سلام
سیستم من یه مدته قفل میکنه. یک دفعه همه چیز قفل میشه و مجبور میشم از دکمه روی کیس ریست کنم. نمیدونم مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری بریا همین اینجا تاپیک زدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید. :11:
Printable View
سلام
سیستم من یه مدته قفل میکنه. یک دفعه همه چیز قفل میشه و مجبور میشم از دکمه روی کیس ریست کنم. نمیدونم مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری بریا همین اینجا تاپیک زدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید. :11:
با سلام
دلایل مختلفی برای مشکلتون هست
هم نرم افزاری هم سخت افزاری
سیستم رو حتما چک کنید که ویروسی نباشه
دوم اینکه فن سی پی یو رو ببینید که چرخش خودش رو داشته باشه
موفق باشید.
شمااول ازهمه ویندوزچنج کنیدکلیه درایورهای سیستم رو هم آپدیت کنید بعدش بدون اینکه برنامه ای نصب کنید تست کنید ببینید هنگ میکنه اگرهنگ کردبه احتمال خیلی زیاد مشکلتون سخت افزاری بعدا خبرش بدین:20:
سلامنقل قول:
با نود 32 چک کردم مشکلی نداره.
فن سی پی یو هم میچرخه/
راستش من نمیخواستم ویندوز عوض کنم اما مثل اینکه هیچ چاره ای نیست :41:نقل قول:
:11:
سلامنقل قول:
ویندوز عوض کردم اما باز هم اینطوریه. مشخص نیست از چیه؟باید حتما ببرم چک کنن؟ :11:
با يه آنتي ويروس ديگه اسكن كنيدنقل قول:
با نود 32 چک کردم مشکلی نداره.
شماکه ویندوزعوض کردین یک تست دمابابرنامه hwinfo32 ازتپ sensor این برنامه بگیرین اگرمیتونید عکسش اینجا قراربدین البته هنگ کردن به پاور هاردم مربوطه شما جفت کابلهای هارد خودتون چنج کنید ازرومین هم جاش عوض کنید اگرتونستین با یک پاوردیگه هم موقتا تست کنیدبعدا جوابش بدین.
خب ویندوز عوض کردم الان دیگه فکر کنم ویروسی هم بود باید از بین میرفت درسته؟نقل قول:
این برنامه رو میزارید؟نقل قول:
لزوما نه ممكنه ويروس از نوع اتوران باشه و وقتي كه به درايوي مر ريد بازم بياد يا از اون اتچ به فايل هاي اجرايي كه هر فايل exe رو اجرا مي كنيد دوباره ويروس فعال بشهنقل قول:
خب ویندوز عوض کردم الان دیگه فکر کنم ویروسی هم بود باید از بین میرفت درسته؟
با چی تست کنم بهتر و مطمئن تره؟ کاسپر؟نقل قول:
همونطور كه دوستان گفتن مشكل ميتونه از سخت افزار باشه
مخصوصا فن سي پي يو
باز كنيد ببينيد يا فن درست كار نميكنه يا زيادي خاك گرفته يا اينكه پايه هاش از جا در اومده
آره كسپر خوبه ولي توصيه مي كنم با چندتا آنتي ويروس امتحان كنيدنقل قول:
با چی تست کنم بهتر و مطمئن تره؟ کاسپر؟
وقتي CPU من داغ مي كنه كامپيوتر من كلا خاموش مي شه و هنگ نمي كنه
البته مي تونيد يه بازي سنگين رو تو سيستمتون اجرا كنيد و ببنيد كه آيا اين بار سيستم سريع تر هنگ مي كنه يا نه تا بشه فهميد مشكل بخاطر داغ كردن CPU هست يا نه
سلامنقل قول:
جالبه امروز 3 بار سیستم روشن کردم هر 3 بار اون اول کار یه 5-10 دیقه بعد از روشن شدن هنگ کرده اما بعد از ریست دیگه مشکلی نداشته.:31:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
پ.ن : بعضی موقع ها موقع PES یهو بازی قفل میکرد و خارج میشد (ویندوز قبلی الان ندارم بازیشو) و دیگه وارد نمیشد.
نتيجه اسكن با آنتي ويروس چي شد؟
اين احتمال هم وجود داره كه مشكل از قطعات ديگه سخت افزاري باشه
شما سيستمت رو ببر بيرون يه چك سخت افزاري بكنن ببينن چه مشكلي داره
باید دانلود کنم انتی ویروس جدید. امشب میگیرم فردا هم اسکن میکنم.نقل قول:
احتمالش هست که گرد و خاک باعث شده باشه؟
فكر نمي كنم چون دماي CPU و بقيه عادي هستندنقل قول:
احتمالش هست که گرد و خاک باعث شده باشه؟
البته اگه شما تو خونتون فوتر داريد يه امتحاني بكن ببين فرقي مي كنه يا نه
سلام
من AVG - kasper با یکی دیگه رو گرفتم حالا با هر کدوم تست میکنم نتیجه رو میزارم.
پ.ن : بازی PES رو که اجرا کردم خارج شد از بازی
بعد توی تنظیمات توی تب مشخصات
VRAM رو زده 16mb و جلوش هم قرمز هست نوشته UNABLE
فکر کنم مربوط به گرافیک باشه نه؟ در کل فکر کنم مشکل از گرافیک باشه.
بله ظاهرا مشكل از كارت گرافيك هستش
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/VRAM
پس حتما باید ببرم یه جایی نشون بدم بعد تعطیلات فکر کنم یه خرجی رو دستمون گزاشته ::31:نقل قول:
پ.ن : الان Avast داره اسکن میکنه فعلا چیز خاصی پیدا نکرده. :11:
احتمال داره مشکل از پاورتون هم باشه . پاورتون چیه؟ از این پاورهای 12 تومنی؟!
نه پاورم 70-80 پول بابتش دادم (چون برق زیاد لازم داشتم به خاطر رایتر). مدلش رو یادم نیست :31: اما نگاه میکنم منویسم.نقل قول:
اینهم عکسهای انتی ویروسهای مختلف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اگه شما فايلهاي اون پوشه Hacking رو اجرا نكرده باشي پس ظاهرا ديگه از لحاظ ويروس مشكلي وجود نداره
و به خاطر همون سخت افزار اين اتفاق مي افته
شما همچنين مي توني با برنامه BurnInTest سيستم رو از لحاظ سخت افزاري اسكن بكني
دوست من شايد خنده دار باشه ولي بعضي وقت ها مأوس و كي بورد هم دليلي براي هنگ كردن هستن! بهتره كلاً وسايلي كه به يو اس بي وصل مي شن رو در بياري ببيني باز هم هنگ مي كنه يا نه ، ولي در كل اين كارها رو انجام بده تا دقيقاً مشكلت مشخص بشه:
1- من مشكلي تو پاورت نمي بينم چون پاور وضع وخيم تر از اين هم بوده كه بي مشكل كار مي كرده!(نمونه اش سيستم زير دست خودم تو شركت!) پس فكر پاور رو بذار كنار.
2- اگه يه هارد ديگه داري كلاً هاردت رو عوض كن ويندوز بريز تو اون هاردت ببين با اون هارد هم هنگ مي كنه يا نه (اگه هارد اضافه نداري پيشنهاد مي كنم با hdtune يه تست بد سكتور كامل بگيري ببيني هاردت بدسكتور داره يا نه و با hard disk sentinel ببين سلامتي هاردت رو جند درصد زده؟
---------------------------------------------------------
فعلاً همين 2 كار رو انجام بده ببين نتيجه اي مي گيري يا نه دوست عزيز.
من کردم اما اخرش FAIL داد.نقل قول:
این برنامه اولی رو چند تب مختلف داره کدومش رو اجرا بکنمنقل قول:
اما برنامه دوم سلامتی رو زده 88%
معلوم نشد تو کدوم قسمت و برای کدوم سخت افزار Fail داد؟
اون اخر کار Fail دادنقل قول:
با اینها هم یه تست بکن شاید معلوم شد مشکل از کجاست
کد:http://www.testmyhardware.com
کد:http://www.dr-hardware.com
دوست عزیز به احتمال 90 درصد مشکل شما از هاردت هست با یه هارد دیگه امتحان کن نتیجه رو بگو.
موفق باشی.
سلام
بردم گفت مشکل از هارد هستش. صدا میداد. هارد رو عوض کردم. و خودش ویندوز و ... هم نصب کر.
الان خیلی سیستم کند میشه. موقع کپی کردن فایللها.
مشکل از ویندوز هست یا هارده هارد مرتبی نیست؟
سلام
بردم گفت مشکل از هارد هستش. صدا میداد. هارد رو عوض کردم. و خودش ویندوز و ... هم نصب کر.
الان خیلی سیستم کند میشه. موقع کپی کردن فایللها.
مشکل از ویندوز هست یا هارده هارد مرتبی نیست؟
ممکنه هاردی که بهت داده ، از نوع گرین و سرعت پایین هست که صرفا برای نگهداری اطلاعات ازش استفاده میشه .شما باید میگفتی یه هارد دور بالا بهت بده . هارد سامسونگ F3 و سیگیت 7200 دور ، هاردهای خوبی هستند .
هارد Hitachi
1ترا
حالا خوبه یا از اونهایی هست که فرمودید؟:11:
هارد هیتاچی بد نیست ولی مشکل صدا داره که صدای خوندن و رایتش زیاده . البته تو سیستم قبلیم این مشکل رو داشتم . بهترین هارد از لحاظ عملکرد و بی صدایی هارد سامسونگ Spinpoint F3 هست بعدش وسترن دیجیتال سیاه .نقل قول:
بافر هاردت چند مگ هست ؟
Hitachi HDS5C1010CLA382
TYPE : ds5sac100
فکر کنم این باشه که 8مگ بافر هستش
بعد یه سوال خارج از تاپیک هارد معمولا چقدر گارانتی داره؟ 1 ساله یا 4-5 سال؟کد:http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-5k1000
نگفتید هارده خوبه یا نه؟ اگه یه چیز اشغال دادن بهم تا ردش کنم.
هاردت همانطوری که گفتم دورش پایینه و 5700 دور هست و بافرش هم خیلی کمه ! 8 مگ. این هاردها معمولا برای بایگانی مورد استفاده قرار میگیرن و سرعتشون پایینه.
مشخصات هاردت رو در لینک زیر ببین :
میتونستی هارد هیتاچی مدل HDS721010CLA332 بگیری که 32 مگ بافر داره و 7200 دور در دقیقه هست . قیمتش هم 70 تومنه .کد:http://www.hdsentinel.com/storageinfo_details.php?lang=en&model=HITACHI%20HDS5C1010CLA382
یا هارد سیگیت مدل ST1000DL002 بگیری که 32 مگ و 7200 هست یا وسترن سیاه با 64 مگ بافر و 7200 دور با قیمت 72 تومن .
اینگونه هارد های دور پایین اصلا مناسب ویندوز نیستند . حتما عوضش کن . در مورد گارانتی اطلاع ندارم ولی اصولا یک سال میشه
دفرگمنت و دیسک کلین آپ رو هم انجام بدین و قطعات به خصوص سی پی یو رو گرد گیری کنین شاید تاثیر بذاره