با ذکر دلیل
Printable View
با ذکر دلیل
ONLY SAPPHIREدرحال حاضر بهترین برند این شرکت هست بکوب اوارد وجاییزه گرفته 4تا5970داره اورشه ومقبول دوتا هم 5970داره4گیگ که خودشونم خدایی هستن!!!!!!!!!
فکرکنم6تا5870وچندینتا5850داشت باشه.
به نظر من هم سافایر.خودم ندارم ولی زیاد ازش تعریف شنیدم.
برند در صورت اور نکردن کارت زیاد مهم نیست ولی برای اور SAPPHIRE Vapor X
ارزونترین برند برای خرید کارت رفرنس کافیه
سلام
هر کدوم ارزون تره :31:
به نظر من MSI بهتره مدل 5770 فکر کنم چون گرون هست رای نیاورده درسته؟
Gigabyte و MSI و Sapphire سه برند برتر هستند که هر کدوم توی بعضی مدل ها بهتر عمل می کنند.
به نظرم در مدل های رفرنس فرقی نمی کنه و مدل های OC فرق بیشتر معلوم میشه.
داداش ASUS رو از قلم انداختی :31:نقل قول:
Gigabyte و MSI و Sapphire سه برند برتر هستند
شما یه نگاهی به ASUS ARES 4GIG LIMITED EDITION بنداز ببین چه طوفانی کرده :18: یا سری CUCORE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا ، من خودم کارت گرافیک Sapphire دارم و فوق العاده راضی هستم
ولی با این حال به نظر من بهترینش XFX هست!
در ضمن خیلی از این برندهایی که گذاشتین اصلا کارت گرافیک ATi تولید نمی کنن که ! :18:
نقل قول:
درسته بنده هم توی تاپیک زیر پست 7 این قضیه رو ذکر کردم !!
ولی مثل اینکه بعضیها دقیق منظور سئوال نظر سنجی رو متوجه نشدن و کیفیت نسبت به قیمت رو ملاک قرار میدن!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=442372
چون توی نظر سنجی فقط برند با کیفیت تر مورد سئوال قرار گرفته و ملاک قیمت نیست بنده asus رو بعد از sapphire ترجیح میدم!!
البته تست ها نشون دادن که SapphiRe Toxic از لحاظ قدرت یک پله بالاتر از Asus Aares هست :46:
نقل قول:
منم گفتم بعد از sapphire انتخابم asus هست ضمن اینکه توی کارتهای دو چیپی و اور شده گزینه هایی غیر از کارایی بالاتر هم مهم هستند از جمله کیفیت قطعات استفاده شده !!
به نظر بنده 4 برندی که توی بردهاشون از با کیفیت ترین قطعات استفاده میکنند به ترتیب برتری :
ASUS
SAPPHIRE
MSI
GIGABYTE
هستند!!
البته تنها علتی که من ASUS رو انتخاب نکردم اینه که قیمتش توی ایران با قیمت جهانیش خیلی فرق می کنه و به نظر من به همین دلیل خریدش مقرون به صرفه نیست و ارزش خرید نداره. درسته که کیفیتش خوبه ولی p/p توی ایران نه.نقل قول:
هشت درصد تا حالانقل قول:
:41:نقل قول:
ASUS
SAPPHIRE
MSI
GIGABYTE
XFX کوشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی ؟
چرا من احساس می کنم یه سری از گزینه های نظر سنجی اصلا گرافیک AMD تولید نمی کنن؟:دی
اما به نظر من نمیشه یک برند رو کلا برتر دونست شاید در مدلهای 5770 یک برند کارت خیلی خوبی با قیمت مناسب زده باشه در 5850 یک برند دیگه و همینطور...
اما به طور کلی با توجه به کیفیت ساخت کارایی سابقه و قیمت جهانی به Sapphire رای میدم...
من هم همینطور.نقل قول:
بنده asus رو بعد از sapphire ترجیح میدم!!
سلام
منم به sapphire رای میدم چوک هاش اگه اور نکنی تو مدلهای vapor-x ,... تا 20 سال عمر مفید دارند.
HIS من 1 سال دارم 5770 اما واقعان کارت گرافیک محشریه تو اکثر بنچ ها هم SAPPHIR - HIS تو یه سطح اما HIS رانک بیشتری داره..
حالا تو دنیای امروزی که دائم قطعات در حال تغییر هستند 20 سال عمر هم خیلی مهم نیست :دینقل قول:
با سلام
من هم sapphire . چون دارم ازش استفاده می کنم و خیلی خوب تا به حال جواب داده
[COLOR="Red"]ONLY SAPPHIRE
NEXT ASUS[/COLOR]
در اینکه ایسوس در زمینه مادربورد و گرافیک و .... یواش یواش همه چی قدرتش رو نشون داده شکی نیست.
اولین برندی که گرافیک 5870x2 رو تولید کرد و حتی خود ati جلوش کم آورده ایسوسه. بعد از چند ماه انتظار Sapphire و XFX هم تونستن این کارو انجام بدن. :31:
ایسوس دیگه الان ساپفایر و HIS و بقیه رو به عنوان رقیب خودش نمیشناسه.
اما نکته اینکه که کارتهای ایسوس گرونتره. من که میگم نمیصرفه بخریم. بهتره مارک ساپفایر رو بخریم و اورکلاک کنیم.
سری ماتریکس ایسوس همین یه سال پیش بود که تو بنچ ها رده های بالای جدول رو میگرفت. هم تو انویدیا و هم ای تی آی. ولی 20 30 تومن از بقیه گرونتر بود. :41:
:11::11::11::11:
به نظر من بهترین مارک asus هست در ATi واقعا بهترینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ASUS Exclusive Innovation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من نمیشه گفت که یکی از همه بهتره چون ممکنه هر کدومشون تو یه چیپست بهتر عمل کرده باشن ولی من که تا به حال گیگا و ایسوس رو استفاده کردم و کاملا راضی بودم Club3D هم برای ATi موفق بوده ولی من به هر حال کیفیت گبگا و ایسوس رو بیشتر قبول دارم و مخصوصاگارانتی گیگا رو.
من به کلاب رای دادم چون خودم کلاب دارم:31:
شرکت که تخصصی روی برند ATI کارکنه فقط Sapphire هست . از نظر قیمت هم عالی هست .
اگر پول دارید و قیمت برایتان مهم نیست اول ASUS
در سایت Guru3D همین مقایسه انجام شد و اکثر کاربرها به ASUS رأی دادند.
دوم Giga که کارتهای گرافیکاش از مادربردهایش بهتر است
اما چون برای اکثر ما برقرای یک نسبت معقول بین قیمت و کیفیت مهم است پس Sapphire