به نظر شما بدترین درسی که تو دانشگاه ارایه می شه چیه؟
به نظر من دروس عمومی و مخصوصا معارف و اخلاق
دروس برنامه نویسی هم استاد خوبی نداشتم
Printable View
به نظر شما بدترین درسی که تو دانشگاه ارایه می شه چیه؟
به نظر من دروس عمومی و مخصوصا معارف و اخلاق
دروس برنامه نویسی هم استاد خوبی نداشتم
وصیت امام !!!!
فیزیک 2 !!!!!!!!!!
استاتیک:2:
بدترینش فیزیک دو هستش ! مخصوصا برای من و هم رشته ای هام ( آخه من نمی دونم کجای فیزیک دو به مهندسی عمران ربط داره که باید پاسش کنیم ؟!! ... البته پاس شده ها، ولی بالاخره حرس آدم درمیاد که یه درس بی ربط و بخونه )
مگه این هم درسه ؟! ;-)نقل قول:
وصیت امام !!!!
وصایای امام.
تئوری احتمال(با اینکه نمیدونم چیه ولی از اسمش مشخصه:31:)
حالا خوبه شما فقط فیزیک 2 داشتین,برای معدن بیچاره فیزیک 3 به چه دردی می خوره؟!!!:18:نقل قول:
درس های عمومی همه چرت بودن من که همیشه روی مرز پاسشون کردم:31:
اندیشه اسلامی 1 و 2
ترمو دینامیک 2
با همون بالایی :46:
نقل قول:
موافقم.. ما ايراني هستيم و مسلمان خلاصه چه كم و چه زياد از دين شرعيت و... آگاه هستيم..
درسي مثل انديشه 1و2 بايد تو دروس دانشگاه باشه اونم با تايمي 1 ساعت ُ نيم براي هر كدوم ولي درسي
مثل تنظيم بايد فقط 45 دقيقه براش كنار بذارن.. يه جايي خودنده بودم كه بعد از اعتياد مسايل جنسي
بيشترين آمار طلاق رو دارن ؛ يعني واقعا جاي فكر نداره كه طرف بياد تو دانشگاه آموزش ببينه تا چند سال بعد
تو اجتماع بتونه موفق باشه.. جايي زندگي مي كنيم كه هميشه نسيه مهم تر از نقد بوده..
میشه درسای عمومی تون رو بگین
همه ی درساهای عمومی:2:
مخصوصا اندیشه و انقلاب
انديشه اسلامي & وصايا
انقلاب 11 شدم
همه رو هم نوشته بودم عین کتاب
بعد از چند سال هنوز تو کفم که آخه چرا
اخه تنظیمم تنظیم نیست علم و صنعت جزوه ی تنظیمش فقط داده های اماریه که اگه جمعیت بره بالا باید امکاناتش هم فراهم شه و از این جور چیزای اجتماعی اموزشی نیست که به درد فردای کسی بخوره انقدر حفظیو چرنده که یکی از بدترین درساستنقل قول:
به نظر من دروس عمومی جز دورس خوبی هستند فقط واسه بالا بردن معدل
دروس برنامه نویسی ، شبکه ، لینوکس ، سیستم عامل ، مهندسی نرم افزار ... دروس خیلی خوبی هستند چون دید شما را نسبت به رشته ای که می خونید خیلی افزایش می ده .
بعضی دروس مثل اصول مدیریت و نظریه زبانها و ریاضیات ( جبر خطی عددی ، انالیز ، منطق ریاضی ) جزء دروس مزخرف دانشگاه هستند . :2:
توی پیام نور یه کتاب تنظیم جمعیت بود ، واقعا هم تنظیم جمعیت بود .نقل قول:
باور کنید توی کتاب های رشته های پزشکی همچین کتابی را نمی تونستید پیدا کنید که ریز و درست مسائل جسمانی را توضیح داده باشه .
حتی یک تصویر کشیده بود که واقعا دیگه فجیع بود :دی
اما متاسفانه اون کتاب عوض شد ( شاید به خاطر محتویاتش و بی جنبه بودن بچه ها :دی)
الان یه کتاب اومده که فقط جمعیت و اماری را توضیح میده که به نظر من یک دهم اون کتاب هم نبود .
من دروس عمومیم پایین ترین نمره رو داشتن تو دانشگاه!!!نقل قول:
بابا گلي به جمالتون باز خوب تو عمران شما حساب كتاب داريد...شايد فيزيك مرتبط بشهنقل قول:
ما بچه ها علوم پزشكي به كي شكايت كنيم كه فيزيك عمومي داريم!!:19:
اخه...به شقيقه چه ربطي داره
منِ علوم آزمايشگاهي فيزيك عمومي ميخوام چيكار:19:
:18::18::18::18::18: داداش اگر این درسها بده پس به نظر شما چه درسی خوبه؟!!!!!!نقل قول:
به نظر من برنامه نویسی و لینوکس
بدترین درس = تنظیم خانواده :27:
خدا رو شکر من دانشگاه آزادی نیستم که بخوام وصیت نامه بخونم :2::21:
برنامه نویسی اسمبلی
منم دقیقا همین اتفاق واسه اندیشم افتادنقل قول:
حالا من هیچی دوستم قشنگ موبایل رو در آورده بود از روی عکس های که قبلا گرفته بود جوابهارو نوشت جفتمون 10.5 شدیم ...:19:
فک نکنم فقط واسه آزاد باشه آخه ما هم داریم :41:نقل قول:
خدا رو شکر من دانشگاه آزادی نیستم که بخوام وصیت نامه بخونم
نقل قول:
يادش بخير ؛ ما يه استاد داشتيم كه به راحتي و كامل برامون توضيح ميداد..!
سلام دوستان گل
من که رشتم علوم ازمایشگاهیه زیاد با درس های عمومی مشکل نداشتم
مثلا ادبیات کتاب برگزیده متون رو پاس کردم همون جلسه دوم با استادش که یه خانوم جا افتاده و مهربون بود رفیق شدم و تا اخر ترم حرص 20 تا دختر رو در اوردم اخرم گرفتم 19.5 :41:
اندیشه و معارف هم خوب بود در واقع تو کا ترم تونستیم به کلمه اموزنده بفهمیم و در کنا درس هایی مثل انگل و ویروس برامون جالب بود
اما بدترین درس از نظر من *** تنظیم خانواده و جمعیت *** هست
تو قسمت تنظیم یه خانوم از دانشکده بهداشت میومد کلی حرف های مزخرف میزد هی میگفت باید این قدر قرص بخورین فلان قرص تو این ماه اثر میکنه نمی دونم این دو رنگ قرص رو باید فلان کنین اخه یکی نبود به این خانوم بگه من ما قراره این قرص ها رو بخوریم که یه ترم 45 تا پسر رو الاف کردی به ماچه .... یا کلاس جمعیت یه اقایی میومد میگفت فلان کشور اینقدر جمعیت داره ورشدش اینه و کلی حرف های الکی دیگه ... بدتر از همه کلاس این دو نفر ساعت 10-12 بود یعنی قبل از غذا . جونمون به لبمون میومد تا تموم بشه بریم سلف اخرم وقتی میرفتم از ته دیگ برنج خبری نبود :19:
فکر کنم شد یه خاطره نه :46:
یا علی...
تمام درسهای عمومی...آدم به خیالش عمومی بر میداره که معدلش بیاد بالا ولی زهی خیال باطل...:27:
انقلاب من کتابش را تقریباً خوردم که توپ بدم امتحانشو؛ اُپن بوک بود :27:
من که سر کلاس معارف نمی دونم همش خوابم می برد؟!؟
چه تاپیک جالبی فکر کنم واسه منی که کامپیوتر خوندم بدترین و چندش آورترینشون فیزیک الکتریسته بود 3 ترم فقط حذفش کردم و یه تابستون که 40 روزی شب و روز خودم رو تو خونه حبس کردم تونستم 11 بگیرم یادش بخیر :دی
خوبه پس الکترومغناطیس نداشتی :27:نقل قول:
فیزیک 1 برا برقیا
تربیت بدنی --- زبان عمومی :13:
موازنه انرژی مهندسی شیمی
فيزيك الكتريسيته ومغناطيس+تاريخ فرهنگ و تمدن اسلامي كه مزخرف ترين درس دنياست.درسي كه فك مي كردم 20 ميگيرم مرتيكه.............بهم داد16
یکی از دوستان گفت که ما مسلمونیم و از این جور مسائل آگاهیم ...
آخه دوست عزیز ...
شما بگو ... گناه منی که هنوز نوزاد بودم اومدن توی گوشم اذان گفتند و مسلمانم کردند ! واسم شناسنامه مسلمونی گرفتند ...
حالا که بزرگ شدم میفهمم که همش دروغه و دینم رو عوض کردم !
اما اگر بگم دینم رو عوض کردم به جرم اینکه مرتد ( نمیدونم چی چی ) هستم اعدامم میکنند !
اون وقت مجبورم بشینم ده ساعت تاریخ صدر اسلام رو که همش جنگ و خون و خون ریزی بوده بخونم ...
یا وصایای آقای امام رو با اون ادبیات فوق قوی شون که میگه :
لکن امریکا شد و ما هم میتوانیم ...
شما شاید نخواهید ولی خواه شما شکایت نکنید لکن حق پیروز است ... :41:
حالا تکلیف من چیه ؟
مگه دروس عمومی آزاد و دولتی فرق دارن ؟ برای یک رشته
نقل قول:
برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:
داداش یه توضیح میدی؟؟؟
چون مباحثش هیچ ارتباطی به برق نداره من که پایین ترین نمرمو تو دانشگاه از این درس گرفتم(تنها درسی که c شدم)نقل قول:
آخه درسای تخصصی مربوط به رشته هست و حتما علاقه ای به اون رشته وجود داشته به همین دلیل اون درسا با وجود اینکه سخته ولی خوندش لذت بخشه
ولی عمومی ها واقعا آزار دهندست :دی
تازه جدیدا یه درسی برای ما گذاشتن به نام :
آشنایی با مبانی دفاع مقدس :دی
مهندسی برق سخت ترین درساش ( اختصاصی ) چیه ؟ گرایش الکترونیک و قدرت
یه سوال چرا درس "اندیشه های امام" کلاس های برادران و خواهران جدا برگزار میشه؟مگه حرف خاصی سر این کلاس زده میشه؟