یه کتاب درست و حسابی #C معرفی کنین !
سلام خدمت دوستان عزیز برنامه نویس ( چیزی که ما آرزوی بودنش رو داریم ولی هر چی زور میزنیم نمیتونیم ! )
بنده یه مدته برنامه نویسی ویژوال سی شارپ رو تحت net framework. شروع کردم . داشتم از کتاب آموزشی نوشته آقای سید محمد هاشمیان استفاده میکردم . حدودا تا صفحه 174 بدون مشکل پیش رفتم و همه چی خوب بود ! اما بعد از شروع مبحث enum هر چقدر که جلو رفتم دیدم واقعا توضیح ها داره افتضاح میشه و واقعا دقیقا نمیفهمم که این کدها به چه درد میخورن !
والا نمیدونم مشکل از مغز من هست یا توضیح دادن آبکی این کتاب . چون من آدمی هستم که وقتی یه قسمت جدید رو یاد میگیرم باید کامل بدونم ساختارش دقیقا چیه و چطور و کجا استفاده میشه . اما از صفحه 174 که کمی جلوتر رفتم دیدم توضیح ها افتضاح شدن و حتی بعضی کد ها رو هم اصلا توضیح نمیده که چی هستن و اصلا در واقعیت به چه دردی میخوره .
دارم روانی میشم نمیدونم چیکار کنم . یه منبع خوب بهم معرفی کنین که به زبان نسبتا ساده توضیح داده باشه .
شاید هم مشکل هوش خودم هست که هیچی نمیفهمم !
کمک کنین لطفا :40:
معرفی یکی از بهترین کتاب های سی شارپ
سلام
یه کتاب هم من معرفی کنم :31:
زبان کتاب انگلیسی بسیار ساده است. با دوساعت کار دیگه توی خوندنش مشکلی نخواهید داشت.مطالب واقعا خوب و مفیدی رو خیلی ساده آموزش میده. البته یه خورده قدیمی شده و چاپ 2008 هست.
Wrox C# 2008 Programmer’s Reference