تمایل به مصرف مواد مخدر؟؟؟؟
سلام دوستان من یه مدته تمایل عجیبی به مصرف مواد پیدا کردم سابقه افسردگی درمان نشده دارم
تو هر جمعی نمیتونم وارد شم احساس میکنم خیلی بیشتر از بقیه میدونم همین منو آزار میده
لطفا راهنمایی کنین فقط لطفا از دادن پست های مثل به روانپزشک مراجعه کن یا ایمانتو قوی کن و از این جور چیزا نگین نظرای علمی و کاربردی بدین
پیشاپیش از همتون ممنونم
استامینوفن یک مسکنِ خطرناک هست . استفاده نکنید
نقل قول:
شما تا حالا استامینوفن کدئین مصرف کردین؟؟؟!!!!!!:41:
سلام
این دارو جزء داروهایِ بسیار خطرناک هست که بعید نیست به زودی از داروخانه ها جمع بشه .
استامینوفن دارویِ معالج نیست بلکه فقط مسکن هست و سیستم عصبی رو مورد هدف قرار میده تا بیمار درد رو احساس نکنه در حالیکه درد و بیماری هر دو در بدنش وجود دارند .
مثل ماشینی که رادیاتورش خرابه و موتورش جوش آورده و شما با قطع کردن سیم آمپر حرارت و آلارم حرارت بخواین مشکل رو حل کنین
بسیاری از مردم وقتی سرما میخورند میرن سراغش !!!!! و میگن استامینوفن خوردم خوب شدم!!!!!
اما حقیقت اینه که اونها خوب شدند چون بیماریشون چند روز بیشتر طول نکشیده و خودش خوب شده .
بنده هم گهگاهی سرما میخورم اما دیگه گوشی اومده دستم که فقز با کمی پرهیز از اماکنِ شلوغ و بسته و نخوردن یه سری غذاها خودش خوب میشه بعد از 3-4 روز
تو نت سرچ کنین ببینین چی نوشتن در مورد استامینوفن
کد:
http://www.google.com.kw/search?q=%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%88%D9%81%D9%86+%D8%AC%D9%85%D8%B9+%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C+%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a