قبل از صحبتم از دوستا واقعا تشکر میکنم که دارن با حوصله منو راهنمایی میکنن..
نقل قول:
من 5 سال با گوشی های جاوا کار کردم . تنها بدیشون همون عدم نصب نرم افزاره وگرنه مشکل دیگه ای ندارن . ولی همین مسئله نرم افزار ها واسم خیلی مهمه
کاملا موافقم.. الان خودم یه گوشی جاوا دارم که خیلی خوبه ولی حتی یه سری نرم افزار کاربردی هم نداره
نقل قول:
به همین خاطرمیخوام اندروید بگیرم . ببین دوست من یکی از مزیت های اندروید اینه که بیشتر نرم افزار هاش رایگان هستن. بعد هم الان داره نسخه 3 اندروید میاد دیگه همه دارن میرن سمت اندروید.
البته بادا2 هم داره میاد و مثل نقل نبات هم ویو هـک شده :31: .. ینی با یه ترفند خیلی ساده تمممام برنامه
های پولی رو میشه اجرا کرد
نقل قول:
خوب این یعنی چی؟
یعنی اینکه یک اکوسیستم گسترده که باعث میشه از جهت ساپورت نرم افزاری برای این سیستم عامل مطمئن بشم.
اما این مسئله فعلا برای ویو و سیستم عامل بادا وجود نداره
این حرف شما درست.. اما تو پست قبل هم گفتم
خب درسته برنامه هاش خیلی زیادن.. ولی ما که همشو نصب نمیکنیم.. فقط به یه سری نرم افزار کاربردی نیازه
مثلا شما تو ویندوزت بیشتر 20 تا برنامه نداری! درصورتی که ملیون ها نرم ازار داره ویندوز کامپیوتر
و حرف من اینه که درسته که نرم افزار های بادا کمتره.. ولی انصافا نرم افزارای کاربردی رو داره
تازه وقتی اپن سورس بشه ..... :31:
نقل قول:
حالا اگه بادا 2 اپن سورس باشه دلیلی بر موفقیتش نیست. سیمبیان هم سال پیش اپن سورس شد ولی نتیجه اش چی بود؟
سامسونگ و سونی اریکسون سیمبیان رو ول کردن و نوکیا موند و حوضش!!!
این تیکه رو مخالفم.. سیمبین درسته اپن سورس شد... ولی واقعا علت عدم موفقیت سیمبین تعداد نرم افزاراش بود؟
خیر.. علت اصلیش رابط کاربری و اینترفیس ضعیف بوده.. (نظر شخصی)
نقل قول:
نکته دیگه اینکه من واقعا از تعداد نرم افزاری های بادا خبر ندارم و اینکه تازگی ها میگن اکثرش هم پولی شدن !!!
با یه ترفند خیلی ساده حله :46:
نقل قول:
مجموع این عوامل باعث میشه بگیم اندروید برای 2 تا 3 سال دیگه حداقل سیستم عامل برتره
بر منکرش لعنت :31: این واضحه که آینده در دستان آندرویده.. یه تحلیلگر معروف هم پیشبینی کرده
در آینده آندروید بسیار پیشرفت میکنه و ios پسرفت میکنه!!
معلومه در کل آندروید بهتره... بدون شک اگه دیزایر امکانات ویو رو داشت در خریدش هیچ تعلل نمیکردم!
نقل قول:
حالا شما باید تصمیم بگری که اهمیت سیستم عامل برات چقدره؟ خودت فقط میدونی و خودت!!!
واقعا فقط در حدیه که نیاز هامو رفع کنه و ساپورت بشه..
ولی اینننقد تو فرومها خوندم دیزایر دیزایر واقعا به شک میفتم..
نقل قول:
بعد از نکسس ها و گلکسی اس، دیزایر بیشترین تعداد کوکر و برنامه نویس رو داره توی کلیه ی گوشی ها! (بجز آیفون البته : دی)
دربالا هم گفتم.. خب تعدد نرم افزار و برنامه نویس خیلی خوبه.. ولی خب مگه ما چقد برنامه نیاز داریم :31:
نقل قول:
و اینکه آندروید یه برنامه داره به اسم Applanet که همه برنامه های پولی و رایگان Android Market رو بصورت کرک و رایگان داره (بیش از 99% برنامه هاش)
اما آیا بادا چنین ساپورت قوی رو داره؟ مسلمن خیر!
همونطور که دربالا گفتم بادا با یه ترفند خیلی ساده هـک میشه و نه تنها 99% بلکه 100% برنامه هاش
اجرا میشه