سلام
من بین 2 رشته موندم کدومو برم
فقط شنیدیم نرم بهتر از IT هست چون تخصصی هست ولی IT دو سه رشته باهم قاطیه !!؟
باز یه چیز IT میگن بهتره : هنوز اشباع نشده!
این درسته به نظر شما؟!
Printable View
سلام
من بین 2 رشته موندم کدومو برم
فقط شنیدیم نرم بهتر از IT هست چون تخصصی هست ولی IT دو سه رشته باهم قاطیه !!؟
باز یه چیز IT میگن بهتره : هنوز اشباع نشده!
این درسته به نظر شما؟!
سلام دوست عزیز
شما سوالتوم در مورد بازار کاره یا کیفیت رشته تحصیلی؟
شما باید اول انتخاب کنی که تا چه مقطعی میخوای ادامه بدی بعد میشه گفت کدوم براتون بهتره!
اگه تا لیسانس باشه اهلش میگن نرم افزار
ولی باز نسبت به سلیقه خودت بیشتر پرسوجو کن تا مطمئن شی کدوم برات بهتره!!
سلام
شک نکن ITبهتره ...از هر لحاظ..
البته اگه قراره توی دانشگاه پیام نور بخونی ..نه نرم افزارو توصیه میکنم نه IT...
نه بازار کار هم برام مهمه!و همچینین ربط داشتن بیشتر به کام برای دانشگاه آزاد مشهد می خوام
به امید خدا تا ارشد
اول که سخت افزار :31: بعدشم شک نکن آی تی خیلی بهتر از نرم هست . در هر زمینه اینقل قول:
خوب دلیل و مدرکی دارین؟!نقل قول:
دوست عزیز اگه قصد ارشد رو داری میتونی با نرم افزار شروع کنی.بعد تو ارشد وارد گرایش های تجارت الکترونیک یا شبکه
که تو شاخه IT هست بشی.البته نظر من هست.فکر کنم این مسیر بهتره یا شاید جالب تر باشه.
وگرنه اگه قصد ارشد رو نداری من میگم هیچ کدوم.
اینم بگم اگه چارت درس هارو ببینی با منابع ارشد هر دو تا رشته رو.
منم ميكم اول سخت افزار بعد اي تي و اخر هم نرم؛ ؛البته تا ليسانس خيلي فرق ندارن؛ولي تا ليسانس سخت افزار از همه تخصصي تر كار ميشه؛كلا دروس تخصصي بيشتري داره؛در ضمن تا حد زيادي هم برنامه نويسي رو ياد ميدن؛در كل نزديك ترين رشته اي هست به كامبيوتري كه تو كشورهاي ديكه تدريس ميشه؛يعني رشته اي كه كامبيوتر و برق الكترونيك با هم تركيب ميشن؛ ؛
شما یه سری به سایتی مثل بازار کار بزن (bazarekar.ir) و بعد اگهی های استخدامی شو نگاه کن. یه چرخی هم تو روزنامه هایی که این آگهیا رو میزنن بزن. دستت میاد که بازار کدوم بهتره.
حداقل تا 6-7 سال دیگه هم همینه
راس میگه سخت افزار عالیه:20:نقل قول:
اگه لیسانس IT رو بگیرم می تونم ارشد برم یکی از گرایشای خود IT ؟
یا باید حتما نرم رو بری که ارشدو بتونی ادامه بدی!؟
معلومه که میتونی.نقل قول:
IT خیلی رشته ی خوبیه. رشته ایه که کل دنیا قبولش دارن و مطمئن باش توی ایران بازار کارش بیشتر خواهد شد.
نه تنها ایران بلکه در کل دنیا همه چیز داره به سمت IT میره!
اخه میگن IT که تو ایران تدریس میشه فرق داره با دنیا!نقل قول:
همه چیز ایران با دنیا فرق داره!نقل قول:
تو اگه خودت علاقه داری و پیگیر هستی IT خیلی عالیه.
خودتون IT میرید!؟نقل قول:
میگن درساش نسبت به نرم ساده تره؟
آره من IT میخونم ترم 5 ام.نقل قول:
درساش حدود 60% با نرم افزار مشترکه.
اما 12 واجد درس مدیریت داره و چنید واجد از رشته های سخت افزار ، صنایع و برق هم داره.
من که خیلی دوسش دارم...
میشه بگید علتی که نرم افزار نرفتید چی بود؟نقل قول:
اولا اینکه IT جامع تر هست.نقل قول:
دوما اینکه مهندس نرم افزار بیشتر کارش برنامه نویسیه که من زیاد خوشم نمیاد.
سوما اینکه مهندس IT مثل دکتر متخصص هست و مهندس نرم افزار مثل دکتر داروساز.
این دکتر متخصص هست که تجزیه و تحلیل و مدیریت میکنه و به دکتر داروساز میگه که چی بسازه.
( مورد اول و دوم نظر شخصیم بود. اما سومی رو توی یک وبسایت خوندم. )
این مدیریت یعنی چی نمیفهمم!؟نقل قول:
بر عکس نگفتی دوست عزیز مهندس سخت و نرم مثله 2 تا متخصصن بعد IT متل داروساز تجزیو تحلیل میکنه که این 2 تا چه جوری باید باهم مچ بشن!
بله برو به نرم افزار و بشو یک "برنامه نویس بیعرضه" که فقط VB و زبون چرت C که هرچقدر تویکش کنن هنوز همون خریه که هست رو یاد بگیر.
یا برو به IT و یاد بگیر که چجوری با فلش کار کنی که داره از بین میره.
یا هم برو به یک رشته ی بهتر مثل الکترونیک که هنوز بازار کار و پتانسیل پیشرفت داره.
انتخاب خودته.
دوست عزیز اگه اطلاعاتی درباره رشته IT نداری اصلا سراغ این رشته نیا:دی
IT اون چیزی نیست که اکثر مردم فکر میکنن!
در کل سعغی کن راجع بهش تحقیق کنی:دی
ممنون/:5:
اینو خوب اومدی، تایید میشه 100 درصدنقل قول:
نه بر عکس نگفتم.نقل قول:
ببین شما میری مدیر یک پروژه ی IT میشی. مدیر یک پروژه ی مکانیزاسیون که یه جا رو مکانیزه کنی.
بعد میشینی سیستمی که مورد نیاز هست رو تجزیه و تحلیل و طراحی میکنی و بعد میگی که خب برای انجام این کار 5 تا مهندس نرم افزار میخوام و مثلا 2 تا سخت افزار و 2 تا متخصص شبکه ... و اونها میان و کارها رو جوری که تو در نظر گرفتی برات انجام میدن.
البته این یک مثال بود.
رشته ی IT خیلللی گسترده اس و همش توی کامپیوتر خلاصه نمیشه.
موفق باشی.
من می خواستم رشتمو عوض کنم متالوژی هستم چون کامو دوست دارم می خوام برم 2 دل شدیمنقل قول:
چون متالم میگن بازار کارش بد نیست!
بعد IT مردم در موردش چی فکر میکنن!؟
خیلی از مردم فناوری اطلاعات رو کامپیوتر میدونن!
درصورتی که اصلا اینطور نیست و کار یه مهندس آی تی به هیچ وجه مثل یک مهندس نرم افزار نیست (من خودم دانشجوی آی تی هستم)
آی تی باید عاشقش باشی تا بری سمتش...توی آی تی واحد هایی مثل مدیریت ، هوش مصنوعی ، تجارت الکترونیک و ... میخونیم!
آی تی از کامپیوتر به عنوان ابزار استفاده میکنه واسه رسیدن به هدفش!
اما نرم افزار درباره کامپیوتر هستش!
ممنون/:5:
دوستانی که میگن سخت افزار درساش الکترونیکها سخت نیست!؟؟؟من که ریاضیم توپ نیست!
یعد اینکه آینده رشتش چی؟یعنی کجاها استخدام می شیم!؟
نرم افزارو که بخیال شدم هر کیو میبینم میگه نرم افزارم این همه مهندس از کجا کار؟
IT میگن در اصلش در مورد فناوریهای دنیاست یعنی چیزای جدیدی که ساخته میشه درست میگم یا نه؟
بعد کام هم ابزار کار مهندساشه!
به نظر من آی تی آینده بهتری داره
نرم افزار الان اشباع شده تم دانشگاه ازاد تو مقطع کاردانی بدون کنکور ثبت نام می کنن
مخصوصا اگه قصد سفر به کشور ثالث داری برای مهاجرت آی تی آینده بهتری داره
it همون فناوری اطلاعات و ارتباطات هستش؟! من این رشته رو دادم برا علمی کاربردی!!!
پس نرم افازر به ور کلی به درد بخور نیست؟
میشه لطفا یکی بگه سخت افزار چیه؟! کارش چیه اصلا...؟
اصلا از کجا میتونیم بخونیم که هر رشته،چی درس میده و اخر سر چیکاره میشی؟!
---------------------------
برای رشته IT در مقطع لیسانس کار هست یا باید تا ارشد بخونی که کار پیدا کنی
نقل قول:
اگه بتونی ارشد IT رو بگیری که خیلی عالیه چون تو ایران واقعا کمه......
اگه یه نگاهی هم به اگهی های استخدام مخصوصا بانک بندازی میبینی که با لیسانسشم کار هست
توی مخابرات میشه اسخدام شد در مقطع لیسانسنقل قول:
بعد برای ارشد کجا ها میشه کار کرد؟
سلام دوستان این تابیک از اول تا به اینجا رو که خوندم بدتر گنگ و دودل شدم .من من رایانه کار 2و تعمیر عمومی خوندم اشتباه نکنم میشه دیپلم سخت افزار حالا بدجور گیرکردم چی بخونم :23: واقعاً گیلی ویلی میرم:24: با توجه مدرک دیپلم و اینکه ریاضی یه جورایی تعطیله چی برم من تا حالا می خواستم برم نرم ولی میگن نه کارش خوبه نه درسش حال بین it ،نرم وسخت واقعاً کدوم بهتره؟ بگم علاقه برای من یه جورایی قدرت جذابییت و کار رشته هم هست. درضمن من ورودی بهمن میرم دانشگاه آزاد میخوام یه ضرب برم کارشناسی ممنون میشم کمک کنید .به این لینکم بیایید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :44::37::45::24:
:11::11::11::11::11::11:
من نظرم روی نرم افزار هست ...
توی خارج از کشور اگه دپارتمان های دانشگاه رو نگاهی بندازین هنوز اسم دقیقی با عنوان It وجود نداره .
دوست من درسته نرم افزار اشباع شده بواسطه پیام نور و آزاد و ... !
ولی فقط نرم افزار نیست ... برق مکانیک و ... ولی همه سوادشون در یک حد هست ؟ 70 80 درصد فقط دانشگاه رفتن ! همین !
هیچ فرقی نمی کنه ...
اگه به مباحث مدیریتی و همچنین به درس گسسته علاقه دارین پیشنهاد می کنم برین سراغ it
ولی اگه وب و برنامه نویسی و ... براتون جذابتره نرم افزار .
و فکر هم نکنین هر رشته ای برین براتون حاضر و اماده کار مهیا هست !
من آشنائی دارم که سخت افزار خونده ... ولی به تمام مباحث برنامه نویسی کاملا مسلطه حتی فراتر از رشته خودش .
حقوق خیلی خوبی هم داره در حدود ماهی 3 تومن تو شرکت خصوصی تهران . ( خانوم هم هست )
نقل قول:
من به هر رشته ای وارد بشم می چسبم بهش و به قولی میترکونم ولی با مطلبی که در پست قبلی گفتم چی پیشنهاد میکنید؟
در ضمن میشه بگید کار این دوستتون دقیقاً چیه؟:20:
يكي از تفاوت هاي نرم افزار با it اينه كه نرم افزار فني تره. و درس هاي آزمايشگاهيش خيلي بيشتره. ولي it بيشتر به سمت رشته هاي مدريت و ... ميره.
در مقاطع بالاتر نرم افزار سخت تر ميشه.
بابا یه باره بگید it اصلاً ربطی به کامپیوتر نداره تمومش کنید بره:39: :31:حالا جواب منوبدید چی برم ؟چی پیشنهاد میکنید؟
پس برم نرم؟! چون من به تمام مباحث کام علاقهمندم حالا نمی دونم برنامه نویسی سخته؟ چون میگن ریاضی نرم ازIT سختره!؟
ارشد اگه خدا بخواد میخوام برم شبکه از نرم هم میشه رفت؟
آقا من یه سوال دارم تو رو خدا جواب بدید.!!!!!
من ترم آخر کاردانیم (دانشگاه آزاد) میخاستم ببینم میتوتنم کارشناسیمو تو رشته IT (غیر انتفاعی) بگیرم ؟ مرسی
سلام دوست عزیز من فقط میخواستم بدونم کاردانیتون چیه؟:13:نقل قول: