نقل قول:
البته من واقف به سرعت بیشتر ، تکنولوژی بهتر ، و همچنین قیمت پایین تر AMD هستم . و علاقه مندم AMD بگیرم . ولی به پیشنهاد یکی از دوستان که مقدار حرارت بیش از حد سی پی یو AMD را متذکر شد کمی دل نگران شدم ولی خودم به شخصه قبول ندارم . در رابطه با پاور هم شما این قطعات را بگویید من مشکلی با قیمت پاور و نوع آن ندارم چون بنا به لطف یکی از دوستان کیس و پاور را هر گونه که می خواهم می توانم بردارم البته رایگان ! خواهش می کنم راجع به ساپورت سخت افزاری این مادربورد بیشتر توضیح بدهید چون تاکنون AMD اصلا کار نکرده ام . در ضمن بزرگواری کنید بگویید این سیستم که در زیر می آورم در مقابل این سیستم معرفی شده توسط شما چقدر کارا تر است ؟ ( از نظر سرعت ، ارتقا برای چند وقت آینده )
سیستم :
MB:Asus p8h67
CPU:corei3
VGA:Gainward 240
Ram:2 x 2GB Kingmax
ببینید قطعات لیست شما مشخص نشدن.
نقل قول:
من یک پیغام زدم نمی دونم چرا نمیاد ..
پاور و کیس مشکلی نیست من برام یه نفر می گیره هر مارکی بگید میگیرم . میخوام یه سیستم جمع کنم که برای آینده ام نیز کار کند . چون AMD کار نکردم ولی می دونم هم تکنولوژی AMD بهتره و هم ارزانتره . اگر لطف کنید مادربوردی بگویید که AM3 را ساپورت کند . (fx در آینده همانطور که گفتید ) شما اگر یک لطفی کنید بگید به این سیستمی که من در زیر میارم از 1 تا 20 چند میدید و همچنین در مقایسه با سیستمی که به من معرفی کردید بگید سیستم شما از 1 تا 20 چند می گیرد .
ASUS P8H67 - Corei3 - Gainward 1g - ram 2 x 2g
مادربرد که از نسل آینده ساپورت کنه(به احتمال بسیار زیاد) ASRock 890GX Pro3 هست... قیمتش هم حدود 130-140 باید باشه(قیمت دقیق ندارم)