نقل قول:
بعله شما اطلاع رسانی میکنی ولی فقط اوناییش که به نفعه نوکیاست ... مثله همون جریان برایتنس 40
میخوای من چند تا از پست هامو نشونت بدم که به گوشی های نوکیا چه ایرادایی که نگرفتم و چه بدو بیراهایی که نگفتم؟
نقل قول:
که اگه من اطلاع رسانی نمیکردم ممکن بود چند نفر اطلاعات غلطی برداشت کنن
حالا خون شما از ما رنگی تره که ملت با اسم یه سایتی که شما میبری بگن شما درست میگی و من دروغ؟
نقل قول:
من نمیتونم در برابر کتمان حقیقت ساکت بشینم ... شما اطلاع رسانی میکنی ولی آیا چند درصدش حقیقته ؟
والا ما تو تاپیک N8 داشتیم خیلی راحت زندگیمونو میکردیم و خبر میذاشتیم (حالا چه دروغ و چه راست) که شما یهو حس انساندوستانتون برانگیخته شد!
نقل قول:
عزیز من نمیشه که بیای اوناییشو که دوست داری گلچین کنی بدی به خورد مردم
شما یه پست از پستای خودت تویه یه تاپیک سامسونگ بده که از یه گوشی ایراد سفت و سختی گرفته باشی اونوقت باشه!
نقل قول:
باید اطلاعات چه موافق چه مخالف به گوش دوستان برسه
دوستان؟......فکر نمیکنم تویه تاپیک N8 کسی با شما میونش خوب باشه!
نقل قول:
چرا نگم عکسبرداری پیکسون بهتره وقتی واقعاً بهتره ؟
گفتی...! تازه ما نگفتیم که نگو!....گفتیم؟
نقل قول:
ما اصلاً بحثی رو فیلم و این چیزا نکردیم ... اگه بحثه فیلمه که ویو از ان8 بهتره
میگم شما میخوای از گوشی های مختلف گلچین کنی و بذاری روبه روی N8 ؟......یه گوشی در برابر چند تا گوشی؟
نقل قول:
اگه بحثه سیستم عامله که آندروید از سیمبین بهتره
ما که نگفتیم بهتره!.....ما مگیم حداقل از پیکسون که بهتره!
نقل قول:
بله من قبول دارم که فیلم برداری ان8 بهتره ولی شما به موضوع بحث دقت کن لطفاً و انقدر عوام فریبی نکن!
عوام خودشون عقل و درک دارن و خودشون تصمیم میگیرند!......حالا چه من فریبشون هم بدم!
در آخر هم بگم که برای من مهم نیست که با چند تا عکس بقیه از خرید N8 پشیمون بشن!......برام فرقی هم نمیکنه!....بهم چیزی هم نمیرسه!
خوش باشید!