سلام.من تازه بازيه مافيا رو نصب كردم .مي خواستم بدونم تو مرحله ي اول اين تاكسيه لعنتي رو كجا بايد ببرم؟؟؟؟؟؟؟ :?: :?: :?: [/url]ممنون :)
Printable View
سلام.من تازه بازيه مافيا رو نصب كردم .مي خواستم بدونم تو مرحله ي اول اين تاكسيه لعنتي رو كجا بايد ببرم؟؟؟؟؟؟؟ :?: :?: :?: [/url]ممنون :)
سلام
s-s عزيز بازي خيلـــــــــــي باهاليه مخصوصا اگه نسخه فارسيش باشه من اين بازي رو خيلي وقته تمام كردم
تو مرحله اول دونفر كه سوار ماشين ميشن كه يه ماشين
دنبال اونا هست كه بايد اون دوتا رو از اونجا ببري
كليد tab نقشه رو نشان مده بعد از اينكه از شر اون ماشين
راحت شدي بايد به جاي كه اون دوتا ميگن بري در ضمن تو تمام مراحل وقتي كليد tab رو ميگيري يه علامت قرمز يه جاي صفحه هست يعني بايد اونجا بري
بازم اگه مشكل برات پيش اومد بگو
شاهين :P
ٌْسلام.خیلی ممنون که بهم کمک کردی :wink: ، متاسفانه من نتونستم نسخه ی فارسیه این بازی رو گیر بیارم :cry:
ماشین قرمزرو پیچوندم :evil: نقشه رو هم دیدم اما اون علامت قرمز روپیدا نکردم،ولی 1چیزی مثل قطب نما بود که که می چرخید وقتی دنبالش کردم به 1جایی مثل اسکله یا بندر گاه رسیدم ولی نتونستم جلوتر برم چون اب بود...ضمنا یک سوال یک ساعت بالای صفحه سمت راست هست که ساعت 30/10نشون می ده وگه گداری قرمز میشه.می دونی چیه؟؟؟ممنون :shock: :?:
شما سعی کن از دست پلیس فرار کنی اونوقت روی نقشه یه فلش پیدا میشه که باید بری اونجا
سلام من عاشق مافیا هستم. تا حالا صد دفعه تمومش کردم
هر چی خواستی بپرس در خدمتت همستم :wink:
اینجایی که گیر کردی باید اون دو نفر رو برسونی به رستوران سالیاری. مه یارو رئیس شونه.چجوری؟ الآن بهت می گم:
اول باید بگردی دنبال یه پل بزرگ قرمز که دوتا جزیره رو به هم متصل می کنه بعد بوسیله اون میری شهر بعدی بعد یه تونل زیر آبی هم هست که دوباره می برتت یه شهر دیگه که اگه نقشه رو نگاه کنی (با کلید تب) باید بری به منطقه little italy
همین که تو نقشه هم معلومه
ايول...دمت گرم.گرفتم كجارو ميگي؟؟؟مي رم كه امتحان كنم.باي :D :D :D :P :wink:
ولی نسخه فارسیشو بگیر چون از نظر من یکی از بهترین داستان ها رو ین بازی ها داره البته در خود تنظیمات بازی می تونی زیر نویس انگلیسیشو بیاری اینجوری هتر سر در میاری.
موفق باشی 8)
بابا مافيا-بابا گيم-باباينكاره ها
مرحله ي اول دوم تموم شد.تومرحله ي سوم اماشين پليس اومد جريمه ام كنه كه موفق شد.بقيه ي بازي به علت چهار شنبه سوري فعلا تعطيل تا ببينم فردا چي ميشه!!! :shock:
فقط 1سوال تو اين بازي تا اخرش بايد مسافر اين ور اونور ببري...پس بكش بكشش كي مي رسه؟؟؟؟ :?:خيلي ممنون وتشكرازوشاهين وعلي ومخصوصا علي رضا :D :o :lol:
بچه ها من 6-5مرحله رفتم...
بازم ازتون ممنون اگه شما نبودين من يك2-1ماهي علاف بودم....
نگفتين اصلا چرا اسم اين بازي رو گذاشتن مافيا.اگر اسمشو ميزاشتن درايور4 كه بهتر بود.مرسي :wink:
اول اینکه فکر نکنم کسی از سازنده های بازی درایور خوشش بیاد mafia هم از شرکت godgames است که واقعا کارش بیسته
بعدش هم اینکه اگر کسی اولش از مافیا بدش بیاد و بعدا هوس کنه بازی رو تموم کنه خیلی بیشتر بهش حال میده
من خودم اول از مافیا بدم میومد فقط بخاطر چند تا مرحله اول ولی بعد....
خلاصه اینکه مافیا به خاطر سناریو ش و محیط بازیش شد مافیا...
و آخر اینکه سال نو همه p30world ی ها مبارک ایام عید همراه درس خواندن حسابی بازی بخورید....
کوچیک همه شما :wink:
سلام
دوباره به مشکل برخوردم گفتم از شما کمک بخوام:oops:
مشکلم اینکه توی مرحله ای که باید ماشین موریلورو منفجر کنم :twisted: هر کاری که می کنم نمیتونم بمب رو کار بزارم خیلی تلاش کردم نشد
می تونین کمکم کنین
مرسی :wink:
يه كم بيشتر توضيح بده آخه يادم رفته ديگه...
سلام
یادت میاد 1مرحله بود که باید می رفتی توی کشتی و *** وینچنزو *** رو می کشتی :twisted:
توی مرحله ی بعدش سالیاری 1 بمب ساعتی بهت میده و میگه که باید بری در خونه ی *** موریلوو *** وبمبو توی ماشینش کار بزاری
حالا من میرم در خونشون 1 یارو وایستاده داره سیگار می کشه اگه دور و بر ماشین بپلکی می کشتت من منتظر موندم تا یارو رفت تو خونه بعد هر کاری کردم بمبو توی ماشین کار نذاشت :x
یادت اومد :?:
ضمنا ماشین موریلو عین ماشین سالیاری هست :roll:
كد تقلب هم داره؟
اوون مرحلش كه بايد جاي ايستگاه قطار يارو رو بكشن ولي در ميره چكار بايد بكنيم؟
:oops:
نقل قول:
نوشته شده توسط s-s
بچه ها چطوري ميشه همه ماشين هارو آزاد كرد؟؟
موفق باشيد :wink: :wink:
سلام
منم 9 ماه پيش اين بزيو تموم کردم ولی 1 ماه سر مرحله 7 که ماشين سواری و مسابقه بود گير کردم که فکر کنم سخت ترين مرهلش همينه
سلام
برای اینکه مرحله ی 7بازی که مسابقه ی اتومبیل رانی هست رد بکنید می تونید از این تراینر استفاده کنید.وقتی دانلودش واجراش کنید،توی بازی بازدن دکمه ی0چه در مسابقه اول بشی چه اخر میری مرحله ی بعد
ادرس تراینر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا بچه ها من توی اون مرحله که باید با ماشین سرجیو موریلو رو تعقیب و بکشی گیر کردم
چون سرعت ماشین اون بیشتره چنددفعه هم باماشین کوبیدم بهش اما هیچیشون نمی شه
می تونین راهنماییم کنید :cry: :cry: :cry:
يادم اومد ...بعد از اينكه يارو رفت تو خونه بايد بري سمت چرخ جلوي ماشين (اوني كه به سمت خيابونه)بعد نزديكي هاي گل گير ش كه وايسي يه علامت تعجب :!: پايين و چپ صفحه ظاهر ميشه بعد كليك راست و بعد خودت بين.....نقل قول:
نوشته شده توسط s-s
راستي شما نسخه فارسي شو دارين؟؟؟ :arrow:
سلام ومرسی از کمکت اما من اون مرحله رو 4 روز پیش رد کردم با همین روشی که گفتی:roll:نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
وقتی زنه مرد خیلی ناراحت شدم،یجورایی عذاب وجدان گرفته بودم .فکر نمی کردم 1بازی انقدر رو من تاثیر بزاره دوست دارم زود تر بجایی برسم که باید با پلیسا همکاری کنم
متاسفانه من نتونستم نسخه ی فارسی شو گیر بیارم :cry: :cry:
الان هم توی اون مرحله که باید سرجیو موریلو روبا ماشین تعقیب کنم وبکشم گیر کردم
خیلی هم وقت گذاشتم ونشد اخه می دونی چیه یارو با سرعت 80 تا از روی پل میاد پایین می خوره به دیوار هیچیش نمی شه اما من با 40 تا می خورم به تیر چراغ برق در دم جان به جان افرین تسلیم کرده به ان دنیا رجوع می کنم :lol:
عجب حکایتیه،تازه ماشین اون 3سوت شتاب میگیره ولی ماشین من تا بخواد راه بیفته یارو 3 بار فرار کرده :evil:
بايد با زيركي و اعمال حساب شده فقط سرجيو رو تعقيب كني ميره به بندر شهر بعد يكي از هيجان انگيز ترين قسمت هاي بازي رو پيش رو داري...
راستي از همه ممنونم :wink:
نه!!!جون من .فقط باید تعقیبش کنم
مارو باش 3روزه هی میریم ازپشت زرت میکوبیم به ماشینش به بختمون فوش میدیم که چرا این یارو نمی میره،نگو خانه از پایه ویران است :?
من برم تا دیر نشده ببینم چی میشه؟؟؟
خیلی ممنون ومرسی :oops:
اينها درست ولي اگه خودت كشفش كني حال ديگه اي ميده :wink: بازيش توپه تا اخرش رفتم ضمنا در بعضي مواقع اگه يه مرحلهء save شده رو دوبار بري نحوهء پايان اون مرحله تغيير ميكنه
مرسی علی رضا جان حق با تو بود .افتادم دنبالشون رفتیم تا بندر گاه ،پسر کلی ادم کشتم :twisted:نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
اخرشم با تفنگ شکاری 1گلوله زدم وسط پیشونیه موریلو و فرار کردم.
راستی علی رضا می تونی درمورد 2تا برنامه ای که گذاشتی 1کم توضیح بدی.ممنون.تشکر :oops:
مثلا کدوم مرحله ها :?: :?: :?:نقل قول:
نوشته شده توسط behzad7011
اون دو تا رو خودم چك نكردم ولي مي دونم save ها و ماشين هاي مافيا رو آزاد مي كنه
:wink: :idea:
من در مرحله كشتن سرجيو مورلو (رهبر گروه مخالف) در بندر lost heaven با مشکل روبرو شده ام در حالی که بنده تمامی افراد مورلو را کشته ام اما اثری از او را پیدا نکرده ام و من تمام بندر را گشته ام ولی او را پیدا نکرده ام لطفآ مرا در حل این مشکل یاری فرمایید
سلام
توی اون مرحله بعد از کشتن محافظ های موریلو وقتی به انتهای بندر رسیدی یه ترن می بینی که توش سوخته(بنزین گازوییل نفت یا ...)کنار ترن یه اهرم هست می ری اهرم رو می کشی تا مسیر ریل عوض شه بعد زیر چرخ ترن رو نگاه کن باید یه تیکه چوب ببینی ...اون چوب رو هم ور می داری تا ترن حرکت کنه...بعد ترن می ره می خوره به یه ساختمون که موریلو توش قایم شده میری طرف ترن وساختمون تابازی بره رو دمو و...
موفق باشی
;) ;) ;)
سلام
لطفآ يكي بگه در بازي مافيا چه طور مي شه از MOLTOV و چوب استفاده كرد؟!!!!من دستم رو روي FIRE نگه مي دارم و خط قرمز تا ته پر مي شه و هيچ كاري نمي كنه...!! :sad:
سلام عزيز
قبل از اينكه خط قرمز تا آخر پر بشه دستت رو از روي دكمه Fire بردار تا به نتيجه برسي
موفق باشي
اين كار رو هم كردم ولي بازم نشد...
توي بازي يه مشكل گرافيكي هم داره,همه آدم ها دستاشون بازه......!!!!!!!!!!!!!شايد مال همين باشه....!!!
يعني چي دستاشون بازه ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط بهنام-ن
ميتوني يه عكس ازش بزاري ؟؟؟
البته فكر كنم اين مشكل رو فقط شما داريد
احيانا نسخه فارسي يا 1 سيدي بازي رو نگرفتين ؟؟
من هر چي سعي كردم نتونستم با كامپيوتر عكس بگيرم,آخرش مجبور شدم با موبايل عكس بگيرم...!!! :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اين آدم اصلآ نمي ايسته و همش در حال حركته و پاهاش تكون مي خوره...!!! :biggrin:
من اين سي دي رو چند سال پيش خريدم,3 سي دي است و فارسي هم نيست!قديما هم درست بود ولي الان كه دوباره ريختم با اين مشكلات روبرو شدم...سي دي اش هم خيلي خش داشت و به زور اينستال شد...! :blush:
منم با بازي Men Of Valor همين مشكل رو داشتم كارت گرافيك رو كه عوض كردم مشكل حل شد.نقل قول:
نوشته شده توسط بهنام-ن
مثلا اگر كلاه ويتنامي ها روي زمين مي افتاد بايد به كلاهشون تير ميزديم تا بميرن. :laughing:
ولي مافيا يك بازي قديميه و اجيبه چنين مشكلي پيش بياد.
كارت گرافيكت چيه؟
اگه قبلا كار مي كرده حالا كار نمي كنه مشكلش نرم افزاريه.نقل قول:
نوشته شده توسط بهنام-ن
موقع نصب خطا نداد؟
اوه اوه !!!
عجب اوضاعيه (مثل مترسك ميمونن)
بازي نرمال نيست پس !!!
همونطور كه حسن جان پرسيدند شما قبلا بازي رو تونستيد بدون مشكل اجرا كنيد ؟؟
مشخصات كامپيوتر خودتون رو هم بنويسيد
Nvidia Geforce 5200
منم فكر كنم مال كارت گرافيكمه چون كارت گرافيكمو عوض كردم,من با قبليه بازي كردم با اين بازي نكرده بودم...
در هنگام نصب هم اروري نداد فقط يكم طول كشيد...
دو راه حل داري
1-تعويض كارت گرافيك
2-خريدن دوباره cd بازي كه نسخه كامل باشد(كه معمولا 3 سيدي مي باشد) :thumbsup:
سلام
در بازي مافيا قتي كه ماموريت دارم كه سيگارها را بار بزنم.وقتي كه تا نصفه بار ميزنم تير اندازي ميشه وزياد دوام ندارم وكشته مي شم.
آيا بايد كار خاصي انجام بدم يا اينكه اونا بايد بكشم؟
گلي