با سلام به همگی.
کلافه شدم . میخوام یه ال ای دی بخرم40تا42اینچ.فول اچ دی. کدوم مارک از نظر کیفیت تصویر و از هر نظر بهتره؟
Printable View
با سلام به همگی.
کلافه شدم . میخوام یه ال ای دی بخرم40تا42اینچ.فول اچ دی. کدوم مارک از نظر کیفیت تصویر و از هر نظر بهتره؟
از LG.
LX9500
LE8600(LE8500
هر دو بهترین LED 2010 شناخته شدند.
و امتیاز عالی گرفتند
با تشکر.
هادی
LG بهترین در ایرانه هم از لحاظ قیمت هم کیفیت
le5600
le5500
le8500
le8600
سلام دوست عزیزم اگه کیفیت برات خیلی مهمه بهترین ال ای دی فعلا سری 9 هزار فیلیپس هستش بعد سری 8 هزار بعد از اون میتونی از ال ای دی هایه جدید و سری کواترون شارپ خرید کنی ال ای دی توشیبا هم گزینه خوبیه.بعد از اینها ال ای دی هایه سونی و در آخر هم اگه یه چیزی میخوای که همه بشناسنش و تبلیغات زیادی ازش میشه داشته باشی و کیفیت و عمرش برات مهم نیست برو سراغ سامسونگ و ال جی.من ترتیبی را که بهت گفتم بهترین خرید میتونه واست باشه بازم تحقیق کن و از نزدیک کیفیت ها را بررسی کن اگه با تصاویر معمولی ببینی کیفیت پایین ال جی را با چشم خودت احساس میکنی.به هر حال هر مارکی خریدی پیشاپیش مبارک باشهنقل قول:
خدایش اینجا دیگه شده عینه ....... مسخره کردین شما هم همه مارکهای گفته شده توسط هر دو نفر از آقایون دارای مدلهای قوی و ضعیف هستند من تعجب میکنم از آقای مدیر این قسمت که چرا این پست های منظور دار رو پاک نمیکنند
چون اصلا حوصله جر و بحث ندارم و همیشه هم با سند حرف میزنم.
در ضمن از دوستان خواهش میکنم از موضوعی اطلاع ندارید دوستان را گم راه نکنید.
فقط یک review قرار میدهم.
با تشکر.کد:http://reviews.cnet.com/best-led-tvs/?tag=contentBody;revCatWrap
هادی
با سلام
بنده برای خرید hd tv حدود 20 الی 30 مدل از تمام برندها رو چک کردم و پیشنهاد بنده به شما خرید الجی مدل 8600 هستش
مدل 8600 الجی صفحه گالکسی (براق - آینه مانند ) داره که اگه با این قضیه مشکلی ندارید تضمین بهترین کیفیت تو این رنج قیمت رو می کنم
برندهای بررسی شده : sony . lg. samsung . philips . sharp .toshiba . panasonic . jvc .
detail for 8600 :
این زاویه دید و روشنایی رو در کمتر مدلی می تونی پیدا کنی بنده خودم 9704 هم داشتم که یکی از بهترین هاست اما زاویه دید و روشنایی 8600 رو نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پيشنهاد من 8605 فيليپس هست با توجه به كيفيت ساخت عالي و خرابي كمتر نسبت به بقيه مدلها
عزیز بهترین برند نداریم !!! هر برندی مدل خوب و بد داره ! بهترین مدل شاید داشته باشیم اما بهترین برند نداریم !!! تازه همون بهترین مدل هم نداریم ! چون بلاخره هر مدلی نسبت به مدل دیگه ضعف هایی هم داره که ممکنه اون ضعف ها برای یکی مهم نباشه ولی برای یکی دیگه مهم باشه .
من چند ماه بیش فیلیبس مدل7605 خریدم از همه لحاظ بسیار عالی ا ست
آيا اين مدلهاي فيليپس كه نام برديد در اندازه 40 يا 42 اينچ امكان دريافت كانالهاي ديجيتال و اتصال به اينترنت را دارند؟
بله دوست عزیز این امکان را دارند.به آدرسهایه زیر مراجعه کن.اولی سایت خود فیلیپس هستش که سه سری 7 و 8 و 9 هزار در سایز 40 مقایسه شدن و بعدی برایه اطلاع از قیمت(این سایت را برایه خرید من نه تایید میکنم نه رد.صرفا جهت اطلاع از قیمت)موفق باشینقل قول:
کد:http://www.mea.philips.com/c/televisions-9000-series/16763/cat/#filterState=9000_SERIES_FLAT_TV_SE_SA_CONSUMER%3Dtrue%2C8000_SERIES_FLAT_TV_SE_SA_CONSUMER%3Dtrue%2C7000_SERIES_FLAT_TV_SE_SA_CONSUMER%3Dtrue%2C6000_SERIES_SU_SA_CONSUMER%3Dtrue;compareState=id2%3D40PFL9705H%252F12%2Cid0%3D40PFL7605H%252F12%2CcompareView%3Dtrue%2Cid1%3D40PFL8605H%252F12
کد:http://www.behtarkharid.com/index.php?categoryID=47
کد:http://www.behtarkharid.com/index.php?categoryID=48
سلام
من نمی دونم چه برندی از همه بهتره.
ولی چیزی که ما داریم SHARP LC-40LE700M هستش.40اینچ
.2000000 پیکسل با 4 اتصال HDMI. پورت USB نداره
این لینک کامل توضیح داده.
البته در حال بروز رسانی هستش.کد:http://sharpled.mihanblog.com/post/7
این سایت هم رو حتما ببین.
تو سایت بالا مدل های جالب تر شارپ رو پیدا می کنیکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=74
قبلا این محصول مستقیم از ژاپن میومد. ولی از پارسال خط تولیدش تو مادیران راه افتاده.
دانلود کاتالوگ دستگاهاما ویژگی بارز این محصول.کد:http://www.maadiran.com/persian/Products/TV/Files/SHARP_LCD.pdf
به صفحه 9 کاتالوگ و عبارت Full LED هم دقت کن
اگر دقت کرده باشی اکثر ال ای دی ها باریک هستند. به همین دلیل باعث گرم شدن پنل ال سی دی میشن. اگر دست به پنل یا همون شیشه ی ال ای دی بزنی گرما رو حس می کنی. برعکس این محصول از ضخامت بالایی برخورداره با اینکه ظاهرا جالب نیست ولی فن های بکاررفته در داخل دستگاه مانع افزایش حرارت و کاهش طول عمر دستگاه میشه.
به نظر من با مشاهده تلويزيونهاي زياد مدل SHARP LC-40LE700M از نظر كيفيت خيلي سر تر از بقيه مدلها بود حتي از سري جديد 4 رنگ خود شارپ خيلي با كيفيت تر بود اما مهم ترين خاصيت اون كه باعث بالا بودن كيفيتش ميشه تمام ال اي دي بودن اونه - تمام مدلهايي كه تمام ال اي دي هستند از ال اي دي هايي كه اين خاصيت رو ندارند با كيفيت ترندمثل مدلهاي LG LX9500 ,LE8600(LE8500 اين مدلها تصاوير فوقالعاده ايي دارند يكي از عيوب مدل شارپ اينه كه يو اس بي براي پخش فيلم نمي خوره وگرنه من براي خريدش شك نمي كردم -حتما كيفيت اين مدل رو تو مغازه ها چك كنيد و ببينيد
رنگ ها در این تلویزیون به رنگ های واقعی نزدیك تر هستند البته نه 100%
DLNA این تلویزیون از فایل های ویدئویی پشتیبانی نمی كند و قابلیت مشاهده فایل های ویدئویی را از طریق شبكه دستگاه نخواهید داشت. ولی شما می توانید با استفاده از پورت USB تلویزیون خود، فایل های ویدئویی DivX-HD را مشاهده كنید. این تلویزیون قابلیت Time Shifting ندارد.
در مقایسه با سایر رقیبان، شارپ توانسته یك تلویزیون كامل و قابل رقابت را به بازار عرضه كند. این تلویزیون در سایت های بررسی امتیاز های خوبی گرفته و در بررسی سایت flatpanelshd نیز توانسته عنوان" برای خرید 2010 توصیه شده" را از آن خود كند.
ادامه بررسي اين تلويزيون فوق العاده:
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/523-review-sharp-quattron-46-inch-le820
من هم بهت quattron شارپ رو پيشنهاد مي دم در led هاي فعلي كيفيتش از همه بهتره
سلام عزيز . يه سئوال اينكه الان قيمت 8605 و 9605 چنده ؟ و اينكه من بين Panasonic Plasma V20 و Philips 8605 يا 9605 موندم كدومو انتخاب كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سايز 40 يا 42 اينچ هم با شه ... نظر اساتيد چيه ؟ در ضمن قيمت Panasonic V20 الان 1700.000 شده
سلام . گارانتي هم داره ؟ از كجا و چند خريدي ؟8605 چنده؟ و اينكه ambilight چجوريه؟نقل قول:
بهترین led سایز 32 موجود در بازار چیه؟
در سایز 40 و 42 پلاسما نخرید
پلاسما در سایز 46 به بالا بهتره
من در سایز 40 بهتون سونی ex710 و شارپ le820 رو پیشنهاد میدم
البته اگر هزینه کمتر میخواید بکنین سونی در غیر اینصورت شارپ . در غیر هر دو صورت می تونین از سایت راهنمای خرید زومیت سئوال کنین
کد:www.zoomit.ir
اگر بودجه آزاد هست بهترین LED موجود در بازار از نظر من LX9500 ال جی هست و بعد از اون ال جی LE8500 و سامسونگ C8000 پنلهای شارپ هم خوب هستن و براتنس بالایی دارن که زیر نور مغازه جالب هست ولی چون کنتراست پائینی دارن و ضعف زیادی در نمایش رنگ مشکی در محیط خونه در اونها دیده میشه بهتره از خریدشون صرف نظر کنید.
با سلام.
لطفا دوستانی که قصد خرید مدل های 8500 و 9500 را دارند بیشتر دقت کنند تا پنل کار کرده خرید نکنید.
چون این 2 محصول مدتی است کم شده و فقط فروشگاه های که فروش انها کم بوده یا در انبار به تعداد بالا هست موجود دارند
برای همین ممکن است فروشنده ها کالاهای ویترینی را برای فروش به دوستان بدهند.
لطفا قبل از خرید اکیدا به فروشنده اعلام کنید اگر کارکرده بود برگشت میدهم.
راحت ترین حالت:
منو-----قرمز-------اطلاعات محصول-------مدت کارکرد باید 0 باشد.
با تشکر.
هادی
میشه توضیح بیشتری در مورد این منو-----قرمز-------اطلاعات محصول-------مدت کارکرد باید 0 باشد. بدی؟
با ورود به منو مخفی زیر مدت زمان کارکرد تی وی به ساعت نشان داده می شود.نقل قول:
با تشکر.
هادی
خب ممکنه که زمان کارکرد رو صفر بکنن؟؟؟
خیر .این کار امکان پذیر نیست.نقل قول:
با تشکر.
هادی
آقای jabarsink یه سوال داشتم برام جالب بود شما که از تلویزیون های ال جی راضی هستی اگر میخواستی در مقام مقایسه عادلانه
کم و کاستی های LG LE8500 یا 8600 رو در مقابل sharp le 700 و یا panasonic v20 بگی چه نکته ایی رو به عنوان کمک و راهنمایی در خرید بین این سه مدل رو متذکر میشدی؟
و یا چه برتری این 2 مدل نسبت به ال جی دارند؟
راستش ازآواتارتون هم حدس میزنم اگه خودتون بخرید ال جی رو بخرید اگه این طور هست بی زحمت استدلال خودتون رو بیان کنید
تا به عنوان یک راهنمایی باشه
و در آخر تا حالا کنترل 8500 رو ندیدم اگر امکانش هست یک عکس از کنترلش و یا صفحه نمایش تلوزیون برای اون منو مخفی برای نمایش زمان کارکرد تلویزیون رو بزارید
تا توی مغازه مسلط باشم و به راحتی زمان کارکرد رو بیارم و در مقابل صاحب مغازه و مشتری هاش اصطلاحا صوتی ندم
با تشکر
چون 8500 یه local dimming هست . از لحاظ کنتراست حقیقی کمی از پلاسما ها جولوتره . اما باز هم اون کنترل روی میزان روشنایی هر پیکسل رو نداره . که باعث میشه گه گاه با پدیده ی halo یا حاله های نوری مواجه باشید که البته باید خیلی تو نخش برید تا متوجه بشید . از لحاظ میزان مشکی بودن با بهترین ها یعنی v20 و kuro برابری میکنه و رنگ مشکیش کاملا مشکیه و کوچکترین نوری نداره به دلیلی local dimming . توی motion performance هم خوب قطعا v20 بهتره ولی شما با 8500 هم با هیچ مشکلی مواجه نمیشید . زاویه ی دیدشونم چون 8500 پنلش ips هست فرق محسوسی ندارند .
در کل مزایای مهم 8500 به v20 :
کنتراست بالاتر
دیزاین بهتر (سلیقه ای )
brightness بیشتر
post processing بهتر به دلیل مشکل بعضی از پنل ای پانی با 50 hz
مزایای مهم v20 :
کنتراست دقیق تر (در حد پیکسل )
motion resolution بهتر
رفلکشن کمتر (البته شاید بدلیل روشنایی کمتر این چندان به چشم نیاد)
کنترل همه ی lg ها مثل همه .
دوست عزیز به حرف هیچ کس در این سایت و در سایت های دیگر برای راهنمایی توجه نکن.نقل قول:
(توضیح نمیدم چون فکرمیکنید من دارم تبلیغ میکنم)
بنده هم بیشترین کارم در این سایت حل مشکلات lg و اطلاع رسانی ان به شرکت برای راضی بودن مشتری هست.
شما فقط در سایت های خارجی برای استفاده از راهنمایی استفاده کنید.
cnet,avforums........
در این سایت ها و سایت های دیگر 8500 و 9500 جزع بهترین شناخته شدن.
تصویر هم روی چشم .تصویر کنترل در هر 2 این سایت هست.
از منو اطلاعت هم عکس میگیرم.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------
فقط یه مشکل .نقل قول:
که کنترل ها یکم با هم فرق میکنه.
کنترل ها در 3 مدل دسته بندی شده.
مدل های 3 بعدی و مدل های تک بعدی و و مدل های ارزان .
این 3 مدل کمی در ظاهر و مدا ارزن خیلی بیشتر با این 2 مدل فرق می کند.
با تشکر.
هادی
با درود به شمانقل قول:
یه سوال مگه ال ای دی های شارپ مگا کنتراست نیست؟پس چرا میگین کنتراستشون پایینه؟
آقای jabarsink سایت های خارجی تحلیل ها و مقایسه هایی که میکنند با توجه به یک شاخص ایده آل هست که این ایده آل ها در ایران وجود نداره البته بدیهی هست که اگر سایت های خارجی یکسری از تلویزیون ها رو از بقیه بهتر بدونند واقعا اون تلویزیون ها بهترین هستند
اما یک مثال میزنم که شاید خیلی ربطی نداشته باشه اما بیربط هم نیست
فرض کنید شمادر یک شهر و منطقه کوهستانی با جاده های ناهموار زندگی میکنید و قصد خرید ماشین رو دارید و برای خریدش با توجه به اطلاعات نمایشگاه های بین المللی مثلا برای خرید یک بنز کلاس E300 اقدام میکنید در صورتی که اگر به گفته اهالی همون منطقه توجه میکردید و مثلا یک لندکروز میخریدید میتونستید استفاده بهتری بکنید
لذا حرف شما درست هست که باید از سایت های معتبر خارجی استفاده کنیم
اما کم لطفی هست که به نظرات دوستان ایرانی و هم وطن خودمون بی توجه باشیم
باتشکر
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
قیمت LG-LE8500 چنده؟ باید ببخشید اینجا در خواست قیمت کردم آخه تو فروم مخصوص خودش کسی جواب نداد و به علت موجود نبودن در بازار در سایت ها هم نیست
40 اینچ یا 42 اینچ
42 اینچ:2190000نقل قول:
ولی فکر نکنم جای موجود داشته باشه.
(lx9500,le8500,le5500)از محصولات پرفروش ال جی هستند.
با تشکر.
هادی
le8500 بزرگترین مشکلش black crush هستش به زاویه دیدشم اشاره نکردینقل قول:
black crush رو که دیگه مطمئنم نداره لطفا اینجا یه سری بزنید مهرداد از 9500 خودش عکس گذاشته کلا 8500 و 9500 درشون این مشکل دیده نمیشه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423089&page=16
black crush که بحث شد روش . زاویه دیدم همین بس که پنل ips داره . بهترین پنل در بین lcd/led ها ولی بازم پلاسما تو زاویه ی دید بهتره اما نه به ظر محسوس .نقل قول:
le8500 بزرگترین مشکلش black crush هستش به زاویه دیدشم اشاره نکردی
سلام دوستان خوب مدتی است دنبال تلویزیون ال ای دی 3دی خوب در بازار میگردم سایز46 اینچ بین این مدلها ماندم به نظر شما کدام مدل بهترین است
1) سونی hx925 ایا سونی بالاتر ازاین مدل زده2
2)شارپle8300x آیا قضیه dlnaا دراین مدل حل شده
3)سامسونگes8880
4)پاناسونیکet50 آیا این مدل در ایران یافت میشه
5)پاناسونیک et60آآیا این مدل در ایران یافت میشه این مدل برای اروپا زده شده
سامسونگ پیشنهاد میشه
فقط باید سریع بجنبین که تا 29 اسفند با خرید این تلویزیون یه سینما خانگی HT-E4551K بهتون اشانتیون داده میشه
سلم دوست عزیز آیا پاناسونیک مشکلاتی دارهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من به شما پیشنهاد می دهم که اگر عجله ندارید صبر کنید که مدلهای جدید سامسونگ یعنی سرس f به بازار بیاید و تلویزیون به روز را بخرید و اگر عجله دارید مدل سری e سری 8 به بالا را بخرید که به توانید با سخت افزاری به نام کیت تکامل به ورژن بالا تبدیل کنید برای دیدن مدلها ی جدید سامسونگ به این تایپیک بروید.
مشکل خاصی نداره.
انتخاب تلویزیون یه چیز سلیقه ایه.
کیفیت تصویر سامسونگ الان روی سری 8 حرف اولو میزنه. واقعا عالیه
اگه حتما میخواید سینما خانگی هم داشته باشید میتونید از فروشگاه های سام سرویس خریداریش کنید تا سینما خانگی هم بهتون داده بشه.(تا 29 اسفند)
البته با این وضع هرورز قیمت ها بالاتر مبره پس نباید تعلل کرد
ali1029 جان چقدر برای tv میخواهید هرینه کنید و اینچ مورد نظرتون چی هست؟