انتخاب بین 2261و2262.(پورتHDMI به چه کاری می آد؟)
سلام.
دیروز رفتم نمایشگاه کامپیوتر در مشهد تا یه نگاهی به مانیتورها و قیمت ها بندازم اول به غرفه نمایندگی سامسونگ رسیدم که مانیتورهاش به نسبت بقیه مارک ها قیمت نسبتا بالایی داره مدلی که پسندیدم قیمتش 275 بود(دقیق یادم نیست 22700 بود یا 23700 ) از فروشنده پرسیدم که قضیه اختلاف قیمت تقریبا 30 ، 40 هزار تومانی بین این مانیتور و مانیتور بقیه شرکتها مثل ال جی چیه و چه فرقی با هم دارن؟:27: که فروشنده چند دلیل آورد مثل کیفیت تصویر بسیار بالاتره مانیتور سامسونگ نسبت به بقیه مارک ها!و بعد هم از گارانتی خودشون تعریف کرد که گارانتی هیچ شرکتی به پای ما نمیرسه ولاغیر:2: خلاصه منو که نتونست متقاعد کنه(نظر شما چیه؟)
بعد نمایندگی ال جی رو پیدا کردم که در کل سه مدل داشت که با مشخصات من جور در می اومد.
اولیش 2261 بود که طرف گفت240 تومان ناقابل!
مدل دوم برادرش یعنی2262 بود که فروشنده گفت230 تومان!
و سومیش هم W2253TQ بود که 205 تومان قیمت خورده بود.
الان چند تا سوال برام پیش اومده که امیدوارم دوستان دقیق جواب بدن:10:
این مانیتورW2253TQ چه فرقی با دو مدل دیگه داره که قیمتش این قدر پایینه؟(تا اونجایی که من فهمیدم از 2261 یه پورت HDMI و از 2262 یه بیست هزارتایی در کنتراست کم می آره)
دیگه خیلی پر حرفی کردم آخریش هم اینه که این پورت hdmi به جز کنسول بازی به چه کار دیگه ای می آد و تا جایی که می دونم الان تو کامپیوتر کاربردی نداره.(مگه این که در آینده به کار بیاد)