دوستان اين بخش را ايجاد كردم تا به كمك اساتيد به معرفي محصول 2011 سوني EX520 LEDبپردازيم و راجع به مسايل مربوط به اين مدل صحبت كنيم.از اساتيد خواهش ميكنم كمك كنند تا اين بخش مفيد واقع بشه.
ممنون
دوستان اين بخش را ايجاد كردم تا به كمك اساتيد به معرفي محصول 2011 سوني EX520 LEDبپردازيم و راجع به مسايل مربوط به اين مدل صحبت كنيم.از اساتيد خواهش ميكنم كمك كنند تا اين بخش مفيد واقع بشه.
ممنون
اينم يه سري مشخصات كلي از اين مدل
Video Signal : 1080/24p (HDMI™ only), 1080/60i, 1080/60p (HDMI™ / Component), 720/60p, 480/60i, 480/60p
Dimensions (Approx.) : 42 1/2 x 26 x 1 11/16" (1078 x 660 x 42mm) without stand; 42 1/2 x 27 1/4 x 10 1/4" (1078 x 690 x 260mm) with stand
Packaging (Approx.) : 46 1/4 x 32 1/2 x 5 3/8" (1174 x 824 x 136mm); 51 lbs (23 Kg)
Weight (Approx.) : 31.3 lbs (14.2 Kg); 39.2 lbs (17.8 Kg)
5.1 Channel Audio Out : Yes
5.1ch Through Out (Handycam) : Yes
Alternate Audio (Digital) : Yes
Audio Out : Fixed/variable
Auto Mute (on no signal) : Yes
Auto SAP : Yes
Dolby® : Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse
Headphone/Speaker Link : Yes
Invisible Speaker (w/Sound Elevation) : Yes
S-Master : Yes
Sony Original Surround : S-Force Front Surround 3D
Sound Booster : Yes
Sound Enhancer : Yes
Sound Mode : Dynamic, Standard, Clear Voice, Custom
Stereo System : MTS
Surround Effect : Cinema, Sports, Music, Game
BRAVIA® Internet Video : Yes
BRAVIA® Internet Widgets : Yes
DLNA : Yes
HTML Browser : Yes
Photo MAP : Yes
Wireless LAN : Ready (UWA-BR100 required, sold separately)
Stand Swivel : Yes
Stand Swivel Range : Left 20°/Right 20°
Stand Tilt : Yes
Stand Tilt Range : 0°- 6° Flexible
Power Consumption (in Download Acquisition Mode) : 0.02kWh / Day
Power Consumption (in Operation) max. : 103W
Power Consumption (in Standby) : 0.20W (120V) / 0.30W (240V)
Power Requirements (frequency) : 60Hz for UL,cUL; 50/60Hz for other
Power Requirements (voltage) : AC 120V for UL,cUL; AC 110-240V for other
24p True Cinema™ Technology : Yes
3D Comb Filter : Yes
4:3 Default : Yes
Advanced Contrast Enhancer (ACE) : Yes
Auto Wide : Yes
CineMotion® Reverse 3:2 Pulldown Technology : Yes
Deep Color : Yes
Intelligent Image Enhancer : Yes
Intelligent MPEG Noise Reduction : Yes
Live Color™ Technology : Yes
PhotoTV HD : Yes
Picture Mode : Vivid, Standard, Photo-Vivid, Photo-Standard, Photo-Original, Photo-Custom, Cinema, Game-Standard, Game-Original, Graphics, Sports, Animation
Video Processing : X-Reality™ Engine
Wide Mode : Full, Normal, Wide Zoom, Zoom, Caption, Normal/Full1/Full2 for PC
Backlight Off Mode : Yes
Dynamic Backlight Control : Yes
Energy Star® compliant : Yes (Exceeds v5.0)
Power Consumption (On Mode) for Energy Star : 65W
Power Consumption (Standby Mode) for Energy Star : 0.20W
Limited Warranty Term : 1 Year Labor / 1 Year Parts
Audio Power Output : 10W + 10W
TV Guide On-Screen : Yes
Packaging Materials : Recycled Carton (more than 40%)
Auto Shut-off : Yes
BRAVIA® Sync™ : Yes
Channel Block (with password) : Analog & Digital
Channel Jump : Yes
Channel Surf : Yes
Control for HDMI™ (HDMI™ CEC) : Yes
Edit Channel Labels : Yes
Info Banner : Yes
Input Skip : Automatic
Label Inputs : Yes
Multiple Language Display : English, French, Spanish
On-Screen Clock : Yes
On-Screen Display for External Input : Yes
On-Screen Operating Instructions : Yes
On/Off Timer : Yes
PAP (Fixed or Variable) : PAP(Variable)
PIP (Picture in Picture) : Yes
Parental Control : Yes
Picture Adjustments Lock : Yes
Picture Frame Mode : Yes
Scene Select : Photo, Music, Cinema, Game, Graphics, Sports, Animation
Show/Hide Channels : Yes
Skin Naturalizer : Yes
Sleep Timer : Yes
USB Application(s) : Yes
Aspect Ratio : 16:9
Display Resolution : Full HD 1080p
Dynamic Contrast Ratio : Infinite [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panel Frequency : 60Hz
Screen Size (measured diagonally) : 46"
Viewing Angle (Right/Left) : 176°
Viewing Angle (Up/Down) : 176°
Backlight Type : Edge LED
Display Device : LCD
AC Power Input : 1 (Rear)
Analog Audio Input(s) (Total) : 2 (Rear)
Audio Out : 1 (Side/Hybrid)
Component Video (Y/Pb/Pr) Input(s) : 1 (Rear/Hybrid)
Composite Video Input(s) : 2 (1 Rear/1 Hybrid)
Digital Audio Output(s) : 1 (Rear)
Ethernet Connection(s) : 1 (Rear)
HDMI™ Connection(s) (Total) : 4 (1 Side/3 Rear)
HDMI™ PC Input : Yes
Headphone Output(s) : 1 (Side/Hybrid)
PC In (D-Sub) + Audio In (Stereo Mini) : D-Sub 1(Side), Mini 1(Rear)
RF Connection Input(s) : 1 (Rear)
USB 2.0 : 2 (Side)
VESA® Hole Pitch : 300 x 300 mm
VESA® Hole Spacing Compatible : Yes
Audio Return Channel : Yes
Closed Captions (CC) : Analog, Digital
Finish (Surface Color) : Black
HDMI™ InstaPort : Yes
Start Up Sony Logo Display : Yes
Channel Coverage : VHF: 2-13, UHF: 14-69, CATV: 1-135
Color System : NTSC
Number of Tuners (Analog) : 1
Number of Tuners (Digital) : 1
TV System (Analog) : M
TV System (Digital) : ATSC
Tuner (Cable) : Clear QAM
Tuner (Terrestrial) : ATSC
LightSensor™ Technology : Yes
Presence Sensor : Yes
سلام
آقا دمت گرم برا تاپیک
منم درخواست دارم دوستانی که اطلاعات دارن یا خود تی وی رو خرید کردن یه توضیح خوب بدن چون من زیاد سرچ کردم ولی بجز مشخصاتی که تو پست قبل ذکر شده و توی خود سایت سونی گفته چیزی ندیدم .
میخوام اگه کسی هست که این تی وی رو داره و تجربی باهاش کار کرده بکه چجوریاست . . .
از لحاظ کیفیت تصویر و کیفیت کار و . . .
من میخام یه دونه بخرم بدون گارانتی . فروشنده میگه فقط مدل 32ش هست ولی تو سایت سونی فقط مدل 46 گذاشته
من میخام 32شو بگیرم قیمت داده 600 هزار . سرتونو درد نیارم بین دوتا مدل EX520 و EX500 موندم ...
من مشهد هستم . لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره چون 500 قدیمی تره و 520 جدیدتر ولی 500 صد هرتز هست که نمایندگیاش دارن همش رو همین تبلیغ می کنن ... ولی 520 شصت هرتز هست .
قبلا از همیاری شما سپاسگذارم . . .
دوست عزيز من خودم 46 اين مدل را گرفتم.به نظرم از هرنظر عاليه و راضيم.ex500 كه اصلا lcd هست و قابل قياس با اين مدل نيست.بين اين دو مدل روي ex520 شك نكن.
من خودم موقع خريد بين اين و ex710 مونده بودم.ولي با مقايساتي كه انجام دادم ex520 گرفتم.شما موقع ديدن تصوير ex520 ميتوني كارايي پردازشگر جديديد تصويرش رو (X-REALITY) رو حس كنيد.در مورد سرعت هم يكي از نمايندگان سوني بهم گفت چشم انسان بيش از 60 هرتز را نميتونه تشخيص بده و بيشترش اضافه هست و سوني با اينكار يه جور بهينه سازي كرده و مصرف 46 اين تلي را 50-60 وات نسبت به مدل قبلي EX710 كاهش داده.الان مصرف 46 اين مدل فقط 100 وات هست..قيمتاشون هم يكي بود.
ex500 را هم يكي از اقوام داره و مقايسه كردم.نسبت به هر دو مدل بالا هم در سطح پايينتري بود و هم 600 تومان ارزونتر.البته در 46 اينچش
سلامنقل قول:
میدونی تو سایت سونی نوشته LED Edge و « پانل LCD » نفهمیدم منظورش چیه برا همین فکر کردم همون ال سی دیه .
سرعت 100 هرتزش هم برا این مهمه برام که تو خیلی از سایتا در مورد 3D می گشتم خوندم که سرعت 120 هرتز به بالا برا ساپورت 3D لازمه و . . . شاید یه موقع خواستم سه بعدی ببینم . . . :5:
امروزم با فروشنده تی وی صحبت می کردم گفت 40 اینج EX520 اومده که دیگه میخوام اونو بگیرم .
بابت توضیحات تکمیلیت ممنون .
یا حق
ميخواستم از اساتيد و دوستان بپرسم كسي ميدونه آخرين ورژن نرم افزار اين گوشي چنده؟آپديت جديد واسش نيومده؟
اشتباهه اگه فکر کنیم LED یه چیز خیلی متفاوتی نسبت به LCDهای معمولیه . در واقع LEDها همون LCDها هستند با این تفاوت که برای ایجاد نور پس زمینه از لامپ LED بجای لامپ فلورسنت استفاده شده. . درست تر اینه که به جای LED بگیم LED LCDنقل قول:
EX520 هرتزش هر قدر هم باشه بازم 2D است و 3D را ساپورت نمیکند.
امان از این فروشنده ای بی سواد یا دروغگو.نقل قول:
برای فروش بیشتر عجب دروغهای شاخداری میگن!
با سلام خدمت دوستان
خواستم بدونم بین ال ای دی panasonic d25 و sony ex 520 کدومش بهتره؟من امروز قیمتشو پرسیدم دی 25 میگفت 1.8و سونی هم بی گارانتی 1.9 ولی سونی 46 بود یه خورده فکر کنم بزگه الانم موندیم کودومو بخریم بین امکانات و ویژگی ها چقدر تفاوته؟اگه شما بودید کدومو میگرفتید؟و اینکه مدل سونیه 40 اینچش گیر میاد حالا چه همین جا نهایتش دبی؟
من در كل سوني را بهتون پيشنهاد ميكنم.ex520 به نظرم از هر لحاظ عاليه
بي گارانتي من گرفتم 1940.با گارانتي هم 2350 هست.
فكر ميكنم 40 هم موجود باشه
با سلام
من به تازگي ال اي دي 46ex520 رو گرفتم و ظاهرا از هر نظر تلويزيون خوبي بنظر ميرسه فقط قدرت صداش تا حدودي كمه كه شايد بشه با تغير تنظيماتش اين مشكل رو برطرف كرد . در ضمن دوستان مطلع لطفا جواب بدن كه امكان ضبط فيلم بر روي فلش مموري در اين مدل وجود داره يا نه
اقایون یک سوال دارم مدلnxبهتره یاex ممنون میشم جواب بدید
شما ميتونيد با رفتن تو تنظيمات صدا در گزينه ي فراگير s-force... را انتخاب و زير اين گزينه آيتم 3d و صداي خودكار را هم روشن كنيد.عالي ميشهنقل قول:
خير تا اونجايي كه من ميدونم اين امكان را نداره.
هر دو سري خوب اند.وهر سري واسه كار خاص خودش ساخته شده.مثلا تا جايي كه من ميدونم سري nx بيشتر 3d هستند.شما بايد نيازها و انتظارات خودتون را بررسي كنيد ببينيد كدوم بيشتر به كارتون مياد.نقل قول:
با درود به شمانقل قول:
به نظر من شما اگر میخواهید این همه هزینه کنید این برند رو بخرید
من جدیدا با این مدل آشنا شدم
LC-40LE820M شارپ بهترين 2625000 تومان ساخت مالزی
LC-40LE820M شارپ بهترين 2300000تومان ساخت ایران
----------------------------------------------------------------------
LC-46LE820Mساخت مالزی قيمت: 35,290,000 ريال
LC-46LE820Mساخت ایران قيمت: 29500000ريال
-------------------------------------------------------------------
مشخصات
- 46اینچ و 40اینچ
- کنتراست5M:1 دینامیک
- تکنولوژیQuttron کواترون (4 رنگ اصلی) ،با ضمانتنامه مادیران
- مجهز به پانل LED ژاپنی
- Full HD 1920 x 1080
- نسل دهم پانل با تکنولوژی UV2A
- پانل چهاررنگ RGB+Y(کواترون)
- مگا کنتراست
- قابلیت پخش فرمت Divx به صورت HD
- فرمت تصویر با کیفیتی در حد DVD ولی با حجم فایل بسیار کمتر ، با پسوند فایلهایی نظیر avi,mkv
- طراحی بسیار باریک و زیبا
- توان مصرفی فوق العاده پایین
- صفحه کلید لمسی روی تلویزیون
- دارای منوی گرافیکی زیبا
- پشتیبانی نسخه HDMI 1.4
- دارای عملکرد ECO جهت صرفه جویی در مصرف برق
- کنترل هوشمند خاموش شدن دستگاه در هنگام عدم دریافت سیگنال
- دارای فایل نمایشی ویژگیهای اصلی دستگاه، تعبیه شده در داخل تلویزیون
- دارای استاندارد
- Energy Star V5.0
دوستان ex520ازلحاظ اجرای فرمتهای مختلف چطوره؟من شنیدم سونی تواین قسمت کلا ضعیفه؟
بله دوست عزیز منظور بنده این بود که چون LED هست هم مصرف برقش پایین تره و هم روشنایی تصویرش بالاتر.نقل قول:
اینم بگم که منظور از 3D ، این نبود که خود تلویزیون 3D باشه بلکه به وسیله کیت های تبدیل کننده 2 بعدی به 3 بعدی ، که الان توسط شرکت انویدیا تولید میشه و تو بازار موجود هست ولی یکم فعلا قیمتش بالاست ، می تونی 3D ببینی که پشتیبانی کامل از 3D بگفته خود سایت انویدیا فقط روی LCD های با سرعت 120 هرتز مقدوره ( ظاهرا ) .
همچنین فعلا TV های ساپورت کننده این سرعت بیشتر LED ها هستند که EX520 هم جزوشون نیست و LED های سامسونگ و خیلی از مدلهای LG این رفرش رو ساپورت می کنن .
یا حق.
من خیلی وقت بود دنبال LED 40 اینچ سونی بودم. چون مشهد اصلا 40 ش پیدا نمیشد. حالا هم که بالاخره انتظار به سر رسیده و مدل EX520 ش اومده ولی قابلیت motionflow رو نداره موندم ارزش این همه صبرو داره یا نه؟!!
سلام !
منم میخام تو این روزا یه پنل خوب بخرم ! اول بودجم 1400 بود ! بعد از کلی گشت و گذار رسیدم به EX500 با گارانتی !
بعدش دیدم ای دل غافل DLNA نداره !
بعدش EX710 که داییم هم داره که با گارانتی 1700 در میاد ! گفتم عیب نداره ! اون 200 300 که میخاستم باهاش پلیر بخرم رو میذارم پلیر رو چند وقت دیگه میگیرم !
دوباره با V20 پاناسونیک آشنا شدم :دی همه میگن کیفیتش غوغا میکنه ! ولی من دلم پیش سونی هست ! ضمن اینکه مصرف و دیزاین سونی خیلی قشنگتره !
داشتم میرفتم واسه خرید که EX520 رو دیدم :دی مدلی که XREALITY داره و شایدم ارزونتر باشه تا بتونم پلیر هم بخرم !
کسی قیمت این پنل 40 اینچی رو با گارانتی و بی گارانتی (بانه) نداره ؟
البته با گارانتیش رو پس فردا میپرم سره کوچه میپرسم :دی ولی بانه رو چیکار کنم ؟
اگه واقعاً زیاد باشه تفاوت قیمتشون بیخیل گارانتی میشم !
راستی این motion flow رو چیکار کنیم ؟ اونقدر موثر هست بودن یا نبودنش واسه تصاویر 2D ??
چون من نمیخام 3دی ببینم فعلنات :دی فقط 2D :دی
مدل ex 720 وارد بازار ایران شده 40 اینچ 2 ملیون تومن با گارانتی
دوستان كجا ميتونيم چك كنيم آپديت جديد اومده يا نه؟
دوستان هيچكس نيست مارو يه راهنمايي بكنه؟
از سایت زیر می تونید آپدیت جدید رو بگیریننقل قول:
کد:http://www.sony-mea.com/support/download/450284/product/kdl-46ex520
ممنون دوست عزيز
فقط دوستان ميشه بگيد وقتي فايلها را دالود كرديم چه جوري بايد به تلي منتقل كنيم و اصلا چه جوري بايد آپديت كنيم؟
آخرين ورژن ارايه شده براي EX520
System Software Update (Version 3.121GAA) For Asia Pacific
خصوصيات اين ورژن
Addition of following features
- VAIO Remote Keyboard
- Audio Theatre Control Widget
New Codec support for DLNA/USB video reproduction
دوستان كسي نيست مارا در مورد چگونگي آپديت راهنمايي كنه؟
اگه نكته اي هست خواهش ميكنم بفرماييد
دوست عزیز شما که این tv لطف کنین اگه عیب خاصی این مدل داره بگین اخه من بعد از کلی بررسی برا خرید رسیدم این مدل .ایا اگه الانم میخواستی tv بگیری همین مدل رو میخریدی ؟نقل قول:
بله دوست عزیز.من ازش راضیم و مشکلی هم ندارم.نقل قول:
شما اگه میخوای 3d بخری ex720 بگیر ولی اگه 3d نیاز نداری و فقط led میخوای بهترین گزینه همینه.شک نکن
دوستان خواهشا یکی راجع به آپدیت یه راهنمایی به ما بکنه
دوستان من به اين ورژن آپديت كردم.و همه ي مواردي كه در خصوصيات ورژن نوشته شده اضافه شد.و ساپورت از فرمت wmv هم بهش اضافه شد كه خيلي حال داد.شما هم حتما اينكارو بكنيد
دوستان آپديت جديد هم اومده
System Software Update (Version 3.235GAA) For Asia Pacific
ويژگيهاي اين ورژن
Improve performance and stability of Internet features.
ببخشید من یدونه از اینا دارم میدونید چطوری میشه روش divx رو register کرد؟
آره لطفا در مورد divx و ریجستر کردنش بگید.ممنون
سلام
سه شنبه عصر حرکت
چهار شنبه صبح رسیدم بانه
ظهر خریدم
عصر حرکت کردم
پنج شنبه صبح رسیدم اصفهان
خوب گرون شده بود شانس ما
KDL-46EX520 1550 خریدم
...تا حالا ...
1) آبدیتش چه جوریه؟ خواهشا یه توضیح مفصل به ما بدید ممنون میشم پیشاپیش@ راستی توضیحات divx لطفا
[B](نسخه فعلی PKG2.072GAA-0104)
2) با ----t داخلی و آنتن قدیمی خودمون فقط 8 تا کانال میگرفت.. آنتن رو سیماران مخصوص lcd خریدم با تقویت روش (اینکه نیاز به برق داره خیلی بده) 15 کانال بهم داده (این شما چقدر مسخره است...)و 12 تا دونه رادیو
3) آنالوگش بسیار ضعیفه!
4) باهاش نمیشه روی فلش ذخیره کرد؟
5)تصویر در تصویرش چه جوریه؟کلا با کار کردنش مشکل دارم p!p p&p یکم کار کردن باهاش سخته هنوز گیجم...
6) ساعتش و تاریخش وقتی تلویزون رو از تو برق در میاری ریست میشه(یعنی :2:
7) تله تکس فقط رو حالت آنالوگ فعاله و رو حالت دیجیتال خبری از تله تکس نیست
8) صدای کارکردن با کنترل و صدای شروع روشن شدن قابلیت فعال و غیر فعال داره قطعش کنی بهتره
9) میشه جای کانالهای دیجیتال رو عوض کرد و براشون اسم گذاشت اسم گذاشتن محدودیت 8 کاراکتری داره ولی عوض کردن جای کانال یکم سخته..
10)صدا رو حتما باید تنظیم کنید وگرنه از خرید پشیمون میشید.. بعد از تنظیم s-sourun..... لذت صداش رو ببرید
(حتما رنگ رو زیاد کنید حالت تصویر و صفحه رو دست کاری کنید با قطع برق ریست نمیشه)
11)راهنمای داخلی خوبی داشت..
تصویر در حالت خاموش مات یعنی اصلا براق نیست و هیچ انعکاسی از نور توش پیدا نیست
این خیلی ما رو خوشحال کرده خونه رو به آفتابه و قبلا بدون پرده کشیده اصلا نمیشد تلویزیون دید حالا آفتاب روی فرش هم که باشه هیچ انعکاسی داخل پنل دیده نمیشه
کیفیت عالی .. صدا هم محشر
خوشحالم که سری d5500 سام رو نخریدم اونجا همه میگفتن سری d بردار 1250 ولی من نخریدم و خوشحالم با اون پنل براقش که انگار آینه خریدی
دور تا دورشم یه قاب مشکی های لایت با قرمز به سمت سفید کامل و شفاف تا 100 ٪ پیش میره اصلا حال نکردم پایه هم متاسفانه چهار تایی لبه ای که من فکر نکنم مطمئن باشه
همه اینها فقط نظر من و سلیقه من امید وارم شما بهتون برنخوره
ماسعی میکنیم نظرامون رو بدون تعصب بگیم تا نفر بعدی بهتر تصمیم بگیره
حتما پست های بعدی توی همین تاپیک مطالعه شود
سلام
من یک ex710 led خریدم.
کسی از دوستان هست که این مدل رو داشته باشه و مزایا و معایبش رو بگه؟
ممنون میشم چون وقت دارم که ببرم و تعویضش کنم ....
سلامنقل قول:
رنگ مشکیش چطوره ؟
نور پس زمینه یکنواختی داره ؟
سلام دوست عزيز.انتخاب خوبي كردي.مباركت باشهنقل قول:
قيمتي هم كه خريد كردي عاليه.اينجا با گارانتي قيمتش 2350 هست
1-فايلها را از سايت زير دانلود ميكني و بعد از خارج كردن از حالت RAR ميريزي روي فلاش و به usb تلي وصلش ميكني.خودش اتوماتيك انجام ميشه.حدودا 5دقيقه طول ميكشه
حتما اينكارو بكن.توصفحات قبل راجع به مزاياش توضيح دادم.اضافه شدن امكانات اينترنتي گسترده و پشتيباني از فرمت wmv و...
آخرين ورژنش هست فعلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-بله منم 15 تا تصويري و 12 تا راديو دارم با يه آنتن معمولي
3-كيفيت آنالوگش خوبه و اصلا برفك نداره مال من.البته بستگي به آنتن داره ولي خوب كلا ديدن تصوير آنالوگ با با بالاترين كيفيت ممكنش هم روي led 46 اصلا جالب نيست و تصوير فقط بايد ديجيتال باشه رو اين جور نمايشگرها
4-خير-هيچ تلويزيوني فعلا اين قابليتو نداره
5-شما ميتوني يه تصوير از تلي داشته باشي و يه تصوير هم از يكي از خروجي هاي hdmi
يه سوال-هزينه ي كلي بانه رفتنت حدودا چقدر شد؟
مقايسه ي EX520 با EX710
برتري EX710در برابر EX520 نرخ سرعت تصويرش هست كه در EX710 صد هرتز و در EX520 شصت هرتز ميباشد كه در اين زمينهEX710برتري داره.در عوض EX520 يك اسمارت tv هست و به امكانات جديدتري چون پردازنده ي تصوير X-Reality و امكانات بسيار گسترده تر اينترنتي همچون skype ,.... داشتن دو جايگاه usb -پخش فرمتهاي بيشتر تصويري از usb نسبت به 710 مثل wmv و... و همچنين مصرف كمتر برق در حدود 20وات نسبت به EX710 و دريافت تعداد كانال بيشتر توسط تلويزيون ديجيتال ----T. مجهز است
من راضی ام بدون انعکاس و رنگ مشکی مناسب البته چون من از رنگ زیاد و پس زمینه سفید زیاد و صحنه روشن استفاده می کنم مناسب دیدن برنامه هاست (اوکی:8::10::31:) برای دیدن فیلم روی حالت سینمایی مشکی عالی میده فقط دستی نور صفحه رو زیاد میکنم و دیگه هیچ موردی نمیمونه مشکی از طرفین تا وسط تقریبا یکیه و قابل قبولهنقل قول:
ممنون به خاطر توضیحات عالی بودنقل قول:
در مورد تصویر در تصویر من هنوز مشکل دارم اگه بخوام شبکه 1 رو به عنوان صفحه بزرگ و شبکه 2 رو به عنوان تصویر در تصویر داشته باشم لطفا مراحل رو یکی یکی بگید ممنون میشم
و تعویض جاشون باهم و تعویض صدا بدون تعویض جاشون هم بگید ممنون میشم
هزینه ها من از اصفهان
13 رفت با اتوبوس
14 برگشت با اتوبوس
35 حمل و نقل با اتوبوس
1550 قیمت خرید
+ غذا خصوصیه دیگه:5:
شما
14 رفت با اتوبوس
14 برگشت با اتوبوس
50 تا 70 حملو نقل
10 کرایه مغازه تا ترمینال
خرید 1570
+ هزینه غذا
قابل توجه buy tv چون پردازنده ي تصوير X-Realityنقل قول:
راستی بچه ها این حرف درسته یا سر تا پا غلطه
( hx های دیفیسنیشن سری عالی سونی legh hx800
nx نایس سری زیبای سونی مثلا nx710
x سری ساده سونی مثلا ex 520 (
خواهشا یه جواب درست و حسابی به این جمله بدید که حال بعضی ها گرفته بشه
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
راستی من هیچ وسیله ای بهش متصل نکردم مثلا فیلم فول اچ دی با سیاه کامل باهاش ندیدم و نخواهم دید این مطالب ماله دیدن تصاویر دیجیتال ایرانه با دیوی بی اینتر نال
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
راستی این آبدیت زبان فارسی داره؟
کد:http://www.sony-mea.com/support/download/460626/product/kdl-46ex520
اینجارو
Applicable Models
KDL-22EX420, KDL-26EX420, KDL-32CX520, KDL-32EX420, KDL-32EX520, KDL-32EX720, KDL-40CX520, KDL-40EX520, KDL-40EX720, KDL-40NX720, KDL-46CX520, KDL-46EX520, KDL-46EX720, KDL-46HX820, KDL-46HX925, KDL-46NX720, KDL-55EX720, KDL-55HX820, KDL-55HX925, KDL-55NX720, KDL-60EX720, KDL-60NX720
با یه آبدیت و این همه مدل حال داد بهم
سلام
كمك كمك كمك
ex720 چطوري avi,mkv,... باز ميكنه؟؟؟