در مورد دور فن !! همون شاتی که تو پست اول هست توش مشخصه !! :eh:اما نه . تغییری نکرده همش بین 2600 تا 2800 میچرخه !! علت دمای بالا اینه که ! اگه تو جریان باشید تو یه تاپیکی که قبلا زده بودم بیان کرده بودم !! سی پی یوم 2.3 سال داشت رو 6 ایکس کار میکرد :13::18:یعنی با قدرت هسته ی 1500 و این حدودا !! برا همین دما برام مناسب بود !! اما بعد از خرید کارت گرافیک نسبتا قوی تر !! متوجه شدم که این فریم ریتی که تو بازی ها میگیرم با بنچمارک هالیی که از این کارت دیده بودم مطابقت نداره و رفتم سراغ تحقیق رو سی پی یو که بعد از شات گذاشتن از cpu-z و بحث هایی متوجه شدیم که به دلیل اینکه مادربوردم مزخرفه و باگ داره :2::31:فقط رو 6 x سی پی یو تا الان داشت کار میکرد و بنده جدیدا میخوام برم تو بازی میزارم رو استانداردش 10 ایکس و تو بازی ها توپ میشه !! در عوض دما اینجوری میشه !!:13:کیسم کاملا خنکه !! یه فن 12 جلو نصب کردم . یکی پشت !! و هارد هارو هم پایین ترین قسمت کیس نصب کردم تا فن جلویی هواش برسه کاملا به سی پی یو !! اما بازم دما دما از 60 بالاتر میره :13:
.
در مورد بودجه . هرچی همون حداکثر 15 الی 20 تومن نمیخوام بیشتر خرج کنم :31:
.
دوستان بنظرتون یه خمیر تکی بخوام بخرم فروشگاه اینترنتی میفرسته ؟! همین لیون خمیر مورد نظرو داره :20: