رای بدید>>>گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتکران؟؟؟
لطفا دلیلتون رو هم بگید
من که موندم کدومشو برم:19::19::19::19::19::19:
Printable View
رای بدید>>>گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتکران؟؟؟
لطفا دلیلتون رو هم بگید
من که موندم کدومشو برم:19::19::19::19::19::19:
حرفي كه هميشه مي زدم تو تاپيك كنكور 88 :
مهم نيست تو كدوم موسسه هستين ، مهم اينه كه هر جا رفتي بهترينه خودت باشي .
اين تلاش شماست كه ، شما رو به هدف مي رسونه ، موسسات فقط به شما جهت ميدن و از اين نظر هم فرق زيادي با هم ندارن !!
اشتباه ما اينه فكر ميكنيم هر كس ميره تو اين موسسات درس خون ميشه ، ولي همه چيز برعكسه آدم هاي درس خون براي اين كه طبق يه برنامه پيش برن ميرن تو موسسات .
در كل منظورم اينه كه براي انتخابتون اينقد وسواس به خرج نديد .
من كتاب هاي مبتكران + ازمون هاي گزينه 2 رو پيشنهاد ميدم
زمان ما گاج آزمون نزاشته بود ، نميتونم در موردش نظري بدم .
من به شخصه پارسال از کیفیت سوالا و پاسخ های ازمونای گاج راضی بودم .
البته به رتبش اعتمادی نیست:دی
من پارسال گاج رفتم
پشیمونم
اصلا کیفیت خوبی نداشت
ولی کتابای گاج خوبه
به نظرم گزینه 2 خوبه
قلمچی هم بد نیست
به اضافه ی 3 تا جامع سنجش
هفته ای دو بار یکی از این تاپیک ها زده میشه و زود بسته میشه :31::31::31:
این آدرس رو ببینید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5175472&postcount=7
من خودمم توش موندم . نمی دونم قلمچی برم یا گزینه دو. فقط بین این دو موندم. ولی تو نظر سنجی زدم گزینه دو چون از طرح گام اولش خیلی راضیم. ولی بقیش رو نمی دونم. راستی بیاین تو تاپیک
و کسانی که کنکوری 89 هستن و رتبه نسبتا خوبی آوردن ، درصدای حدودی (کانون / گزینه 2 ) و تراز و رتبشون و تخمین رتبشون رو بنویسن و نتیجه ای که تو کنکور کسب کردن. ( یعنی درصد تک تک دروس ) تا اینجوری خیلی از سبک سوالات موسسات مشخص بشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=435506&page=2
کانون چون هم پیش بینی رتبه خوبه هم بودجه بندی خوب و تکرار داره
من گزینه 2 رو انتخاب کردم ولی سنجش چرا تو گزینه ها نیست؟ من بین گزینه 2 و سنجش گیرم!! البته سرفصل های گزینه 2 رو واسه سال تحصیلی دیدم که خیلی خوب بود . بیشتر مایلم گزینه 2 شرکت کنم با 3 تای جامع سنجش
قلم چی 16 - 17 ساله کارش همینه برنامه ریزیش خیلی خوبه
مثل بقیشون نیست که یهو عین قارچ رشد کرده باشن
البته گول کتاباشو نخورین نوروز - تابستان و......
در ضمن اگر کماکان گزینه 2 سه هفته یه باره بنظرم جالب نمیاد حالا برنامه بقیشون چجوریه؟
گزينه دو بهترين هست به نظر من
ودم از عيد تا حالا داشتم برنامه هاشون رو بررسي ميكردم ببينم كدومش خوبه كه ديدم گزينه دو بهتره امروز رفتم گزينه دو ريجستر كردم
بابا یاری رسانید
یکی میگه گزینه ی 2
یکی میگه قلم چی
بالاخره کدومش؟
من 2سال ازمون های گزینه 2 رو دادم
3سال هم مرات
گزینه 2 خوب بود
ولی تا حالا قلم چی ندادم
چیکار کنم؟؟؟؟
شما شرایط هر آزمون رو چک کن ببین با کدومش راحت ترینقل قول:
به نظر من ببین دوستات چه آزمونی میرن با اونا هماهنگ باش
(نه اینکه همه برن گ2 شما بری قلم چی و بعد از هر آزمون کسی نباشه باهاش صحبت کنی درباره آزمون و ببینی به نسبت دوستات در چه سطحی هستی
این آزمونا بهانه ست که دنبالشون بری تا به هدف نهاییت برسی
بعدم معمولا هر کسی در نهایت یک آزمون رو انتخاب میکنه ، پس عجیب نیست یکی بیاد بگه قلم چی خوبه یکی هم بگه گ2
این بود نظر من :21:
نمی شد یه تاپیک فقط در مورد آزمونا بود؟ الان باید صد جا بنویسم.
اون فایل برنامه ریزی کانون رو دانلود کردم و تقریبا مثلا هندسه 1 و 2 دو بار دوره می شه. ولی فکر کنم گزینه دو هم همینطور باشه. تو دفترچش بعد نوروز دوره می شه دروس پایه ( به صورت کل کتاب ) و پیش دانشگاهی فقط در پایان هر ترم یه دوره می شه.
حالا اگه کسی قلمچی رو خوب بررسی کرده، برامون بنویسه تقریبا چطوریه؟
گزينه دو برنامش طوريه كه هم آدم رو مجبورميكنه به درس خوندن و هم اميدوار ميكنه
بستگی داره چه انتظاری از یه آزمون داشته باشید؟
1-سوالات مفهومی و هم سطح با کنکور--> فقط گاج (مشکل:بودجه بندی بسیار سریع+سوالات شیمی در سطح المپیاد!)
2-خدمات جانبی--> گزینه2(به نظرم تنها مشکلش اینه که برنامش چنگی به دل نمیزنه و گیر میده به عمومیها)
من آزمونهای مبتکران هم شرکت کردم میتونم بگم مفت نمیارزه(برعکس کتاباش!)
در مورد کانون هم نظری ندارم!
درود
توی تاپیک مجاور هم گفتم؛ من از بین اینها صد در صد میگم گزینه دو. چون خودم امسال شرکت کردم و واقعا ازش راضی بودم. سطح سوالات بالا و خوب بود و کارنامه ها و تخمین رتبه هاشم خوب. در کنارش هم اگر سنجش رو برید بهترین ترکیب رو انتخاب کردید.
شاد و پیروز و سربلند باشید
چون گزینه دو جزوه داره میتونید فقط سوالات و جزواتش رو گیر بیارید و تو آزمونا شرکت نکنید
و قلمچی هم به خاطر جامعه آماریش برید تو آزمونا شرکت کنید( یا سنجش)
اینجوری هم سوالات سخت گزینه 2 به همراه جزواتش رو دارید و هم تو یه آزمون با جامعه آماری بالا شرکت کردید
البته من خودم تو نظر سنجی گزینه دو رو زدم
جامعه آماري قلمچي امسال با گزينه دو خيلي تفاوت نخواه داشتنقل قول:
گزنيه دو هم جزوه هاش و سوالاتش رو نميشهبه اين راحتي گير اورد .
من كه شركت در آزمون گزنيه دو رو به خاطر سخت بودن و نزديكيش به كنكور ترجيح ميدم
شما اصلا سوالهایدکترا را جواب بدی ولی تکرار نکنی یادت میره گزینه دو که همین جوریبرنامه اشسنگینه دیگه چه برسه به این خودتم بخوای تکرار بعد بودجه بندی سنگین گزینه دو باعث میشه شما به کمیت نگاه کنی نه کیفیت:27:نقل قول:
با سلام
من سال قبل خودم گاج می رفتم البته اتفاقی چون نمایندگی کانون توی شهرمون نبود:18:
اما من که فارغ التحصیل بودم به نظرم آزمونای گاج خوب بودن و به طور کلی به جز دین و زندگی و ادبیات سوالاتش تقریبا در بقیه درسا به خصوص عربی و شیمی و ریاضی و اواخر هم فیزیک سنگین بودن ولی جامعه ی آماری گاج کم بود در حدود 16000 نفر من رتبم توی آزمون آخر 36 کشور شد و در کنکور سراسری 540 منطقه 3 شدم الته طبق پیش بینی هام رتبم باید حدود 200 می شد اما در روز آزمون یه کولر 2 تکه 30وچند هزار گذاشتن بالای سرم از سرما داشتم یخ میزدم و دستام رو جلوی دهنم می گرفتم برای ان که گرم بشن ها می کردم و 3 بار جام رو عوض کردم {هر بار بدتر از بار قبل شد} و 3 بار هم رفتم دستشویی
در کل به نظر من گاج خوب بود چون آدم رو به سوالات سخت عادت میداد و در روز کنکور دیگه مشکلی نبود !!!
اما خوب از لحاظ جامعه ی آماری خوب کانون جامعه ی آماریش بیش تره اما این نکته رو هم باید در نظر گرفت که گاج پارسال اولین سال برگزاری آزموناش بود و شاید امسال تعداد شرکت کننده هاش بیش تر بشن
اگر من بودم و شرایطش رو داشتم می رفتم گاج و هر چند آزمون یک بار هم خودم رو توی قلمچی محک می زدم تا ببینم اوضاع چطوریه
اما بهت به شدت پیشنهاد می کنم سه تا آخر سنجش یا چهار تای آخرشو حتما حتما حتما حتما حتما شرکت کنی نه از این که سوالاش خوبه که البته ممکنه شبیهشون در آزمون سراسری بیاد بلکه به این دلیل می گم که بالاترین جامعه آماری رو داره
پارسال جامع 3 جامعه ی آماریش 95324 نفر بود که 91385 شرکت کردن البته در علوم ریاضی و فنی
با تشکر
مشکل هم همینجاست. ما به خاطر سوالاش نمی تونیم ازش دل بکنیم. جامعه آماریش به نظرم مسئله چندان مهمی نیست، چون تخمین رتبش برای برادرم جالب بود و یکم رتبه ی تو کنکورش بهتر بود. فقط. از نظر درصدا هم همینطور.نقل قول:
من كه شركت در آزمون گزنيه دو رو به خاطر سخت بودن و نزديكيش به كنكور ترجيح ميدم
اما مشکل اینجاست که خیلی دارن در مورد برنامه ریزیش بد می گن. گرچه هر برنامه ریزی باشه، خودم سعی می کنم برنامه ریزی خودم تو اولویت باشه، ولی مطمئنم بلاخره تاثیر می زاره.
البته می شه یه کاری کرد. مثلا بری گزینه دو یکی دو تا آزمون قلمچی بدی. یا عکسش. سه تا جامع سنجش که سر جای خودش هست.
می شه بفرمائین یعنی چطوری سنگینه؟ چون یکی می گفت گزینه دو دوره نمی کنه، قلمچی دوره می کنه. اگه نخواد دوره کنه که برنامش خیلی سبکتر می شه. خلاصه یکی بیاد روشنمون کنه.نقل قول:
شما اصلا سوالهایدکترا را جواب بدی ولی تکرار نکنی یادت میره گزینه دو که همین جوریبرنامه اشسنگینه دیگه چه برسه به این خودتم بخوای تکرار بعد بودجه بندی سنگین گزینه دو باعث میشه شما به کمیت نگاه کنی نه کیفیت
* حاشیه : مدیران انجمن بیان یکی از این دو تاپیک رو ببیندن تا یه جا روش صحبت کنیم.
یه سوال؟
شما که در مورد این آزمونای گزینه 2 وقلم چی بحث می کنید در کنارش میخواید سنجش هم شرکت کنید یا فقط یکی از اینا؟
براي پيش كه برامه ريزيش فوق العاده هستنقل قول:
براي پايه هم خيلي خوبه . بزار چندتا درس مهم رو مثال بزنم :
در دروس عمومي مثلا عربي :
عربي 2 رو از مهرماه شروع كرده و در اوايل دي ماه تمومش كرده . 2 بار ( يكي در بهم و يكي هم در ارديبهشت كل كتاب رو مرور كرده ) و دو بار هم در آزمون جامع عربي 2 رو خواهد داشت
عربي 3 هم وضعيت مشابهي داره ولي تكرار دوره هاش به صورت كل كتاب دو بار در آزمون هاي جامعش هست و يك بار هم در ارديبهشت ماه
ادبيات هم وضعيتا دقيقا مشابهي داره .
زبان انگليسي 3 هم سه بار مرور شده ( يك بار تا پايان اسفند و دوبار هم به صورت يكجا در فروردين و ارديبهشت )
دروس اختصاصي هم :
فيزيك 1 و 2 و 3 هركدوم يكبار به صورت تدريجي و يك بار به صورت دفعي مرور شدن و دوبار هم در آزمون هاي جامع مرور ميشن
درس هاي آمار و رياضي 2 و رياضي 3 هر كدوم دو الي 3 بار به صورت دفعي و تدريجي مرور شدن و دو بار هم در آزمون جامع مرور ميشن
شيمي 2 هم يكبار تدريجي و يكبار دفعي مرور شده و شيمي 3 يكبار تدريجي و دوبار دفعي مرور شده و هركدوم در در دو تا آزمن جامع مرور ميشن
برنامه اي هم كه براي زيست شناسي و زمين شناسي گذاشتن بسيار عالي و مهندسي شده هست و من براي هركي كه ميخواد وقت بيشتري روي دروس پايه بزاره حتما گزينه دو رو توصيه ميكنم
هر کی خواست من میتونم سوالات و جزوات و سی دی ها و... گزینه دو رو براش گیر بیارم (12 مرحله مربوط به طول سال بعد از گام اول)
البته مربوط به پارساله (امسال رو هنوز ندادن بیرون که)
ممنون از توضیحات خوبت.نقل قول:
براي پيش كه برامه ريزيش فوق العاده هست
براي پايه هم خيلي خوبه . بزار چندتا درس مهم رو مثال بزنم :
در دروس عمومي مثلا عربي :
عربي 2 رو از مهرماه شروع كرده و در اوايل دي ماه تمومش كرده . 2 بار ( يكي در بهم و يكي هم در ارديبهشت كل كتاب رو مرور كرده ) و دو بار هم در آزمون جامع عربي 2 رو خواهد داشت
عربي 3 هم وضعيت مشابهي داره ولي تكرار دوره هاش به صورت كل كتاب دو بار در آزمون هاي جامعش هست و يك بار هم در ارديبهشت ماه
ادبيات هم وضعيتا دقيقا مشابهي داره .
زبان انگليسي 3 هم سه بار مرور شده ( يك بار تا پايان اسفند و دوبار هم به صورت يكجا در فروردين و ارديبهشت )
دروس اختصاصي هم :
فيزيك 1 و 2 و 3 هركدوم يكبار به صورت تدريجي و يك بار به صورت دفعي مرور شدن و دوبار هم در آزمون هاي جامع مرور ميشن
درس هاي آمار و رياضي 2 و رياضي 3 هر كدوم دو الي 3 بار به صورت دفعي و تدريجي مرور شدن و دو بار هم در آزمون جامع مرور ميشن
شيمي 2 هم يكبار تدريجي و يكبار دفعي مرور شده و شيمي 3 يكبار تدريجي و دوبار دفعي مرور شده و هركدوم در در دو تا آزمن جامع مرور ميشن
برنامه اي هم كه براي زيست شناسي و زمين شناسي گذاشتن بسيار عالي و مهندسي شده هست و من براي هركي كه ميخواد وقت بيشتري روي دروس پايه بزاره حتما گزينه دو رو توصيه ميكنم
فقط عربی سه به نظرم چندان دورش جالب نبود. البته خب می شه خودمون به صورت جداگونه از برنامه اصلی بخونیم. با این وجود چرا دوستان می گن دوره نمی شه؟
و یه درخواست دیگه، تا کم کم برامون روشن بشه قضیه از چه قراره : اونم اینکه اگه برنامه یه هفته اش رو دارین، بذارین. ممنون
باور كنين دوره هايي كه تو گزينه دو ميشه خيلي بهتر و با كيفيت تراز قلمچي هست و تعدادش هم مناسبه هر درسي بين 3 الي 5 بار دوره ميشه .نقل قول:
برنامه ريزيش براي دوره دروس پيش دانشگاهي كه فوق العادست و اصلا نميشه انتقاد ازش كرد و دروس پايه رو هم كه همونطور كه چندتا پست قبل نوشتم ديدين كه بسيار عالي كار كرده و من واقعا پوردستمالچي و خراطها رو تحسين ميكنم :46:
دوستاني كه ميگن تعداد مرور گزينه دو در دروس پايه ضعيفه به خاطر عدم آگاهيشون از برنامه گزينه دو چنين نظري دارن
در مورد برنامه يه هفته عرض كنم كه براي من ندادن و اگر بدن هم من ترجيح ميدم خودم بر پايه توانايي هاي خودم براي خودم برنامه هفتگي رو از هر آزمون تا آزمون بعد درست كنم .
راستي بچه ها قلمچي چندتا آزمون جامع داره و آزمون هاي جامعش از كي شروع ميشن ؟
بعد توی هر آزمون هم یه مجله گزینه مشاور بهتون میدن که برنامه ریزی خیلی خوبی برای آزمون بعدش دارهنقل قول:
باور كنين دوره هايي كه تو گزينه دو ميشه خيلي بهتر و با كيفيت تراز قلمچي هست و تعدادش هم مناسبه هر درسي بين 3 الي 5 بار دوره ميشه .
برنامه ريزيش براي دوره دروس پيش دانشگاهي كه فوق العادست و اصلا نميشه انتقاد ازش كرد و دروس پايه رو هم كه همونطور كه چندتا پست قبل نوشتم ديدين كه بسيار عالي كار كرده و من واقعا پوردستمالچي و خراطها رو تحسين ميكنم
دوستاني كه ميگن تعداد مرور گزينه دو در دروس پايه ضعيفه به خاطر عدم آگاهيشون از برنامه گزينه دو چنين نظري دارن
در مورد برنامه يه هفته عرض كنم كه براي من ندادن و اگر بدن هم من ترجيح ميدم خودم بر پايه توانايي هاي خودم براي خودم برنامه هفتگي رو از هر آزمون تا آزمون بعد درست كنم .
راستي بچه ها قلمچي چندتا آزمون جامع داره و آزمون هاي جامعش از كي شروع ميشن ؟
جدا از برنامه کلی
برنامه های تلویزیونی هم که هست
زود تر از کانون هم کل کتابا رو تموم میکنه و در آخر وقت بیشتری براتون میمونه!
دروس پایه هم سر جلسه اختیاری هست زدنش
مثلا ادبیات 15 سوال پیش میده
10 تا سوال بعد رو دو سری داره هم پایه هم پیش (زوج سوال)
خوشحال ميشم از بچه هاي كانون كسي بياد نحوه مرور دروس و كيفيت سوالات رو با گزينه دو مقايسه كنه
من در كل احساس ميكنم كه گزينه دو بيشتر به درد كنكوري ها ميخوره تا قلمچي
از همتون ممنونم
ولی
کاشکی یکی از رتبه های خوب کنکور که تو ازمون ها شرکت میکرده میومد درباره ی ازمون ها نظر میداد:46:
ببینید اصلا به جامعه آماری توجه نکنین آزمون خوب چندتا ویژگی مهم باید داشته باشه تا تهش نگین کاش میرفتم فلان موسسه آزمون میدادم:
1_ برنامه خوب
2_سوالات سخت و مفهومی در حد کنکور و حتی 1پله سختتر
3_ پاسخنامه کامل که حالت درسنامه داشته باشه و وقتی سوال و پاسخنامه رو میخونین به معلومات شما اضافه شه
4_ کارنامه دقیق و کامل طوری که کلی اطلاعات بشما بده
5_ شرایط فضای آزمون شبیه کنکور (بدون تقلب بدون سرو صداو...)
6_ کارنامه سریع داده بشه نهایتا تا چندروز بعد
7_ سوال غلط نداشته باشه تا کلی از وقت شما سر آزمون پای این سوالات غلط هدر نره
من خودم بخوام دوباه کنکور بدم گزینه 2رو ترجیح میدم
میری ثبت نام تو گزینه 2 میبی 400 نفر ثبت نام کردن بعد تو جلسه امتان میبینی فقط 30 نفر اومدن - من که پشیمون شدم میرم کانون قلمچی ، 16 سال سابقه کار دلیل خوبیه!
به نظر من مبتکران عالیه. چون تستاشو سخت میگیره. من خودم یه ساله دیگه کنکور دارم ، چندتا از اقواممون مبتکران،چندتا هم گاج و کانون برای کنکورشون کار کردن، وقتی پرسیدم کدوم بهتره، گفتن مبتکران خیلی رات میندازه. امیدوارم از نظر خودت بهترینو انتخاب کنی.
به هيچ وجه به توصيه هاي رتبه هاي برتر كنكور توجه نكنين مگه اينكه رفيق و مورد اعتمادتون باشن .نقل قول:
حرفي كه رتبه برتر ككور در مورد كتابها يا موسسات ميزنه = تبليغات
البته قلمچي تا همين امسال بيشترين تعداد رتبه هاي تك رقمي رو داشته كه البته دليلش برنامه ريزي خوب و سوالات سخت!!!! كانون نبوده و استعداد خودشون بوده . به هر حال كسي كه ميتونه همه سوالات رياضي يا زيست رو درست پاسخ بده استعداد و زحمتش ناشي از برنامه آموزش يا سوالات قلمچي و گزينه دو و ... نيست .
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
خب شما به تعداد نفراتي كه اومدن چيكار داري ؟ شما برو ازمون خودت رو بدهنقل قول:
اينهايي كه نميان دو تا دليل بيشتر نميتونه داشته باشه :
1- برنامه ريزيشون رو نتونستن مطابق آزموني كه ثبت نام كردن جلو ببرن و مطمعنن كه درصدهاي پايني ميارن و براي حفظ روحيشون باخت 3-0 رو قبول ميكنن و نميان :27:
2- آزمون رو وقت تلف كردن ميدونن كه اين تنها دليلش آسان و بيهوده انگاشتن سوالت هست
در مورد سوالات آزمون گزنيه دو ، مورد دوم به هيچ وجه نميتونه اتفاق بيافته و سوالات گزينه دو استاندارد و سخت هستن و كسي اگه نمياد سرجلسه آزمون مطمعن باش كه خودش رو بازنده دونسته اگر هم شما جراتش رو داشتين كه رفتين سر آزمون نشون ميده كه شما از بقيه جلوتر هستين:10:
راست می گی؟ دلسردمون کردی. خب این گزینه دو باید تعداد شرکت کننده های تو کارنامش رو اونایی که حضور دارن بزنه نه کل شرکت کننده ها.نقل قول:
میری ثبت نام تو گزینه 2 میبی 400 نفر ثبت نام کردن بعد تو جلسه امتان میبینی فقط 30 نفر اومدن - من که پشیمون شدم میرم کانون قلمچی ، 16 سال سابقه کار دلیل خوبیه!
امیدوارم امسال درستش کنن.
مطمعن باش همچين چيزي نيست . اگه هم باشه براي سال دوم و سوم و ... هست نه براي كنكوري هايي كه يه سال برنامشون رو ميخوان بزارن به پاي آزمون گزنيه دونقل قول:
گزينه دو برنامش طوريه كه اگه آموني رو از دست بدي بيشتر از قلمچي متضرر ميشي و معمولا سرجلسش كسي غايب نميشه . مخصوصا امسال كه گام اول داشته و خلي ها پسنديدنش و آزمون هم كه گرونتر شده
من خودم کنکوری 90 هستم ولی یکی از دوستام که کنکور 89 بود و رتبهاش 49 کشوری شد تو آزمونای گزینه 2 شرکت میکرد و رتبه اش بیشتر 1 تا 10 بود!نقل قول:
من کنکوری 90ام.من گزینه 2 رو پیشنهاد می کنم.من خودم پارسال گاج میرفتم زیاد جالب نبود مخصوصا تخصصی هاش.من پسر عموم 362 تو کنکور 89 آورد خیلی از خدمات گزینه 2 راضی بود مخصوصا سوالات آن که واقعا هم سطح کنکوره.وخدمات جانبی اش که دیگه فوق العاده است.من خودم dvd های مرور آخر و دیدیم واقعا توووپه!!!!!!مخصوصا ریاضیات و فیزیکش.از لحاظ مشاورهای هم که هم گزینه جوان هست و هم مجله وهم dvd های مشاوره ای .که مورد آخر رو ندیدیم خودم ولی پسر عموم خیلی تعریف می کرد.
این فیل هم دانلود کنید جالبه مقایسه سوال های گزینه 2 88-89 و کنکور 89.
کد:http://www.gozine2.ir/files/File/tatabogh.zip
کد:http://www.gozine2.ir/files/File/tatabogh.zip
گزينه دو سوالاتش رو مسابه ككور طراحي ميكنه و همواره هم تطابق زيادي با كنكور داشته و خواهد داشت
منم رفتم گزینه 2
ممنون از راهنمایی هاتون