نمایشگاه کتاب ◄◄بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
سلام
باز هم اردیبهشت و نمایشگاه کتـــاب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 14 تا 24 اردیبهشت ماه سال جاری در مصلی بزرگ تهران برگزار میشود.
...
بدون شک، انتخاب کتاب مناسب، یکی از مشکلاتیست که خیلی از ماها در نمایشگاه باهاش مواجه میشیم.
به همین دلیل این تاپیک را زدم تا به کمک هم بازدیدمون از نمایشگاه امسال هدفمند "تر" بشه. و انتخاب درست تری داشته باشیم :20:
بنابراین از دوستان علاقمند خواهش میکنم کتاب های مورد علاقشون را با ذکر نام انتشارات و همینطور خلاصه ای از محتوای کتاب برامون بنویسند.
و همینطور کتاب هایی که قصد دارن امسال از نمایشگاه بخرند ( البته با ذکر دلیل ).
امیدوارم نمایشگاه خوبی در پیش رو داشته باشیم :20:
...
در ضمن دوستان علاقمند برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نمایشگاه و همینطور نحوه ی ثبت نام برای دریافت بن میتونن به سایت رسمی نمایشگاه کتاب مراجعه کنند.
توضیحات کامل در رابطه با خرید یارانه ای (بن) کتاب:
کد:
http://www.tibf.ir/Pages/ShowPage.aspx?id=3
...
دانش آموزان دیروز دانشجویان امروز
واقعا دستتون درد نکنه سبیده خنم خوب تاپیکی زدی خوب:46:
منو و میلاد (magic bean) هرساله باهم میریم نمایشگاه و حسابی استفاده میکنیم:10:
پارسال که کتابای خوبی گرفتیم منو میلاد باهم اینارو گرفتیم
مثنوی معونی مولانا
دیوان حافظ ( فارسی انگلیسی آلمانی)
حافظ به چهار زبان فارسی انگلیسی فرانسه آلمانی
و اما امسال من و برادر میلاد تصمیم گرفتیم با بچه های گل پی سی ورلد بریم نمایشگا:40::40::40:
تا حالا من ، میلاد ، علی ، بهار ، آرش شیفتر ، جواد گیمر ، پوریا ، علی آپدیت ، علی فانوس و خیلیای دیگه از بچه های پی سی اعلام آمادگی کردن که باهم چند روز بریم نمایشگا:40::40::40:
متاسفانه بهار عزیز مسول جمع کردن گروه بود و بخاطر بن شدن بهارعزیز توسط مدیران ،امسال گروه ما با همین تعداد به نمایشگاه میره!!!
ای کاش مدیران سایت هم تو این حرکت به ما کمک کنن مثلابابک خان هم بیان بریم سری به کتابای نجوم بزنیم یا کارین جان تجربیات زیادی در زمینه کتابای علمی تخیلی دارن اگه این عزیزان بیان واقعا جممون جمع میشه:10:
پیشنهاد میکنم دوستان حتما به صورت گروهی به نمایشگاه برید منظورم دوستان پی سی ورلدی هست چون اینجوری دوستیتون روز به روز بیشتر هم میشه:46: