سلام
میخواستم بدونم که بیشترین مقدار گرافیک لازم برای اجرای روان و بالاترین رزلوشن بازیها چیه؟
چنتا GeForce GTX 580 ببندییم برای بهترین کیفیت بازی و روان اجرا شدن کفاف میکنه؟
Printable View
سلام
میخواستم بدونم که بیشترین مقدار گرافیک لازم برای اجرای روان و بالاترین رزلوشن بازیها چیه؟
چه رزولیشنی مد نظرتون هستنقل قول:
نقل قول:
مانیتور سونی 46" Full HD 1080
در حال حاضر سیستمم با این مانیتور،حد اکثر رزلوشن 1360*768 نشون میده(سیستم قدیمی)
در کل میخوام تو تنظیمان بازی ها،گرافیک رو روی آخرین کیفیت بزارم
1376x768 = HD
full hd =1920x1080
خوب بریم سر اصل مطلب بودجتون چقدره؟
(رو TV نوشته Full HD 1080 ولی در حال حاضر سیستم قدیمی حداکثر رزلوشن رو تو تنظیمات ویندوز 1360*768 میزنه)نقل قول:
قصد دارم در آینده 3-4 تومن سیستم ببندم
میخوام ببینم چنتا گرافیک GTX 580 برا بازی کافیه....
سه بعدی نه،فیلم سه بعدی هم برام مهم نیست که سیستم بتونه اجرا کنه
فقط حداکثر گرافیک بازی ها
تو این رزولیشن یک GTX 580 به تنهایی کفایت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
یه 5970یا یه6990بهترین انتخابه.
5970سافایر690تومنه.
اگه از نظر بودجه محدودیت ندارین:
3X 6950
2X580
ولی به نظرم خرج الکی هست.
بهترین کانفیگ های گرافیک:
2X6950
1XGTX 580
هستن.
5970 هم پیشنهاد نمیشه به هیچ عنوان.
Nvidia به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه هرچی دوست داری بگیر.
\نقل قول:
رو هوا که نمیشه گفت دلیلتون چیه؟
اتفاقا در حالت تکی فقط و فقط Nvidia پیشنهاد میشه.نقل قول:
AMD در Single Card کلا افتضاح عمل کرده... یک 6950 استثنا هست.
6990 یا دو تا 6950 آنلاک شده( و اگه محدودیت بودجه ندارین دو تا 6970) برای هر رزولیشنی مناسبه...
nvidia هم پیشنهاد نمیشه، چون 590 مشکل ذوب شدن و ... رو داره ، sli 580 هم چیز خوبی از آب در نمیاد، به خاطر مصرف زیاد پاور
و گرمای زیاد ...
من خیلی وقته میگم که sli کراس رو بیخیال شین مگر دوتا460یادوتا560یادوتا6870یادو تا6970
به نظر من وبا تجربه من کارتهای رادئون واقعاًبهترعمل کردن مخصوصاًسری6800و6900 ولیnvidia مدل560هم الان داره یوزرهارو ازیت میکنه...
560رو الان باگارانتی تک دیتا400تومن دارن میفروشن.....
واسه چی بریم دنبال nvidia???????????
افتضاح شد اونم به دست فروشندگان سودجوی داخلنقل قول:
اتفاقا در حالت تکی فقط و فقط Nvidia پیشنهاد میشه.
AMD در Single Card کلا افتضاح عمل کرده... یک 6950 استثنا هست.
2- عملکرد فوق العاده در تسلیشن
3- PhysX
4- ...
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
نخست این که تاپیک جدید بزنید.نقل قول:
الان GTS 250 دارم حداکثر RES مانیتور هم 1600X900 هستش،به نظرتون اگه یه 5850 بگیرم خیلی تفاوت داره با یه 460؟سوای از هزینه حساب کنید.
دوم این که بقیه مشخصات سیستمتون و کاربردتون رو هم بگید.
موفق باشید.
حرف آخر:
Nvidia نگیر.
من که پشیمون شدم حالا نگی نگفتی.
تایید میشه... چون خودمم سابقه ی استفاده از این کارتها رو دارم...نقل قول:
نقل قول:
حرف آخر:
Nvidia نگیر.
در یک فروم تخصصی کامپیوتر و سخت افزار بدون دلیل و مدرک حرف الکی میزنید و تازه تشکر هم ازتون میشه... خیلی جالبه!نقل قول:
تایید میشه... چون خودمم سابقه ی استفاده از این کارتها رو دارم...
در پست بالاییم یه سری دلیل گفتم جهت برتری Nvidia ... جوابی برای اون نداشتید یا نمیخواستید جواب بدید؟!!
نقل قول:
حرف آخر:
Nvidia نگیر.
در یک فروم تخصصی کامپیوتر و سخت افزار بدون دلیل و مدرک حرف الکی میزنید و تازه تشکر هم ازتون میشه... خیلی جالبه!نقل قول:
تایید میشه... چون خودمم سابقه ی استفاده از این کارتها رو دارم...
در پست بالاییم یه سری دلیل گفتم جهت برتری Nvidia ... جوابی برای اون نداشتید یا نمیخواستید جواب بدید؟!!
دلیل نمیخواد عزیزم، تجربه ثابت کرده، دلیل شما هم نمیشه گفت دلیل میشه گفت 4 تا کلمه...نقل قول:
در کل الان بهترین گزینه برای بازی با بیشترین رزولیشن با بهترین جزئیات، ati هست، بنچمارکها هم گوینده ی این
موضوع هستن، اگه تمام موارد رو در نظر بگیرین، مثل: تولید گرمای کمتر، مصرف پاور کمتر، اورکلاک مناسب و .... ati
خیلی سرتره :goatee:
دوست من اینطوری که شما میگید انویدیا باید در کارخونشو گل بکیره ....:13:نقل قول:
کلا مقایسه دو کمپانی کار درستی نیست و بهتره محصولات هم رده با هم مقایسه بشن.....
اصلا نمیشه گفت کدوم بهتره چون هر کدوم تو یک رنج برتری دارن چه بسا که انویدیا بهتر هم عمل کرده....!
ati هم کارتهای داغ و پر مصرف هم داره ....
شما یه نگاه به یکی دو سال قبل بکن میفهمی داغ بودن یعنی چی....!(دمای 5870 تو حالت عادی حدود 88 درجه هست و با یکم اورکلاک بالای 93 درجه میره...!)
نگفتیم گل بگیره!نقل قول:
دوست من اینطوری که شما میگید انویدیا باید در کارخونشو گل بکیره ....
گفتیم ما راضی نیستیم ونبودیم ونخواهیم بود همه چی میزنه هی بخاری برقی درمیاد حالا بنده خداهایی که کیسشونو زیر میز میزارن حرم گرمای زیر میز پدرشونو درمیاره دمب ساعتم وسط ساکر ارور میده وهزار دلیل دیگه.
حتی مدل خفن ایسوس580که سه تا جاروی مادربردو میپوشونه هم مفت گرمه!
خب این چه وضعشه اون ازسری400اینم ازسری500 لااقل هنوز کسایی هستن من میشناسمشون که295دارن وراضین....
این که وضعش نیستش که 560که همش1گیگ حافظه داره رو 400یا380کفش بفروشن این چه وضعشه 5970 که 2گیگ حافظه داشت الان 700تومنه نمیدونم چرا میگن خوب نیست من خودم کارت ایسوس آرس گرفته بودم با یه460 واسه فیزیکس همه دوستان هم میدونن این460ما خراب شد دادیم رفت....
من الاان دوتاgpuمدل5870 اونم2گیگش دارم درسته پس من باید دمای100درجه رو تجربه کنم؟
باتوجه به قیمتش وبا توجه به دماش وباتوجه به اینکه مدل های سافایر وایسوس ازرادئون داره کولاک میکنه دیگه هیشکی دنبال Nvidia نمیره.
چند وقتی ها من یک تیتر تکراری تو هفته نامه عصر ارتباط دیدم که زده بود:
580.....
گیمر ها زیر آفتاب باعکس بیابان صحرا که تکراری بود ازروی اینکه قبلاًواسه480هم همین شکلی تو بخش سخت افزار گزاشته بودن.....
نگفتیم بده گفتیم راضی نیستیم.
دوست عزیز، اینطور که بحث پیش میره بحث الکی طولانی میشه، و یه طرف بحث فان بوی های ati و یه طرف دیگه هم فان بوی های nvidia جمع میشن، ،آخر تاپیک هم میشه ترش..نقل قول:
پست منو بهتره دوباره بخونید، من نظر خودمو گفتم و گفتم که الان قدرت دست ati هست، بازم نظر شخصی من
هست ممکنه یکی نظر دیگه ای داشته باشه، من طرفدار کارت خوبم فرقی نداره nvidia باشه یا ati تا الانم با
کارتهای زیادی، سرو کار داشتم، و کلا خاطره ی خوبی از کارتهای داغ nvidia ندارم، nvidia باید بیشتر روی این
موضوع کار کنه، ولی مثل اینکه با یه شکست دیگه روبه رو شده نمونش 590 هست...
ولی خداییش و انصافا ati کیفیت تصویر nvidia رو نداره دیگه.! همین یه مورده که همه میرن سمت nvidia یکیش خودم با اینکه میدونم 5970 فریم بیشتری بهم میده تو بیشترین و بالاترین رزولیشن بازی ها (چیزی که من به خاطرش دارم 3.500.000 پول بی زبونو آتیش میزنم بش) ولی با این وجود میخوام gtx 580 بگیرم به خاطر کیفیت در تصاویر و محیط ویندوز و فیلم و قابلیت pysicsدر بازی های معروف.
پس "تجربه ثابت کرده "دلیل موجهی هست...نقل قول:
دلیل نمیخواد عزیزم، تجربه ثابت کرده، دلیل شما هم نمیشه گفت دلیل میشه گفت 4 تا کلمه...
در مورد اون 4 تا کلمه هم هر ابهامی وجود داره بگید تا کاملا بهشون بپردازم! هر کدومشون یکی از دلایل برتری Nvidia بر AMD هست.
البته من هیچ موقع فنبوی گونه بحث نمیکنم و AMD رو در خیلی جاها قبول دارم... نمونش کارت 6950.
برای بازی های DX10 به قبل:27: با اعمال کمی تسلیشن کلا سری 5000 که اوت میشه! سری 6000 هم کمی میتونه دووم بیاره ولی فقط کمی!نقل قول:
در کل الان بهترین گزینه برای بازی با بیشترین رزولیشن با بهترین جزئیات، ati هست، بنچمارکها هم گوینده ی این
موضوع هستن، اگه تمام موارد رو در نظر بگیرین، مثل: تولید گرمای کمتر، مصرف پاور کمتر، اورکلاک مناسب و .... ati
خیلی سرتره
علی جان 6950-6970-6990 بخاری برقی نبودن؟!!! حالا چند درجه دمای بالاتر چه مشکلی ایجاد میکنه مثلا؟نقل قول:
هی بخاری برقی درمیاد
5970 رو کلا ولش کنین... مشکلات فریم سوخته تولید کردن هنوز یادمون نرفته!!! + عملکرد افتضاح تسلیشن.نقل قول:
5970 که 2گیگ حافظه داشت الان 700تومنه نمیدونم چرا میگن خوب نیست
اگه یه کم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم...نقل قول:
الان قدرت دست ati هست، بازم نظر شخصی من
:31: 590 کجاش شبیه شکست هست؟ عجب...نقل قول:
ولی مثل اینکه با یه شکست دیگه روبه رو شده نمونش 590 هست...
اقا کلا فقط نویدیا دلیلشم همون که گفتم اگر هم بیشتر از ati ها داغ میکنه اشکالی نداره فدای سر physics میتونی مدلهای غیر رفرنس رو انتخاب کنی
در جواب دوستمون که تاپیک رو ایجاد کردن باید بگم که یه دونه 580 هم ککفاف میکنه اما اگه 2 تا باشن که دیگه عالی میشه فقط صبر کن تا 590 بیاد در اون صورت 580 خیلی ارزونتر میشه فعلا یه دونه بگیر تا کارت راه بیفته
عرفان جان مثل اینکه طرفدار پروپاقرصNvidia هست میگم من الان 2تا5870دارم خب من الان باید دمای100درجه رو تجربه کنم دیگه؟
پس چرادماش هیچوقت زیاد نشده؟
100 درجه چه خبرهنقل قول:
عرفان جان مثل اینکه طرفدار پروپاقرصNvidia هست میگم من الان 2تا5870دارم خب من الان باید دمای100درجه رو تجربه کنم دیگه؟
پس چرادماش هیچوقت زیاد نشده؟
تا آخر اورم بشه100 نمیشه
نمیدونم چراکارت من گرم نیست ارور نمیده گیر نمیده ولی465یا570به بالا پدریوزرهارو درمیارن...
خب آقا دماشون بالاست زوره؟
این مدل روببین:
اینم بازم داغه!
درحالی که6970هم عین همین زده پس چرااون داغ نیست؟ازه این ایسوسه که کلی مهندس روش کارمیکنن....
علی جان شما اصلا درست بحث نمیکنی...
من چند تا مطلب در پست قبلم گفتم شما گیر دادی به دما...
اصلا چند درجه بالاتر به کجا ضرر میزنه؟! در عوضش فریم استیبل تر + تسلیشن قویتر + فیزیکس + ...
من که با دلیل حرف میزنم Nvidia Fan هستم ولی شما که بدون دلیل میگی Nvidia به درد نمیخوره و تمام جوانب رو کنار گذاشتی فقط چند درجه دمای بالاتر رو دلیل نخریدن Nvidia میدونی AMD Fan نیستی...:27:
عزیز شما Asus Ares داری بالای یک میلیون پولشو دادی میخواستی داغ نکنه؟!!!!:18::46: خوب EVGA های تحت خنک کننده آبی هستن که دماشون فوق العاده پایینه... بحث ما سر مدل مرجع هست!
اگه غیر مرجع میخواید غیز از اون EVGA :
GTX 480 دما در Load 55 درجه!!!کد:http://guru3d.com/article/kfa2-geforce-gtx-480-ltd-oc-anarchy-review/8
حالا دوباره بیا بگو دماش بالاست داغه...
دوست عزیز شما 590 خریدی ذوب شده ؟؟نقل قول:
اوایل که تست میگرفتن مشکل از درایور هایه قدیمی بود که تویه ولتاژ دادن مشکل پیدا کرد و این مشکل رفع شد ولی مشکل دکمه ی اور کلاک 6990 حل نشد ...
میشه بگید دمای کارتاتون تو فول لود چقدره....!نقل قول:
شاید مال من ایراد داره خودم خبر ندارم...!
ببخشید مگه دمای نرمال واسه vga چند هست؟
بستگی داره چه VGA!نقل قول:
ببخشید مگه دمای نرمال واسه vga چند هست؟
gtx 580 evga scنقل قول:
اگه از خنک کننده مرجع استفاده کنه احتمالا نزدیک 90 درجه باشه... (البته به کیس و دمای محیط هم بستگی داره)
بحث بین 6990 و 590 خیلی پیچیدست که تو سایتهای دیگه در موردشون بحث زیاد شده میتونی سرچ کنی و بخونی...نقل قول:
من 590 نخریدم که ذوب شده باشه، ولی با یه سرچ ساده میتونی بفهمی کیا خریدن ذوب شده ... در ضمن در ساخت 590 از مواد بی کیفیت استفاده شده و درایورهای جدید هم ولتاژ رو کم کردن تا کارت ذوب نشه دوباره...
شما مگه 6990 خریدی ؟ :31:
بحث کیفیت نیست هیچ وقت مواد بی کیفیت به کار برده نمیشه مگه ایرانه :31:. و این که فناوری نانو بکار برده شده کفایت نمیکنه :10:.و من هم با 6990 موافق هستم.:10:.نقل قول:
فیزیک و 3D خوبه اما نه برای الان این فناوری ها هنوز پایه هستن و جایگاه ثابتی ندارن و اصلا توصیه نمیشن من به شخصه هیچ وقت همچین ریسک بزرگی نمیکنم :10: