برنامه ای که با دریافت تاریخ تولد شما بتواند سن شما را براساس روز و ماه و سال وساعت و دقیقه و ثانیه محاسبه کند
Printable View
برنامه ای که با دریافت تاریخ تولد شما بتواند سن شما را براساس روز و ماه و سال وساعت و دقیقه و ثانیه محاسبه کند
عجب برنامه باحالی ه... کی بهتون گفته که این برنامه رو بنویسید...؟!؟!؟!؟! :39: :16: :39:نقل قول:
ساعت و دقیقه و ثانیه تولد رو از کجا می خوای بیاری...؟!؟!؟!؟!
متغییر Date تو VB تاریخ کنونی رو نگه می داره... اگه بفرستیش به تابع Year مقدار بازگشتی... میشه سال... اگه بفرستیش به تابع Month مقدار بازگشتی میشه ماه و اگه بفرستیش به تابع Day مقدار بازگشتی میشه روز...!؟!
از این توابع میتونی واسه تاریخ های دیگه هم استفاده کنی...!؟! اگه تاریخ و فرمت اش Valid باشه... با ارسال تاریخ به تابع Year می تونی سال تاریخ رو به دست بیاری... با ارسالش به تابع Month می تونی ماه رو به دست بیاری و با ارسالش به تابع Day می تونی روز رو به دست بیاری...!؟!
بعد هم با یه جمع و تفریق ساده می تونی... فاصله دو تاریخ رو به دست بیاری...!؟! (محاسبه سال کبیسه یادت نره...!؟!)
با تابع DateSerial و TimeSerial هم می تونی بر عکس همین کار رو انجام بدی...!؟!
اگه راهنمایی بیشتری خواستی... بگو تا راهنمایی کنم...!؟!
موفق باشید...!؟! :46:
با چه زبانی c++ یا basic?نقل قول:
خب معلومه دوست عزیز... تو بخش VB که کسی نمی آد در خواست نوشتن برنامه با ++C بذاره...!؟! :27:نقل قول:
در ضمن... من راهنمایی کردم... شما هم راهنمایی کنید... ولی... برنامه رو براشون ننویسید... چون اونجوری یاد که نمی گیرین هیچی... از دفعه بعد هم می خوان اینجا درخواست نوشتن برنامه بذارن...!؟! :27:
راستی... این درخواست ها ممنوع هستش... اگه مدیر بیاد ببینه... تاپیک رو می بنده...!؟! :21:
دوستان اینجور برنامه هایی که با تاریخ و ساعت سرو کار دارند مجبورا که تاریخ و ساعت سیستم رو بگیرا و حالا اگه سیستم ساعتش درست نباشه هیچ فایده ای نداره به نظر من هرکی حوصله داشت بنویسه برنامه رو جوری طراحی کنه که خودت بتونی ساعت و تاریخ فعلی رو هم خودت وارد کنی.
قبلا همین برنامه رو واس موبایم دانلود کردم اسمش نرم افزار مهرنوش هست خیلی با حاله پیشنهاد میکنم دانلود کنید.:46:
سلام دوست عزیز منظور سوال رو بد متوجه شدید منظور از ساعت و ثانیه اینه که چند ساعت و دقیقه از عمرتون با توجه به تاریخ تولد گذشته همون تابع datediffنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برنامه ای رو که خواستین رو تو vb6 نوشتم امیدوارم به دردتون بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2 KB )
sgh-school.mihanblog.com اینم ادرسه وبلاگمه اگه سوال دیگه ای داشتین در خدمتم.
فعلا ...
سلام
من یک سوال حیاتی داشتم(اگه آموزشش رو هم بزارید خوبه)
من میخوام یک بازی رو که با VB6 درست کردم امکان اشتراک گذاری داشته به این صورت که بازی رو شروع میکنند و بازی به صورت زمانی است هر کی بازی رو زودتر تموم کنه اون اول میشه.
بازی رو درست کردم اما توی اشتراک نمیدونم باید چی کار کنم؟
میشه بیشتر توضیح بدبد...!؟! منظورتون از اشتراک گذاری چیه...؟؟؟ :13:نقل قول:
اگه منظورتون بازی شبکه ای ه... باید برنامه نویسی شبکه رو یاد بگیرید...!؟! این چیزی که شما می خواید درست کنید... خیلی پیچیده و سخت نیست...!؟! :27:
تو گوگل سرچ کنید... چیزای زیادی پیدا میشه...!؟! :20:
آره خودشه
<<<<<شبکه>>>>>
من میخوام وقتی یک کاربر توی یک کلاینت بازی رو تموم کرد زمان تمام کردن بازی رو به سرور بده و سرور از طریق دیتابیس تشخیص بده که نفر چندم شده و برای اون بفرسته. میشه؟؟؟
من سرچ میکنم حالا شما هم:46: یک کمکی کنید
شدن که میشه، :دی
کارای دیتا بیس رو انجام داده ای آیا؟ :دی
آره کار با دیتابیس رو کمی یاد دارم:10:
من اگه بودم با دینا بیس کار نمیکردم، چون برنامه سختی نیست :دی
یه فایل بذار تو پو شه های اشتراک، یا هر اسمی
بازی، هر بار که تموم میشه، به اون فایل، تو یه خط جدید، نام بازی کننده رو اضافه کنه
این طوری، به ترتیب نفر اول تا آخر معلوم میشه
این راحت تر نبود؟ :دی
آره اینم میشه.
اما فایل باید یک جا باشه که هم کلاینت بدونه هم سرور
اگه اینجوری باشه باید اول از سرور آدرس پرسیده بشه و اون آدرس برای کلاینت فرستاده بشه. حالا چه جوری فرستاده میشه؟
خیلی متشکرم به خاطر جوابهاتون
یه راه هست که مث وبسایتا میشه، اونو بلدم،
ولی راه بهترش : چون که شبکت محلیه، به قول خودت ، آدرس ها رو باید بدونی، چون خودم نمیتونم امتحان کنم الان، نمیتونم جواب بدم،
فردا که برم دانشگاه ، رو کامپیوترا امتحان میکنم
اما چیزی که الان به ذهنم میرسه اینه:
رو سرور یه پوشه رو به اشتراک بذار، که کلاینت ها بهش دسرسی دارن و ...(یازم آدرس سرور...:دی)
یا این که،
رو هر کلاینت یه درایو رو به اشتراک بذار،
بعد سرور با داشتن آدرس کلاینت ها، به اون درایو ها مثلا همشون( D ) دسرسی داره! :دی
-------------------
پ.ن : بچه های شبکه، بیاین کمک :دی
همینی که گفتید هم خوبه
مثلا برنامه به سرور میگه که برای بازی شبکه ای باید پوشه Game در درایو C به اشتراک گذاشته بشه. وگرنه بازی بی بازی.
خیلی متشکرم.
بازم اگه فکر بهتری داشتین خوشحال میشم ببینم.
سلام چه جوری میشه این کارو کرد
کدوم کارو:23:
بابا شما ها چرا لقمه رو دور سرتون میچرخونید؟
این چیزی که شما میخوای که کاری نداره
فقط یک شبکه ساده میخواد و بس
نه DB نیاز داره نه اشتراک گزاری فایل ها، طرف میخواد بیاد بازی کنه نه معما ی انیشتن حل کنه
اول از همه یک بازی طراحی کن که از یک متغیر Time استفاده کنه
2. حالا باید این بازی رو هر چند تا سیستم که ران میشه همش به یک کامپیوتر سرور وصل بشه
بعد در حین بازی کردن این متغیر Time به صورت صعودی بالا میره
در آخر که بازی تموم شد زمان نهایی رو به کامپیوتر سرور میفرسته
زمانی که همه کلاینت ها بازیشون رو تموم کردن کامپیوتر سرور همه زمان ها رو از نفر اول تا نفر آخر حساب میکنه و بعد برای همه کلاینت ها میفرسته که شما نفر فلانم شدی
به همین راحتی
حالا اگر در مورد شبکه چیزی بلد نیستی تو همین انجمن سرچ کن پیدا میکنی
موفق باشی
متشکرم
این کاری که شما گفتید رو میخواستم با کنترل Winsock انجام بدم ولی متاسفانه نشد.:41:
اما به اشتراک گذاشتن یک فولدر کوچیک توسط سرور هم مشکلی نداره.:46:
ولی خب بازم اینجوری سطح برنامه پایین میاد:13:
سلام.
من زیاد با VB6 میونه خوبی ندارم اما برای استفاده از Winsock در زبانهای دیگه مثل C یا VB.net میتونم کمکت کنم.
اگر به زبان C آشنا هستی یک نگاه به آدرس زیر بنداز نحوه استفاده از Winsock رو بصورت مختصر و مفید توضیح دادم.
[HTML]http://www.forum.p30world.ir/showpost.php?p=5479142&postcount=60[/HTML]
به نظر من هم بهترین گزینه و میشه گفت روش استاندارد برای این کار استفاده از Winsock هست.
روش استفاده از Winsock در اکثر زبانها شباهت زیادی بهم دارند یعنی شما در هر زبانی که از این api استفاده کنی باید یک سری روال مشابه رو طی کنی
(مثل تعیین پورت و آدرس ip مقصد و مقدار دهی اولیه به Socket و در آخر هم ارسال و دریافت بایتها) که
حدودا 30-40 خط کد نویسی بیشتر نداره.(شاید در VB به کدنویسی کمتری نیاز باشه)
و یک نکته دیگه اینکه شما باید از دو برنامه مجزا استفاده کنید که یکی در Server فعالیت کنه و دیگری در Client ها.
برنامه ای که در سرور اجرا میشه مسئول برقراری ارتباط با برنامه اجرا شده در کلاینت ها هست و کاری هم که باید انجام بده اینه که روی پورت تعیین شده در
سرور Listen in یا همون "شنود" کنه برای دریافت اطلاعات از کلاینت ها و در صورت لزوم فرستادن اطلاعات لازم از سرور به کلاینت ها. کل این تبادل اطلاعات
روی یک پورت مشخص صورت میگیره البته اگر امنیت هم برای شما مهم باشه باید کارهای اضافه تری
هم انجام بدید که خود یک بحث جداگانه داره.(ولی برای بازی امنیت زیاد مهم نیست)
برای تعیین ip هم شما فقط به Server ip نیاز داری و لازم نیست ip تک تک کلاینت هارو بدونی.
برای تعیین پورت سعی کن از پورتی استفاده کنی که قبلا رزرو نشده و هیچ سرویسی از اون استفاده نمیکنه.
(پورت های 23- 80 - 21 و چندتای دیگه برای سرویس های دیگری رزرو شده و قابل استفاده نیست)
برای این کار راههای بیشتری هم هست ولی توصیه نمیکنم مثل استفاده از سرویس Telnet که البته باز هم باید در سرور برنامه شنود داشته باشید و راههای دیگر...
موفق باشید.
سلام
برای پاسخ هاتون متشکرم.
من یک سوال دیگه داشتم.
میخوام با ریجستری کامپیوتر رو Shut Down,Restart کنم.
اما فقط با ریجستری(معلممون گیر داده):2:
با دستور Shell بلدم ولی با ریجستری نه!!!:13:
سلام
یکم جستجو کردم فهمیدم باید با توابع api باید ریجستری رو تغییر بدی اما مثالی گیرم نیمومد
کار با توابع api رو یاد ندارم.آخه از یک سوم هنرستانی چه انتظاری دارید:37:
حداقل یک مثالی بزنید که یک کارو در ریجستری انجام بده.:31:
نقل قول:
من یک سوال دیگه داشتم.
میخوام با ریجستری کامپیوتر رو Shut Down,Restart کنم.
اما فقط با ریجستری(معلممون گیر داده)
با دستور Shell بلدم ولی با ریجستری نه!!!
با رجیستری می خوای کامپیوترت رو خاموش کنی...؟؟؟!!! :18:نقل قول:
فکر نمی کنم که این کار امکان پذیر باشه...!؟! :13:
ولی... واسه کار با رجیستری از VB ... می تونی از ماژولی که خود ماکروسافت واسه این کار نوشته... استفاده کنی...!؟! این ماژول تو مسیر زیر هستش...!؟! (ممکنه درایو ش فرق داشته باشه...!؟! :13:) :
کار کردن با رجیستری از VB به طور مستقیم با توابع API کار بسیار مشکلی ه...!؟! :13:کد:C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Template\Code\Registry Access.bas
این ماژول هم خودش با توابع API نوشته شده...!؟! :21:
کار کردن باهاش خیلی ساده ست...!؟! :27:
اگه مشکلی بود من در خدمتم...!؟! :20:
سلام
آیا میشه تو ورد یه نوع ماکرو تعریف کرد به صورتیکه بشه با اون اطلاعات خاصی رو از توی فایل ورد استخراج کرد و توی یک فایل دیگه ریخت.
مثلا فرض کنید فایل ورد ما 50 صفحه است که شامل 50 تا نامه است و اطلاعاتی که ما نیاز داریم بین دو کلمه "باستحضار می رساند" و "مبذول فرمایید" است. میشه یه کدی نوشت که تمام ناحیه های بین این دو کلمه انتخاب بشه و کپی بشه توی یه فایل دیگه؟
سلامنقل قول:
زحمت نکشید خودم نوشتمش. اینجا می ذارم از دوستان کسی خواست استفاده کنه مارو دعا کنه :46:
Sub Macro1()
'
' Macro1 Macro
'
'
Selection.Find.ClearFormatting
Selection.Find.Replacement.ClearFormatting
With Selection.Find
.Text = "باستحضار می رساند "
.Replacement.Text = "*"
.Forward = True
.Wrap = wdFindAsk
.Format = False
.MatchCase = False
.MatchWholeWord = False
.MatchKashida = False
.MatchDiacritics = False
.MatchAlefHamza = False
.MatchControl = False
.MatchWildcards = False
.MatchSoundsLike = False
.MatchAllWordForms = False
End With
Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll
Selection.Find.ClearFormatting
Selection.Find.Replacement.ClearFormatting
With Selection.Find
.Text = "مبذول فرمایید"
.Replacement.Text = "%"
.Forward = True
.Wrap = wdFindAsk
.Format = False
.MatchCase = False
.MatchWholeWord = False
.MatchKashida = False
.MatchDiacritics = False
.MatchAlefHamza = False
.MatchControl = False
.MatchWildcards = False
.MatchSoundsLike = False
.MatchAllWordForms = False
End With
Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll
End Sub
Sub ScratchMacro()
Dim oRng As Word.Range
Set oRng = ActiveDocument.Range
With oRng.Find
.Text = "[\*]*%"
.Forward = True
.Wrap = wdFindStop
.MatchWildcards = True
While .Execute
'Clip special characters from found text
oRng.Start = oRng.Start + 1
oRng.End = oRng.End - 1
ScratchMacro2 oRng
oRng.Collapse wdCollapseEnd
Wend
End With
End Sub
Sub ScratchMacro2(ByVal oRng2 As Range)
Documents.Add
Selection.Range.Text = oRng2.Text
End Sub
برای انجام این مثال از تقسیم صحیح و باقیمانده تقسیم استفاده می شود.Days:سن شما به روز
برای بدست اوردن سال باید تعداد روزها را تقسیم بر 365 کرد.
برای بدست اوردن روزهای باقیمانده (پس از تبدیل به سال) باید باقیمانده تعداد کل روزها را نسبت به 365 به دست اورد.
Y:تعداد سال
M:تعداد ماه
W:تعداد هفته
Days =val(text1.text)اگه نظری داشتید برام بفرستید ممنون
Y= days\365
Days= days mod 365
M=days\30
Days =days mod 30
W=days \7
Days = days mod 7
Text2.text=”your age is :”+ str(y)+ “year,”
Text2.text= Text2.text+str(m)+”month,”