سامسونگ لعنتی در ال ای دی های سری جدید هتل مود را مسدود کرده
اگر از اساتید و بچهای سایت کسی چیزی در باره اش داره ما را در جربان بزاره
d6600 دارم که مسدوده
آیا کسی -- نکرده
Printable View
سامسونگ لعنتی در ال ای دی های سری جدید هتل مود را مسدود کرده
اگر از اساتید و بچهای سایت کسی چیزی در باره اش داره ما را در جربان بزاره
d6600 دارم که مسدوده
آیا کسی -- نکرده
يعني با اين حساب 6600 گيرنده ديجيتالش فعال نيست؟نقل قول:
سلام
بحث جالبی شد. من هم نتوستمhotel mode رو روی D6600 فعال کنم. اما tv من بصورت فابریک local set روی ed-iran بود . برای خودم جای سئوال بود. حالا اگه یه وقت مشکلی پیش بیاد که بخوام فریمورش رو عوض کنم یا نرم افزارش رو دوباره بریزم اونوقت من هم به مشکل بر میخورم.
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
نه فعاله. من 14 کانال تلویزیونی و 10 کانال رادیویی رو بدون مشکل میگیرم.نقل قول:
دوستان این D5500 گیرنده دیجیتالی نداره ؟
مال من فعال نیست local sat روی EA-arab استنقل قول:
و بی پدرا هتل مودا هم مسدود کردن هیچ عملیاتی نمی شه انجام داد
با انترنتش وصل شدم چون ایرانم هم محدودیت گزاشتند نرم افزار اشغالش در دسرس بودن از نرم افزار خوب
مثل ایوتیوب. فیسبوک خبری نبود چون در ایران زندگی مکنم
یک جوان مرد پیداشه این سرویس منو سری جدیدا را ---- کنه
من یک دانگل وای فای سامسونگ دارم میفروشم به قیمت دبی 70000 تومان کسی خاست پیغام بده
دوستان واساتید سایت
بلاخره کسی پیدا نشد که اپشنهای سرویس منو ua40d6600wr را فعال کنه
امروز یکی از دوستانم ua46d7000خریده بود داخل سرویس منویش رفتم درست مثل d6600 خودم سرویس منویش بسته بودند
هیچ کدام از منوهایش نمی شد فعال کنی
اگر از دوستان کسی چیزی در این باره داره ما را راهنمای کنه
آیا کسی نیست این مدلها را داشته باشه من تابحال چهارتاش دیدم مال چهارتاش بسته بودند کسی داره در اینجا مطرح کنه
با سلاممن یک led مدلsamsung UA40D5500 خریداری نموده ام که منوی کانال یابی آن به دو صورت دیجیتال و آنالوگ میباشد.
ولی شبکه دیجیتال دریافت نمی کند در منوی مخفی گزینه های -تیونر Tunerو -رجیون Region
را تغییر وگزینه های این دو قسمت را یکی یکی امتحان کردم که جواب نداد.
از همکاران در این مورد تقاضای کمک دارم. با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکلو دارم ua46d7000نقل قول:
من دیروز از بانه خریدم فروشنده گفت باید با کنترول مخصوص فعال شود و همان جا فعالش کرد d6600
فعلا اولشه. یک کم صبر کنید واسه دور زدن اینکار هم یک روش پیدا میشه.
مثل سری C که اولش همین مشکل بود ولی با Clone to usb درست شد[COLOR="Silver"]
خدا کنه ما که فعلا در کف ایمنقل قول:
saeed جاننقل قول:
میشه درباره این کنترول مخصوص بیشتر توضیع بدید چی وچطوری بود یا شماره تلفن طرفا
در ظمن d6600 عینک همراش نداره ما سه تاش از دبی خرید کردیم مغازه دار گفت D6600
ها اصلا عینک ندارند بایدجداگانه بخرید ما جدا 2 تا مدلss_3100gb که4عددفیلم بلورای 3d
همراش بود خریدیم
مال شما عینک هاش داخل کارتن ال ای دی تان بود یا بیرون جدا به شما داد؟
1.اگر داخل کارتن ال ای دی تان بود غیر ممکنه خودشون گذاشتن
2.اگر بیرون بود ممکنه شاید هدیه یا پولش از شما گرفته اند
مثل همین کنترول های معمولی بودنقل قول:
بیرون کارتن داخل یک بسته وکیوم شده starter kit شامل 2 عینک وسه تا فیلم چون هنوز بلو ری ندارم ندیدم ولی 3d را توسط کانال hd1 عرب ست تست کردم
:31:خوش خبری
سلام دوستانی که سامسونگ سری D دارند ونمی تواند دیجیتال تی وی- رکورد و زبان فارسیشو فعال کنند
بلاخره من موفق به فعال کردنش شدم D6600 خودم که نه دیجیتالش نه رکوردش و نه زبان فارسی داشت
درست شود و حالش می برم با این برنامه
شما هم حالش ببرید]
در ضمن مسئولیت ریسک با خودتان .......................به قول بزرگان سایت اگر وارد نیستی دستکاری نکن
این نر افزار برای کلیه ال ای دی های سامسونگ میباشد
با سلامنقل قول:
دوست عزیز لطفا روش کار رو توضیح بدید ممنون
آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator
با سلام دوستان خوب
تقدیم دوستان آموزش را با نام خدا شروع میکنیم
قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده
دریافت نرم افزار......................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید
4.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند حالش ببرید
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید.......
اگر کسی موفق شد با هر سری پنل در این پست بجهای دیگر را در جریان بزارید/////////////////
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید.......کد:http://samsung.rainerullrich.de
شما رکورد را هم فعال کردید یعنی می توانید تصاویر را ضبط نماییدنقل قول:
بلهنقل قول:
ولی متسفانه در طرفهای ما دیجیتال تی وی را اندازی نشده
وقتی دکمه رکورد میزنم مینویسه شما فقط از دیجیتال تی وی میتونی رکورد کنی قبل از اینکه فهال نبود هیچی نمی امد ولی وقتی فهالش کردم هارد اکسترنالم با فرمت خودش فرمت کرد موقع رکورد پیام داد فقط از دیجیتال تی وی متونی رکورد کنی
مدل تی وی ام.....................D6600
استاد اگه میشه یک سر به این پست بزننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=514553
دوست عزیز من خودم همین مشکل را داشتمنقل قول:
ولی وحل کنش نبودم با جستجو و درد سری موفق شودم
اگر شما هم موفق شدی ما را در جریان بزاری
موفق شدی تشکر یادت نره
:40:
آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator
با سلام دوستان خوب
تقدیم دوستان آموزش را با نام خدا شروع میکنیم
قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده
دریافت نرم افزار...............................کد:http://samsung.rainerullrich.de
1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید
4.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند حالش ببرید
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... http://samsung.rainerullrich.de
خوب شما این مدلرو از چه طریقی فعال کردی؟این برنامه شما زبانش آلمانیه.تو منو مخفی هم گزینه خاصی نیست که من تغییرش بدهم کشور هم روی ایران هستنقل قول:
نقل قول:
خدا پدر مادرتو بیامرزه مشکل ما رو حل کردی من 46 سری 7 داشتم همه موارد درست شد از لوکال ست تا منو فارسی اقا دستت درد نکنه دعات میکنم
دوست عزیزنقل قول:
تو اموزش توضیع دادم شما فقط با دو دکمه کار داری اول factory بعد 3speed
زبان ولش کن گزینه دیگر کاری نداشته باش
پنل من لوکل ستش روی ua arab و info contery روی no بود
با تعغیر لوکل ست به ed iran زبانش فارسی ودیجیتال تی وی اش فعال
با تعغیر دادن info contery از no به استرالیا انترنت تی وی کلیه اپلیکیشنهاش facebook-youtube-bigpondTV- Skype-SocialTV-googleTalk-googleMaps وهزارا نرم افزار دیگه که قبلا دسترسی نداشتم
و TV Recorded و Guide بطور اتومات فعال شدند
یه دنیا ممنون منم فعال کردم.فقط یه سوال: چرا همه info country میزارن رو استرالیا.چرا نزاریم رو امریکا یا فرانسه؟ مگه سرویسهای اونا بهتر نیست؟
ولای من آزمایش نکردم چون کارم با استرالیا را افتادنقل قول:
شما متونی خودتان تست کنید اگر جواب خوب گرفتی ما را با خبر کنید
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما سری c دارید وآیا دیجیتال هم فعال شد وشبکه می گیره ممنون
دوستان سرویس های اینترنتی تلویزیون فعال شد اما چه فایده تقریبا هیچ کدام کار نمیکنن چون فیلترن. خواهش می کنم یه راهی پیده کنید که وی پی ان رو share کنیم که تلویزیون هم با وی پی ان وارد اینترنت بشه.یا هر راه دیگه ای که فیلتر رو دور بزنیم. کسی راهی رو بلده؟
با این روش میشه در تلویزیون40اینچ سامسونگ D5000ساخت مالزی،گیرنده دیجیتال رو فعال کرد؟
با همین روش گفته شده امکانش هست؟
اگه سخت افزارش رو داشته باشه میشهنقل قول:
یکبار امتحان کن بی ضرر نیست مال من هم از مالزی بود داخل مشخصاتش در سایت مالزی نوشته که نداره ولی با این روش برای من جواب داد
سلامنقل قول:
دوست عزیز مدل tv شما چیه
من چه کار کنم؟ کسی بلد نبود وی پی ان رو share کنه؟ من samsung apps هم که میزنم اصلا error mide
ال ای دی 46 D7000
دوست عزیزنقل قول:
من مال یکی از دوستانم که D7000 داشت از طریق اموزشی که داده بودم فعال کردم وکلیه اپلیکشنهاش دانلود کردم
بخوبی دانلود شد و جواب دادن بجز ار youtube و facebook که در ایران فیلترند برای دور زدن از فیلتر
به این پست سری بزنید
منم فعال کردم با همون اموزشی که خودتون گذاشتید ولی اشکال از تنظیمات اینترنتم بود که خوشبختانه درست شد. از شما واقعا تشکر می کنمنقل قول:
دوست عزیز میشه بگید توی کدوم قسمت و چیو تغییر دادید؟نقل قول:
من اینترنت ندارم
این روش حتما نیاز به اینترنت پرسرعت داره؟
اگه میشه کمی بیشتر در مورد این روش بیشتر توضیح بدین مراحل کارو واضحتر بگین اگه شد با عکس توضیح بدین
فقط لوکال ست رو به ایران باید تغییر بده بعد فعال خواهد شدنقل قول:
UA46D5000نقل قول:
قبلا لوکال ست رو به ED_Iran تغییر داده بودم زبانش فارسی شده بود و منوی سرچ دیجیتال میاد ولی چیزی پیدا نمیکنه
چند تا نمایندگی زنگ زدم،یکیشون گفت این سری بورد دیجیتال داره و لی تیونر دیجیتال نداره
گفتم میشه تیونر دیجیتال نصب کرد،گفت مقرون به صرفه نیست
یه نمایندگی دیگه گفت باید بوردش عوض شه و برد مخصوص ایران روش نصب شه
فعلا که نتونستم جوابی بگیرم :41: