در این تاپیک فقط و فقط معدل امتحانات نهایی رو درج کنید و از بحثهای متفرقه خودداری کنید
تمامی پستهای متفرقه حذف خواهد شد
در ضمن تاپیک فقط و فقط به مدت یک هفته باز خواهد بود.
با تشکر از همه کاربران
Printable View
در این تاپیک فقط و فقط معدل امتحانات نهایی رو درج کنید و از بحثهای متفرقه خودداری کنید
تمامی پستهای متفرقه حذف خواهد شد
در ضمن تاپیک فقط و فقط به مدت یک هفته باز خواهد بود.
با تشکر از همه کاربران
با سلام
تو این تاپیک فقط در مورد اعلام نتایج و معدل بحث خواهد شد ، و هرگونه بحث های حاشیه ای و متفرقه بدون اخطار قبلی حذف خواهد شد .
لطفا " به قوانین احترام بگزارید
تاپیک از امروز 1390/3/28 به مدت یک هفته بازگشایی شد، در صورت نیاز این مدت ، تمدید خواهد شد
با تشکر از همگی
سلام
کارنامه ها رو دادن
همه نمره هام بالای 19 شده جز عربی و حسایان !
امکان نداره من حسابان بیشتر از 25 صدم غلط داشته باشم ! 10 بار چک کردم ! حسابان رو 17 دادن عربیم 16.5 !
بر ...
دوستان نتایج اومد...... من هنوز نگرفتم اما من قول میدم به محض گرفتن کارنامه بیام همین جا نمراتم رو اعلام کنم
نمرات به صورت یه برگه هست که بهتون میدن.....یعنی فقط نمرات رو میدن معدل رو خودتون باید بگیرید
من امروز زنگ زدم مدرسه مون ، گفتن کارنامه ها اومده ولی داریم بررسیشون میکنیم ، فردا بیایدنقل قول:
هر سال کارنامه ها اینجوری بوده ؟! یعنی معدلو حساب نمیکردن؟
این نتایج اولیه است تا اعتراض کنی و اینانقل قول:
هر سال کارنامه ها اینجوری بوده ؟! یعنی معدلو حساب نمیکردن؟
بعدا کارنامه اصلی میاد
ممد من خیلی ترسیدم....:دینقل قول:
هر کسی رو میبینم میگه نمره ها م خوب بوده و فراتر از انتظار و از این حرفا....
یعنی خوب تصحیح کردن؟؟؟؟
پست منو اون بالا ببین جوابتو میگیرینقل قول:
یعنی خوب تصحیح کردن؟؟؟؟
حسابان 17 !!!!! اونم من ... !
خب اون رو هم خوندم اما اون یه درسه....نقل قول:
پس اینا چی میگن؟؟؟ همه شنگول و خوشحالن.... لعنت به این شانس ...کاش همین امروز میرفتم....
بچه ها همه اومده بودن؟؟؟؟
نه ... 10-15 نفرنقل قول:
خب اون رو هم خوندم اما اون یه درسه....
پس اینا چی میگن؟؟؟ همه شنگول و خوشحالن.... لعنت به این شانس ...کاش همین امروز میرفتم....
بچه ها همه اومده بودن؟؟؟؟
همه تحربی بودن
تو ریاضیا فقط من
میگم درسی بود که فکر میکردی کمتر بگیری از این نمرات کارنامه؟نقل قول:
اعتراض داشتن؟ منظورم اینه روحیشون چطور بود؟نقل قول:
نهنقل قول:
میگم درسی بود که فکر میکردی کمتر بگیری از این نمرات کارنامه؟
بقیه درسا دقیقا همونایی بود که تو تاپیک میگفتم
خراب ! هر کدوم یکی یه طومار اعتراض داشتن پر میکردننقل قول:
اعتراض داشتن؟ منظورم اینه روحیشون چطور بود؟
این بچه های تجربی ما تعدادی کثیف توشون هست جو رو خراب میکنن...چمنی رو ندیدی؟نقل قول:
من هنوز نگرفتم!
فردا میرم بگیرم
وای یه حس های بدی اومدن سراغم
حس میکنم همه رو تجدید میشم!
هرکی که نمرش خوبه حقش بوده چون خوب خونده
به اونایی که زیاد گرفتن تبریک میگم :11:
برای منم دعا کنین!
نه فقط اون پسره صانعی رو دیدم میگفت بالاترین نمره من از پایین ترین نمره کسرا پایین تره :دینقل قول:
این بچه های تجربی ما تعدادی کثیف توشون هست جو رو خراب میکنن...چمنی رو ندیدی؟
دوستان من هم به نوبه ی خودم بهتون خسته نباشید میگم و به همه ی دوستانی که نمرشون خوب شده هم تبریک میگم.(تبریک مخصوص به Alt3rna چون خیلی زحمت کشید)
و این هم بگم که تمام تابستان من به فردا بستگی داره ... اگه نمرم خوب بشه (که بعید میدونم) تمام تابستون رو با خیال راحت درس میخونم اما اگه بد بشه که دیگه خودتون میدونید:دی
من خوب شدم ؟نقل قول:
(تبریک مخصوص به Alt3rna چون خیلی زحمت کشید)
اگه حسابان درست نشه بطور جدی به خودکشی فکر میکنم
تو که قضیه منو حسابانو میدونی
فردا با بابام میرم حوزه ی تصحیح ... آموزش پرورش ... هر جا که شد ... نمیتونم وایسم همینجوری ...
اینم نمره هام :
دینی 19.5
ز فارسی 20
ادبیات 19.25
عربی 16.5
انگلیسی 20
فیزیک 19
شیمی 19.25
جبر 20
هندسه 19.25
حسابان 17
من فردا میرم بگیرم. امیدوارم همه رستگار بشیم.:31:
عربی رو اضاف نکردن؟؟نقل قول:
عربی 16.5
حسابان 17
حسابانتم کم دادن. 20 میشدی که.
خدا رحم کنه.
من از یکی از بچه هامون پرسیدم که میگفت عربی حقش 15 بوده ولی 17 دادن حالا دیگه نمیدونم که شاید هم اشتباه میکرده...نقل قول:
خب یه جدول EXCEL طراحی کردم برا بچه های تجربی که براتون میذارم برای معدل گرفتن که معدل کل شما رو نشون میده....
اما چند تا نکته هست :
1-فقط برا بچه های تجربی جواب میده....
2-چون در هر کاری احتمال خطا وجود داره در نتیجه من هیچ مسئولیتی در قبال اختلاف نتیجه ای که الآن میگیرید با نتیجه ی اصلی ندارم....
3-اگه مشکلی به وجود اومد همین جا بنویسید
4-این نسخه excel 2007 هست
با تشکر
عکس محیط برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:15 کیلو بایت:31:
کد:http://up.--------.com/images/mcin89el4vzsre3unnu2.rar
تو همه ی شهر ها نتایج امروز اومده ؟
میگم زمان اعتراض 3 روز هست ؟
من احساس می کنم باید واسه دین و زندگی اعتراض کنم ( البته هنوز نمیدونم اومده یا نه )
نقل قول:
اختیار داری!نقل قول:
من خوب شدم ؟
این نمره ها برای 2 رقمی اگه نگم زیاده ولی کاملا کافیه حتی اگه 40% تاثیر داشته باشن تازه میگی حسابانت هم بیشتر میشه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بروبچ اگه فکر میکنید تو درسی بیشتر از 0.5 نمره کمتر بهتون دادن حتما اعتراض کنید
منتها این فکر کنید یعنی مطمئن مطمئن (100%) :31: هستین نه اینکه حدس بزنید و اینا چون احتمال کمتر شدن نمره هم هست
کاش واقعا یکی احساس منو درک میکردنقل قول:
اختیار داری!
این نمره ها برای 2 رقمی اگه نگم زیاده ولی کاملا کافیه حتی اگه 40% تاثیر داشته باشن تازه میگی حسابانت هم بیشتر میشه
حسابان تمام آبرو و حیثیت من بود ... همه منو به اسم حسابان میشناختن ... دبیرا ... بچه ها ...
من الان 4 تا کلونازپام خوردم ولی حالم هنوز افتضاحه ... فکر کنم بهتره سعی کنم بخوابم
میگم فرض کن کرباسی جلوت رو بگیره بگه چن شدی؟ میگی 17!!!!:18::13::21::41:نقل قول:
بعدش با اون حالت چهرش میگه : چرا؟؟؟(تازه طرز تاسف خوردنش خیلی غم انگیزه.تصور کن) :دی
شوخی کردم:دی حتما اشتباه شده یا شاید هم توطئه باشه:دی
ولی حتما اعتراض بده...یعنی اعتراض که دادی حتما پیگیرش باش.اون پ.خ منم اجرا کن:دی
تازه تو حالت خوبه.... من که کارنامه ندارم خیلی حالم بدتره.... تازه خبر رسیده بچه ها خیلیاشون خوب دادن.....
پ.ن:(البته سوء تفاهم نشه من با خوب دادن بقیه مشکلی ندارم منتها جو رقابتی بسیار کثیفی تو مدرسه ی ما هست که انسان رو کثیف بار میاره:21:)
عمدا؟؟؟نقل قول:
چرا؟ بیا کل نمره هام ماله تو.... ارزش نداره نمره.... مهم یادگیریه:27::21:...... میگم لپتاپ به درک خودتو نکشی یه وقت....:دی
خودت رو کشتی به جهنم :دی ولی قبلش برو اون پ.خ من رو بخون:دی البته وقتی حالت خوب شد....
راستی میگم تو چرا هر وقت میای این چراغ زیر پروفایلت روشن نمیشه؟؟؟ با موبایل میای؟ای کلک:دی
فردا حتما برو پیگیرش باش ، اصلا کوتاه نیای ، ایشالا که درست میشه ، اگه مصحح ها رو میشناسی باهاشون تماس بگیر ، جریانو بهشون بگو راهنماییت میکنن، اگه مطمئنی که 0.25 صدم بیشتر غلط نداری ، پس اصلا جای نگرانی وجود ندارهنقل قول:
پارسال یکی از آشنا های ما حسابان 20 میشده ، بعد کارنامه میگیره میبینه شده 12 !!!!!:18: پیگیرش میشه ، تا خود دفتر رییس آموزش و پرورش شهرستان میره ، بعد میفهمه که 1 برگه( دو صفحه پشت و رو) شو اصلا تصحیح نکردن ، اونا هم براش درستش میکنن
پس اصلا نگران نباش:11::46:
.................................................. ............
الان رفته بودم بیرون ، مدیر مدرسه مونو دیدم ، بهم گفت همه رو 20 شدی الا زبان فارسی 19.5 ( همون سوال لعنتی!!!!:19:) ولی تو باز بیا اعتراض بنویس ، احتمال اینکه درستش کنن زیاده
ولی حساب کردم اگه حتی اونم درست نشه میشم 19.96 ایووووووووول:26:
ولی حتما درستش میکنم!
تبریک میگم :31:نقل قول:
دقایقی پیش لپتاپمو شکستم
ایننقدرا هم دیگه موضوعو بزرگ نکن، منم پارسال همینجوری شدم، همه تو مدرسه منو به عنوان خوره حسابان میشناختن اما نامردا تو امتحان نهایی برداشتن از دوره تناوب که مطلبش حدود 5-6 ساله تو امتحانا نمیاد سوال دادن، همچنین امتحانش اینقدر سخت بود که 65-70% دانش آموزای کشور افتاده بودن !...آخرشم حسابان رو شدم 17 یا 17.5 !
بنظرم با این نمره هایی که داری تو کنکور حتی رتبه تک رقمی هم میتونی بیاری !
بچه ها فیزیک تجربی ها 3 واحده نه 4 واحد.لطفا درستش کنیدنقل قول:
نقل قول:
دینی 19.5
ز فارسی 20
ادبیات 19.25
عربی 16.5
انگلیسی 20
فیزیک 19
شیمی 19.25
جبر 20
هندسه 19.25
حسابان 17
اولین و آخرین پست من در این تاپیک.نقل قول:
دقایقی پیش لپتاپمو شکستم
1- بیننده و شنونده باید عاقل باشه عزیزان کمی تفکر کنید با این نمره های کذایی!
2- اگر هم درست باشه فقط این:
به راستی پارتی را در این مملکت گسترش دادیم تا حق همه ضایع شود و هرچی آدم .... به بهترین مقام ها و نمره ها برسند و از نمره ی حسابانشان کم کردیم باشد که کارنامه شان تابلو نباشد!
حالا که اینطوره اینم نمره های من:
دینی 20
ز فارسی 20
ادبیات 20
عربی 20:39:
انگلیسی 20
فیزیک 20
شیمی 20
جبر 20
هندسه 20
حسابان: 19.75 :13:
:39:
هرکی میتونه بیاد ثابت کنه نمره های من این نیست.
ممنون از توجهت اما دوست عزیز اینو یه نگاه بنداز:نقل قول:
نوشته فیزیک تجربی 4 واحده متاسفانه کارنامه ترم اول جلو دستم نیس اگه شما مطمئنی تا عوضش کنم:46:کد:http://www.kashiha.ir/list/daberestan/3th.htm
من میدونستم این جور اتفاقی پیش میاد به خاطر همین هم به نظرم نباید Alt3rna نمره هاش رو میزد...نقل قول:
1- بیننده و شنونده باید عاقل باشه عزیزان کمی تفکر کنید با این نمره های کذایی!
2- اگر هم درست باشه فقط این:
به راستی پارتی را در این مملکت گسترش دادیم تا حق همه ضایع شود و هرچی آدم .... به بهترین مقام ها و نمره ها برسند و از نمره ی حسابانشان کم کردیم باشد که کارنامه شان تابلو نباشد!
دوست عزیز من بالاتر از ایناش رو هم دیدم اینکه چیزی نیس..... و مطمئن هم هستم که راست میگه....
شما به دفترچه ی قلمچی آخرش نگه بنداز از نفر اول تا پنجاهم همگی بالای 19.70 هستن....من کاری به نمرات ایشون ندارم کلا میگم:
متاسفانه امتحانات نهایی به هیچ عنوان جایگزین کنکور نمیشه.زود قضاوت کردن خیلی خوب نیست.به نظرم لازم هم نیس که دروغ بگه....جایزه که نمیدن
ممنون از توجهت
ببین عزیز من ، مهم خودت هستی که میدونی نمره هات چنده ، حالا اگه کسی هم دلش خواست نمره های غیر واقعی شو بنویسه به خودش مربوطه!بذار بیاد بگه. ما چیکارش داریمنقل قول:
بعدشم من مطمئنم که اون نمره هایی که محمد رضا نوشته 100در100 واقعی و درستن
اینجا هیشکه وکیل نمره های بقیه نیست و لازم نیست که ثابتش کنیم .مطمئنا هر کی که میاد نمره دروغین مینویسه فقط و فقط سر خودشو کلاه گذاشته و به خودش ضرر میرسونه
اگه شما حتی نمره هاتون همونایی باشه که نوشتید ، من باور میکنم چون این نمره ها چیز غیرممکنی نیست! و مطمئنا عده ی زیادی تو کشور معدلشون 20 شده ، نمیگم که پارتی بازه وجود نداره ، شاید 40 درصد این معدل بیستا حقشون معدل بیست نبوده ، ولی تا ثابت نشده نمیشه چیزی گفت:11::20:
.................................................. ..............................................
توی کارنامه ای که گرقتید نمره ی درسایی مثل تاریخ و نمره های مستمر رو هم داشت یا فقط نمرات کتبی بودن؟
شما که معدلت 20 شده ! بده بابات بره برات لپ تاپ نو بخره آقای معدل بیست:27:نقل قول:
دقایقی پیش لپتاپمو شکستم
متاسفم برای کسایی که هنوز تو نخ نمره های من اند
مشکل اینه اگه اسکن هم کنم مبگن فوتوشاپ بوده ...
من شب و روز خوندم ... اگه مثل آقایون الاف بودم و نمره هام ابن میشد آره ولی این نمره ها حقم بود
باشه شما هر جور دوستدارید فکر کنید
تو کنکور نظر شما رو نمبپرسند
راست میگی ها چقدر نمره هات مهم شده:دینقل قول:
برو اون پیغام خصوصی منو اجرا کن:9::weird::4::5::10:
[QUOTE=M A M M U T;6193132]ممنون از توجهت اما دوست عزیز اینو یه نگاه بنداز:
نوشته فیزیک تجربی 4 واحده متاسفانه کارنامه ترم اول جلو دستم نیس اگه شما مطمئنی تا عوضش کنم:46:کد:http://www.kashiha.ir/list/daberestan/3th.htm
بله دوست عزیز مطمئنم داخل کارنامه ترم اولم فیزیک 3 واحده(رشته تجربی):20:
سلام به همه بروبچ!
من در کل از امتحان نهایی امسال خیلی راضیم!
چون مدرسه ام دولتیه و معلمای خوبی نداریم!
اینو بگم خیلی سوژه خنده اس:
معلم زیست و فیزیکم رو تو راه برگشت از امتحان دیدم ازشون سوالایی رو که شک داشتم پرسیدم شاید باورتون نشه ولی اگه خودشون امتحان میدادن 20 نمیشدن حالا ما چی میخوایم بشیم خدا میدونه!
اینم نمرات من با معدل(معدل رو خودم حساب کردم چون فقط نمرات رو میدن!)
دینی 20
ریاضی 17.75
ادبیات 17.75
زیست 18.5
انگلیسی 18.75
زمین 19.5
فیزیک 18.5
عربی 19.5
شیمی 18.5
زبان فارسی 19
معدل:18.74
فقط ادبیات و ریاضی رو اعتراض زدم چون به نظرم ادبیات رو 100% اشتباه کردن حالا ریاضی محاسباتیه ممکنه اشتباه از من بوده!
ولی در کل خیلی خوب بود مدرسمون چندساله معدل بالای 18 نداره حتی ریاضیامون!
آخه مدرسه ما رسمه زرنگا برن ریاضی ولی من(البته اونجا زرنگ حساب میشم در کل هیچی نیستم!) کارشکنی کردم و رفتم تجربی و جالبه که معدل کتبیم از شاگرد اول ریاضیا(معدل:18.50) بیشتر شده!
[QUOTE=ali_si84;6193736]تصحیح شد.ممنون.فقط عکس رو دیگه عوض نکردم.... اما در دااخل فایل excel فیزیک رو 3 واحد کردم/نقل قول:
اینقدر بدم میاد دوتا پست پشت سر هم بزنم اما ناچارم دیگه:دی
منم کارنامم رو گرفتم..... نمراتم در حد اون چیزی بود که انتظار داشتم.... یه یکم بیشتر از انتظار چون من نمراتم رو دست پایین گرفتم تا وقتی نمراتم اومد جا نخورم.... با توجه به مسائلی که پیش اومد برخلاف قولی که داده بودم نمراتم رو نمی زنم چون ظاهرا بعضی دوستان ناراحت میشن اما برداشت من از نمراتم این بود:
1-با توجه به این که فکر میکردم ریاضی 20 بشم شدم 19.5 و بسیاری از درس ها اینچنین بود یعنی درس هایی که فکر میکردم 20 بشم رو کمتر گرفتم و درس هایی که فکر میکردم کمتر بشم رو 20 گرفتم:دی
2-هیچ برگه ای برخلاف انتظارم تصحیح نشده بود.... شاید اختلافی که در ذهن دارم 25 صدم باشه....
3-کلا به نظرم نمره دادشون عادلانه بود...
4-هم چنان موافقم تو این کشور دویدن حق کسایی هست که نمرسن و رسیدن حق کسایی هست که نمیدوند..... خیلی از کسایی که معدلشون 20 و 19 بوده الآن بیکارن و البته تعداد زیادیشون هم شغل های خوبی دارن.....اما خیلی از افراد هم داریم که نه زرنگ بود و نه معدلشون خوب بوده اما وضعیتی به مراتب بهتر از بقیه دارن....اینه که ما من رو نا امید میکنه.....تو جامعه افرادی رو دیدم که نه یک ساعت درس خوندن و تلاشی کردن بلکه از راه هایی که خودتون میدونید خیلی از بقیه موفق تر بودن.... شاید اگه من از اول سال تلاشم رو بیشتر میکردم نمراتم بهتر از این میشد....اما با توجه به تلاشی که کردم از خودم راضیم امید وارم تو کنکور هم موفق باشم.... هم چنین برای شما عزیزان هم آرزوی موفقیت می کنم و امید وارم همه به حق خودشون برسن...
با تشکر
من زنگ زدم مدرسه گفتن هنوز حاضر نیستن کارنامه ها!
یعنی چی مگه همه ی کشور هماهنگ نیس
هرچی مدل جدیده از این شهر خراب شده ی من درمیاد
نگفتن هم کی حاضر میشه
استرس دارم شدید!
حس میکنم همه رو 15 میگیرم
:18:
اصلا نمی تونم هیچ کاری بکنم
-----------------
اونایی که نمره هاشون خوبه :11:
بهتون تبریک میگم
مطمئنم هرکی نمرش بالاس حقش بوده
برام مهم نیس من باشم یا کس دیگه ای