sسلام
من فلش خودم رو به كامپيوتر وصل كردم هم تو فلش و هم تو كامپيوتر يه فايل ايجاد شده به نام New Folder (2).exe كه هر كاري مي كنم
پاك بشه دوباره مياد لطفا راهنمايي كنيد .ممنون
Printable View
sسلام
من فلش خودم رو به كامپيوتر وصل كردم هم تو فلش و هم تو كامپيوتر يه فايل ايجاد شده به نام New Folder (2).exe كه هر كاري مي كنم
پاك بشه دوباره مياد لطفا راهنمايي كنيد .ممنون
داداش سیستم شما ویروسی شدهنقل قول:
شما با انتی ویروس اپدیت شده
مانند کسپر یا کمودو یانودسیستم را اسکن کنید.
این فلدر ها هم ویروس میسازد
موفق باشید
فقط انتی avira بریز عالیه واسه این ویروس
سلام
با آنتي ويروس آويرا انجام دادم ولي درست نشد .
یعنی چی که درست نشد.نقل قول:
پیداش نکرد یا پیدا کرده وهنوز کامل پاکش نکرده.
شما این ویروس را اگر میتونی یک جا اپلودش کن و ادرسش را بگذار تا باهات بگم چیکار کن.
سلام
تو همه درايو هام هست و پيدا نكرد البته آنتي ويروس من آپديت نيست .
میتونی برام اپلودش کنی تا یک تست بزنم و اگر خواستی لینک اپدیت افلاین اویرا را برات بگذارم.چون خودم همنقل قول:
از mbam اینترنت سکیوریتی کمودو و اویرا در یک سیستم استفاده میکنم.واسه همین بگذار تا من هم با اویرا برات تستش کنم وبعد اگر خواستی لینک اپدیت افلاینش را بگذارم
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز اویرا خوب است ولی از اویرا هم کسپر و کمودو قدرت پاک کنندگی اش بیشتر است.
سلام
دست شما درد نكنه ولي چطوري آپلود كنم ؟ من تو اين موارد خيلي وارد نيستم .
شما فایل ویروس را با wirar فشرده کنید ودر یکجای هرد بریزید به سایت up.--------.com بروید یکی از browse را کلیک کنید و مسیر فایل را بهش بدید و ان را open کنید ودر پایین صفحه گزینه upload now را بزنید تا فایل اپلود شود ودر صفحه که باز میشودنقل قول:
یک لینک به شما میدهد که ان را کپی کنید ودر این تایپیک بگذارید
درپناه حق
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
این هم عکس سایت اپلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
باعث زحمت شدم اين هم لينك
کد:http://up.--------.com/Files0/df3361941ff64c61886b.rar
داداشی این صفحه رانیگا کن الان اپدیت اویرا را برات میگذارم.securelist.com/en/descriptions/16264340/Trojan.Win32.Cossta.fke
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
این هم اپدیت افلاین برای نسخه های 9و10 اویرا.dl.antivir.de/package/fusebundle/win32/int/vdf_fusebundle.zip
اپدیت 44مگابایت است.روش اپدیت افلاین.برنامه را باز کنید واز بالا به سربرگ اپدیت بروید وگزینه manual updateرا انتخاب و مسیر اپدیت رابه ان بدهید فایلی که دانلود کردید وبعد openرا بزنید.صبرکنیدتابرنامه اپدیت شود.
سلام
ممنون از اين همه حس مسئوليت ولي از ديروز اينقدر اذيت شدم كه آويرا رو كاملا از رو سيستم پاك كردم و دنبال يه آنتي ويروس
ديگه يا ورژن جديد آويرا هستم به طوري كه اين همه درد سر نداشته باشه . بازهم تشكر مي كنم .
سلام
البته چند بار سعي كردم آپديت كنم ولي نشد.
شما بهتر است چون با اویرا کارکردید ورژن جدیدش را دانلود کنید.بعداز اویرا کسپر وکمودو هم خوب هستند
شما بهتر است چون با اویرا کارکردید ورژن جدیدش را دانلود کنید.بعداز اویرا کسپر وکمودو هم خوب هستند
داداشی چون ویروس به سورس برنامه اویرا رخنه وان را ازکار انداخته است.اگرسرعت اینترنت شما بالا است بذار یک برنامه توپ بگذارم ودانلود کنی که از شرکت کسپر است حدود 70مگ است.به صورت پورتابل است.که اول سیستم را از ویروس پاک میکنی وبعد یک ضدویروس نصب میکنینقل قول:
این هم برنامه حجمش 80مگابایت است.عذرمیخوام.لینک دانلود.خواستی دانلود کن. فقط بگم این برنامه نصبی نیست وبعداز پاک سازی سیستم شما ان را ریمو وفایل ستابش را نگه دارید.بعد از پاک سازی.شما میتونید انتی ویروس خود را نصب کنید.devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/setup_9.0.0.722_24.11.2010_00-13.exe
سلام
دست شما درد نكنه زحمت كشيديد..
داداشی ممنون.نقل قول:
قابل شما را ندارد.یک وظیفه است.
پیشاپیش عیدت مبارک
درپناه حق
سلام
عزيز جان چون نتونستم پيام خصوصي ارسال كنم همين جا از شما تشكر مي كنم و اميدوارم هميشه سالم و پيروز باشي
اگه مشكلي بود مزاحم ميشم .
این عکسو ببینین
مقایسه ویروس new folder معروف با این ویروس
انگار طرف کپی کار خوبی بوده البته اگه خوب ببینین می بینین که یه تب Version تو این ویروس سیستم شما هست که تو نسخه های new folder که من دارم نیست
می تونم بگم که new folder نیست حالا اینکه چی هست رو می فهمم بالاخره
اگه فهمیدم اینجا می زارم
بخش اسکن با آنتی ویروسش با دوستان
کد:http://up.--------.com/Files0/e281b8212f46459cbffb.JPG
این یک تروجان است که از ویروس نیوفلدر خودمون به قول شما کپی کرده.
عیدتان مبارک
درپناه حق
من با آنتی ویروس اصلا کاری ندارم
این لینک روش removal این ویروس رو میگه
به این لینک مراجعه کنید:
کد:http://www.virus-com.com/viruscom/viruscom_72968.html
---------- Post added at 05:26 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------
روشی که تو لینک بالا گفته شده خیلی مختصر هست اگه جاییشو بلد نبودین مثلا غیرفعال کردن system restore یا safe mode و ... بهم بگین.
ضمنا دوست عزیز عید شما هم مبارک.:46:
نقل قول:
سلام دوست عزيز من كه چيزي نفهميدم .اگه ممكنه مختصر توضيحي بديد ممنون ميشم .
1. system restore را موقتا غیرفعال کنید. (برای غیر فعال کردن system restore) بر روی my computer راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید. سپس به تب system restore بروید و گزینه turn off system restore on all drives را تیک بزنید و بر روی ok کلیک کنید.)
2. سیستم را ریستارت کنید و به Safe mode بروید. (برای اینکار پس از ریستارت چند بار دکمه F8 را بزنید و در صفحه ای که می آید گزینه اول یعنی Safe mode را انتخاب کنید.)
3. این تیکه شو نفهمیدم چون من این ویروس رو ندیدم. اینطور که میگه این ویروس یه فایل uninstall روی سیستم ایجاد می کنه. {مثل برنامه های معمولی} این قسمت رو میگه طبق دستورالعمل ویروس رو uninstall کنید.
4. در run تایپ کنید regedit و در صفحه باز شده از منوی edit روی گزینه find کلیک کنید و سپس نام NEW FOLDER(2).EXE رو تایپ کنید. هر فایلی با این نام پیدا شد را Delete کنیدو سپس پنجره رجیستری را ببندید.
5. در Search ویندوز نیز نام NEW FOLDER(2).EXE را بگردید و هر فایلی که یافتید را پاک کنید.
6. فایلهای موقتی اینترنت نرم افزار Internet Explorer را پاک کنید و سپس سیستم را ریستارت کنید.
7. با آنتی ویروس یک اسکن کنید.
سلام
من با برنامه اي كه دوست عزيزم جناب Karkas20 دادند كار كردم ولي متاسفانه حدود 5 ساعت فقط تو درايو d سرچ كرد و از 22 درصد هم بيشتر نرفت و نا چار شدم اونو stop كنم اين كليدهاي كي برد من از جمله f8 ظاهرا كار نمي كنه و نميتونم وارد safe mode بشم راه ديگه وجود نداره ؟اين فايل داخل ساير فولدرها هم فولدر مي سازه و اونارو به شكل hidden نشون ميده و از اين
حالت هم خارج نميشه .
اگر اینطوره که هیچی.نقل قول:
وقتی سیستم داره بالا میاد دکمه ی Del رو پشت سر هم بزن تا وارد BIOS بشی.
در بایوس یک قابلیت هست که با فعال کردنش میتونی از کیبورد یو اس بی در محیط بوت استفاده کنی.
خودت باید بگردی پیداش کنی . چون من نمیدونم تنظیمات مادربوردت به چه صورت هست.
یه چیزی شبیه اینه : Enable USB Legacy
یا enable usb keybord
نقل قول:
سلام
دست شما درد نكنه با اين Virus Removal Tool شركت كسپر بعد از درد سر زياد مشكل حل شد فقط بعضي از فولدرها حالت hidden
پيدا كردند و هر كاري مي كنم از اين حالت خارج بشه نميشه و فقط read only اون فعاله .اين برنامه شركت كسپر رو ميشه به عنوان آنتي
ويروس استفاده كرد ؟خيلي برنامه خوبي بود وبازهم ممنون و مولا علي نگهدارت .
خیر داداشی. شما این برنامه را ریمو و یک انتی ویروس نصب کن.نقل قول:
درمورد هیدن یعنی شو هیدن شما از کار افتاده یا فایل ها شو هیدن نمیشند.
برای شوهیدن کردن فایل ها شما تیک red only را بردارید و okرا بزنید.
برنامه که به شما گفتم فقط درموارد حساس وضروری به کارمیاد.
خوش وخرم باشید
سلام عزيز جاننقل قول:
من تيك رو برمي دارم ولي باز برميگرده به حالت اول و گزينه hidden هم اصلا حالت غير فعال پيدا كرده و امكان تغيير اون هم نيست .
این یعنی اینکه هنوز سیستم شما ویروسیه حالا که ویروس قبلی رو پاک کردی، آویرا نسخه جدید رو دانلود و نصب کن و سیستم رو اسکن کامل کن.نقل قول:
سلام شما این را دانلود کن و اجرا کن ببین شو هیدن برمیگردد.---------.org/FAQ/ShowHideFilesFixer.exeنقل قول:
پسوردفایل:کد:www.---------.com
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
سلام.دوست عزیزنقل قول:
بعضی ویروس ها به علت تغییری که در ریجستر ایجاد میکنند باعث بروز این مشکلات میشود.
شاید رو سیستم ایشان ویروس نباشه ولی مشکلات وتغییراتی که این ویروس به وجود اورده است.
خوش وخرم باشید.
درپناه حق
ممکنه هیدن سیستمی شده باشن
با CMD ببین می تونی برشون گردونی؟
با دستور attrib -s -r -h
سلام
ممنون از راهنمايي همه دوستان با هيچ كدام درست نشد و مجبور شدم همه محتويات فولدرها رو تو فولدرهاي جديد بريزم و اونها رو دستي پاك كنم و فعلاهم كه برنگشته . هرچند جاي اين سوال نيست ولي اگه يكي از عزيزان لطف كنه و لينك دانلود آخرين ورزن كسپر رو با سريال بده كه دردسر نصب نداشته باشه ممنون ميشم .اين دو سه روزه حسابي بابت اين مشكل اذيت شدم و حال گشتن ندارم .
سلام دوستان
من برنامه ی رفع این مشکل رو ساختم
جزئیات بیشتر رو هم در وبلاگ زیر گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که بتونم کمکتون بکنم