سلام
دوستان لطفا از هوم اسکرین یا دسکتاپ گوشیتون یه عکس بندازین و اینجا بذارین.....حتی المکان نام لانچری که استفاده کردین رو هم ذکر کنین.....(اسم گوشیتون رو هم اگه گفتین که چه بهتر!!)
:40::10:
Printable View
سلام
دوستان لطفا از هوم اسکرین یا دسکتاپ گوشیتون یه عکس بندازین و اینجا بذارین.....حتی المکان نام لانچری که استفاده کردین رو هم ذکر کنین.....(اسم گوشیتون رو هم اگه گفتین که چه بهتر!!)
:40::10:
گوشی:I9000
اسکرین شات از نسخه ی قبلی رام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فرویو:
launcher pro 0.8.1.1
کاش دوستان دیگه هم هوم اسکرین ها یا هر صفحه ای از گوشیشون که خوشکله رو بذارن....حداقل ببینیم بچه ها چه سلیقه ای دارن....
شاید برنامشو ندارن
لینک دانلود برنامه برای عکس گرفتن از صفحه نمایش بزارید تعداد پست ها و عکس ها بیشتر میشه...
نرم افزار برای گرفتن اسکرین شات[فقط گوشی های روت شده]:
ــــــکد:http://www.4shared.com/file/YYQw-FO5/Drocap2_By_Parsa.html
خودمم به زودی میذارم، فقط صفحه QVGA ما که سوسک میشه پیش این غول های WVGA :31:
شما چارتا تمک خوشکل روش نصب کنی!! یا اپ ها خوشکل بذاری ملت همه کف میکنن....نقل قول:
خودمم به زودی میذارم، فقط صفحه QVGA ما که سوسک میشه پیش این غول های WVGA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اسکرین شات از فرویو هم دکمه بک را گرفته و همزمان home رو بزنید.در اس دی ذخیره میشه.
اینم یکی دیگه
Beautiful Widgets v3.13
در این ویدگت میتونید انواع ساعت و وضعیت هواشناسی رو دانلود کنید.آفتاب رو ببینید نیشش تا بناگوش بازه....:دی
بچه ها من از همه چیه گالاکسی خوشم میاد بجز این تم ها و رابط کاربری نچسبش Touch wiz (نظر شخص بنده!) الان واسه گالاسک رام نیومده با سنس htc !! مثلا میخوام کپی دیزایر بشه!! بدون باگ هم باشه
چرا کسی اسکرین شات نمیزاره؟؟؟:((
یه لانچر شبیه ساز ویندوز 7:
اینم اسکرین شات:
...نقل قول:
بچه ها من از همه چیه گالاکسی خوشم میاد بجز این تم ها و رابط کاربری نچسبش Touch wiz (نظر شخص بنده!) الان واسه گالاسک رام نیومده با سنس htc !! مثلا میخوام کپی دیزایر بشه!! بدون باگ هم باشه
و خداوند روت را افرید!!!
با روت کردن گوشی،میتونی هر چیزی رو توی گوشی تغییر بدی!! ناسلامتی داری اندروید استفاده میکنی!!! یه خورده متن باز فکر کن...راستی ببخشید که جمعه نتونستیم همو ببینیم!!!k800 و سرویس های ایرانسل همراهی نکردن....اس ام اس هات رو خیلی دیر میگرفتم!!
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
یعنی واقعا گلکسی گرفتی که این تم رو روش نصب کنی؟!! خیلی ببخشید ولی واقعا خوشم نمیاد از ویندوز موبایل!!! چیه این؟!!
البته منم موافقم چون حیف نیست تریپ ویندوز با گوشیت بزاری بعد استارت رو که میزنی همش نرم افزارها و شبکه های ابری گوگل میاد جولو چشت ...ویندوز جدا ... متن باز جدا...سیمبین جدا...IOS هم جدا...قاطی کردن اینا با هم واسه دستگاه گوارشتون ضرر داره
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------
گروهی از کابران سایت Xda در حال انجام طرحی هستند که دسکتاپ جذاب گوشی های Htc را برای گوشی Galaxy s پورت کنند و البته از سایر کابران اندروید نیز تقاضا کرده اند که در این پروژه فعال باشند و به آنان کمک کنند
این دوولوپر ها در حال ایجاد تغییرات در رام و ساخت فایل Apk برای سنس اچ تی سی می باشند
---------- Post added at 02:58 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------
آقايون
اگه گوشي روت نشده باشه
نميشه اسكرين شات گذاشت
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
اين آقا ابي
چه كرده با اين گالكسيش
احتمالا بايد يه سري تلپ بشيم(با منزل) خونشون يه دو سه روزي بمونيم
همه اين كارارو برامون بكنه(ستاد ايجاد رعب و وحشت):31:
يه پا آندرويديست شدي واسه خودت
ميگم كشت مارو wave هم روت ميشه؟
بعد روت كنم گارانتي ميره يا نه؟
نقل قول:
ما مخلص شما هستیم.اصلا کار سختی نیست.لانچر رو دانلود کن و نصب کن.دکمه وسطی رو میزنی و انتخابش میکنی.
تنظیماتشم خیلی سادست...
واسه روت کردن هم با یه برنامه با یک گزینه میتونی روت کنی و با گزینه ی پایینی آنروت.پس نگرانی نداره.
اسم برنامش one click lag fix هست.با این برنامه میتونی لگ فیکس رو اعمال کنی که دیگه تو گالری و .... اون گیر کردن های جزئی رو از بین میبره.
عجب عکسی....:31:نقل قول:
جناب شما باطری رو چجوری اینطور کردی که به صورت درصد نشون بده؟؟؟البت روشش رو بلدم اما این شکلشو ندیده بودم.ممنون میشم راهنمایی کنی.
چاکرمنقل قول:
مربوط به ورژن رامتون رو دانلود کنبن
کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8606008&postcount=895
آها يعني ديگه نيايم خونتوننقل قول:
ما مخلص شما هستیم.اصلا کار سختی نیست.لانچر رو دانلود کن و نصب کن.دکمه وسطی رو میزنی و انتخابش میکنی.
تنظیماتشم خیلی سادست...
باشه اخوي به هم ميرسيم:41:
جداي از شوخي
من نگران گارانتيشم
درست يا غلط پولشو دادم
در ضمن ويو چي روت ميشه سيستم عاملش اين اجازه رو ميده؟
ببخشید یه سوال:
این همه انگولک هایی که با گوشیتون کردین فقط برای galaxy s هست؟ یا کلاً مربوط به اندروید میشه؟
ممنون
ما چاكريم؛افتخاره در خدمت باشيم.
روت فقط مربوط به آندرويده؛بادا نداره؛كلا اين فلسفه روت رو من هنوز نفهميدم؛از 10ها برنامه اي كه نصب كردم فقط دوتاشون به اين روت نياز داشتن؛يكيش برنامه لگ فيكس و اون يكي هم برنامه اسكرين شات.البته واسه تغيير آيكون اينا نياز به روت هست.
اين جينگولك بازي ها هم مربوط به آندرويد هست نه گالاكسي:دي
چه عکسی...اقا میشه این عکسو بذاری واسه دانلود ملت= من!!:31:
جناب گرافیکار یه خبر جالب بدم .... تو XDA یه بحث باز شده بود برای بوت آندروید روی wave و الان میگن به نتیجه رسیده (یکی از کاربرا بهم email داده) ولی الان هر چی میگردم تاپیک نیستش!! تحقیق میکنم لینک رو براتون میذارم:11:نقل قول:
اي ول اخوينقل قول:
دستت درد نكنه
اگه اينجوري بشه كه خيلي عالي ميشه
منم موندم
سخت افزار ويو كه در حد گالكسيه
پس چرا آندرويد رو نكشه؟
لانچر :zeam launcher
دلمو داري آب ميكني هانقل قول:
ولي فعلا سعي دارم مقاومت كنم
فعلا به گارانتي احتياج دارم:11:
الكي خودتو محدود كردي؛اينا به گارانتي ربط نداره؛اينا فقط يه برنامه ي سادن.
مثل اينه بگي تي وي با گارانتي گرفتم اگه شبكه عوض كنم گارانتي ميپره.
اگه مطمئنم كني به خدا از همين امروز شروع ميكنم به لانچر بازينقل قول:
من از خدامه
از اين تقويم فارسيت كه خيلي خوشم اومد
من ميخوام تا 4 ماه ديگه گارانتي رو داشته باشم
چون تجربه بهم ثابت كرده اگه 5 يا 6 ماه اول مشكلي پيش نياد ديگه نبايد نگران گوشي باشي
ولي اگه اينا ربطي به گارانتي نداره
مگه اينجورم كه استفاده نكنم
روت كردن فقط گارانتي رو ميپرونه؛اينا هيچكدوم نيازي به روت ندارن؛يه برنامه ي معمولي هستن.
خب پس لطف كن آموزش اوليه رو بگو من خودم تا تهش ميرم:11:نقل قول:
روت کردن مطمئنید گارانتی رو میپرونه ؟ فکر نمیکنم اینطور باشه .. اصلا کاری به روت ندارند .. فقط نباید وقتی میبری گارانتی ورژن گوشیت غیر رسمی باشه .. خیلی هم میترسید .. موقع بردن به گارانتی انروت کنید ..کاری نداره هم روت و هم انروت یک کلیکه ...
یکی از بچه ها بخاطر عوض کردن رام با اینکه روت بوده گوشیش .. فایل رو اشتباه ریخته یعنی باید یک فایل دیگه میریخته که اشتباهی فایل دیگه ریخته . .. گوشیشون رفته بود به حالت صفحه سیاه ... بعد دانلود مد و غیره هم نمیرفت .. فکر کرده بود بوتش پریده .. رفته بود گارانتی اصلا بهش نگفته بود روت کردی یا چکار کردی .. مجانی براش تعمیر کردن .. البته بوتش نپریده بود فلش کردن و بهش تحویل دادند. تا جایی که من یادمه کسی رو ندیدم گوشی سامسونگ ببره و بگه چون گفتن -- بوده یا روت .. گارانتی نداره.
شما یه سر تو گوگل بزن فروم هندهلد.اونجا هم برو بخش گالاکسی .تو بخش نرم افزار آندروید برو بخش today screen.کلی چیز به درد بخور هست.من الان نمیدونم کدومارو بگم خوبه.چون سلیقه ای هست.
بنده گوشيم اندرويد نيست اما اندرويد رو دوست دارم:31:
اين يه برنامه هست براي نوكيا به صورت فلش كه با منوهاي گوشي هماهنگ شده و هوم اسكرين رو شبيه اندرويد ميكنه!
اين هم هوم اسكرين اصلي گوشي:
جالب بود! اسم این نرم افزار یا لینک دانلودشو ندارید؟
ممنون
اين لينك دانلودش...روي سيمبين s60v3 و s60v5 كار ميكنه :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/jej9lcKC/AndroiD_StyleM1v10S60v3S60v5Sy.html
.کد:http://www.4shared.com/photo/ot9QoFFT/HelP.html
میگم سونی اریکسون خودش از این چیزا نداره؟! واسه شوالیه خاکستریش (k800) میخوام...گوشیم رو هم از یه خانوم خریدم...
دوستان امروز موفق شدم وایلدفایرم رو روت کنم و اولین چیزی که به ذهنم رسید گرفتن عکس از هوم اسکرینم بود:
ای بابا چرا کسی نمیاد عکس بزاره؟ مجبور میشیم چندتا عکس رو باهم بزاریم:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان باید همت کنن و عکس بذارن!
دوستان از چه لانچری استفاده میکنن و بیشتر راضی هستن؟من روی ایکس 10 از ADW launcher EX استفاده میکنم و خیلی راضی هستم.
ویجت ساعت: Fancy Widget
ویجت پایینی: SwitchPro
لانچر: LauncherPro
گوشی: Galaxy S
ورژن آندروید: 2.2.1
ویجت ساعت: Beautiful Widgets
لانچر: ADW Launcher EX
گوشی: Galaxy S
ورژن آندروید: 2.2
من هم از ADW launcher EX استفاده میکنم امکناتش فوق العدستنقل قول: