حل مشکل Gadget ها در ویندوز 7
حل مشکل sidebar , gadgets در ویندوز 7
(قابل توجه دوستانی که این مشکل رو دارن)
من مشکل اساسی با گجت ها و کلآ سایدبار داشتم.تا جایی که حتی ویندوزم رو مجبور شدم دوباره نصب کنم و دوباره همون بلا سرم اومد ( مشکل سیاه شدن ساعت گجت و ...)
به هر حال بعد از یه عالمه جستجو متوجه شدم که فقط یه راه حل وجود داره و اونم اینه:(دقت کنید)
به این مسیر برید:
1.اول از همه با راست کلیک رو نوارtaskbar ویندوز (قسمت پایین ویندوز) و بعد start taskmanagar رو بزنید و بعد عنوان processes رو انتخاب کرده و در لیست موجود sidebar.exe رو انتخاب و گزینه end process رو بزنید تا گجت ها غیر فعال بشوند...
start .2 رو بزنید و در قسمت search programs and files دستور regedit رو تایپ کنید بعد yes رو بزنید.
3. حالا در قسمت registry editor دقیقآ به این مسیر برید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
4. حالا در قسمت zones اعدادی رو میبینید که از 0 شروع شده (0 1 2 3 ...) قبل از 0 یعنی در اولین ردیف چیزی شبیه حرف L رو خواهید دید. باید این گزینه(L) رو delete کنید .مطمئن باشید مشکل حل خواهد شد... امیدوارم کمکی کرده باشم...:)
حل مشکل ساید بار ویندوز 7
چند وقتی بود این مشکل رو داشتم و هر راهی به نظرم می رسید امتحان کردم حتی از چند نرم افزار مختلف از جمله تون آپ یوتیلیتی استفاده کردم ولی بی فایده بود. با این روش مشکلم خیلی راحت حل شد. ممنون:11: