مقایسه چری ویانا با ال 90 و 206 وی 8
با سلام خدمت همه دوستان. با توجه به آنکه چری ویانا خودرویی است که در سال جاری به خودروهای زیر 20 میلیون ایران پیوسته است و اکثر دارندگان آن از کیفیت آن راضی اند خواهش می کنم دوستان به یک بررسی تخصصی و منطقی بین این خودرو و دو خودروی بورس و رقیب آن در ایران یعنی ال90 و 206 وی 8 بپردازند. لازم به ذکر است که ویانا با چری آ15 متفاوت است و دارای موتور 1500 و 16 سوپاپ با 110 اسب بخار است. به نظر می رسد بررسی تخصصی این سه خودرو در راهنمایی خریداران بسیار تأثیرگذار باشد.
با تشکر
من ویانا دارم 16 سوپاپه-معلآقا ومه ویانا رو اصلا نمیشناسی چیه-بی جهن اطلاعات غلط نده به مردم-شما تست ایمنی ال90 و v8 رو دیدی؟؟
نقل قول:
نظر دوستان از نظر من حتی اگه احساسی باشه باز قانع کننده هست!
اتفاقا روی کاغذ ماشینای چینی بهتره! اما تو عمل برعکس هست!!
شما در صورتی میتونی این انتظار رو داشته باشی که خودت علمی و دلیل قانع کننده ای برای حرفات داشته باشی!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا من نظرمو د مورد این ماشین میگم!!
چری a15 که در ایران با نام ویانا تولید میشه موتورش 4 سیلندره 8 سوپاپ هست به قدرت 87 اسب بخار!! نمیدونم چرا میگید 16 سوپاپ!!
در مورد ایمنی چری که چین همین جوری کیلویی ستاره میده به ماشین هاش بهتره کراش تست چری از موسسه های اروپایی رو ببنی بعد قضاوت کنی!!
کیفیت ساختش در حد همون پراید هست! من محصولات اران خودرو رو تو کیفیت ساخت از این بهتر میدونم! و کاری هم ندارم که تو جاهای دیگه دنیا چه کیفیتی داره! من اونی رو که تو ایران میبینم رو میگم!!
به هر حال چری از مشکلات زیادی تو کشور ما برخورداره! مثل: کمبود قطعات - پشتیبانی ضعیف نسبت به محصولات ایران خودرو! - پیچیدگی تعمیر !
اینو هم بگم اگه واقعا ماشین خوبی بود با این قیمت واسه محصولات خودشون رقیب نمیاوردن!!
در اخر هم از بابت اینکه پست دوستان رو پاک کردم عذر خواهی میکنم .
تاپیک قفل میشه تا 48 ساعت!
الا من نظرمو د مورد این ماشین میگم!!
چری a15 که در ایران با نام ویانا تولید میشه موتورش 4 سیلندره 8 سوپاپ هست به قدرت 87 اسب بخار!! نمیدونم چرا میگید 16 سوپاپ!!
در مورد ایمنی چری که چین همین جوری کیلویی ستاره میده به ماشین هاش بهتره کراش تست چری از موسسه های اروپایی رو ببنی بعد قضاوت کنی!!
کیفیت ساختش در حد همون پراید هست! من محصولات اران خودرو رو تو کیفیت ساخت از این بهتر میدونم! و کاری هم ندارم که تو جاهای دیگه دنیا چه کیفیتی داره! من اونی رو که تو ایران میبینم رو میگم!!
به هر حال چری از مشکلات زیادی تو کشور ما برخورداره! مثل: کمبود قطعات - پشتیبانی ضعیف نسبت به محصولات ایران خودرو! - پیچیدگی تعمیر !
اینو هم بگم اگه واقعا ماشین خوبی بود با این قیمت واسه محصولات خودشون رقیب نمیاوردن!!
تاپیک قفل میشه تا 48 ساعت![/QUOTE]
آقا من ویانا دارم 16 سوپاپ هم هستش-چرا اطلاعات اشتباه میدی؟؟؟؟؟ تست ایمنی ال 90 و 206 رو دیدی؟؟؟؟؟
نقل قول:
الا من نظرمو د مورد این ماشین میگم!!
تاپیک قفل میشه تا 48 ساعت!
[/QUOTE]
آقا من ویانا دارم 16 سوپاپ هم هستش-چرا اطلاعات اشتباه میدی؟؟؟؟؟ تست ایمنی ال 90 و 206 رو دیدی؟؟؟؟؟