سوال در مورد پایه مانیتور ASUS ML238H
سلام
میخواستم از دوستانی که مانیتور ASUS ML238H دارن بپرسم که اون دوتا رینگی که به هم وصلن چقدر مقاومن از لحاظ دینامیکی یعنی یه بچه کوچیک یکی دوساله میتونه بشکنتش ؟
زیاد حساس نیست؟
و اینکه از این مانیتور شاختر هم هست تو بازار (من تو مشهدم وهجدهم اینجا نمایشگاه کامپیوتره)؟
(غیر از سیامسونگ P23720 که زیاد شاخ نیست)
تفاوت بین ML238H و MS 238H فقط تو طراحیه آره؟
و فکر کنم ML238 با توجه به شرایط بالا برا من بهتره؟
ممنون
جواب در مورد ال ای دی ml238h
ببینید دوستان اگه میخاید یه ledحرفه ای و با کنتراست بالا بخرید مدل asus ml238hبهترین گزینه میباشد چون اولا در بروشور و امکانات این ال ای دی مزیتهایی وجود داره که نسبت به سامسونگ و ال جی خیلی پیشرفته تر و تراز بالاتر می باشد .1 اینکه کنتراست واقعی این ال ای دی 10000000 می باشد که هنوز ال جی یا سامسونگ شبیه اینو نزدن2- برق کم وات و 19 وات و کم گرم شدن ال ای دی4- طراحی شیک و پایه های قوی 5- انواع کابل آنالوگ و تبدیل دی وی ای به hd6- انواع کابلهای برق مخصوص پریزهای متفاوت که البته این مونیتور برای اروپا زدن تا ایران(کابلهای برقی که همراه ال ای دی هستند اینو نشون میدن)7- کلا مونیتور را با چسب مخصوص پوشاندن برای ضد خش بودن و عمر بالا و دوام بیشتر ودر کل من روزی 8 ساعت از این ال ای دی استفاده میکنم خیلی راضی هستم و تماتشا کردن و کیفیت رنگاش واقعی و باور نکردنی هست و فقط باید تنظیمات مونیتور و کارت گرافیک و درس انجام بدین.
هر کی می خاد این ال ای دی بخره درنگ نکنه که تموم میشه:40: