سلام به همه دوستان
قصدم معرفی یا تبلیغ این گیرنده نیست ،فقط چون خودم یدونه از این گیرنده گرفتم و دوست داشتم تجربه شخصیم رو بادوستان دیگر به اشتراک بگذارم امید وارم دوستان دیگری هم که تست گرفتن نظراتشون رو به اشتراک بگذارن.
Printable View
سلام به همه دوستان
قصدم معرفی یا تبلیغ این گیرنده نیست ،فقط چون خودم یدونه از این گیرنده گرفتم و دوست داشتم تجربه شخصیم رو بادوستان دیگر به اشتراک بگذارم امید وارم دوستان دیگری هم که تست گرفتن نظراتشون رو به اشتراک بگذارن.
اگه امکان داره درمورد امکانات و کارایی و قیمت اعلام کنید :5:
براي دريافت اطلاعات درمورد اين دستگاه وديگر دستگاها به آدرس زير برويدنقل قول:
کد:http://digitaltvdvbt.--------.com/?mode=DirectLink&id=796875
آیا بلوسنس فایل های 3gp را پخش میکنه؟
خیر.فعلا نمی تواند پخش کند.شاید در فریمویر های بعدی این امکان به آن اضافه گردد.نقل قول:
ازنظر دما چی؟
آیا دستگاه داغ نمکند؟
میشه برای مدت زیادی روشن گذاشت...
سلامنقل قول:
ببخشید دیر شد چون هنوز حساب کاربریم رو مسئولین سایت وریفای نکردن یکم پستام تاخیر دارن.
من دستگاه رو 85 از علاالدین گرفتم البته فکر می کنم بدون گارانتی باشه!
سعی دارم نقاط قوت و ضعف این دستگاه رو تا اونجا که امکان داره بنویسم برا همین از نقاط ضعفی که به چشم می ان شروع می کنم:
1- عدم وجود نمایشگر روی پنل
2 - عدم وجود usb در جلوی دستگاه : که البته اگه از هارد اکسترنال استفاده کنین یا رابط usb این مشکل، خیلی بزرگ نیست.
3 - اینترفیس با رابط گرافیکی ضعیف در منو های مربوط به بخش گیرنده دیجیتال دستگاه: منوهای اصلی مربوط به پخش فایلهای صوتی و تصویری قابل قبول ترند: من از رابط کاربری ایکس ویژن بیشتر خوشم می اد.
4 - فاصله زمانی در حدود 3 ثانیه برای رفتن از کانالی به کانال دیگه: البته سرعت گیرندههای دیگرو نمی دونم چقدره شاید این زمان طبیعی باشه.
5 -نبود دکمه ای برای تنظیمات حیاتی تلوزیون روی کنترل این دستگاه مثل on,off av,tv و... که البته فکر می کنم دستگاههای دیگه هم نداشته باشن.راستی کنترل این دستگاه کاملا شبیه ایکسویژنه
6- شاید عصاب خوردکن ترین ضعف این دستگاه استفاده از کابل و رابط Scart باشه ،تا اونجایی که خاطرم هست از 15 سال پیش به این ور بجز تلوزیون پارس گراندیک یکی از اقوام دیگه جایی محل استفاده این مدل کابل رو ندیده بودم چون حساب کنید 6 تا کایل av خروجی ورودی رو بکنن یه کابل، انعطافش که پایینه هیچ ، با یه تکون هم از جاش در می آد: ولی ناامید نشین می تونین یه رابط اسکارت به av بگیرین تا مشکلات این بخش تقریبا حل بشه نمونه از عکس کایل و تبدیلش رو در زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - نداشتن خروجی مخصوص دی وی دی : که البته برای تلوزیون های لامپی اونقدر ها فرقی تو کیفیت تصویر نیست ، و برای ال سی دی ها هم خروجی hdmi تعبیه شده.
8- داغ کردن دستگاه : که فکر می کنم طبیعی باشه ، البته زمانی که دستگاه روشن باشه ولی تلوزیون خاموشه ،دستگاه اونقدر ها داغ نمی شه .
اگه بعدا چیز جدیدی یادم اومد می نویسم، سعی می کنم تو پست بعدی نکات مثبت رو ذکر کنم.
تا بعد....
سلام دوباره
یه مطلبی که در مورد نقاط ضعف دستگه یادم رفت اینه که با خاموش شدن دستگاه ساعت اون ریست می شه و اگه منطقه زمانی رو ایران گذاشته باشین ساعت از 3.5 شروع می شه و این 2 تا معنی داره: تقریبا من نتونستم از 8 تا برنامه ضبط استفاده کنم چون ساعت دستگاه با ساعت خونه مچ نمی شه که ضعف کوچیکی نیست. و دیگه این که اگه دستگاه رو خاموش کنی برای ضبط سر ساعت اتوماتیک روشن نمی شه : در مورد دستگاه های دیگه تحقیق نکردم ببینم این مشکل رو دارن یا نه.
در خصوص نقاط مثبت دستگاه :
1- بلوسنس یه شرکت معروف و پدر مادر دار تو اسپانیاست که علاوه بر گیرنده های دیجیتال نوت بوک ، ام پی تی ری ،ال سی دی ، دی وی دی و... تولید می کنه خلاف برخی مارکها که هیچ نشانی از اعتبار ندارن و معلوم نیست از کجا اومدن و جالب این که این نسخه ای که تو ایران توزیع شده با نظارت شرکت اصلی وارد ایران شده و علاوه بر ایران تو اسپانیا ، خاور میانه و شمال افریقا توزیع شده:
[HTML]http://www.blusensnetworks.com/news/blusens-becomes-official-----t-product-supplier-in-iran[/HTML]2- علاوه بر تصویر خوب و صاف این گیرنده پلیر بسیار قوی و روونیه: شما می تونید فایلهای صوتی و تصویریتون رو با سرعت های 2،4،8،16،32 جلو و عقب کنید تا به نقطه دلخواه برسید.
3- قابلیت جلو عقب کردن تو حالت تایم شیفت هم امکان پذیره به نحوی که وقتی دستگاه در حالت ضبط برنامه ای هست می تونید همچنان که اون به ضبط ادامه می ده شما از ابتدای فیلم شروع به دیدن کنید و اون رو با همون سرعت های یاد شده جلو عقب کنید.
4- یه قابلیت با مزه که در منوی موسیقی وجود داره اینه که وقتی از منوی موسیقی خارج می شین ولی استوپ رو کلید نکردین موسیقی ادامه پیدا می کنه و شما می تونید تو منو های دیگه مثلا عکس وارد شید و عکس هاتون رو با صدای زمینه ببینید.
5- مهمترین قابلیت این گیرنده که وجه تمایز اون با مدل های دیگه هم هست قابلیت ضبط یه کانال و دیدن یه کانال دیگس که نکته قابل توجه در مورد این ویژگی اینه که در صورت هم زمان شدن ضبط یه کانال و دیدن دیگری اختلالی تو کار همدیگه ایجاد نمی کنه و تصویر ضبط شده با صداش کامل منطبق است: البته من ضبط بسیار طولانی در این حالت رو تست نکردم.
6- خروجی اچ دی ، یه قابلیت خوب دیگس که نمی شه ازش گذشت : کسانی که اهل دیدن فیلم های با کیفیت hd هستند خیالشون راحت باشه چون کابل hdmi درون جعبه تعبیه شده.
فعلا تا بعد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشت یادم می رفت یکی دیگه از مزایای این گیرنده قیمت تقریبا بروزشه یعنی شما بیشتر از حد معمول هزینه نمی کنید : 59 یورو :[HTML]http://store.blusens.com/hogar-digital/tdt/t14-sintonizador-tdt-grabador.html[/HTML]
ببخشید پانل جلو شماره کانال رو نشون میده؟
دوست عزیز این دستگاه میتونه فیلم های full hd رو پخش کنه؟
این دستگاه پنلی برای نمایش کانال نداردنقل قول:
بله وضوح تصویر بسیار بالا می باشد (Full HD) و از رزولیشن های 576i,576P,720P,1080i,1080P پشتیبانی میکندنقل قول:
من هنوز وقت نکردم بگیرم .
ولی قصد دارم اینو بخرم یکی از دوستان ما هم همیجا توصیه کرد .
ساپورت فارسیش چطوره , منوها فارسی یا عربی میشن .
کیفیت ساختش چطوره خوبه .
این که می گن Provision t7+ بهتره نظرت چیه خودت یا یکی از دوستات دوتاش رو امتحان نکردن ببینن ؟
و در نهایت نظر کلیت چی هستش ؟
کسی در مورد مارک iNor اطلاعاتی داره؟ قیمتش؟کد:www.javidtech.com
اطلاعات مارک iNorنقل قول:
قيمت 78000 تومانکد:http://digitaltvdvbt.--------.com/?mode=DirectLink&id=799916
مرسی . یه مارک خوب ساخت ایران میخوام. نظر خودم iNor.
دستگاه خوبيهنقل قول:
تا حالا كه مورد اشكالي از دستگاه iNor مشاهده نشده.
پشتيباني نرم افزاري خوبي هم داره.
تائيديه هم كه داره.
البته دستگاه ايكسويژن هم دومدل داده بيرون كه داراي كيفيت قابل قبولي هستند.
ظاهرش هم خوب تره، مثل مارک های دیگه سوسولی نیست :46:.
البته دستگاه از نوع SD می باشد.نقل قول:
با سلام
من حدود 100 روزه بلوسنس خریدم کاملا راضی هستم فکر کنم بهترین دستگاه موجود باشه اگر سوالی بود در خدمتیم
وقتی که از هارد اکسترنال فیلمی که کیفیت فول اچ دی داره پخش میکنیم تصویر گیر نداره که؟ یعنی روون پخش میشه؟
و دوم اینکه آیا زیر نویس فارسی رو پخش میکنه؟ اگر بله , با چه فرمتی؟ آیا زیرنویس با فرمت srt هم پخش میکنه؟
ممنون
فیلم با اون کیفیت رو امتحان نکردم اما زیرنویس با فرمت srt را پخش میکنه در مورد عکس با کیفیت وقتی اسلاید نشون میده بعضی وقت ها یه تیک کوچیک میزنهنقل قول:
سلام
ایا کسی از دوستان دی وی دی اکسترنال به دستگاه وصل کرده
اصلا میشه از این طریق فایل های روی سی دی یا دی وی دی را مشاهده واجرا کرد؟
با سلام
من روز پیش این دستگاه را خریدم ولی متاسفانه تنها کانالهای پرس تی وی، العالم، جام جم و مستند را دارد و سایر شبکه ها را پیدا نمی کند. ایراد از کجاست. آنتن هم از این آنتن های شاخه ایی VHF است. لطفا کسی من را راهنمایی کند.
سلام. من هم این دستگاه بلوسنس رو خریدم. این دستگاه تنها دستگاهیه که 1080P رو ساپورت می کنه. بقیه دستگاه ها 1080i هستن. یعنی شما می تونید فیلم فول اچ دی با کیفیت 1080P مشاهده کنید. در ضمن فایل های 3GP رو هم پخش می کنه.
آخرین ورژن فیرمور دستگاه رو می تونید از سایت شرکت سما به لینک زیر دانلود کنید:
کد:http://www.saamabusiness.com/newversion.html
تغییرات صورت گرفته در ورژن 2.8:
» تنظیم زمان نمایش نوار مشخصات کانال (Info Bar) پس از تعویض کانال از 1 تا 10 ثانیه
» تعویض متوالی کانال ها با نگه داشتن دکمه تعویض کانال
» تعویض متوالی پوشه ها و فایلها در قسمت مولتی مدیا با نگه داشتن دکمه های بالا و پایین
يك چيز توي ورژن 2.8 براي من جالب نيست و آن اينكه اعداد فارسي مي شود آيا راهي هست اعداد انگليسي شود. يا فقط اين حالت در 2.5 هست.
بلوسنس پلیرش قویه، ولی سوگمندانه به نظر میاد تیونرش چندان قوی نیست.
شاید سیستم دیجیتال تو منطقه خونه شما خوب نیست. چون من الان با یه آنتن رو میزی که کنار پنجره گذاشتم میگیرم.
من که اصلن گیرنده ندارم، بنا بر سخنان دیگر دوستان بیان کردم.
سلام دو ستان
آیا می توانم به جای استفاده از هارد اکسترنال یا حافظه usb از یک اتصال دو سر usb برای این گیرنده های دیجیتال استفاده کنم.
منظورم این است که آیا می توان از یک کابل usb به usb برای اتصال مستقیم یک گیرنده دیجیتال به کامپیوتر استفاده کرد؟
خیر امکان نداردنقل قول:
برای دریافت تلوزیون در کامپیوتر بهتره از یک کارت تی وی یا یو اس بی استفاده کن
الان دستگاه های گیرنده های دیجیتالی برای کانپیوتر زیادشده مثلا با 30000 تومان میشه یه یو اس بی بگیری
من با این دستگاه با زیرنویس های sub/idx مشکل دارم :( هیچ راه حلی براش سراغ دارید؟ زیرنویس sub/idx رو درست نشون نمی ده
یه مشکلی که این دستگاه داره اینه که وقتی داری از قابلیت مدیاپلیر استفاده میکنی ، اگه بخواد تلوزیون نگاه کنی باید 500 بار Exit را بزنی تا وارد گیرنده بشه
کسی راه حلی نداره تا سریع و با یک دکمه حالت پلیر و تلوزیون تعویض بشه
البته برای رفتن از تی وی به پلیر دکمه آبی این کار را انجام میدهد اما برعکسشو نمیدونم
منم دقیقا همین مشکل رو دارم!!نقل قول:
من فکر میکنم مشکل شما از آنتن باشه (هم کابل و هم آنتن را چک کنید)نقل قول:
با بلوسنس تو تهران 14 شبکه قابل دریافت است
لطفا هر يك از عزيزان كه اين دستگ
اه رو داره پاسخ بده
چه فرمت هاي تصويري رو پخش ميكنه
مخصوصا mkv با كيفيت 1080 p رو پخش ميكنه
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
من هر چي گشتم نتونستم اطلاعات چيپستشو و ميزان حافظه رمشو گير بيارم
اگه چيپست اين دستگاه realtek 1283 باشه كه عالي ميشه و حتما يدونه ميخرم
سلام
گیرنده دیجیتال بلوسنس دارم ولی نمیدونم چطوری گزینه زیرنویسش رو فعال کنم
یعنی توی فلش یک فیلم زیرنویس دار میذارم و به دستگاه وصل میکنم بعد گزینه ساب تایتل رو روی کنترل میزنم ولی هرکاری میکنم گزینه on فعال نمیشه
باید چی کار کنم
در ضمن کسی از دوستان اگر منوی مخفی این گیرنده رو بلده لطفا به ما هم یاد بده
دوست عزیز اول اینکه باید فرمت زیرنویست SRT باشه بعد هم باید نام فایل فیلم و زیرنویس یکی باشهنقل قول:
اگر اینجوری بود بدون مشکل اجرا خواهد شد
با سلام
دوستان امروز ديدم كه شركت اصلي بلوسنس فريم وير جديد گذاشته Firmware V.3.0
ولي هنوز شركت فروشنده اش در ايران اين رو نداره .
نكته بسيار مهم :
- با اينكه شركت فروشنده در ايران ، خودش هم فريمور رو از شركت سازنده تهيه ميكنه ، ولي :
- قـبـل از نصب حـتـمـاً با پشتيباني شركت تماس بگيريد.
نكته اي سايت بلوسنس گفته :
اين تغييرات انجام گرفته در نـسـخـه جـديـد ( به زبان اصلي )کد:Verify that your device matches one of the following lots:
Check That the lot number of your device is in the next list:
- Lot: 1101517
Firmware V.3.0
News Release v.3.0
ISSUES RESOLVED -
بر طرف كردن مشكلات و مسائل:
- corrected text (OSD)
- اصلاح متن ( OSD)
- Playing videos in 1080
- پخش در حالت 1080
- Problem to sort / remove DTT
- مشكل در منظم كردن و حذف كردن DTT
- Recording on two consecutive days
- ضبط كردن پيوسته تا 2 روز
NEW FEATURES
ويژگي هاي جديد
- Timeshift
- تايم شيفت
- Delete / Rename recordings
- حذف و تغيير نام ضبط شده ها
- multiple audio recording
- ضبط چندگانه صدا
- Recording subtitles
- ضبط زير نويس ها
- Option to output RGB and CVBS video
- حالت انتخاب براي خروجي تصاوير RGB و CVBS
اين توضيحات اضافه رو هم داده بود :
Cómo realizar la actualización de firmware 3.0 para el T14 TDT HD (HDMI version)
Cómo realizar la actualización de firmware 3.0 para el T14 TDT HD (SCART version)کد:http://www.youtube.com/watch?v=_MBcUblUlOs
هر كس مايل بود بره از سايتش دانلود كنه و ارتقاء بده ، خبرش رو هم به ما بده .کد:http://www.youtube.com/watch?v=M_R48UpT-90
اين لينكش :لينك سايت :
لينك دانلود :کد:http://www.blusens.com/es/productos/hogar-digital/t14
باتشكرکد:http://www.blusens.com/a/dwnld/FW_V30-lot_1101517.zip
رسولي
عزیر تو خودت این فريم وير را رو دستگاه نصب کردی؟نقل قول:
اگر اینکار را انجام دادی و مشکلی نداره خبر بده
درضمن زبان فارسی هم نداره