سلام
از بچه های شمال یه سوالی داشتم،
به نظرتون تحصیل تو استان گیلان بیشتر خوش میگذره یا استان ساری؟! :10:
Printable View
سلام
از بچه های شمال یه سوالی داشتم،
به نظرتون تحصیل تو استان گیلان بیشتر خوش میگذره یا استان ساری؟! :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
استان ساری
من شمالی نیستم ولی دوستامون که رفتن مازندران میگن خیلی فاز عجیبی میده!!!
البته گیلانم بد نیست!!
خب معلومه که !:31:نقل قول:
! شما دانشجویین ؟ فقط صرف خوش گذرونی میگین ؟!:18:؟؟؟
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
احتمالا دوستاتون گیلان نبودن که به ساری میگن فاز میده !(لول )نقل قول:
٫
٫
٫
منم گیلانیم تو مازندران درس میخونم
آره!!نقل قول:
احتمالا دوستاتون گیلان نبودن که به ساری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن فاز میده !(لول )
من شخصا خودم گیلانو ترجیح میدم! گفتم نظر شخصیمو نگم:دی!!!
:27: این رضوانشهر میگن جای خوبیه!!!×× حیف نصیب ما نشد یه بیست و دو سه هزار تا کم داشتم:5:نقل قول:
منم گیلانیم تو مازندران درس میخونم
آفرین شما کارت درسته !:31: هههه !نقل قول:
از این به بعد نظر شخصیتم بگو مردم ُ از چاله به چاه ننداز (خخخخ)
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
خب ببین هر چیییی باشه گیلانه مازندارن نیس:31:(ههه) حالا زیاد غصه نخور چیز ....نیس :46:( سازمان روحیه دهی به .....)نقل قول:
من خودم بچه گیلانم...اونم بندرانزلی...:5:..این رضوانشهر که گفتی>:2:...:27:نقل قول:
این رضوانشهر میگن جای خوبیه!!!×× حیف نصیب ما نشد یه بیست و دو سه هزار تا کم داشتم
کلا دانشگاه های گیلان ویا مازندران زیاد باهم فرقی نمیکنن...:21:...البته من خودم گیلان رو به کالیفرنیا هم نمیدم!!!:31:
یعنی خوب نیست رضوانشهر!؟نقل قول:
:دی چشمو گرفته بود!!!؟
من که خوزستان رو با دنیا عوض نمی کنم:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونطورف شمال بهتره :دی
سمت آمل و اینا :دی
فقط مازندران
بچه آمل هستم میگم این آمل و محمود آباد عجیب فازه..هم دریا هم جنگل درسم برا درس هم دانشگاه شمال هست دانشگان نگو بگو نایت کلاب!
دانشجو هم دانشجوی قدیم..........
شما میرید دانشگاه درس بخونید یا دانشگاه میرید خوش بگذرونید؟
هر کودوم رو برید کلهم فرق نمیکنه کسی که قصدش خوش گذرونی باشه تو دانشگاه یالقوز اباد سفلی هم خوش میگذرونه
به شدت تکذیب میشه:دی×××نقل قول:
هر کودوم رو برید کلهم فرق نمیکنه کسی که قصدش خوش گذرونی باشه تو دانشگاه یالقوز اباد سفلی هم خوش میگذرونه
نقل قول:
معلومه خوش گذرونی...!!! :10:
یکم آمار گرفتم! :18:
میگن گیلان سبزتره ولی پرته از تکلونوژی،اینطور خوب بدون اینترنت پر سرعت افسرده میشیم!!! :41::41::41:
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
خوش بگذره.... ما که بابامون پولدار نیست ازین جاها (دانشگاه یالقوز اباد سفل) بریم !!:31::33::33::9:نقل قول: