داغ کردن HP Envy 15-1104tx
در مورد HP Envy 15-1104tx باید به اطلاع دوستان برسونم که من با فروشندش یعنی سایت سرزمین تماس گرفتم و بشون گفتم که کارت گرافیکو اشتباه نوشتن. اونا هم قبول کردن. یعنی کارت گرافیک این لپ تاپ 4 گیگ نیست بلکه 1 گیگه.
در مورد داغ کردن لپ تاپ هم از اونا پرسیدم و اونا گفتن که اصلاً مشکل داغ کردن نداره و بهترین تهویه رو داره. تازه به من گفتن که بهترین لپ تاپ سال 2010 شناخته شده و لینک زیر رو به من دادن:
کد:
http://www.shopping.hp.com/bestpc/?jumpid=re_r329_hpdirect_hho
اما یک دروغ بزرگ:
سایتی که در بالا به من معرفی شده مربوط به خود اچ پیه و در واقع شرکت اچ پی این لپ تاپ رو (تازه اونم 14 اینچ و سی پی یو core i5 ) بعنوان لپ تاپ سال شرکت اچ پی انتخاب کرده نه بعنوان بهترین لپ تاپ دنیا در سال 2010!!!
در مورد داغ کردن این لپ تاپ هم به نتایج جالبی رسیدم.
یکی از دوستان در همین فروم دو تا پست داده بود و هشدار داده بود که این لپ تاپ به شدت داغ می کنه و تازه اون لپ تاپشو از آمریکا سفارش داده بود و استانداردهای آمریکا هم در اون رعایت شده بود. بنده خدا راست می گفت.
یکی از علل مهم داغ کردن زیاد این لپ تاپ اینه که باتری این لپ تاپ فرم معمولی نداره و به شکل یک صفحه می باشد که تمام قسمت پایین لپ تاپ رو در بر گرفته و در نتیجه قسمتهای تهویه رو مسدود می کنه. یعنی شما حتی با فن خنک کننده هم نمی تونید دمای دستگاه رو کاهش بدید.
علت دوم هم در سایت معتبر notebookcheck.net بررسی شده و دمای این لپ تاپ در حالت عادی و بدون استفاده حدود 45 درجه گزارش شده. حالا دیگه خودتون قضاوت کنید که در کارهای سنگین گرافیکی یا محاسباتی چه فاجعه ای به بار میاد.
The Envy 15 is quite different. Even in idle mode it blows a lot of hot air out.
انوی 15 کاملاً متفاوت است. حتی در حالت بی باری (بدون استفاده) این لپ تاپ مقدار خیلی زیادی هوای داغ بیرون می دهد.
We'd call the surface temperatures of the Envy 15 quite high. Especially the palm rest areas become subjectively rather warm and reach a temperature of estimated 40°C when idle (!).
We'd say the bottom side feels with about 45°C even hot. So, considering the high performance hardware components inside, we are quite interested in the Envy 15's heat management under load...
خودتون دیگه قضاوت کنید. تازه آخرش هم گفته ما علاقمندیم بدونیم در حالت کار سنگین، این لپ تاپ چطور می خواد حرارت رو مدیریت کنه؟!!!
دوستان عزیز، این لپ تاپ واقعاً ارزش خرید نداره و فروشندگان سود جو هم فقط به فکر جیب خودشونن و اصلاً به رفاه حال مشتری فکر نمی کنن.
این هم لینک بررسی لپ تاپ در سایت معتبر نوت بوک چک:
کد:
http://www.notebookcheck.net/Hands-On-HP-Envy-13-Envy-15-in-Review.20675.0.html