سلام دوستان چجوری میشه رندر المنت های مکس رو در فتو شاپ با هم میکس کرد؟
Printable View
سلام دوستان چجوری میشه رندر المنت های مکس رو در فتو شاپ با هم میکس کرد؟
این لینکه یه آموزش در مورد المنت هاست:نقل قول:
کد:http://www.3dtotal.com/tutorial/3d_studio_max/creating_depth_of_field_3dsmax/depth_of_field_01.php
ممنونم ازت اما این فقط z depth بود باقی المنتا چی؟
خوب عزیز هر المنتی فرق فوکوله...
شما چی مد نظر داری بگو دوستان کمک میکنن.
z depth
vray refraction
vray reflection
render id
vray light
این چندتا رو چجوری باید توی فتوشاپ میکس کرد؟
لایه ها رو تو فتوشاپ بزار رو هم و واسه هر کدوم این قسمتی رو که تو عکس مشخص کردم عوض کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لایه ها رو تو فتوشاپ بزار رو هم و واسه هر کدوم این قسمتی رو که تو عکس مشخص کردم عوض کن.
:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این همه پست ارسال شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی فقط فرستادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفاً پست های اضافه رو پاک کنید :11:
دست گلت درد نکنه کامنت ها هم شده مثل اس ام اس ها یکی میفرستی 50 تا برای طرف مورد نظر ارسال میشه!نقل قول: