نقل قول:
با سلام
فکر کنم مقایسه بین fz40 & sx30 بوده نه با fz100 و فکر نکنم 0.3 اینچ امتیاز خاصی ایجاد کنه، همینطور dot/inch وضوح رو تعریف میکنه.
مقدار کمی coromatic abrivation بالاتر به راحتی با نرم افزارها رفع میشه (مثل noise reduction)
امکان نصب فلاش اکسترنال خاص تر و کاربردی تره، مثلا میشه باهاش یه آتلیه خونگی (یا حتی کار جدی) راه بندازی و باهاش فلاش چتر هارو فعال کنی، بدون هات شو میشه؟ نه ( با 2.5 متر برد بیشتر چه کاره بزرگی میکنه که نشته با برد 6.8 انجام داد)، به این امکان میگن امکان حرفه ای،
برای یه دوربین خونگی که امکان تعویض لنز نداره این لنز زوم پر قدرت با لرزشگیر بهتر یه نعمته.
شرکت هایی بجز کانن و نیکون به سختی میتونن دوربین حرفه ای تولید کنن که به نزدیکی این برندهای معتبر برسن، گول یک سری امکانات تزئینی این دوربین ها رو نباید خورد، که فقط شاخ و برگ به موضوع اضافه میکنن، بجای اینکه به اصل مطلب بپردازن، مثلا fz100 میاد عکاسی پیاپی 10 f/s میده ولی هرگز شک نمیکنم که از 10 تا عکس 9 تاش خارج از فوکاسه و هیچ ارزشی نداره (در یک سوژه متحرک)
(توی پرانتز عرض کنم، البته توی این رده دوربین ها نمیشه منکر این شد که دوربین های پاناسونیک دوربین های مناسبی هستن، اما من به شخصه علاقه مند به شرکت های صاحب سبک هستم، وقتی بخوام بین بنز و تویوتا ماشینی انتخاب کنم بدون تردید بنز رو ورمیدارم و علاقه زیادی به امکانات بیشمار تویوتا نشون نمیدم، بگذریم، اینجا هم هر کس علاقه و نقطه نظرات شخصی شو بیان میکنه تا شاید به دوستان کمک بشه، و نباید زیاد موضوع رو سخت بگیرید، فقط بیان نظراته و نظر هر کسی بجای خودش محترمه).
اولا ممنون که درست و کامل و بدون بی احترامی جواب دادید :10:.
چرا کنار هم مهمه شما هر دو دوربین رو کنار هم قرار بدید میشه فرق رو کامل احساس کرد بخصوص وقتی اندازه دوربینا فرق داره (FZ40 کوچیکتره)
نشد بحث سره fz40 و sx30 نه SX20 (برد فلش SX20 6.8m هست) و برد فلش sx30 5.8m و اختلاف با 9.5m زیاد (نزدیک دو برابر) پس مهمه ، من کلا کار فلش رو بزرگ گفتم نه چند متر بیشتر رو
بله قبول دارم زوم sx30 عالیه همین طور لرزشگیرش (کلا لرزشگیر کنن بهتره بقیه کار میکنه)
قبول دارم (شما Olympus و Pentax رو فراموش کردید :46:) اما شما گفتید حرفه ای نه غیر حرفه ای
اصلا تزئینی نیستند هیچ کدوم تزئینی نیستند
((( ببنید گفتم بدون تحقیق نظر میدید. شما گفتید "مثلا fz100 میاد عکاسی پیاپی 10 f/s میده ولی هرگز شک نمیکنم که از 10 تا عکس 9 تاش خارج از فوکاسه و هیچ ارزشی نداره (در یک سوژه متحرک) " . اما من یه صفحه به شما نشون میدم که کامل حرف شما رو نقض میکنه به صورت 100% ،تازه نه تو 10 فریم در ثانیه توی 40 فریم در ثانیه بدون رفتن فوکوس و ... )))
این جا: (فکر نکنم بهتر از این سوژه پیدا بشه)
کد:
http://previewofmyfz100.canalblog.com/archives/rafale__5__a_iso_100_40_i_s_5mo/index.html
مشخصات شات ها :
270mm, F4.0, ISO 100, 1/800s see in 1600x1200 + exif (3:13 p.m.: 15)
من اگر قرار باشه یه دروبین انتخاب کنم 5D Mark II یا 7D رو انتخاب میکنم اما وقتی پولم محدوده ، میرم سراغ بهترین دوربین محدوده قیمت خودم
منم نظر اینه که نباید تعصب رو تو کمک به دیگران وارد کرد چون ممکنه راهنمایی اشتباه کنیم و شرمنده دوستومن بشیم
:40: