آیا امکان رسیدن به سرعت USB2 یا افزایش سرعت با استفاده از کارتهایی که روی شیار PCI نصب میشوند برای مادربوردهای قدیمی که USB1 هستند وجود دارد؟
Printable View
آیا امکان رسیدن به سرعت USB2 یا افزایش سرعت با استفاده از کارتهایی که روی شیار PCI نصب میشوند برای مادربوردهای قدیمی که USB1 هستند وجود دارد؟
شما میتونید بایوس مادربرد رو آپدیت کنید و درایور مخصوص USB2 رو نصب کنید. البته ویندوز XP خودش این درایور رو داره.
ولی فکر میکنم مشکلتون حل میشه با این رابطها.
من هم usb 1 دارم
يعني با آپديت بايوس و نصب درايور به سرعت usb 2 دست پيدا مي كنم
بله فکر میکنم همینطور باشه.
البته اگر در ورژن جدید بایوس شما این قابلیت وجود داشته باشه.
چون ویندوز xp خودش کاملا USB2 رو میشناسه و هیچ نیازی به نصب درایور نیست.
البته اگر سیستم شما USB1 باشه موقع نصب فلش و سخت افزارهای USB دائما پیامی به صورت بالن نمایشد اده میشه و این موضوع رو گوشزد میکنه.
پس یو اس بی 2 نرم افزاریه؟!!!
نه کاملا.نقل قول:
پس یو اس بی 2 نرم افزاریه؟!!!
به روز کردن بایوس رو نمیشه یک آپگرید نرم افزاری حساب کرد. چون روی تمام سخت افزارها تاثیر میزاره.
سلام.
usb2 نرم افزاری نیست.
سیستم من هم مال 9 سال پیش بود. یک کارت pci تبدیل usb2 گرفتم 7 تومان. خیلی هم خوب داره کار می کنه.
5 تا پورت usb هم داره. فقط اگه خواستی بگیری حواست باشه که چیپستش NEC باشه.
خوب من یو اس بی 2 رو دارم
چجوری تبدیلش کنم به 3
نمیشه که !!! اگه یو اس بی 3 نداره که نمیشه درایور نصب کنی راه بیافته. باید سخت افزارش هم موجود باشه. اگه موجود باشه بله میشه درایور نصب کنی یا بایوس آپدیت کنی که فعلا شه گرچه بازم بعیده ویندوز نصب کنی و نفهمه یو اس بی تری داری.نقل قول:
خوب چطور میشه یو اس بی 2 رو با آپدیت به وجود آورد؟
مگه چیپست NEC چی داره؟نقل قول:
راستی حالا سرعتتون با اون USB های جدید زیاد شده و USB های معمولی (مادربورد)سیستم شما هنوز سرعت USB1 رو دارن ولی USB هایی که از طریق کارت PCI به مادربورد وصل هستند سرعتشون هم سرعت با USB2 هست، درسته؟؟
چند گرفتیش؟؟
بله زیاد شده. در حدود 15 برابر بیشتر ولی یو اس بی های خود سیستمم همون یو اس بی وان مونده.نقل قول:
گفتم که 7000 تومان گرفتم.
این کارت با چیپست via هم تولید شده که توصیه نمیشه چون سیستم هنگ میکنه.
با چیپست NEC بگیر .
سلام
آيا كارت PCI براي USB3 موجوده؟؟
آيا واقعا سرعتش به اندازه USB3 ميرسه؟؟
قيمتش چقدره ؟؟
چه مدلي رو پيشنهاد ميدين؟؟
بله دوست عزیز قیمتش هم بین 20 تا 30 تومن هستنقل قول: