از بین این دو سریالی که همزمان در حال پخشه یکی از شبکه سه سیما و یکی از شبکه نمایش خانگی کدوم رو بیشتر پسندیدید و به نظرتون جالبتر و خنده دار تر بوده؟
قهوه تلخ یا خوش نشین ها؟
Printable View
از بین این دو سریالی که همزمان در حال پخشه یکی از شبکه سه سیما و یکی از شبکه نمایش خانگی کدوم رو بیشتر پسندیدید و به نظرتون جالبتر و خنده دار تر بوده؟
قهوه تلخ یا خوش نشین ها؟
قهوه تلخ for ever
قهوه تلخ رو با توجه به مضمون و هدف داستانی اش بیشتر میپسندم .
خوش نشین ها فقط با دلقک بازی اون پیرزن ترکه و علی صادقی پر شده . البته برای خنده و وقت گذرونی بد نیست ولی از لحاظ کیفی قهوه تلخ بهتره .
به قهوه تلخ رای دادم، چون ساختار به مراتب قرص و محکم تری داره! هر چند از دیدن خوش نشین ها هم نمیشه گذشت...:20:
یه جورایی به نظرم این دو تا سریال قابل مقایسه نیستن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر قرار باشه یکی رو انتخاب کنم قهوه ی تلخ رو انتخاب میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم هر کدوم جایگاه خودشون رو دارن ....قهوه ی تلخ یه کار عظیم گروهی بوده که مسلما خرج زیادی هم براش شده...
شاید همین مهران مدیری اگه میخواست با عوامل سریال خوش نشین ها سریال بسازه و با همون بودجه کارش بهتر از این نمیشد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دوشون ضعیفن اما در کل قهوه تلخ یه کمی بهتره...
فيلمها و سريالي كه علي صادقي بازي كنه به سمتش نميرم . ترجيح ميدم يك فيلم طنز درست ببينم تا دلقك بازي . متاسفانه سينماي ما مخوصا طنز دچار بحران هاي زياديست . من قهوه تلخ رو ترجيح ميدم .
قهوه ی تلخ تا قبل از پک ششم!
مسلما از بین این دوتا قهوه تلخ جون خوش نشین ها لوده بازی هست
قصد توهین به سازندگان و بینندگان را ندارم اما فقط یک ضرب المثل به ذهنم می رسه ؛
"سگ زرد... برادره شغاله"
:دی چه نظرسنجی پایاپای و نزدیکی :دی
مقایسه این دو تا مثل مقایسه یه فیلم هالیودی با سینمای ایرانه.......یا راحت تر بگم مقایسه پراید با بنز...:31::27::27:
خوش نشین ها = دنیا
قهوه تلخ = آخرت
:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آخرت را انتخاب میکنم:27:
من هم اگه از پک 6 صرف نظر کنیم قهوه تلخ رو ...
به نظره من علی صادقی و سیامک انصاری از هر دو شون بهتر هستن
خوش نشینها=:2::2::2::2::2:
قهوه تلخ=:31::41::13::31::18::2:...
میگم تاپیک قهوه تلخ که بستن همینجا رو کنیم تاپیک قهوه تلخ :دی
قهوه ی تلخ ومهران مدیری عالییه.
از چه نظر !!!!!!!!!!!!نقل قول:
معلومه خوش نشینها
خیلی مردم رو میخندونه با بازیگرهای تواناش
ولی قهوه تلخ رو هیچکس رو نمی خندونه چون بر پایه لوده بازی هست و چون اخلاص ندارن مردم نمی خندن.
من به قهوه تلخ رای دادم.خوشنشین ها حرکات تکراری دارن.هم علی صادقی و هم حمید لولایی دیگه کاراشون تکراریه و جذابیت زیادی نداره.هرچی باشه مهران مدیری خیلی حرفه ای تر از سعید آقاخانیه.
خوشبختانه مشروب نمیخورم که خوش نشینها از نظرم خوب بیاد.
هیچ کدوم !:31:
نقل قول:
:18:نقل قول:
آدم می مونه چی بگه ...
یه تاپیک بزنید حداقل بشه فکر کرد در موردش . هزارتا خونه نشین و بیرون بشینو هر جا بشین هم بیاد به پای یه کار عهد بوق مهران مدیری نمیرسه. چه برسه جدیدترین کارش .
معلومه مهران خوب جايي رو نشونه گرفته!!:27:نقل قول:
عزيزم ابو بريز همون جا كه ميسوزه...چرا جاي ديگه ميريزي!!:31:
با سلام
خیلی تابلو هست دیگه
خوش نشینها نیست :31: قهوه تلخ هست :46:
من به هیچ کدوم رای نمیدم.:41:
چون با هم قابل مقایسه نیستند.
این دو هر کدام دو سبک متفاوت از طنز هستند.
:19:
این ها حتی نمیتونن اب دماغشون بکشن بالا بعد میان درباره استاد مهران مدیری نظر میدن :دینقل قول:
قهوه تلخ
به خاطر نو آوری در نوع طنز
قهوه تلخه,نقل قول:
حقیقت نیز همچنین!
خوب شد نمردیم و معنی استاد رو هم فهمیدیم!نقل قول:
مهران مدیری اصلا کارگردان نیست بعد این همه سال هنوز داره از تکنیک خیره شدن تو دوربین برای خندوندن بیننده استفاده می کنه :2:
برج ها و ویلاهای چند میلیاردیشو اون داره اونوقت شماها دارید حرص و جوششو می خورید یه کم به خودتون بیاید :13:
قهوه تلخ نگاه تازه ای به طنز نیست سناریوش هست که با طنز رایجی که از تلوزیون پخش شده فرق داره
خوش نشینها به پای کیفیت طنز قهوه تلخ نمیرسه اما خوب هزینه ای هم در قبالش پرداخت نکردید
تماشای این سریال کم و بیش لبخندی هم در پی داره اما کیفیت طنزش دلچسب نیست
من اگر بخوام از 100 به این دو تا سریال نمره بدم به قهوه تلخ 60 و به خوش نشین ها 50
شما ببخشید حالا البته به پای استاد شما استاد دهنمکی و سلحشور نمیرسه :دینقل قول:
خوب شد نمردیم و معنی استاد رو هم فهمیدیم!
ببخشییییید؟نقل قول:
ببینم جای قهوه تلخ و خوش نشینها رو برعکس ننوشتی
هصلا دیدی قهوه تلخ و خوش نشینها رو
اینایی که به قهوه تلخ رای دادن علتش این هست که از صدا و سیما پخش نمیشه و چون از صدا و سیما بدشون میاد برای مخالفت با تلویزیون بهش رای دادن و گرنه اگر هر دو همزمان از تلویزیون پخش میشد مردم میدیدن که خوش نشینها خنده دار تر و جذاب تر هست و قهوه تلخ یک لبخند هم به روی لب مردم نمیاره.
چون مردم دنبال حاشیه هستن تا متن.
من بعضی از قسمت های قهوه تلخ رو دیدم ولی همش منتظر بودم تموم بشه از بس خسته کننده بود تقریبا تو هیج جاشم خنده که هیچی لبخند هم نزدم.نقل قول:
ببخشییییید؟
ببینم جای قهوه تلخ و خوش نشینها رو برعکس ننوشتی
هصلا دیدی قهوه تلخ و خوش نشینها رو
سریال = وقت تلف کردن!
فکر نکنم تاپیک نظرسنجی جایی برای قانع کردن هم برای بهترین یا بدترین بودن یک سریال باشه... ضمن اینکه:
نقل قول:
2: احترام به عقاید یکدیگر و خودداری از توهین؛
یاعلی:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2170997&postcount=1
نقل قول:
با Cd Player رو درواسی داری؟ :31:
کلا به نظر من هم سریال قهوه تلخ خیلی کلاس کارش بالاتره
اونیکی که TV نشون میده بازیگراش همه دست 2 هستن + موضوعش 100 باری تکرار شده تو سریال های ماه رمضون
اما قهوه تلخ کاره جدیدیه + کارگردان قهوه تلخ اعتبارش از کل شبکه 3 بیشتره :31:
دقیقا" خوش نشین ها فقط برای خندوندنه " همین " هیچ بار مفیدی ندارهنقل قول:
اما نمیدونم چرا بعضی از مردم وقتی قهوه تلخ رو نگاه میکنن فقط منتظره خندیدن هستن! منتظرن بازیگرا یه جا یه مسخره بازی در بیارن تا بخندن.
قهوه تلخ برای خندیدن نیست... به موضوع و ژانر سریال توجه کنید
متاسفانه ملت ما هم اط طنز فقط خندیدن رو دیدن، و این به علت ضعیف بودن کاره کارگردانان طناز هست و البته بازیگرا مثل ( علی صادقی ، رضا عطاران ، حمید لولایی ، مجید صالحی ، مهران رجبی ، سعید آقا خانی و ... )
این بازیگرا اگه واقعا به معنی واقعی به طنز بپردازن مطمئنا چیزی غیر از طنزهای امروز خواهید دید
به نظر من طنز واقعی رو میشه تو همه ی کار های مهران مدیری دید.
اگرچه شاید به خاطر همین حس مردم ( خندیدن ) بعضی جاها مجبور شده با لودگی و مسخره بازی مردم رو بخندونه.
به هر حال اشخاص نظرات متفاوتی دارن و نظرات همه ی اشخاص محترم هست .
///...///
دوست عزیز جمع نبند....و لطفا همه رو هم یه جور فرض نکن...نقل قول:
شما فکر کنم خیلی سخت میخندی ....چون من که بعضی از قسمت های این سریال از خنده ریسه رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله حرف شما درسته ....ولی در کنار همه ی این ها، موضوعات خنده دار هم توی سریال هست که قطعا به عمد بوده ....نقل قول:
پس بشینیم سریال رو خیلی جدی دنبال کنیم ببینیم هدف از این سریال چی بوده؟: دی
کاملا مشخصه که مهران مدیری حرف هاش رو جوری بیان کرده که هم مردم رو بخندونه و هم مردم بفهمن.
وگرنه چه دلیلی داره که شخصیت باباشاه،بلوتوس،بیخودی الملک و خیلی های دیگه یه سری حرکات و حرف ها رو بزنن؟چه دلیلی جز خندوندن مردم میتونه داشته باشه؟
=======
اینقدر مخاطب رو ناآگاه فرض نکنیم....زمونه عوض شده ....الان تحصیل نکرده ش هم شعور اجتماعی بالایی داره....چه برسه به تحصیل کرده ها که ماشالا کم هم نیستن:46: