چه جوری از اینترنت گوشی رو کامپیوتر استفاده کنم؟ k800
سلام
می خواستم بپرسم چه جوری ازاینترنت گوشی روی کامپیوتر استفاده کنم،
مدل گوشیم 5800 که Usb2 هست و سی دی نصب نداره
k800i , 3250
من رو 5800 موفق شدم این کار رو انجام بدم سرعت اولیه با کابل: 460.8 ک.ب با بلوتوث: 115 ک.ب
ولی K800i رو چه جوری وصل کنمممم؟؟؟؟؟؟:41:
آموزش اتصال اینترنت ایرانسل به PC
با سلام خدمت شما دوست عزیز :40:
من آموزش کامل رو واستون میزارم
امیدوارم کارتون رو راه بندازه ...
آموزش خیلی ساده و راحته ! فقط کارهایی که میگم رو با دقت انجام بده
اول از همه همونطور که دوستمون لینک PC Suite رو قرار دادن ، باید این نرم افزار رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کنید :
نقل قول:
لینک دانلود نرم افزار PC Suite از سایت نوکیا :
کد:
http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_eng_web.exe
حالا مراحل زیر رو طی کنید :
- اول از همه گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کن و منتظر بمون تا درایورها رو بشناسه ...
- زمانی که گوشی به کامپیوتر متصل شد و پایین صفحه ی دسکتاپ در سمت راست نوشت : The Device is Ready to Use مسیر زیر رو طی کن !
- Start » Settings » Network Connections حالا راست کلیک کن و Open رو انتخاب کن ...
- پنجره ی Network Connections که باز شد اون بالا سمت چپ گزینه ی Create a new connection رو بزن ...
- حالا صفحه ی نصب کانکشن میاد ... Next رو بزن !
- دوباره Next بزن ( دقت کن تیک روی گزینه ی Connect to the internet باشه )
- حالا تیک گزینه ی Set up my connection manually رو بزن و بعدش روی Next کلیک کن
- دوباره Next بزن ( ( دقت کن تیک روی گزینه ی Connect using a diap-up modem باشه )
- ISP Name رو مدل گوشیت یا هر چیزی که دوست داری بزار ( برای مثال : 5800 )
- برای Phone Number این شماره رو وارد کن : #99* و دوباره Next رو بزن
- بازم Next رو بزن ! اصلا نمیخاد یوزر و پسورد وارد کنی !
- حالا روی Finish کلیک کن و الان میتونی از اینترنت استفاده کنی !
فقط چند تا نکته ی مهم :
- قبل از ساختن کانکشن با اس ام اس دادن به ایرانسل تنظیمات GPRS رو دریافت کن و تنظیمات رو به عنوان Default Setting انتخاب کن ( زمان Save کردن تنظیمات ) چون اگه این کار رو نکنی کانکشن عادی شناخته میشه و از شارژت کم میشه
- از راه PC Suite هم به راحتی میتونی وارد اینترنت بشی اما بعضی اوقات مودم گوشیت رو نمیشناسه و در نتیجه دردسر ساز میشه ( اتفاقی که واسه خودم افتاد )
شاد و موفق و پیروز باشید :40:
( تمامی مطالب بالا نوشته ی خودم هست و از جایی کپی نکردم ، خواهشا کپی رایت رو رعایت کنید )