سلام
بچه ها میخوام یه ساعت مچی بخرم تو رنج 80تا140 .به نظرتون از کدوم برند و چی بخرم؟؟؟؟
Printable View
سلام
بچه ها میخوام یه ساعت مچی بخرم تو رنج 80تا140 .به نظرتون از کدوم برند و چی بخرم؟؟؟؟
بستگی داره سلیقت چطور باشه ، اگه تو مایه های کلاسیک که هیچ وقت از مد نمیافتن باشی بهترین انتخاب Tssote ولی ساعت های فشن زیادی هم اومده ، مخصوصا تو مارک های ژاپنی! امثال این ساعت هایی که با LED کار می کنن و عقربه ندارن
سایتی رو معرفی نمیکنید که ساعتهای خوبی داشته باشه واسه فروش ؟
ممنونم :10:
بچه ها لطفا نظر بدین من دنبال ساعت led10یا 20 هزار تومنی نیستم
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
بچه ها اینا مدل های هستن که از اورینت پسند کردم نظرتون چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
اینم چند تا مدل از اسپریت
خرید ساعت بیشتر به سلیقه شما بر میگرده
شما با پولی که دارید بر اساس سلیقه ای مه من از گذاشتن این عکسها میبینم پیشنهادم به شما اسپریت و سواچ هست
من خودم الان چند سالی هست اسپریت (اولین عکسی که شما گذاشتید ) دارم و به نظر من ساعت خوبی هست شما هم با بند چرمی هم فلزی میتنوید استفاده کنید
با این پول، نظر من بیشتر روی Citizen و Orient و Espirit هست و اسپرت تر اگر میخوای Casio.
مدلش هم خودت باید انتخاب کنی، اما اگه میخوای سه موتوره بگیری (مثل عکسایی که گذاشتی) باید بیشتر از 120 تومن بدی.
من تا رنج 140 میخوام بخرمنقل قول:
در مورد کاسیو هم عزض کنم خدمت تون هم دوستم کاسیو داره از سری ادی فیه مدلش قشنگ هست اما خیلی سنگینه 200 گرم وزنش هس بعدیشم بهترین مدل های کاسیو فقط سری ادیفیه هست که بیشتر مدل ها شبیه هم هستن و تنوع مدل به اون صورت نداره .
نظرمو بیشتر اون اورینت مدل اولی قهوهای جذب کرده
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
مچکرم از نظرتون .نقل قول:
اما تو رنج 140 تا سواچ خوب نمیتونم پیدا کنم .اما اسپریت بله
راراستی شما چند گرفته بودین؟؟؟؟
من امروز بند فلزیشو دیدم 140 تا بود
سواچ خوب میشه گرفت تو این رنجنقل قول:
قیمت ساعتو هم نمیدونم چون کادو گرفته بودم اما شما اگه از چنتا از نمایندگی ها سوال کنید میتونید قیمت دقیق رو بفهمید (چنتا نمایندگی میگم چون ممکنه کسی بار قدیمی داشته باشه و ارزونتر بده بهتون)
تی سات هم شاید بتونید پیدا کنید تو این قیمت اما تا جاییکه من دیدم ساعت هاش قیمتشون بالا تره و اگه حدودا 250 داشتید میشد چیز خوبی گرفت
»ن که به چندتا ساعت فروش نگاه کردم به 140 تا من سواچ خوب نمیدننقل قول:
توی این رنج قیمت کاسیو ادیفیس خوبه که مدل های مختلفی داره از اینجا ببین :
کد:http://edifice.casio.com/
کد:http://www.casio.com/products/Timepiece/Edifice/
خوب در اینصورت سه گزینه دیگه میمونه. به نظر من سعی کن سراغ یه برند بری که صرفاً ساعت تولید کنه. با این پول کلاً ساعت سوئیسی نمیتونی بگیری و اگه بتونی هم چیز جالبی از آب درنمیاد (فقط سواچ میشه گرفت که اونم توی این رنج قیمت ساعتای متنوعی نداره)نقل قول:
من تا رنج 140 میخوام بخرم
در مورد کاسیو هم عزض کنم خدمت تون هم دوستم کاسیو داره از سری ادی فیه مدلش قشنگ هست اما خیلی سنگینه 200 گرم وزنش هس بعدیشم بهترین مدل های کاسیو فقط سری ادیفیه هست که بیشتر مدل ها شبیه هم هستن و تنوع مدل به اون صورت نداره .
نظرمو بیشتر اون اورینت مدل اولی قهوهای جذب کرده
اما توی برندای ژاپنی تنوع بیشتره و به غیر از سیکو (که بالای 200 تومنه) برندای دیگه هستن که من Citizen رو پیشنهاد میکنم، چون توی ایران گارانتی خوبی داره (ساختمون آلمینیوم خیابون جمهوری) و تا سه سال هر مشکلی پیش بیاد مجانی رفع میکنه (که البته تا من تا الان چهار بار Citizen گرفتم هیچ مشکلی براشون پیش نیومده) Orient هم خیلی خوبه اما اگه من باشم اون رو میذارم برای ساعتای زنونه (چون مدلای زنونه خوبی داره) Espirit هم یک مارک فشن هست که استثنائاً خودش ساعتهاش رو میزنه و به نظرم اون رو میتونی بذاری برای گزینه آخر.
من بیشتر در مورد برندا صحبت کردم و نهایتاً Citizen رو پیشنهاد میکنم، اما در مورد مدلش خوشبختانه با 140 انتخابای خیلی زیادی داری و چون یک چیز سلیقه ایه بهتره خودت انتخاب کنی.
امیدوارم توضییحاتم کامل بوده باشه!
منم با مهران موافقم...خودم چند ماه پيش تو همين رنج خيلي گشتم و اخر به citizen رسيدم...البته كاسيو هم مدل هاي خوبي تو اين رنج قيمت داره!!
من سري eco-drive گرفتم حدوده 150 تومن..با 1(يا 2سال) گارانتي و كيفيت خيلي خوب.
تقريبا شبيه اينه ....عكس خودشو پيدا نكردم:
fossil بخرنقل قول:
هم شیکه هم کمتر کسی دستش میبینی
راستش نمی فهمم چرا میگید مارک های مد رو انتخاب نکنن ! اینکه یک مارک فشن ساعن میزنه باعث نمیشه که ساعت خوبی از کار در نیاد !!! البته باید دید تعریف از خوبی چیه ! به عنوان مثال من ساعت اسپریتی که دارم اگه اشتباه نکنم 3-4 ساله دارمش ! نه خطی رو شیشش افتاده نه مشکلی براش پیش اومده و واقعا عالی هستنقل قول:
یا یه ساعت گوچی برای دوستم گرفتم که اونم 2 ساله داره کار میکشه ازش و مشکلی نداره باهاش
اینکه یه برند فشن هست دلیل بر کیفیت بد اون برند نمیشه ! اتفاقا برخی برند های فشن که کیفیت خوبی هم دارند چون بر اساس مد کار میکنن ساعت های جذاب تری دارن (که البته سلیقه ای هست)
تو رنج 140 تومن چیز خوبی داره ؟ من خیلی ندیدم ازش اما برند خوبیه کلا (در مورد ساعت هاش اطلاعی ندارم) :دینقل قول:
اسپریت رو که گفتم استثنائاً خودش ساعت های رو میزنه و مدلاش رو هم من واقعاً قبول دارم و خیلی محکم و عالی هستن. ولی در مقایسه با برندایی که گفتم، در رده پائینتری قرار میگیره و شخصاً بین Espirit هنگ کنگی و سیتیزن و اورینت ژاپنی، دومی رو انتخاب میکنم! البته اینو از یه ساعت فروش هم بپرسی میگه که اینا مارکای در کلاس بالاتری هستن.نقل قول:
راستش نمی فهمم چرا میگید مارک های مد رو انتخاب نکنن ! اینکه یک مارک فشن ساعن میزنه باعث نمیشه که ساعت خوبی از کار در نیاد !!! البته باید دید تعریف از خوبی چیه ! به عنوان مثال من ساعت اسپریتی که دارم اگه اشتباه نکنم 3-4 ساله دارمش ! نه خطی رو شیشش افتاده نه مشکلی براش پیش اومده و واقعا عالی هست
یا یه ساعت گوچی برای دوستم گرفتم که اونم 2 ساله داره کار میکشه ازش و مشکلی نداره باهاش
اینکه یه برند فشن هست دلیل بر کیفیت بد اون برند نمیشه ! اتفاقا برخی برند های فشن که کیفیت خوبی هم دارند چون بر اساس مد کار میکنن ساعت های جذاب تری دارن (که البته سلیقه ای هست)
اما کلاً در مورد ساعتای فشن، به این دلیل مخالفم که اکثرشون رو خودشون نمیسازن (تقریباً 90 درصدشون از جمله گوچی و cK و خیلی از برندای فرانسوی و ایتالیایی) ساعتهاشون رو سواچ سوئیس میزنه، اما چون یه مارک فشن میاد روش قیمتش بالاتر میره. جدای اینکه ساعتای تقلبی چینی همه مارکای فشن هستن. خوب عقلانی به نظر میرسه که آدم بجای اینکه 300 تومن بده یه ساعت گوچی ساخت سواچ بگیره، بره یه تیسوت بگیره که کیفیتش به مراتب بالاتره!
البته این نظر من بود، بازم همه چی به سلیقه خودتون بر میگرده!
اما چند تا چیز در مورد تفاوت کیفیت ساعتا بگم شاید به دردتون بخوره:
1. نگاه کنید ببینید ساعتی که میخرین حتماً ضد آب باشه. دیگه ساعتایی که الان تولید میشه ضدآب بودن براشون مطرح نیست و مهم اینه تا چه عمقی ضد آب باشن. مثلاً روی ساعت مینویسه WR 100 یا 200 یا 8 BAR و ... یعنی به ترتیب در 100 یا 200 متر یا فشار 8 بار براش مشکلی پیش نمیاد.
2. شیشه ساعت رو با انگشت بزنین نباید صدا بپیچه، اینطوری میفهمین که شیشه کرسیتال هست یا نه، در اینصورت هیچ وقت خش برنمیداره و نمیشکنه. پشت بعضی ساعتا مینویسه که کریستاله یا نه.
3. در ساعتای 3 موتوره اکثراً عقربه ثانیه شمار نباید حرکت کنه، مگر موقعی که کورنومتر رو کار انداختید. ثانیه شمار یکی از عقربه های کوچیک هست.
4. به بند دقت کنین، یا استیل باشه یا چرم، چون بعضی از ساعت فروشا بند رو عوض میکنن، بجاش حلب توخالی میذارن یا پلاستیک به جای چرم!
نقل قول:
راستش من به شخصه از سیتیزن و سیکو بدم میاد واسه همینم اسپریت رو به اونا ترجیح میدم
(کلا تو رنج 100-200 تومن اسپریت و سواچ رو خوشم میاد و 200-400 تی سات
تا حالا هم بیشتر از 320 پول ساعت ندادم که برم ببینم گرونتر از چی خوشم میاد )
اما اینکه بگیم کلا برند سیکو بهتر از اسپریت هست یا برند سیتیزن بهتر از گوچی هست رو مخالفم (شاید این دید به واسطه جنس های بی کیفیت چینی که تو بازار زیاد شده به وجود اومده)
نکاتتون هم خوب و مفید بود که باید توجه کنن در زمان خرید (البته فکر کنم زد اب بودن کافی اخه کی ساعتو میبره تو فشار 8 اتمسفر :دی )
گزینه 4 هم یه چیز دیگه بهش اضافه کنید بندهای سبک تیتانیومی (که البته من خودم اصلا دوسشون ندارم) اما خوب جدیدا زیاد کاربرد دارن
ببخشید دوست عزیز میشه بگی این ساعتای اورینت که عکساشو گذاشتی قیمتشون دقیقا چند هست؟ درضمن آدرس مغازه یا نمایندگیش کجاست؟نقل قول:
بله دوست عزیز داره..نقل قول:
اگر تهران باشی که معدن ساعتش بازار بزرگه...
اینم سایت فسیل
[PHP]www.fossil.com[/PHP]
دوستانه گرامی از تک تک تون سپاس گذارم که نظر دادین خیلی ممنونم واقعا تاپیکی مفیدی شد امیدوارم به درد دوستانه دیگه هم بخوره
بچه ها کسی درباره این Tachymeter که روی بعضی از ساعت ها هست چیزی میدونه ؟ این که چیه و چه جوری باید ازش استفاده کرد ؟
دوستان از قیمت این ساعت کسی اطلاع داره؟
گارانتی داره یا نه؟
کد:
http://0.aksup.com/images/3hyvv4r03exjzcrbgln.jpg
Tachymeter یه چیز خیلی جالبیه که خودم همین چند روز پیش فهمیدم چیه! تاچیمیتر برای اندازه گیری سرعت استفاده میشه، مثلاً فرض کنیم میخواین سرعت یه دونده رو حساب کنین، این کارو میکنین:نقل قول:
بچه ها کسی درباره این Tachymeter که روی بعضی از ساعت ها هست چیزی میدونه ؟ این که چیه و چه جوری باید ازش استفاده کرد ؟
از نقطه شروع دونده، دکمه کورنومتر رو میزنیم، بعد از یه مسافتی (مثلاً یک متر یا یک کیلومتر یا یک مایل و ...) دکمه کورنومتر رو میزنیم، اونوقت عقربه کورنومتر روی یکی از اعداد دور صفحه ساعت وای میسه که اون سرعت دونده رو نشون میده، یعنی مثلاً اگه عقربه روی 60 وایسه، سرعتش میشه 60 کیلومتر بر ساعت (در صورتی که 1 کیلومتر مسافت رو حساب کرده باشیم) یا 60 متر بر ساعت (در صورتی که 1 متر مسافت رو حساب کرده باشیم) و یا 60 مایل بر ساعت (در صورتی که 1 مایل مسافت رو حساب کرده باشیم) و ....
دوست عزیز این ساعت قیمتی ندارهنقل قول:
اخه چینیه
با 10 تومن یا نهایت 15 تومن میشه خریدش
این ساعت بدون عقربه ها که تو همه ی سایتا میفروشن چطوره؟؟
تقریباً یه بار مصرفن!نقل قول:
این ساعت بدون عقربه ها که تو همه ی سایتا میفروشن چطوره؟؟
الان بهترین ساعت چیه ؟
از کجاش میشه فهمید چینیه؟نقل قول:
اخه چینیه
غیر چینی ش رو نمیشه پیدا کرد؟
من منظورم این مدل بود نه حالا همینی که توی عکس هست!!!!
من چند جای دیگه سرچ کردم سریال نامبر داشت و چینی هم نبود!فقط قیمت نزده بود
tissot همیشه بهترین و گرونترین بوده
ایول منم همین چند روز پیش فهمیدم چیهنقل قول:
یه ساعت کاسیو EF-503SG خریدم نمیدونستم استفادش چیه !
اینم عکسش :
کد:http://morningly.com/images/EF-503SG-1AVDF-Pic2.jpg
سلام
ساعت فیترون Fitron که پشتش نوشته 22k Electro Gold Plated چند می ارزه؟ مدلش هم 6152m
دوستان این ساعت تو ایران هست؟قیمتش چقدره حدودا؟
ببین از جنس ساعتنقل قول:
تو حتی میتونی اون سریال نامبرو تو سایت تولیدش وارد کنی
البته اگر اصل باشه
به نظر من سمت ساعت های مارکدار نرو ( منظورم مارک لباس هست)
برو سمت ساعت هایی که کارشون واقعا ساعت هستش
اگر وضع مالیت خوبه که تو خرید ساعت سوئیسی شک نکن
اگر که نه حتما ساعت ژاپنی بگیر ..
مثل jemis.. citizen.. casio... fossil..
سلام.
تا 300-400 میشه ساعت سوئیسی خوب پیدا کرد؟
اینجا رفتم یه مغازه که فقط ساعت سوئیسی(بیشتر امگا) میفروشه.قیمتاش رو پرسیدم گفت همشون از 3 تومن به بالا شروع میشن.
از یه مغازه دیگه هم یه مدل بند فلزی تیسو رو پرسیدم گفت 260 تومن.حالا نمیدونم اصله یا نه.(چون قیمتش نسبت به اون یکی خیلی پایین تره)راهی برای تشخیص هست؟
اگر هم سوئیسی اصل تو این رنج نیست شما چی پیشنهاد میدین؟
من از این سامورایی led ها خریدم راضی نیستمنقل قول:
دستنبدش خیلی شیکه ولی ساعتش رو باید با فشار یک دکمه فعال کنی و فقط چند ثانیه روشن میمونه
در کل ارزش نداشت:41:
هلپ پلیز..نقل قول:
کجای سایت Gucci باید وارد کرد؟قسمت ساعت نداره چیزینقل قول:
تو حتی میتونی اون سریال نامبرو تو سایت تولیدش وارد کنی
البته اگر اصل باشه
اونی که دیدم -- شده بود سریال نامبرش پشت ساعت
واقعا به درد نمی خورهنقل قول:
لطفا کمک کنید
مرسی
ساعت های LED پوما و آدیداس چطوره دوستان؟
بچه ها یه سوال.
چرا همه ی ساعت های آک روی 10:10 تنظیم میشن؟
بفرما مشکل کم داشتیم اینم اضاف شد :27:نقل قول: