سلام دوستان یا پزشکان :دی
من اگه صبح خیلی زود از خاب بیدار بشم، با عرض پوزش حال تهوع دارم! اما اگه مثلا 1 ساعت بیشتر بخابم دیگه این حالتو ندارم.
میشه بگین من چمه؟ :دی
ممنون:11:
Printable View
سلام دوستان یا پزشکان :دی
من اگه صبح خیلی زود از خاب بیدار بشم، با عرض پوزش حال تهوع دارم! اما اگه مثلا 1 ساعت بیشتر بخابم دیگه این حالتو ندارم.
میشه بگین من چمه؟ :دی
ممنون:11:
من اين حالت ها هميشه بعده ماه رمضون واسم بوجود مياد . خودم فكر كنم دليلش تغيير زمان خوابم بود .
تو ماه رمضون تا سحر بيدار بودم از اينور هم تا 2 3 ميخوابيدم . ولي بعدش كه زود پا ميشدم حالت تهوع پيدا ميكردم .
الان ديگه ندارم چون 2 روز پشت سر هم چاي و نبات ميخوردم . نميدونم رو شما هم جواب ميده يا نه ...
مشخصاتتون دقيقا چيه ؟ متاهل هستين يا مجرد ؟
چه مدته اين حالت رو دارين ؟ قبل از غذا خوردن اتفاق ميافته يا بعدش ؟ از وقتي اينطور ميشين علايم ديگه اي پيدا نكردين؟
يه روز صبح كه بلند ميشين به جاي كارهاي روزانه فعاليت زياد يا ورزش كنين و ببينين كه بازم حالت تهوع دارين يا نه
بعضی اوقات که زود بیدار میشم این حالت تا بعد از ظهر ادامه داره.
چایی نبات رو امتحان میکنم.نقل قول:
الان ديگه ندارم چون 2 روز پشت سر هم چاي و نبات ميخوردم . نميدونم رو شما هم جواب ميده يا نه ...
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
دختر مجرد 24 ساله هستم. چندین ساله که این حالو دارم. نه عوارض دیگه ای ندارم. فقط وقتی یه جای خفه باشم که هوای آزاد کم باشه حالم بدتر میشه.نقل قول:
معمولا روزایی صبح زود بیدار میشم که میرم سره کار. اونجا هم فعالیتم بد نیست. زیاده.
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
با اینکه صبحها نرمش میکنم بازم این حالو دارم. اصلا هیچی بعنوان صبحانه نمیتونم بخورم. حالم بدتر میشه
احتمالا میزان کلی خواب شما کم می باشد . شبها زودتر بخوابید ببنید آیا بازم صبح با زود بیدار شدن این حالت را دارید یا خیر .
خسته نباشی :دینقل قول:
چندین ساله که این حالو دارم
تو این چند سال یه دکتر نرفتی؟ نکنه از آمپول میترسی:دی
احتمالا معدت مشکل داره
لاغری یا چاق ؟
منم خیلی وقته این مشکل رو دارم ! شاید 4,5 سال ! البته حالت تهوع نیست ولی یه جوری هستم که انگار دلم پُر هست ! اگه دو روز هم هیچی نخورم ولی باز صبح بعدش این طوری میشم و برعکس شما هرچی زودتر بیدار بشم حالم بهتره :دی
با سلام
منم همین حالتو دارم البته من شبها دیر میخوابم و مثل دوستمون با خواب بیشتر مشکلم حل میشه. به نظر من این مشکل به خاطر ضعف کلی بدن در ابتدای صبح است و با خوردن یه صبحانه کامل مشکل حل میشه:27:
با سلام
منم اكثرا همينطوري هست
مخصوصا زماني كه ميخوام برم دست و صورتم و بشورم ( گلاب به روتون زور به دلم مياد ميخواد ...... :31: )
من زياد هم بخوابم و صبح پاشم بازم همينطوريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دواش چيه دوستان؟؟
رفتم دکتر، برام قرص B6 :2: داد، منم یه چند روز خوردم دیدم حالم داره ازش بهم میخوره دیگه نخوردم :31:نقل قول:
نه لاغرم نه چاق!
من 11 میخابم. اگه 7 بیدار بشم حالم بده.نقل قول:
نوشته شده توسط morsadr
نه با خواب هم درست نشدم:19:
والا من اونموقع هیچی نمیتونم بخورم ، حالم بدتر میشه. باعرض معذرت :2::41:نقل قول:
نوشته شده توسط aliiiiiii
یکی از اطرافیان من هم اینجوریه... توی تی وی میگفت «چیچی فوبیا»... دقیق یادم نیست. یه حالت طبیعیه که بعضی ها در جای سربسته و تنگ باشن میترسن و حالشون بد میشه.. نمیدونم والا :46:نقل قول:
با کوچکترین بوی بد یا بوی تند (حتی بوی بعضی از عطرها که از نزدیک شیشه رو بو کنم) حالم بد میشه ! ممکنه بیارم بالا، مثه کسایی که ویار دارن
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
دوا درمونشو نگفت؟نقل قول:
نقل قول:منم دقيقا همين علائم رو دارم :2::2::2:نقل قول:
هروقت صبح زود پاشم اينطوري ميشم :2: اما اگه ديرتر مثلا 10 پاشم ديگه حالم اينطوري نيست :41::41:
یکی از فامیلامون همینطوری بود رفته بود دکتر گیاهی! بهش گفته بود خیلی از غذاها رو نباید بخوری. مثل گوجه و بادمجون و...
نظر شما چیه؟
خوب اينا زياد تاثير نداره كه :13:نقل قول:
گوجه و بادمجو ن و اينطور چيزا سبزيجات هستن و نبايد آدم رو اينطوري كنه كه
شما چیزایی مثل نسکافه و قهوه و ... هم میخورین ؟! چون من یه مدت زیاد میخوردم (مینوشیدم :دی) و این مشکل برام شدیدتر بود !نقل قول:
یکی از فامیلامون همینطوری بود رفته بود دکتر گیاهی! بهش گفته بود خیلی از غذاها رو نباید بخوری. مثل گوجه و بادمجون و...
نظر شما چیه؟
منم چندین سال این مشکل رو داشتم یعنی صبح که از خواب بلند میشدم حالت تهوع داشتم و اصلا نمیتونستم لب به صبحانه بزنم ولی بعد از سه چهار ساعت این حالت تهوع از بین میرفت.اما به مرور زمان حالت تهوع بیشتر شد طوری که تو خیابون اگه از کنار یه ساندویج فروشی رد میشدم احساس میکردم الان حالم بهم میخوره.انواع دکترها رو هم رفتم هم دکتر گوارش هم دکتر گیاهی هم تغذیه.یکی میگفت معدت انگل داره اون یکی میگفت دستگاه گوارشت ضعیف شده ولی هیچ تاثیری تو حالم نداشت تا اینکه رفتم پیش یه دکتر عمومی که گفت ممکنه مشکل از اعصابت باشه و یه قرص ضد افسردگی داد که پس از 4 روز خوردن حالت تهوعم از بین رفت البته قرصها رو هنوز دارم میخورم.شاید شما هم در زندگیتون با یه مشکلی مواجه شدین که به اعصابتون زیاد فشار اومده .آیا مشکل اضطراب یا افسردگی خفیف ندارین؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
منم تمام نشانه هاي شما رو دارم :41:
اضطراب و افسردگي خفيف فكر كنم داشته باشم - پس احتمالا از همينه - اسم قرصاش چيه؟
بايد برم پس منم دكتر :41:
الان شما كامل خوب شدي ديگه؟
صبحها پا ميشي اذيت نميشي؟
آره آفرین اعصاب هم تاثیر دارهنقل قول:
آیا مشکل اضطراب یا افسردگی خفیف ندارین؟
واسه اعصاب قرص نخورید یه عرق هستش به نام عرق 4 گیاه اعصاب اونو بخورید نتیجرو اعمال اعلام کنید
از عطاری ها هم بپرسید همشون دارن
نه، اهلش نیستم.نقل قول:
چرا فکر میکنم داشته باشم.نقل قول:
اگه اسم اون قرص رو لطف کنین ممنون میشم :11:
آلپرزولام نیست اون قرصی که مصرف میکنین؟
یعنی میشه؟!!!نقل قول:
پس از 4 روز خوردن حالت تهوعم از بین رفت
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
طریقه ی مصرفش چجوریه؟نقل قول:
چجوری آب میخوری اینم همون جوری میریزی تو استکان نیم ساعت قبل از خواب میخوری :دینقل قول:
طریقه ی مصرفش چجوریه؟
البته تو لیوانم میتونی بریزی :دی فقط لیوانو نصفه بریز پر نکن .
خدا رو شکر تو دکتر نشدی :31: منظورم زمان و میزان مصرف روزانه بودنقل قول:
نه دیگه من دیدم همسایمون دکتر شد گفتم دیگه خزه برم دکتر شمنقل قول:
حالا دور از این جلف بازیا :دی من خودم برای خوابیدن ( خوابم نمیبرد سرم با ک..... بازی میکرد :دی) تا 5 صب بیدار بودم
میخوردم خیلی تاثیر داره مزشم خوبه مثه اون قرصه wc نیست که نخوری حالت بد شه :31:
آخه دکتر :دی ما که مشکل خواب نداریم.نقل قول:
تو هم از اون دکترایی که روی مزاج خودشون تجویز میکنن :27:
خوب اینی که من میگم درسته قشنگ گوش کن یه بار بیشتر نمیگم :دی
مگه نشنیدی میگن بنی آدم اعضای یک پیکرند.
دیگه با این حرفت فهمیدم از اعصابته تیک میک نداری؟ :دی
این یه نمونه از کاربرداشه کلا واسه اعصابه من چون اعصابم با اعصاب شما فرق میکنه تو زمینه خواب استفاده کردم
حالا 2500 تومن بده یه شیشه بگیر امتحانش ضرر نداره به جای اینکه بری قهوه تلخ بگیری ببینی پولشو ببر
عرق 4 گیاه اعصاب بگیر بخور :دی
قرصهایی که من خوردم فلوکستین و متوکلوپرامید و آلپروزولام بود که اولی ضد افسردگیه و دومی اگه اشباه نکنم به اعصاب معده ربط داره و سومی ضد اضطرابه ولی به هیچ وجه سر خود قرص مصرف نکنید و حتما زیر نظر یک پزشک خوب باشید مثلا ممکنه مشکلتون خفیف باشه و فقط با قرصی مثل نتوکلوپرامید مشکلتون حل بشه و نیازی به ضد افسردگیها نباشه.نقل قول:
الان دیگه اون مشکل رو ندارم
آلپروزولام یک داروی ضداضطرابه ولی تاثیر اصلیرو در این مشکل قرصهای ضدافسردگی داره.باز هم بهتون توصیه میکنم به هیچ وجه خودسر قرصهای اعصاب رو مصرف نکنید و حتما زیر نظر پزشک مصرف کنید از پزشک هم بخواهید بهتون قرصهایی که خفیفتر هستند رو بده شاید مشکلتون با یک قرص با دوز پایین از بین بره.نقل قول:
عرقیات گیاهی هم میتونه موثر باشه البته اگه مشکلتون خیلی ریشه ای نباشه
نه دوا درمونش رو نگفت برمیگشت به روح و روان طرف منم نمیدونم چی چی بود.. اصلا ولش کن..
آهااان گرفتم
شما مشکل معده نداری؟
شیر میخوری دل درد نمیگیری؟
چای داغ میخوری؟
اگر اینطوری هستی مطمئن باش مشکل معده داری. رانیتیدین بخور حل میشه:دی شوخی کردم برو دکتر بگو اینجوریم.
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------
آلپرازولام نخور بابا جان بدون تجویز پزشک ... این قرص خوابه!!! مگه مشکل اعصاب داری؟ مگه همش استرس داری و وضعت خرابه؟ به اونایی که جراحی بایپس قلب میکنن و افسردگی میگیرن و همش گریه میکنن آلپرازولام میدن.!!
نه عزیزم اصلا ربطی نداره گول نخور :دی
---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:41 AM ----------
من یه زمان دیوانه شده بودم نه ببخشید استرس داشتم، زده بود به قلبم یه نمه تیر میکشید رفتم دکتر پروپرانولول ۴۰ داد. که البته این مشکل با ورزش حل شد.
---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------
شما همین پروپرانولول ۴۰ یا پروپراتد ۴۰ (جفتش یکیه) بگیر بخور ایشالا خوب میشی... قرص زیاد خطرناکی نیست. خیلی ضعیفه.نقل قول:
نوشته شده توسط joe_satriani
سلام دوستان
منم تریبا مشکلم مثل خواهر عزیزه
من وقتی صبح زود از خواب پا میشم حالت تهوع و سر گیجه دارم
با سلامنقل قول:
حميد جان اين پست و اين پست رو بخون كه دوستمون dalton 77 - ببين چطوره:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5460292&postcount=17
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5460979&postcount=26
پس نظر شما اینه که من به یه دکتر اعصاب مراجعه کنم. تو هفته آینده وقت کردم میرم نتیجشو بهتون میگم.نقل قول:
ممنون از کمکت دوست عزیز :11:
سلام.شرمنده تاپیک یه خرده رفته جلو من هم متاسفانه وقت خوندنش رو ندارم:31:نقل قول:
سلام دوستان یا پزشکان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین من چمه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما از پست اول شما پیداست که مشکل در میزان استراحت و یا همون خواب دارید.
ببینید از ساع 12 شب تا ساعت 5 صبح زمان شارژ مغناطیسی مغز هست و شما اگر این 5 ساعت رو از دست بدهید در طول روز باید 10 ساعت بخوابید تا جبران بشه!
خیلی از تهوع ها هم همراه با سردرد هست و مشخصه که شما مغز خسته ای دارید!
من خودم کسی بودم که تا 5 صبح بیدار بودم زندگیم بهم ریخته بود یه روز تا 12 ظهر بیدار بودم هر کاری می کردم نمی خوابیدم.دیگه دیر خوابیدن رو جمع کردم الان دیگه دیرتر از 2:30 نمی خوابم.هدفم هم اینه که این رکورد رو برسونم ساعت 1!
شما چون دختر هستید و معمولا دختر ها از نظر جسمانی ضعیف تر و آسیب پذیرتر هستند چنین عوارضی رو شاهد هستید.
شرمنده که کل تاپیک رو نتونستم دنبال کنم امیدوارم مفید واقع شده باشه!:46:
دوست عزیز من میگم اگه میخواهید قرص بخورید زیر نظر پزشک مصرف کنید اونم با دوز پایین اونوقت شما میگی پروپرانول بخورن اونم 40 :18:.البته در مورد آلپروزولام باید بگم مصرف این قرص در بلند مدت به شدت اعتیاد آوره منم یک ماه بیشتر نخوردم و دکتر پس از یک ماه قطع کردنقل قول:
فکر میکنم این بهترین کار باشه.امیدوارم مشکلت حل بشهنقل قول:
جااان؟ :23:نقل قول:
آهان پروپراتد ۴۰ دارم.. که گمونم مشابه پروپرانولول هست... نه بابا زیاده یعنی؟ یعنی منم آره؟:19:
یکی از آشناهای ماهم اینجوری بود.دکتر بهش گفت صبح ها ناشتا یه قاشق عسل بخوره .
تا جایی که من می دونم خیلی بهتر شده ازون موقع .
منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم.
البته معمولا شبها دیر میخوابم (ساعت 1 یا 2) و موقعی که بیدار میشم یه جورایی گیجم و اصلا اشتهای صبحانه ندارم و موقعی که بیدار میشم احساسی دارم که انگار بدنم میگه هنوز به 3-4 ساعت خواب نیاز داری و چاره ای ندارم و باید 7 صبح بیدارشم برم سر کار! ولی 3 ساعت هم بعد از ظهر میخوابم اما با این وجود صبح ها این احساس رو دارم.
شما بالاخره به نتیجه رسیدی ؟اگر به نتیجه رسیدی ما رو هم بیخبر نذار.
مرسی دوست عزیز از راهنماییت. همین فردا امتحان میکنمو البته اگه بتونم بخورمش! :46:نقل قول:
نه من شبا دیر نمیخابم. مشکل من کم خابی نیست. همون طور که دوستمون گفتند این مشکل میتونه از فشار عصبی باشه. فکر کنید ببینید تو زندگیتون مشکلی ندارین که خیلی فکرتون رو مشغول کرده باشه.نقل قول:
خوبه البته من ذهنم همیشه خیلی مشغوله ولی چکار میشه کرد ؟ کلا مشغله فکری زیاد دارم و هیچوقت کم هم نمیشه :21:نقل قول:
باید به یه طریقی به آرامش برسی! یه روز آروم داشته باشی بدون هیچ دغدغه ای. اگه نمیتونی به دکتر مراجعه کنیدنقل قول:
مگه میشه توی این مملکت یه روز آروم داشت ؟ آخه دکتر چه کاری میتونه برای من بکنه؟:41:نقل قول:
ادیت شد...........