سلام
من می خوام یک لپ تاپ بخرم، واسم کیفیت صفحه نمایش خیلی مهمه مخصوصاً زاویه دیدش.
میخواستم بدونم بهترین لپ تاپ در این زمینه کدوم هست؟
Printable View
سلام
میخواستم بدونم بهترین لپ تاپ در این زمینه کدوم هست؟
از نظر من بهترین مانیتور رو :
1. SONY
2. HP
3. APPLE
میزنه.
البته این 3 برند جزء برندهای پرفروش هستند.
و پیشنهاد من خرید از بین این 3 برند هست.
موفق باشید
ممنون دوست من
آیا همهء مدلهای سونی و اچ پی کیفیت خوبی دارند و یا فقط چند مدل خاص؟
سلام.
به نظرم Asus بهتره.
سونی و اپل بهترین مانیتورها رو دارن
ایسوس هم تو یه مدل خوب میزنه تو یه مدل بد
دل که کلا بدرد نمی خوره مانیتورهاش،البته مدل های معروف تو ایرانش!
سلام... كيفيت تصوير تبلت ها چطوره مخصوصا hp tx2500 ؟ چون از notebookchek امتياز 100 ! گرفته.
در ضمن بهترين كيفيت تصوير كه چشمو اصلا اذيت نكنه تو 13.3 اينچي ها كدوم مدل و برنده؟
ممنون
بهترین برند تو کیفیت نمایش Sony و Apple هستند...بعد این ها asus...موفق باشی.
تقریبا بله،اکثر مدل های جدید کیفیت خوبی دارند.نقل قول:
ولی باید به دقت مانیتور رو بررسی کرد چون امکان داره مو لایی صفحه رفته باشه. (( بیشتر در hp ))
توی این جور موارد معمولا Vaio و Apple عالی هستن.
Asus هم به نظرم Full HD هاش کیفیته قبولی داره
همه میگن سونی ؟ برید سری Qosmio رو توی توشیبا ببینید کیفیت رو میفهمید به چی میگن :دی
بستگی داره !
سونی هم همه ی مدل هاش خوب نیست.
مثلا من از کیفیت سری EA و EB خوشم نیمد.
سری F و FW و Z و CW و NW کیفیت خیلی خوب و فوق العاده ای داشتن و دارند.
اپل هم مدل های 15 و 17 اینچش بسیار عالی هستند. و کیفیتشون حرف نداره.
دل در سری مولتی مدیای خود مخصوصا اگه RGB LED باشه خیلی خیلی خوب کار کرده ( تو ایران نایابه ! )
اتفاقاً مدل مد نظرم VPC EA2FFX بود. شما کدوم مدل از سری E رو دیدین که کیفیتش خوب نبود؟ هممنطور که میدونید این سری هم ساخت چین داره هم امریکا. شاید شما مدل چینیش رو دیدید.نقل قول:
(البته اکثر مانیتورها کیفیت خوبی دارن ولی زاویه دیدشون خیلی جالب نیست، من دنبال مدلی میگردم که زاویه دید خوبی داشته باشه)
کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ ها اول سونی و سری های AW و Z ، سری AW کیفیتی بس عجیب داشت !
اما سری های ارزون قیمت مثل EB - NW و ... زیاد تعریفی ندارن
بعد از سونی خودم کیفیت اپل و سری های رده بالای دل رو قبول دارم
نقل قول:
نه چین و امریکا نداره که ! همه یکی هستند ! از هر لحاظ که فکرشو کنی.
نه اینکه کیفیت پایینی داشته باشه ! همینجوریش نسبت به اکثر مدل های دل و اچ پی بالاتر هست.
اما کیفیتش در قیاس با سری F و FW و CW بنظرم کمتر بود !
بعد از این که نوت بوک را خریدی متوجه میشی که کلا کیفیت تصویر چندان هم مهم نیست ! چون نوت بوک یه وسیله شخصیه :31:(مثل مسواک ! ) و خودت می خوای جلوش بیشنی و آن هم در فاصله ی کم! پس کیفیت همه قابل قبول هست.
اگه برای دین فیلم دست جمعی و فاصله گرفتن از نوت بوک بخوای اونوقت حساسیتت مهم میشه !
مانیتور سری AW و AR واقعا مثله یه مینی براویا میمونه کیفیتش!نقل قول:
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
دقیقا!!نقل قول:
من الان دنبال یه چیزیه هستم که بشه زاویه دید رو کم کرد!
خیلی به کار میاد!:27::27:
حالا از مدلهای جدید سونی کدوم یکی صفحه نمایش بهتری دارهنقل قول:
از 1 تا 1500
البته من بیشتر از زاویه دید دنبال یه صفحه نمایشم که انعکاس نداشته باشه
نقل قول:
سوال منم اينه. من خودم دنبال يه مدل 13.3 اينچي هستم بيشتر براي مطالعه و كار با آفيس و نرم هاي ساده و زياد مي خوام تو روز باهاش كار كنم برا همين مي خوام صفحه نمايش در حد عالي باشه و بازتاب زياد نداشته باشه كه چشم خسته بشه. تو پايتخت كه رفتم خيلي از مدلهارو روشن نداشتن. البته خيليا vostro 3300 رو معرفي كردن كه صفحه ماته ولي مي خوام بدونم صفحه مات كيفيت پايين تري نداره نسبت به سوني ها ( البته سري هاي ea cw و ... هم رفلكس زيادي داشتن) asus يا toshiba چطورن؟ بالاخره ممنون ميشم دوستان نظر بدن.
واقعا این مهمترین مسئله برای منهنقل قول:
فعلا که اساتید جواب ندادن
امیدوارم دوستان در این مورد نظرشون رو بگن
چرا كسي نيست كه سوال به اين مهميو جواب بده.؟؟؟!!!
نقل قول==>"
دل در سری مولتی مدیای خود مخصوصا اگه RGB LED باشه خیلی خیلی خوب کار کرده ( تو ایران نایابه ! )"
مثلا 1558 کیفیتش نسبت به سونی چطوریه؟
مخصوصا dell studio 1558 که و full hd LED backlight
هست؟نسبت به مپلا سریه F که lcd هستش.
سونی یادمه سری FZ آمریکایی رو که زد من خودم داشتم 1.700 مایه اش بود : FZ290
LCD بود و Full HD X-brite و Hi-color ... کیفیت رنگ و زاویه دید و غلظت رنگی که داشت توی هیچ لپ تاپی تابحال ندیدم
جدا فوق العاده بودند
سری FZ دوال لامپ بود و به خاطر همین روشنایی صفحه اش خیلی زیاد بود ولی کیفیت رنگ نداشت . رنگ های سفید رو متمایل به زرد نشون میداد ، مثل LED های بی کیفیت که رنگ سفید رو متمایل به آبی نشون میدن .نقل قول:
LCD بود و Full HD X-brite و Hi-color ... کیفیت رنگ و زاویه دید و غلظت رنگی که داشت توی هیچ لپ تاپی تابحال ندیدم
اساتید عزیزنقل قول:
گذشته رو ول کنید
الان چه لپ تاپی هست که صفحه نمایشش انعکاس نداشته باشه یا کمتر داشته باشه
نقل قول==>"
دل در سری مولتی مدیای خود مخصوصا اگه RGB LED باشه خیلی خیلی خوب کار کرده ( تو ایران نایابه ! )"
مثلا 1558 کیفیتش نسبت به سونی چطوریه؟
مخصوصا dell studio 1558 که و full hd LED backlight
هست؟نسبت به مپلا سریه F که lcd هستش.
اگه اساتید جواب بدن خیلی ممنون میشم
نقل قول:
بهترین صفحه نمایش در حال حاضر فقط و فقط به مک بوک پرو ی شرکت ، اپل تعلق داره!
موفق باشید ،
امید
display های شرکت سونی و اپل ساخت یک کارخانه هستند و آنچنان تفاوتی نمیکنه(بجز بعضی از مدل ها)
کی همچین حرفی زده ؟؟؟نقل قول:
LED های اپل ساخت شرکت LG اند!!!!!!!!!!1
در حالیکه ، سونی .....
موفق باشید ،
امید
من شنیدم که کیفیت مانیتورای سونی کلا از بقیه برندا بهتره
نقل قول:
هر چی تا حالا شنیدی رو فراموش کن!!!! :27:
برو ، از نزدیک ببین! :5:
افتضاحی که سونی :2: تو کنفرانس امسالش به بار آورد چیز کمی نبود! :13:
صد در صد مانیتور سونی بهتره.:40:نقل قول:
اونایی هم که میگن اپل مطمئن باش از روی تعصب دارن میگن.:27:
بهتره از نزدیک ببینید بعد مقایسه کنید:31:نقل قول:
من خودم با تجربه ای که تو این زمینه دارم :
اول میگم سونی بهتره.
دوم هم رده بالاهای hp و سوم هم اپل.
نظرتون در مورد صفحه نمایش led و FULLHD از برند dell مثلا1558 چیه؟؟؟؟؟
مثلا در مقایسه با سونی
جواب بــــــدیـــنـــــــا
نقل قول:
آقا لطف كنيد مدل معرفي كنيد. نه اينكه برند. چون همين سوني سري s يا eaش انعكاس زيادي داشت. asus u30jc رو تو notebookchek ديدم به نظر صفحه خوبي داشت.
دوستان لطف كنن نظر بدن.
دوستان عزیز خواهشا از روی تعصب و بی دلیل حرفی نزنید که باعث گمراهی کسی بشه
تولیدات مانیتور سونی بطور مشترک توسط کمپانی S-LCD انجام میشه که وابسته به سونی - سامسونگ هست و جزو با کیفیت ترین پانل ها هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا از نزدیک چیزی رو ندیدید به بقیه توصیه نکنید .
کدوم افتضاح ؟ والا سونی همیشه نسبت به محصولاتش پایبند بوده ، با جزئیات بگو امیدنقل قول:
افتضاحی که سونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو کنفرانس امسالش به بار آورد چیز کمی نبود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید جان از شما انتظار دارم بی تعصب باشی و اینجوری قضاوت نکنی .نقل قول:
بهترین صفحه نمایش در حال حاضر فقط و فقط به مک بوک پرو ی شرکت ، اپل تعلق داره!
این شما هستی که روی محصولات سونی از هر نظر متعصب هستید.این توی بقیه پست هاتون توی جاهای دیگه هم مشهوده.به نظر من هم اپل بالاترین کیفیت را داره.نقل قول:
حرفی میزنید با مدرک بگید ، شماره پستی که من متعصبانه حرف زدم رو برام ارسال کنید ، من توی پست هام نمیام بگم فقط سونی و بقیه آشغال و افتضاح هستن .نقل قول:
این شما هستی که روی محصولات سونی از هر نظر متعصب هستید.این توی بقیه پست هاتون توی جاهای دیگه هم مشهوده.به نظر من هم اپل بالاترین کیفیت را داره.
منتظر هستم
خب مثل اینکه به جای معرفی مدل خاصی
یه رینگ کشتی کج داره تاسیس میشه
اساتید گل من توی سایت نت بوک چک بررسی اکثر برندها رو دیدم
به نظر من اکثر لپ تاپا از سونی گرفته تا اپل و ... زاویه دید بدی داشتن و کما بیش شبیه هم بودن
برای من از همه چی مهمتر نداشتن انعکاسه چون چشمای من مشکل داره حاظرم تا 400 هم برای همچین مدلی بیشتر پول بدم
خواهش میکنم یه مدل خوب معرفی کنید که از روی تجربه های مستقیم در موردش شناخت دارین
دوست عزیز فروم محل بحث و تبادل نظر هست تا همه به یه نتیجه برسن و از مطالب استفاده کنن نه جای مسخره کردن و کنایه زدن .نقل قول:
خب مثل اینکه به جای معرفی مدل خاصی
یه رینگ کشتی کج داره تاسیس میشه
رعایت کنید تا مشکلی پیش نیاد
ب هنظر من سخته بین مونیتورهای سونی و اپل بگی کدوم بهتره.هر کدوم در نوع خودشون بی نظیر هستن و نمی شه گفت کدوم بهتره.درسته پنل macbook رو Lg می زنه.ولی مانیتورهای اپل اصلا با خود lg هم قابل مقایسه نیست.خودم هم موندم تو این نکته!از نظر زاویه دید بهتره دنبال لپتاپ باled بک لیت بگردید.حیف که سامسونگ لپتاپهاش خیلی کمه تو ایران_من فقط دو مدل دیدم چند ماه پیش)ولی lcd ش عالی بود.حیف که نرفتم مشخصاتش رو بگیرم!ولی به نظرم کلا سونی و مک رده اول از نظر کیفیت هستند و بستگی به نظر خودتون داره.من مک بوک رو ترجیح می دم کیفیت lcd ش رو.ولی سونی هم عالیه