سلام یه سیستم میخوام بگیرم بر پایه ی i5-760نظرتون راجع به مین چیه؟؟ به نظرتون میارزه پول بیشتر بدم واسه usb3یا اینکه فعلا زوده
واسه کیس ماکزیمم میخوام 700 بدم واسه همین اگه ارزون تر باشه فک کنم بهتر هم بشه البته dvd writer دارم
Printable View
سلام یه سیستم میخوام بگیرم بر پایه ی i5-760نظرتون راجع به مین چیه؟؟ به نظرتون میارزه پول بیشتر بدم واسه usb3یا اینکه فعلا زوده
واسه کیس ماکزیمم میخوام 700 بدم واسه همین اگه ارزون تر باشه فک کنم بهتر هم بشه البته dvd writer دارم
شما توی انتخاب مادربرد موندین؟یا سیستم میخواین؟
کاربرد؟
کاربرد فقط کارهای روزمره و شاید یکم فوتبال....اما من حدودا هر 8 سال به پی سی دست میزنم واسه همین cpuرو قوی گرفتم که بعدا با یکم ارتقا رم و گرافیک بتونم به کارهای روزمره با سرعت عالی برسم
راستش cpuتقریبا حتما اینو میخوام الان رو مین موندم و تا حدودی بقیه قطعات...اگه کمک کنی ممنون میشم
سیستمی که انتخاب کردین و قیمتهاشو بگین.تا ببینیم واسه مادربرد چقدر مونده
Ram:Kingmax -Dual Channel 2*2GB CL 9 - 1333 =80
hard:500gig
caseوfanهم یه چیزی کار راه بیفته و البته اگه فنش بی سر و صدا باشه عالیه اگه میشه پیشنهاد بدین
بقیه بودجه هم بین گرافیک و مین پخش بشه البته فک میکنم مین مهمتر باشه
حالا شما یه پیشنهاد به ما بده...مرسی ریفیق
آقا گفتم فن!!!!!منظورم همون پاور بود....آخر شبی خوابمون گرفته:دی
cpu:i5 760=220
mb:asus p7p55dle=170
ram:4gb kingmax=80
vga:gainward gt240=100
hdd:500gb seagate 7200=45
power:green 430a=45
case:magnum=40
700
usb3 هم فعلا کاربردی نداره اگر لازم شد کارتهاش در بازار موجوده.
بین این مین و asusp7p55m خیلی فرق هست؟یعنی ارزش داره این اختلاف قیمتش رو بدم؟
این مین GIGABYTE GA-H55M-USB3هم مثل اینکه با اینکه usb3داره اما کارآیی 2تای بالا رو نداره درسته؟
با این گرافیک میشه nfs hotpersuite جدید رو هم اجرا کرد یه fifa11رو...میخوام ببینم چند مرده حلاجه
hd5770از این خیلی قویتره؟؟
مرسی ی ی
فرقهایی دارن مثل اسلات کم ولی فرقهاشون زیاد مهم نیست.
شما اینasusp7p55mبگیرین و هیچ مشکلی نداره.
usb3 هم مهم نیست.
اینجوری حدوده 15 تومان میمونه.
این گرافیک کمی از 5770 ضغیفنره و اون بازی ها هم با رزلوشن پایین اجرا میکنه و مشکلی نداره.
قیمت 5770 حدود 180 هست.
اشتباها گفتم 5770 منظورم 5570 بود اون چطوره؟؟؟
با رزولوشن پایین میاره؟!مثلا mafia2رو هم نمیتونه عالی بیاره؟
سایتی هست که من امار سیستمم رو بدم بگه چی بازی هایی رو چطور میتونه اجرا کنه؟
قیمت p7p55-m چنده؟؟؟
آقا خیلی ممنونم بابت راهنماییهات
240 از 5570 قویتره.نقل قول:
اشتباها گفتم 5770 منظورم 5570 بود اون چطوره؟؟؟
نه نمیتونه.توی همین فروم دوستانی هستند که با 6850 نتونستن mafia با بالاترین تنظیمات و full بازی کنن.نقل قول:
با رزولوشن پایین میاره؟!مثلا mafia2رو هم نمیتونه عالی بیاره؟
نه همچین سایتی نیست.نقل قول:
سایتی هست که من امار سیستمم رو بدم بگه چی بازی هایی رو چطور میتونه اجرا کنه؟
شما توی هیچ بازی مشکلی نداری و لی با تنظیمات پایین.
حدود 155نقل قول:
قیمت p7p55-m چنده؟؟؟
ای بابا نا امید شدیم که امید داشتم بشه فوتبال رو بازی کرد البته میگم من اصلا اهل بازی نیستم شاید گاهی هوس کنیم یکمی بازی کنم ... من با لپتاپ که گرافیکش gt310بود مافیا رو بازی کردم و به نظرم خوب اجرا شد و نسبتا اکثر option هارو high کرده بودم یا باهاش needforsepeed hotpersuitرو هم خیلی روون بازی کردم
الان این گرافیکی که شما گفتی یا 5570 که من گفتم از این ضعیفترن؟!
این گرافیکها خروجی hdدارن؟میتونم به مانیتورم که full hd هست وصل کنم؟
مافیا بدون هیچ مشکلی بازی میکنی.
برای وصل کردن به مانیتور full hd به خروجه hdmi نیازی نیست.با dvi وصل میشه.
ایول پس همچین ضعیف هم نیست!
میشه با gt310 مقایسه کرد؟؟؟آخ من با اون که 256تا 512 بود (البته روی لپتاپ)nfs رو هم تقریبا عالی بازی کردم
مشخصات اون گرافیکو ندارم ولی مطمئنم از Gt240 ضعیفتره
آقا اگه میشه شما هم به این سایت یه نگاه بندازطبق لینک بالا به gt240 از لحاظ درصد 69 داده و طبق این لینککد:http://www.game-debate.com/games/index.php?p_make=Intel&p_deriv=Core+i5-760+Quad+2.8GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GT+240&g_id=1099&game=Need+for+Speed%3A+Hot+Pursuit&ram=4&checkSubmit=#system%20requirements
به 5770 درصد 72 داده به نظر میاد 5770 قوی تر باشه نظرت چیه؟کد:http://www.game-debate.com/games/index.php?p_make=Intel&p_deriv=Core+i5-760+Quad+2.8GHz&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+HD+5570+1024MB&g_id=1099&game=Need+for+Speed%3A+Hot+Pursuit&ram=4&checkSubmit=#system%20requirements
لینکا دیده نمیشه.
5770 از 240 قویتره و 80 تومان هم گرونتره.
آآآآآخ باز نوشتم 5770 شرمندم بخدا....منظورم 5570 بود....اینجور که تو این سایت زده بود به نظر 5570 قویتره!
در نهایت بین asus p7p55m p7p55dle و GIGABYTE GA-H55M-USB3 نظرت رو کدومه??? و آیا میارزه که پول بیشتری واسه dleبدم یا نه؟؟
اگه از بین این 3تا یکی رو بهم بگیی دیگه سیستم تکمیل میشه ایشالله
این پاوری هم که گفتی power:green 430a=45 جواب کارم رو میده دیگه؟؟؟سر و صدا که نداره؟؟؟ بعد گاهی کامپیوترم زیاد روشن میمونه به مشکلی که نمیخورم؟(ببخشید اگه سوالام ابتدایی هست)
هارد seagate هم کم سر و صداست و سرعتش بالاست ایشالله؟
تقریبا برابر هستند ولی 240 کمی قویتره.
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
p55m مناسبترهنقل قول:
در نهایت بین asus p7p55m p7p55dle و GIGABYTE GA-H55M-USB3 نظرت رو کدومه??? و آیا میارزه که پول بیشتری واسه dleبدم یا نه؟؟
کافیه ولی با توجه به این که 15 تومان تو خرید مادربرد کنار موند من پیشنهاد میدم اینو برداری تا در اینده هم مشکلی از بابت ارتقا نداشته باشی.نقل قول:
این پاوری هم که گفتی power:green 430a=45 جواب کارم رو میده دیگه؟؟؟سر و صدا که نداره؟؟؟ بعد گاهی کامپیوترم زیاد روشن میمونه به مشکلی که نمیخورم؟(ببخشید اگه سوالام ابتدایی هست)
green 535a=63
مشکلی نداره فقط مشخصاتش این باشه.7200.12نقل قول:
هارد seagate هم کم سر و صداست و سرعتش بالاست ایشالله؟
آقا پس سیستم نهایی من این شد
MB :asus p7p55-m :155
CPU intel core i5 760 = 220
Ram:Kingmax -Dual Channel 2*2GB CL 9 - 1333 =80
vga:gainward gt240=120
Case Green Magnum 2 = 45
Hard Segate 500GB 7200.12 =45
Power Green 530A =65
که حدودا میشه 725
فک کام میارزه که واسه این سیستم اینقدر پول بدم اگر چه یکم دلم نمیاد اما اگه بخوام با 600 تومن کیس رو جمع کنم شاید خیلی ضعیفتر از این بشه واسه همین این 100 خورده ای رو هم میدم...خداییش pcچیزه دیگه ای laptop نصف pcحال نمیده...
آقا پاسارگاد مهر تایید رو میزنی؟ ایشالله پشیمون نمیشم از این پولی که میدم و بع روشن کردم سیستم کلا یادم میره این پولی که دارم میدم رو:دی
سیستم کامله و مشکلی نداره فقط قیمت گرافیک 100 تومان هست. به سلامتی استفاده کنی.
یه خمیر سیلیکونه ارزون هم پیدا کن بخر قیمتش نهایت 1000تومان هست چون خمیر فابریکش کیفیت نداره.
تو یکی از همین فروم ها خوندم که قیمت 9800 زوتک 80 تومنه! البته نمیدونم منظورش 9800GT بود یانه! اگه اینجوری باشه که 9800 25% قویتر از 240 و ارزونتره! درباره این موضوع یه تحقیق بکنید ببینید جریان چیه؟ من که هر چی گشتم قیمتی پایینتر از 120 تومن برای 9800 جینوارد پیدا نکردم!
کلا سیستم شما عالیه!
گرافیک رو من یه جا سرچ کردم بود 120 تومن ... حالا من از شهرستان میخرم احتمالا گرون تر در میاد!!!راستی اگه میشه یه لطفی کنین و بگسن باید با چه گارانتی بگیرم؟ این خمیر سیلیکون چی هست ؟چیکار میکنه و باید بکجا بزنمش؟
djمرسی ی ی حتما راجع به 9800 هم تحقیق میکنم:46:
فرایندنقل قول:
باید با چه گارانتی بگیرم؟
خودتون اسمبل میکنین؟اگر وارد نیستین بدین بیرون با 10 تومان بدون دردسر تحویل بگیرینقل قول:
این خمیر سیلیکون چی هست ؟چیکار میکنه و باید بکجا بزنمش؟
خودم یه جیزایی بلدم اما میترسم و میدم بیرون اینجوری مطمین تره....همه ی قطعات رو با گارانتی فرآیند بگیرم؟
نه گرافیک gainward فرایند هست.
در مورد گارانتی نگران نشو هموشون با گارانتیه معتبر هست.
پس میگیرم با هر گارانتی که دادن....ما شهرستان هستیم قیمتا گاهی بالاتره میشه به این سایتها هطمینان کرد سفارش بدم از تهران؟؟؟ شما سایت خاصی و مطمینی میشناسی بما بگی؟
آقا خیلی زحمت دادم ممنون واقعا دمت جیز ز ز ز ز:40:
پس میگیرم با هر گارانتی که دادن....ما شهرستان هستیم قیمتا گاهی بالاتره میشه به این سایتها هطمینان کرد سفارش بدم از تهران؟؟؟ شما سایت خاصی و مطمینی میشناسی بما بگی؟
آقا خیلی زحمت دادم ممنون واقعا دمت جیز ز ز ز ز:40:
اگر بخواین سفارش انلاین بدین پول پست هم اضافه میشه همچنین گارانتیه 24 ساعت فروشندرو نداری.
بهتره از شهره خودتون سفارش بدین.
اکی پس همین جا میگردم ببینم کجا با قیمت بهتری میدن...آقا بازم ممنون گرفتم باز میام اینجا یه صحبت داشته باشیم:46:
خواهش میکنم .امیدوارم بتونی پیدا کنی.
سلام
آقا من گشتم یه جایی پیدا شد که قیمتاش عالیه یعنی هم قیمت تهران میده
فقط گفتم گرافیک gainward نشنیده بود!!! گفت معلوم نیست گارانتیش چی باشه و کلا اطمینان نکرد! یه مدل خودش گفت giga gt240 1gig d3 قیمتش هم گفت 130 این با اونی که شما گفتی کدوم بهتره؟البته اون dd5 بود دلم میخواست اون رو بگیرم نظرت چیه؟
واسه مین هم گفت asusp7p55 m و dleنیستن تو بازار! اما گفت اون گیگا مدل خوبیه همون که تو انمتخاب های اول من هم بود giga p5h55 که usb3هم هست...من از خیر usb3گذشتم دلم میخواد خود مین عالی باشه...به نظرت واسه مین چیکار کنم ؟؟؟برم جاهای دیگه هم بگردم ؟پیدا میشه؟
بجه هاا کمک کنین....پایارگاد چرا جواب نمیدی....چیکار کنم ....کمک لطفا شنبه میخوام سیستم رو بگیرم
130 تومن برای gt240 گرونه! اگه قراره اینقدر هزینه کنی برو ati 5670 بگیر!
مادربرد که مشکلی نیست.ولی سعی کن همونی که انتخاب شدرو بگیری
ولی گرافیکو گرونترین مارکو داره یعنی گیگا
و همونطور که دوستمون گفت 130 گرونه.
شما بپرس تو قیمتهای 100 تا 110 چه گرافیکهایی داره.چونفکر میکنم با توجه به اینکه مارکههای ارزونتر در شهرتان پیدا نشه برای خرید گرافیک گزینه های زیادی نداشته باشین.پس شما بپرسین و بیاین اینجا تا یکیو انتخاب کنیم.
قیمت gt240gigaچند هست؟؟؟باشه راجع به گرافیک میپرسم بازم...فقط مین این میت از اون asusها خیلی ضعیف تره؟؟؟میخوام ببینم میارزه برم واسه مین هم بگردم تو شهر های اطراف یه نه؟
منظورتون از Giga اینه؟h55/usb3?
مشکلی نداره همین مادربردو بگیرین.
قیمت دقیق ندارم ولی حدوده 120 تا 135 هست.
همونطور که گفتم مدل وقیمتهارو بپرس بیا اینجا یکیشو انتخاب میکنیم
بله h55usb3رو میگم....آقا میشه بگی فرق این با asusp7p55 dle و p7p55-m چیه؟؟؟آخه اول بهم گفتی Asusها بهترن
نگفتم asus ها بهترین گفتم اون مدل بهتره.فرق کاربردیه اون دو تا asus تو تعداد اسلاتها هست.
میشه گفت برای cpu شما این دو مدل ساخته شده asusp7p55 dle و p7p55-m ولی هیچ مشکلی نداره h55 بگیرین.
در هر صورت به ترتیب هر کدوم گیر اوردین بگیرین.به ترتیب
msi p55 gd65
asusp7p55 dle
p7p55-m
giga h55/usb3