سلام
من وقتي دستشوئي ميرم و غذاي حاجت مي كنم بعدش چند قطه خون روشن مياد ، من هيچ دردي ندارم !
تو چند تا سايت خوندم ، بواسير نيست ؟ درمان بواسير چيه ؟
Printable View
سلام
من وقتي دستشوئي ميرم و غذاي حاجت مي كنم بعدش چند قطه خون روشن مياد ، من هيچ دردي ندارم !
تو چند تا سايت خوندم ، بواسير نيست ؟ درمان بواسير چيه ؟
دوست عزیز حتما به دکتر مراجعه کن
چون اگه نری هم بیشتر میشه و هم دردش زیاد میشه و عفونت می کنه
یه پماد میده با 1 قرص که 3-4 روزه خوب میشه
ضمنا فیبر هم زیاد بخور
چه غذاهاي فيبر دارن؟نقل قول:
من هم همین مشکل رو دارم.
و یه نکته دیگه این که موقع دفع ادرار به طور کلی تخلیه نمی شم.:41:
سبزيجات و ميوه جات سرشار از فيبر هستند .نقل قول:
اگر مشکل دفع مدفوع دارید و بعد از تلاش زیاد موفق به دفع میشوید مشکل شما همان دبواسیر است
که در موارد حاد به جراحی نیاز دارد و در موارد خفیف با یک رژیم درست حل میشود به شما توصیه میکنم زودتر و قبل از این که دیر بشود به پزشک مراجعه کنیدکد:http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B1&SSOReturnPage=Check&Rand=0
این لینک هم میتونه مفید باشه
کد:http://www2.irib.ir/health/html/bloodyegesta.htm
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
شما به احتمال زیاد تورم پروستات داریدنقل قول:
لطفا این مسائل به ظاهر سطحی را سرسری نگرید عدم توجه به تورم پروستات باعث سرطان پرستات میشود حتما در اولین فرصت به پزشک مراجعه کنید
ويرليش شد ...
چه دكتري بايد برم ؟ در ضمن من اصلاً درد ندارم و فقط بعد از دفع چه قطره خون مي چكه ! :41:نقل قول:
پماد براي چي ؟
من مي ترسم ، نكنه مشكلم حاد باشه ؟؟؟ :41::41::41:
راستي چه دكتري بايد برم ؟نقل قول:
واسه من لخته خون میاد بیرون.نقل قول:
سرطان همچین هم بد نیست. از این زندگی کوفتی تو بهترین کشور دنیا خلاص می شم. ضمنا منم درد ندارم. بیشتر احساس می کنم در اثر کم شدن آب بدنم هست.
ببخشید که این همه در مورد ا.ن بحث می کنیم.:2:
این رو حتما برو دکتر ...نقل قول:
و یه نکته دیگه این که موقع دفع ادرار به طور کلی تخلیه نمی شم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفع ناکامل ادرار پیش زمینه اصلی سرطان پروستات هست !
به شدت توصیه میکنم جدی بگیر و دکتر برو ...
این خیلی خطرناکه ...
سرطان پروستات رو به همراه میاره اگر نری
سلامنقل قول:
میتونم بپرسم شما از کجا میفهمید به طور کلی تخلیه نمیشید؟
آخه من شک دارم تخلیه میشم یا نه:31:
دوست عزیز برای کامل دفع نشدن ادرار شما باید یک آزمایش و سونوگرافی انجام بدید احتمال بزرگی پروستات وجود دارد . شما چند سالتونه ؟نقل قول:
ولی باید عرض کنم که بر خلاف نظرات بعضی از دوستان که گفتند بزرگی و تورم پروستات به سرطان تبدیل میشه اصلا این طور نیست و بزرگی پروستات با سرطان پروستات متفاوته . در هر صورت بررسی باید انجام بشه .
در مورد دفع خون از مقعد علل بسیار زیادی وجود داره که یکی از انها بواسیر می باشد .
دفع خون از مقعد حتی اگر تشخیص بالینی بواسیر باشد باز هم حتما ( تاکید می کنم حتما ) نیاز به بررسی توسط پزشک متخصص دارد . شما حتما باید به یک متخصص جراح عمومی و یا متخصص گوارش مراجعه کنید .
موفق باشید . :11:
تو سن شما بزرگی پروستات ( BPH ) و سرطان پروستات کمتر مطرح می باشد ولی در هر صورت اگر این مشکل اذیت کننده می باشد بهتره که یک بررسی انجام بدهید . :40:نقل قول:
سلام
خيلي عجيبه ! من خوب شدم ، ديگه خون ريزي ندارم . دكتر نرفتم . :31:
یکی هم سوال منو جواب بده شاید شفا پیدا کردیم
از علائم تخلیه نشدن کامل مثانه اینه که بعد از اتمام ادرار کردن شما هنوز احساس ادرار داشته باشید و همچنین بعد از اتمام ادرار کردن چند قطره ادرار بصورت غیر ارادی از فرد خارج بشه .نقل قول:
راه اصلی تشخیص این مورد انجام سونوگرافی با مثانه پر و خالی می باشد . :11:
به نظر من مشکل شما شقاق مقعد بوده، مخصوصاً اگر قطره قطره میریخته.نقل قول:
شقاق معمولاً بخاطر یبوست ایجاد میشه، فشار بیش از حد برای خروج سبب پاره شدن مقعد میشه و ...:46:
درسته که میفرمایید خوب شده ولی بازم اگر یبوست داشته باشید ممکنه تکرار بشه، ولی خب، نگرانی خونریزی های دیگه مثل زخم روده و اینها رو نداره.
دوست عزيز هرچه سريعتر به دكترمراجعه كن اصلا نبايد ازين مسأله بسادگي گذشت:41:مادربزرگ دوستمم همينطوري شد البته اون خيلي دير به بچه هاش خبرداد،بعداز4،5ماه بهشون گفت چنين چيزي هست:18:چون ديرمراجعه كرد عمل سختي داشت هنوزم ميگن مشكل داره:13:اميدوارم كه شما زود متوجه اين موضوع شده باشين ،اگه مدت كوتاهيه پس اصلا جاي نگراني نيس چون اول يه آزمايشي ميگيرن وبعد يه دارويي روبايد مصرف كنين وپس از 2،3روز يه عمل سرپايي كوچيكي انجام ميدن:46: