خب. من فصل هفتم رو هم خوندم. فردا (یعنی در اصل امروز!) هم فصل 8 و 9 و 10 رو میخونم. فردا هفت روز اول تموم میشه.
و ما همچنان مشعشع میشویم!...
- راستی اندازه چوبدستی لیلی و جیمز پاتر و ولدمورت به ترتیب 21، 28 و 35 سانتی متر، یعنی مضارب هفت هستن (چوب هری هم که مثل مال ولدمورته)... سالای پیش یادمه در اینترنت و مجلات مطلبی بود راجع به عدد 7 در کتب هری پاتر... اتفاقا اومدم فصل 8 رو بخونم دیدم نوشته "هاگوارتز 142 پلکان داشت". 7=2+4+1 !
- جاهایی که نگرانی هری توصیف میشه برای من قابل توجهه. این جور نگرانی به من زیاد دست داده. مثل اونجا که از هاگرید میشنوه "همه میگن هافلپافا خنگن ولی..." و میگه "شرط میبندم من تو هافلپاف میفتم.". یا اونجا که پشت در سرسرای بزرگ بودن و از این که چه طوری میخوان گروهبندی بشن نگران بود و فکر میکرد اگه یه گروه مخصوص دانش آموزان مضطرب باشه حتما توی اون گروه میفته! در حالی بعدا مشاهده میشه که همه چیز به خوبی میگذره و شاید از نظر عقلی و منطقی این جور نگرانیها بی مورد باشه.
- گربه فیلچ - خانم نوریس - کیه؟ اونم یعنی مثل مک گوناگله؟ یعنی آدمه به شکل گربه؟ (اگه مربوط به کتب بعدی میشه نگید)
- مک گوناگل جانورنماس که میتونه خودش رو به شکل گربه دربیاره؟
----------
دامبلدور: خوش اومدین! آغاز سال جدید تحصیلی در هاگوارتز رو به همهتون تبریک میگم. قبل از شروع جشن میخوام چند کلمه ای صحبت کنم. احمق! خیکی! خل و چل! دیوونه!
سپس سر جایش نشست. همه کف زدند و او را تشویق کردند. :27: