1با سلام خدمت همه دوستان
من میخواستم بدانم ایا میتوان اینترنت tv
samsong 6960را فعال کرد
اگر میشود چگونه؟
متشکرم:8:
Printable View
1با سلام خدمت همه دوستان
من میخواستم بدانم ایا میتوان اینترنت tv
samsong 6960را فعال کرد
اگر میشود چگونه؟
متشکرم:8:
ا عرض سلام و تشکر بابت توجه شما
کسی نبود جواب بده
درباره ال شر اگر کسی میدونه توضیح بده
سلامنقل قول:
دوست عزیز اینقدر در این مورد بحث شده و کسی به نتیجه نرسیده درکل باید خدمت شما عرض نمایم که از طرف شرکت سامسونک اینتر نت تی وی رو در ایران بستند و دسترسی به اینتر نت تی وی در ایران میسر نمی باشد خود من هم مدل 6960 دارم هر کاری که میشد انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم ...موفق باشید
منم 6900 دارم با توضیح یکی از دوستان تونستم فعال کنم تو تایپیک مربوط بگردین آموزشش هست
خداوکیلی باز شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کجا باید اطلاعات کسب کنم من 4 روز دارم اینترنت زیره رو میکنم
لطف کنید بیشتر توضیح بدین/
ممتشکرم
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اینجا برید
control>sub option>info link country
و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5757470&postcount=730
نقل قول:
1fبا سلام من که اصلا چنین منوی تو 6960 پیدا نکردم شما چطور
شما د.ستانی که توانستین فعال کنید مثلا چه امکاناتی داره؟
میشود باهاش چه کرد؟
اینترنتadslباید وصل کرد یا شیرینگ؟
نقل قول:
سلام
دوست عزیز بعضی از دوستان مدعی هستند که اینتر نت تی وی انها به وصیله کدهای مخفی فعال شده و دارن لذت میبرند برای من که فعال نشد و دیگه ادامه ندادم چون منوی مخفی بسیار ریسک بزرگی است در حدی که اگر اشتباهی انجام بشه تلویزیون چند میلیونی از دست خواهد رفت مرتب از دوستان خواهش میشه به منوی مخفی مراجعه نکنند چون بسیاری از دوستان دچار مشکل شده اند البته بستگی به خودتون داره اگر ریسک ان رو قبول مینمایید اموزشهایی دوستان گذاشتند و شما میتوانید مراحل را طی نمایید .اما اگر وصل شود با انواع اینتر نت میتوانید وصل شوید و امکانات زیادی در خود تلویزیون است که میتوانید استفاده نمایید مثل دانلود فیلم و غیره...موفق باشید
با سلام و تشکر از آموزش مفیدتوننقل قول:
امیر جان شما خودتون دقیقا از همین راه که فرمودین و آموزش دادین تونستین اینترنت تی وی رو فعال کنین؟
-تو جمله آخر گفتین که : " بعد از تایید دو سوال و نصب برنامه ها...... "
منظورتون نصب کدوم برنامه هاست؟ این برنامه ها رو تلویزیون از کجا میاره و نصب میکنه؟
میشه لطف کنین و بیشتر و جامعتر توضیح بدین؟
- در ضمن اینترنت من 256 هست آیا برای این منظور کافیه یا سرعتهای بالاتر لازمه؟
ممنون از وقتی که برای همه دوستان و من میگذارین...:11::11::11:
سلام
بله من از این راه فعال کردم
وقتی info link country تغییر دادی اینترنت تی وی از رو کنترل بزن اونجا سوال میکنه
بله کافیه اینترنت منم 256
تشکر از شما ؛ فقط یک سوال رو جواب ندادیننقل قول:
گفتین بعد از نصب نرم افزارها.... چه نرم افزارهایی؟ خودش اتوماتیک از جایی میگیره و نصب میکنه یا ما باید از جایی تهیه کنیم و بهش نصب کنیم؟
ارادت:11:
خودش اتوماتیک میگیره نصب میکنه
با 256 یک ساعت طول میکشه
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
خودش اتوماتیک میگیره نصب میکنه
با 256 یک ساعت طول میکشه
نقل قول:
سرعت دانلود من 150 هست چند دقیقه بشتر زمان نمیبره!
یک قسمت samsung app در منو internet tv هست که برنامه و بازی هارو میتونید از این قسمت ببینید و دانلود کنیدنقل قول:
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
حجم بیشتر برنامه ها و بازی ها 3 4 مگ هست
دوستان حالا این برنامه ها اومد و قابل اجرا شد.
لطفا اونایی که تجربه استفاده دارن بگن کدوماش بهتره و امکاناتش رو لطفا بگن.
با سلامنقل قول:
منم با این حرف کاملا موافقم؛ هم از شما و هم از امیر عزیز خواهش میکنم در اینمورد هم کمی فعالیت کنن. این بخش از تلویزیون هیچی از منو مخفی کم نداره که روش فعالیت نشه. خواهشا اونایی که تونستن از این بخش تلویزیون بهره برداری کنن کمی شرح و تفصیلات و عکس و تصویر هم چاشنی کار بکنن و از تجربیاتشون بیشتر بگن و اینهمه خلاصه گویی نکنن.
:11:
با سلام من دوستم نمایندگی سامسونگ داره میگفت اگر کسی بتواند این سیستم راه بندازه
من باابت هر نصب 50 تومان میدم در تهران چون میگفت خیلی از مشتریاشون میخواهند این سیستم فعال بشه
internet tv روی پلاسما b690 هم کار میکنه ؟
b690 كه براحتي اينترنتش فعال ميشه تاپيك شبكه كردنش هم هست :46:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376346[/HTML]نقل قول:
سلام برای استریم کردن وایرلس فیلم ها با استفاه از DLNA روی led برنامه ای سراغ ندارین؟
اگه توضیحات هم بدین ممنون می شم
-تاپيك پست قبل وهمينطور اين تاپيك رو مطالعه كنيد :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395942[/HTML]
اقا ۱ سوالنقل قول:
این hotel mode دقیقا چیه ؟ چی کار میکنه ؟ اگه اکتیو بشه چه اتفاقی در تلوزیون میفته ؟
-امير جان چيز خاصي نيست فعال كردن اون باعث ميشه دسترسي پيدا كنيم به قسمت هايي از منوي مخفي كه غير فعال شده بودند مثل local set ..نقل قول:
-بعد از انجام تغييرات مربوطه بايد غير فعال كنيم چون مقدارب از منوهاي اصلي غير فعال ميشن
تو منو پلاسما یک گزینه داره که عکس ماهواره است .... ولی گزینه اش خاموشه !!نقل قول:
این گزینه برای چیه استاد ؟
-امير جان اگر منظورت channel هست كه توي منوي سامي ها هست مربوط به تنظيمات كانال و سرچ و منيج اونهاستنقل قول:
-اگر جاي ديگه هست دقيقا بگين كجاست
دقیقا خودشه . اما نمیدونم چرا خاموشه !!نقل قول:
ممکنه که گیرنده دیجیتال داشته باشه خود تلوزیون ولی مخفی باشه ؟
-اين منو براي همه hdtv ها بايد فعال باشه چون قسمت مربوط به سرچ شبكه ها داخل اون هستنقل قول:
-فقط زماني كه روي hdmi هستين ابن منو غير فعال هست
-مدل hdtv تون دقيقا چيه ؟
سلام.
1.چطوری منوی مخفی سی6900رو بیارم؟
2.چطوری به اینترنت وصل بشم؟:blink:
در مورد منوي مخفي :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463671[/HTML]
-در مورد اينترنت هم در همين تاپيك وتاپيك هاي سامي صحبت هايي شده دنبال كنيد
با تشکر از امیر عزیزنقل قول:
توضیحاتتون عالی بود منم فعال کردم ولی مشکلی که دیدم این بود که قشنگترین و بدردبخورترین اونا یعنی یوتیوب و پیکاسا غیر قابل دسترسی هستن که فکر کنم بخاطر ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ باشه آیا راهی پیدا شده برای دیدن این دو تا؟
قبلا ف.يلتر نبود كه...نقل قول:
به هر حال براي اين كار بايد اينترنت tv رو از كامپيوتر به صورت share شده بگيري و كانكشن v-p/n رو واسه تلوزيون share كني:20:
كه حالا يه سري جزئيات داره
اگر ازمراحل گفته شده در ابتدای تایپیک برای فعال کردن اینترنت tv عکس هم بذارید ممنون میشیم.
دوستان واسه فعال کردن اینترنت روی c6200 ایا باید این راهو برم؟
بعد از ورود به منوی سرویس و بخش Options تنظیمات مربوط به Local Set و Model غیر فعاله.
برای فعال کردن اون به این روش عمل کنید:
1. یک عدد فلش USB که با فایل سیستم FAT32 فرمت شده باشه رو به تلویزیون وصل کنید.
2. تلویزیون رو روشن کنید. کد زیر رو در کمتر از 3 ثانیه وارد کنید:
کد:
mute > 1 > 1 > 9 > OK
منوی Hotel Mode ظاهر می شه.
3. Hotel Mode رو روشن کنین و بعد تلویزیون رو خاموش کنین.
4. وارد منوی سرویس بشین. به مسیر زیر برین:
Control >> Hotel Options >> Clone TV to USBاین کار اطلاعات ذخیره شده کانال های دیجیتال و --- رو روی فلش ذخیره می کنه که بعدن هم قابل بازیابیه که البته به کار ما ارتباطی نداره.
5. کار ما تموم شده. حالا بسیاری از قابلیت های غیر فعال از قبیل Local Set، Model، PVR و فعال شده.
6. بعد از اینکه Local Set رو تغییر دادیم به مسیر مرحله 4 برین و Hotel Mode رو خاموش کنید. اگه این کار رو نکنین بخشی از قابلیت های تلویزیون غیر فعال می شه.
7. تلویزیون رو خاموش و بعد روشن کنید
بقیشو اگه میشه توضیح بدبد
اگه ويندوز سون داري خود مدياپليرش قابليت DLNA داره.نقل قول:
چند تا برنامه ديگه هم هست ولي چون خودم استفاده نكردم نميتونم نظري بدم.
پلاسما B650 - 50 inchنقل قول:
-فكر ميكنم همينطوره كه گفتم امير جاننقل قول:
اگه لطف کنی جزییات مربوط به shareکردن --- رو توضیحدهید تا سایت یو تیوب را بتوان دیدممنون میشوم
سلام
میخواستم بدونم که برای مدل la40b550 هم میتونم اینترنت تی وی رو فعال کنم؟
-بزرگوار اينترنت تي وي براي بعضي مدلها وجود داره مثل سري هاي c6..c7..c8..نقل قول:
@t_tanhayam: آقا اول صحبتم رو با تشکر از شما شروع میکنم چون من همه ی پست های مفید شما و mahdi-001 رو در این زمینه مطالعه کردم، اما من فکر میکنم همه ی بچه هایی که مدل c6960 رو دارن هنوزم برای راه اندازی Internet@TV شون هاج و واج موندن، البه من خودم هم نتونستم با انجام آموزش های شما به منوی 4صفحه ای که حاوی Region و Pvr هست برسم و منوی asia options وجود ندارهنقل قول:
در ضمن من تلوزیونم رو از نمایندگی سامسونگ خریدم.