در این تاپیک دوستان می تونن از سایرین با ارایه مشخصات مد نظر برای انتخاب کتاب کمک بگیرند .
به یاد داشته باشید برای دانلود کتاب می بایست به انجمن آموزش الکترونیکی مراجعه کنید .
Printable View
در این تاپیک دوستان می تونن از سایرین با ارایه مشخصات مد نظر برای انتخاب کتاب کمک بگیرند .
به یاد داشته باشید برای دانلود کتاب می بایست به انجمن آموزش الکترونیکی مراجعه کنید .
یه کتاب رمان میخوام در مورد ازدواج دختر ثروتمند و پسر فقیر. کتابی با همچین موضوعی هست؟؟؟ میشه بهم معرفی کنید؟؟
مرسی
سلام،نقل قول:
اينا به ذهنم مي رسه:
آرزوهاي بزرگ، چارلز ديكنز
گتسبي بزرگ، اسكات فيتزجرالدکد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%AA%D8%B3%D8%A8%DB%8C_%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF
رمان بامداد خمار از فتانه سید جوادی هم هست اما..
اما فک نکنم اونی باشه که شما دنبالشی اخه:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان رمان
یه چیزی بهتون بگم از روی فضولی ::46:این ها همش داستان هست.هر که تو زندگی یه داستانی داره که داستانش با هیچکی تو این دنیا یکی نیست.باورتون میشه 7 میلیارد انسان داریم ولی هیچ کدوم داستان زندگیشون شبیه به هم نیست.حالا چرا اینا رو گفتم خودمم هم نمیدونم:8:
مرسی دوست من. از این ساده تر و روون تر پیدا نمیشه. مثلا توی همین رمان های نویسنده های خودمونی؟؟؟ :31:نقل قول:
فکر کنم این برعکس اونی که من گفتم. به هر حال مرسی :11:نقل قول:
سلام،نقل قول:
والا من دقيقا متوجه منظورِ شما از سادگي و رووني نميشم...
فقط اينو بگم كه آرزوهاي بزرگ چارلز ديكنز، جزو آثار كلاسيك ادبيات جهان به حساب مياد و متنش هم سخت نيست؛
كارتونش هم ساختن و موقع بچگي هاي ما نشونش مي دادن...
+
اگه نویسنده های خودمونی هم منظورتون ايرانيه، شرمنده، من چيزي نمي دونم...
:11:
درود
شما دختر هستید و رمان می پسندید!
البته شخصن خودم اصلن از رمان خوشم نمیاید، و کتاب های تاریخی و فلسفی میخونم!
البته یه چیزی بگم رمان خوب هم داریم عزیز، اگر میخوای رمان بخونی رمان های نویسندگان مشهور رو بخون مثل، مثل رمان های هوشنگ گلشیری، آنتوان چخوف، از هوشنگ گلیشیری رمان جن نامه، و از چخوف زندگانی من و 5 داستان دیگر رو شدیدن توصیه میکنم!
بنده فکر کنم رمان های طوطی، بانوان عمارت میسالونگی مناسب باشند!
بدرود
سلام دوست عزیز . توصیه می کنم کتاب بامداد خمار فتانه حاج سید جوادی که در مورد ازدواج پسری فقیر با دختری ثروتمند و سایه شوم سمیرا اقاخانی رو که در مورد ازدواج پسر و دختری ثروتمند هستو حتما بخونی
کتاب بامداد خمار و شب سراب در این مورده که بامداد خمار از زبان دختر ثروتمند بیان شده و شب سراب همون داستانه که از زبان پسر فقیر بیان شده...
رمان باز ها کمک راهنمایی کنید!
من یه رمان داستانی یا ماجرانه جویانه که بشه تبدیل به کارتونش کرد میخوام
کسی هست که رمانی این مدلی خونده باشه که همچین قابلیت داشته ،رو معرفی کنه؟؟؟؟؟
مثلا رمان تاسیر یا هاکلبرفین
جنبه داستانی داشته باشه واگه ماجرا جویانه باشه بهتره ولی 1به تنهایی نداشته باشه
سلام من يك كتاب ميخوام تاريخي باشه ولي به صورت داستان . اگر مي شه بهم معرفي كنيد
يك كتاب علمي يا تخيلي بهم معرفي كنيد
کتابی با شرایط زیر را معرفی کنید :
1- کتاب داستانی
2- متن/ترجمه روان به دور از کلمات متکلف (اگر به بچه 15-16 ساله هم بدیم بتونه بخونه)
3- بیشتر متن کتاب به دیالوگ بگذره
4- تعداد کارکترها زیاد باشه
5- ترجیحا اثر از دوران حاضر باشه ( اگر نبود به یکی از این برهه های تاریخی مربوط بشه : یونان / رم باستان - جنگ جهانی اول/دوم - دوران پهــلوی ) (به هیچ وجه به دوران قاجار مربوط نباشه)
ممنون . :20:
سلام دوست عزيز...نقل قول:
من يك رمان رو بهت معرفي مي كنم كه تقريبا" هر پنج گزينه ي مورد نظرتو داره ...
روزهاي خاكستري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نويسنده: هانيه حدادي اصل
ناشر: شقايق
نوبت چاپ: نهم
تعداد صفحات: 558 صفحه
وخلاصه اي از رمان:
سها و سیاوش كه از بدو تولد نافبر هم شدن ٬قراره كه با هم ازدواج كنن ولي سها عاشق پسر ديگه اي به نام كامیاب شده،از سیاوش متنفره... سياوش هم تمايلي به اين ازدواج نداره... سرانجام اصرار مادرهاشون به اجرای وصیت خانبابا ،باعث ميشه كه بعد از مدتی با هم ازدواج كنن اونا به این شرط كه ازدواجشون صوری باشه و مدتی بعد از هم جدا بشن،ازدواج مي كنن... و ادامه كه بايد خودت بخونيش...:8:
دوست عزيز...نقل قول:
برو به تاپيك «معرفي داستانهاي علمي و تخيلي براي نوجوانان و جوانان»كه توي همين قسمت ادبياته و اينم آدرسشه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=495596
دوست عزيز...نقل قول:
ميتوني كتاب «منم تيمور جهانگشا»كه نوشته ي «مارسل برايون» فرانسوي و ترجمه ي ذبيح الله منصوري هست رو درباره ي تاريخ ايران مطالعه كني و كتاب «سينوهه پزشك مخصوص فرعون»رو كه نوشته ي «ميكا والتاري»،نويسنده ي فنلاندي است وبازم ذبيح الله منصوري ،مترجم اون بوده در باب اتفاقات مصر باستان در زمان آخناتون(احتمالا" فيلم يوسف پيامبر رو ديدي...)بخوني و هردو يه جورايي مثل داستانه ...
البته کتابهای خداوند الموت حسن صباح نوشته ی پل امیر /ترجمه ی ذبیح الله منصورینقل قول:
کتاب کنیز ملکه ی مصر ترجمه ی ذبیح الله منصوری کتاب خوبی هست (این کتاب هم مثل سینوهه هست)
کتاب دریزه هم رمان تاریخی هست که در مورد ناپلئون هست نویسندش ان ماری سلینکو هست و همایون پاکروان ترجمه ی کرده
می خوایم برا یه جمع دانشجویی تو یه اردو یه کتاب تهیه کنیم که هم حجم کم و قیمت کمی داشته باشه هم مفید باشه و بچه ها خوششون بیاد. از دوستان هر کس کتابی خونده که کم حجم و جالب بوده براش لطف کنه و معرفیش کنه.:11:
فقط لطفا اسم نویسنده کتاب رو هم ذکر کنید، اگر ناشرش رو هم بدونید که دیگه عالیه :20:
کتاب "سلطانه" رو بخون در مورد سلطان سلیمان عثمانی و زنش خرم هست.نویسنده کالین فالکنرنقل قول:
یه کتاب می خوام کم حجم باشه و ارزون برا یه جمع دانشجویی که بچه ها از خوندنش لذت ببرن.
ممنون میشم اگه کتابایی رو که خودتون خوندین و دوست داشتین رو معرفی کنین:20:
دوست عزيز...نقل قول:
من كتابهاي زير رو كه قطع جيبي دارن ودر زمينه ي موفقيت در كار و زندگي اثربرايان تريسي هستند وخيلي ارزون هستن بهت معرفي مي كنم...
كتاب هاي برايان تريسي
21 رمز موفقيت ميليونرهاي خودساخته قيمت:15،000 ريال
ترمز را رها كن؛ 18 روش اساسي براي برداشتن موانع و ورود به شاهراه قيمت :12،000 ريال
تمركز روي هدف قيمت:30,000 ريال
خودشكوفايي و موفقيت فردي قيمت:12,000 ريال
راه و رسم به دست آوردن پول قيمت:12,000 ريال (البته فكر كنم بيشتر از همه به دردبخوره...)
رموز اعتماد به نفس در زندگي و كار براي همه قيمت:12,000 ريال
صد اصل شکست ناپذير موفقيت در زندگي و کار (جلد اول)
قيمت:30،000 ريال
صد اصل شکست ناپذير موفقيت در زندگي و کار (جلد دوم)
قيمت:30،000 ريال
قدرت زمان؛ روشهاي اثباتشده براي انجام كار بيشتر در زماني كمتر
قيمت:50،000 ريال
قوانين جهاني موفقيت قيمت:9،000 ريال
قورباغه را قورت بده قيمت:17,000 ريال
كتاب نقره اي خوشبختي قيمت:15,000 ريال
مديريت زمان قيمت:15,000 ريال
مهارتهاي سخنراني؛ چطور با صحبت كردن در هر موقعيتي برنده شويم
قيمت:35،000 ريال(به درد كنفرانس هم مي خوره...)
هدف: چطور سريع تر از حد تصورتان به آنچه مي خواهيد برسيد
قيمت:42،000 ريال
وقت طلاست قيمت:12,000 ريال
چطور با شرايط بحراني مقابله كنيم قيمت:12,500 ريال
اگه در بين دوستان كسي هست كه رمانهاي جالبي از نويسندگان پرتغالي يا اسپانيايي مطالعه كرده لطف كنه چند تايي رو معرفي كنه باتشكر.
ایکاش تایپیک در مورد بهترین ترجمه برا کتابهای موجود در بازار بود.فکر کنم انطوری از این تایپیک استقبال بیشتری میشد
حالا من میخوام شروع کنم
بهترین ترجمه برای کتاب 1984 چیه؟
سلام.یه رمان خیلی سبک و در عین حال پرمغز از نویسنده انگلیسی-اریک بلر-که همه اونو به اسم جورج اورول میشناسن پیشنهاد اول منه.اسم رمان /مزرعه حیوانات/.تا حالا چندتا ترجمه ازش کردن که مال من از همایون نور احمر هست/نشر مرزبان.......ترجمه دیگش که راحتتر گیرش بیاری مال دکتر صالح حسینی/انتشارات نیلوفر/که بازم ترجمه معتبریه......اینم بگم که این کتاب در دهه هشتادمیلادی نزدیک به 2میلیون نسخه در جهان فروش داشته.همه جوره این رمان فوق العادست.................................... .................................................. ................... پیشنهاد دوم رمانیه از >فرانسیس اسکات کی فیتس جرالد< به اسم -گتسبی بزرگ-که دومین رمان برزگ دنیاست. البته نه از نظر حجم-چون کمتر از سیصد صفحه با فونت بزرگه-از لحاظ فن داستان نویسی.تنها ترمه توی بازار مال کریم امامی یه که خیلی ام کارش درسته.انتشارات نیلوفرم اونو چند ساله که تجدید چاپ میکنه............................واسه حال و هوای دانشجویی البته اگه مختلط باشین این رمان بیشتر بکارتون میاد.چیزی ام نداره که لازم به سانسور باشه. :46:
سلام دوستان
من زیاد رمان نمیخونم ولی چند تارو که خوندم خیلی پسندیدم اگه میشه یه چیزی تو مایه های اینا بهم معرفی کنید:
1.سینوهه
2.زنهای وحشی قبیله آمازون
تو اینجور مایه ها باشه که نویسنده طی یه مسافرت به ماجراهایی بر میخوره و اطفاقاقی براش میافته تا به مقصدش برسه
ممنون
سلام دوست عزيز...نقل قول:
پيشنهاد من رمان «عشق سالهاي وبا» اثر گارسيا ماركز وترجمه ي كيومرث پارساي و«سفرنامه ي ماژلان» ترجمه ي ذبيح الله منصوريه
سلام
میخواستم بدونم کسی کتابی درباره خدایان یونان سراغ داره که از زمان تایتان ها شروع کنه بیاد تا آخر؟!
ممنون
کتاب پرسی جکسون
من خوندمش کتاب خوبیه ، درباره خدایان و تیتان ها است که در قالب یک داستان نوشته شده .
سلام بر دوستان عزیز
بهترین مترجم اثار داستایوفسکی تو ایران کی هست؟
سلام
کتابی میخوام که درباره آداب معاشرت ، سخن در جمع ، نحوه برخورد با مردم و کلا زندگی اجتماعی توضیح داده باشه
ممنون
کوری - از ژوزه ساراماگونقل قول:
من جنایت و مکافات رو با ترجمه مهری آهی خوندم.خیلی روون و خوب بود. مشفق همدانی هم خیلی قدیمیه و طبعا نثرش تازه نیست اما خوبه به نظرم . بعدش هم سروش حبیبی که من نخوندم اما گویا ابله رو ایشون ترجمه کردن و قابل قبول بوده.نقل قول:
رفقا ! توی یکی از تاپیک ها یه دوستی می خواست کادو بگیره پیشنهاد من کتاب بود . حالا تا چند روز دیگه تولد یکی از آشناهامه که خانمه. می خوام یه رمان خوب براش بگیرم . لطفا راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 اصلا از این رمان های الکی ایرونی که مثل نشریات زرد هستند و داستان های عامه پسند و خان باجی ای داره نباشه
2 قبلا " بر باد رفته " رو براش گرفته بودم خیلی ازش خوشش اومده بود . یه رمان خوب دیگه توی این زمینه سراغ دارید؟
3 قیمتش هم از 50 هزار تومن بیشتر نباشه ( هر چند بعید میدونم به این گرونی باشه و به قول یه دوستی با نوسان دلار. الان قیمت چیپس مزمز هم معلوم نیست)
4 نثرش هم امروزی باشه و درش اثری از جادو و فال و موجودات خیالی نباشه
شاید با توجه به کتابی که گفتی بشه "اسکارلت" رو پیشنهاد داد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من هم میخواستم همین پیشنهاد رو بدم.
من شنیدم بجز اسکارلت یه کتاب دیگه هم در مورد ادامه ی برباد رفته اومده بنام خویشان رت باتلر.میخواستم ببینم اون چجوری هست.اصلا تو ایران ترجمه شده؟
سلام، میتونین بگین این کتاب (فال وطالع بینی اوراکل) رو از کدوم سایت میتونم بخرم. چون سایت هایی که این کتاب رو داشتن که نمیشد از انها خریداری کرد.
سلام
شما این کتاب رو تو گوگل سرچ کنید سایتهای خریدی معرفی میشن
درسته که ممکنه بعضی فعلا این امکان رو نداشته باشن
ولی باز هم هستن سایتهایی که این رو میفروشن
مثل chistabook.com
اما اینکه میشه اطمینان کرد رو نمیدونم
سلام
خیلی وقته که کتاب نخوندم
یه هفته دیگه دارم میرم سربازی
بچه ها گفتن اونجا یه کتاب ببر بخون
از کتابایی مث چهار اثر از فلورانس و بوف کور و شازده کوچولو و اینا زیاد خوشم نمیاد ، یعنی اونجا حال و حوصله خوندن این کتابا رو ندارم ، در کل خیلی عاشقانه نباشه
یه کتاب میخوام تو مایه های سینوهه ، یا اگه یه خرده علمی تخیلی هم بود بد نیست ، از این کتابایی که آدم 10 صفحه میخونه ناخواسته درگیرش میشه و دوست داره ادامه اش رو بخونه میخوام
اونجا نه گوشی داریم ، نه mp3 پلیر ، نه تلویزیون ، نه اینترنت ، نه فیلم:n28: خلاصه میخوام یه سرباز رو از تنهایی دربیارین
سلام
من این روزها کتاب جان شیفته اثر رومن رولان رو خوندم، به نظرم کتاب جالبی اومده. طوری که دوست داشتم بدون توقف بخونمش. مربوط میشه به زندگی یه خانم از دوران جوانی تا بزرگسالی و اتفاقاتی که براشون می افته. اتفاقاتش فراز و نشیب داره . اگه دوس داشتن مطالعه کنید.
سلام دوستانیه دو تا کتاب میخواستم بیشتر رمان یعنی فقط رمان :یمن قبلا از نت کتاب کیمیاگر رو تا وسط هاش خوندم بد نبود میشد تجسمش هم کرد در حین خوندن بعد وقت نشد ول کردمکتاب صد سال تنهایی ههم تا وسط هاش رفتم اونم بد نبود تا اونجایی که یادمه من خودم تو تایپیک بهترین کتابی که خوندی به این کتاب ها رسیدم
در حالت کلی :شطرنجباز
کشتن موش در یکشمبه
تصویر دوریان گری ...
( اگه مورد خوبی هم در نظرتون هستش حتما بگین ! ) کدوم ها رو بگیرم بخونم خوبه / ؟ اگه سن هم مهمه من 26 سالمه :دی