با سلام به دوستان
من هرچی گشتم یه بازی سود و کو پیدا نکردم. گوشیهای سامسونگ یه سود و کو با حالی دارن خیلی خوشم اومد.
کسی لینکی نداره برای سود و کو؟در ضمن گوشی من nokia e52 (سیمبین 60 سری سوم) حالا جاوا هم بود موردی نیست
Printable View
با سلام به دوستان
من هرچی گشتم یه بازی سود و کو پیدا نکردم. گوشیهای سامسونگ یه سود و کو با حالی دارن خیلی خوشم اومد.
کسی لینکی نداره برای سود و کو؟در ضمن گوشی من nokia e52 (سیمبین 60 سری سوم) حالا جاوا هم بود موردی نیست
یعنی واقعا پیدا نمیشه؟!:19:
جدول سودوکوی پوپک یک بازی سالم و مفرح برای تمام سنین می باشد . این بازی همان جدول سودوکو با امکانات زیاد است . شما در این بازی می توانید جدول سودوکو حل کنید یا طراحی کنید و یا از جدول ها پرینت بگیرید.
این بازی کاملا هوشمند است و امکاناتی همچون : حل جدول ٬ انتخاب جدول به صورت اتفاقی ٬ راهنمایی در حل جدول ٬ اندوختن جدول و … را دارد.
کد:http://bikmak.persiangig.com/POOPAK%20SUDOKU/POOPAK%20SUDOKU%201.3.0.exe/download
ممنون از لطفت ولی من دنبال نسخه موبایلیشم این فقط رو pc کار می کنه!:20:نقل قول:
اينو امتحان كن ببين روي گوشيت اجرا ميشه واسه من اجرا شد(نوكيا 5220)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::11::11::40::40::40::11::11::11:نقل قول:
دست گلت درد نکنه که یه عاشقو به معشوقش رسوندی!:31:
واقعا!نقل قول:
دست گلت درد نکنه که یه عاشقو به معشوقش رسوندی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجرا ميشه؟
مگه میتونه اجرا نشه وقتی تو بذاری : xنقل قول:
وظیفه ماست این کارا ... شما چرا با این حالت ؟ : دی
نقل قول:
خواهش ميكنم :43:
ديگه گفتم يه كمكيم من به شماها بكنم......
با سلامنقل قول:
بله اجرا شد (گوشیم e52 هست)
البته جاوا بود و نسخه دمو هم هست یعنی احتیاج به کد ریجیستر داره ولی فعلا که داره کار می کنه و من استفاده می برم. البته من در اصل دنبال نمونه روی گوشی های سامسونگ بودم خیلی کامله حتی رو گوشی 30 تومنیاش هم نصبه اگه کسی سراغی ازش داره به ما هم یه ندایی بده(البته بازی رو که شما معرفی کردین هم جای تشکر فراوان داره سو تفاهم نشه!):11:
سلام دوست عزیز ، شما تو گوگل سرچ کنیــد ( بازی جاوا Sudoku ) نسخه های زیادی از این بازی بهتون معرفی میکنـه .:46:
موفق باشید!:40: