سلام
من به یه مشکل اساسی برخوردم و اون اینکه بیش از ۱۰۰ تا اوبونتوی ۳ گیگا بایتی روی کامپیوتر دارم!!
بذارید از اول قضیه رو بگم:
من یه گوشی وین موبایل دارم برای نصب رام جدید میخواستم بعد از ۴-۵ روز برم توی ویندوز ۷
توی وقتی وین ۷ این لوگوی متحرک مسخرش بالا اومد(همون که ۴تا رنگ میان و آرم ویندوز رو میسازن) دیگه صفحه سیاه بود و هیچ اتفاقی نیفتاد
منم ریست کردم کامپیوتر و یه ویندوز اکپی رو سعی کردم نصب کنم خوب اونم نصب شد و دوباره بالا نمیومد (برای دفعه اول )منم ریست کردم و دوباره سعی کردم واردش بشم ایندفعه وارد شد ولی روش هیچ چیزی نبود فقط عکس پشت زمینه پیدا بود از اون طرف متوجه شده بودم که اوبونتو های قبلیم پاک شده(دو تا ۱۰.۱۰ یکی ۹.۸)خوب ایندفعه سعی کردم ۷ نصب کنم و باز هم بعد از نصب همون صفحه سیاه منحوس اومد
منو میگی دو تا فحش آبدار کشیدم به بیل عزیز و سیستم عامل عزیز تر از خودش(توی ویندوز هم که میرفتم همیشه گیر میکرد این کامپیوتر)
حالا سعی کردم اوبونتو نصب کنم ابتدا از ۱۰.۰۴ شروع کردم نصب نشد مثل اینکه به پارتیشن هام گیر میداد ونمیتونست
پس سی دی ۱۰.۱۰ رو گذاشتم همه چیز خوب پیش رفت تا اینکه آخرهای نصب کفت نمیتونم بوتلودر رو بریزم توی اون پارتیشنی که گفتی و منم چند تا از پارتین های دیگم رو برای بوت لودر بهش معرفی کردم ولی افاقه نکرد و آخرش گفتم که بدون بوت لودر نصب کنه
و بعد که کامپیوتر رو ریت کردم متوجه شدم تعداد زیادی اوبونتو ۳ گیگی نصب کرده با یه یدونه اوبونتوی درست حسابی و چند تا از درایو ها رو هم پاک کرده!!
حالا من برای پاک کردن اون اوبونتو های کم حجم و بازگردانی فایلهام چه کنم؟!
موضوع نسبتا حیاتیه!!
پ.ن:آخ جون تموم شد چقدر طولانی بود
کمکم کنید لطفا:11::40: