتر از طریق سیمکارتهای همراه اول و ایرانسل انجام می گیرد.نقل قول:
تبلتهایی که از کارخانه بصورت 3G ارائه می شوند می توانند با قرار دادن سیمکارت در پورت مربوطه به اینترنت متصل شوند. ولی تبلتهایی که این پورت را ندارند بایستی فقط از طریق شبکۀ WiFi به اینترنت وصل شوند.
در صورتیکه بخواهیم اینترنت سیمکارت را از طریق wifi، در دسترس تبلت قرار دهیم باید از دستگاهی به نام mifi استفاده کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این دستگاه حدود 150 دلار می باشد که نسبتا گران است.
روش بهتر می تواند استفاده از یک wifi mobile باشد که علاوه بر توانایی اتصال به اینترنت و قرار دادن آن در دسترس تبلت، می تواند به عنوان یک گوشی موبایل جهت مکالمه و ارسال و دریافت SMS نیز استفاده شود. قیمت این دستگاه 90,000 تومان می باشد.
مشخصات موبایل wifi مدل i68 :
- سایز صفحۀ نمایش : 3.2 اینچ، لمسی
- ساپورت شبکه : GSM850/900/1800/1900MHZ
2 سیم کارته
- اتصالات : Bluetooth, WiFi, FM radio
- حافظۀ داخلی : 64 مگابایت (قابلیت افزایش از طریق کارت حافظه تا 8GB)
- دوربین : دارد (1.3 مگاپیکسل)
- پخش ویدیو : 3GP, Mp4
- پشتیبانی از زبانهای :
English,French,Spanish,Polish,Portuguese,Italian,G erman,Malaysian,Indonisian,Czech,Norwegian,
Dutch,Vietnames,Turkish,Russian,Arabic,Persian,Hebrew,Thai,Greek,Swedish
- ابعاد : 114x62x11mm
قیمت : 90,000 تومان
شما براي اينكه بتوني ويديو هاي سايت يوتيوب را توست هر برنامه اي مثل youtube در آيپد ببني بايد وي پ ي ان داشته باشينقل قول:
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
تو هيچ كدوم از اين جاهايي كه گفتي فروشگاه رسمي اپل APPLE STORE وجود ندارهنقل قول:
سلام
منم می خواستم آیپد 2 بخرم.ولی تو خیلی از فروما درباره پیکسلای سوخته آیپد صحبت شده بود که کلا ناامیدم کرد.تو کشورای دیگه خود اپل استور بدون مشکل دستگاهو عوض میکنه ولی تو ایران هیچ کاریش نمیشه کرد.نمیدونم هنوز این مشکل وجود داره یا نه؟
مشکل دیگه هم اینه که من 3g 16GB میخوام که یا گیر نمیاد یا قیمت پرت میدن.فروشنده میگفت کسایی که 3g میخوان که دنبال 16 نمیرن،64 گیگشو میخرن!نمیدونم داشتن اینترنت همراه چه ربطی به حجم مورد نیاز داره؟!خوب من 16 کافیمه!نمیدونم چیکار کنم:41:
درود بر شمانقل قول:
اينكه شما داري راجع به سوختن پيكسل در آيپد ايجاد نگراني مي كني اصلا درست نيست.
شما كافيه بدوني در مجموع آيپد 1 و ٢ بيش از ٧ ميليون فروش كرده در جهان و اين در حاليه كه هنوز فروش آيپد ٢ادامه داره .
حال به نظر شما اگه چنين مشكل بزرگي وجود داشت آيا apple company ميتونست به همچين رغم نجومي دست پيدا كنه؟
بايد اين رو هم ياد آوري كنم كه شركت اپل در صدر ليست رضايت مشتريان قرار داره و محصولات توليدي اين شركت با محصولات شركتهاي ديگه از نظر كيفي و ساير موارد قابل مقايسه نيست .
در مورد ١٦ گيگ ipad٢ 3 g بايد بگم كه از اونجايي كه اين محصول بيشترين در خواست رو در نوع ٣g باظرفيت ٦٤گيگ داشته از اين رو تاجر وطني ميل به وارد كردن بيشتر اين ظرفيت داشته و از اونجايي كه نه در ايران نه در كشور هاي همسايه apple store وجود نداره تعداد موجود ipad2 16 3g كمتر تو بازار هست اين رو با يك پرسو جو ميشه فهميد .
با اين حال تقاظابيشتر از اقلام موجود هست و به اين خاطر قيمتها نجومي ميشن .
من به شما پيشنهاد ميكنم ظرفيت ٣٢ g بخريد براي اينكه اون ظرفيت ١٦ اسمش هست و حدود ٢.٥ گيگش بابت recovery گرفته شده .
من خودم كه ٦٤ دارم بسيار راضي هستم