سلام
با 400 تومان
یک کارت گرافیک واسه بازی و یک پاور معرفی کنین
E 8400 CPU
Printable View
سلام
با 400 تومان
یک کارت گرافیک واسه بازی و یک پاور معرفی کنین
E 8400 CPU
گرافیک 5850 برند sapphire حدود 320 تومن
پاورم بستگی به سیستم داره ... فک کنم یه memonex 540 کافی باشه حدود 50 60 تومن
سلام
نظرت درمورد 460 چیه؟ بخاطر PhysX میگم؟
قیمتش چنده؟
460 قویتره یا 5830
قیمت هرکدوم چنده ؟
اصلا طرف سری 400 nVIDIA نرو ... 5850 بسیار کارت قوی و خوبیه و از برند HIS مدل I COOLER V ش رو گیر آوردی حتما حتما بخر ...
460 قویتره.قیمتشونا دقیق نمیدونم ولی 5830 نگیر به درد نمیخوره مگر قیمتش 20-30 تومان کمتر از 460 باشهنقل قول:
تا قیمت 270 تومان 460 100درصد ارزش خرید داره بدون شک.(من باشم تا 290 هم شاید میگرفتم)
من خودم قبلاً 9800 gtx plus داشتم حالا 5850 گرفتمنقل قول:
سلام
نظرت درمورد 460 چیه؟ بخاطر PhysX میگم؟
قیمتش چنده؟
تو بازی مثلاً miror edge که physx داره هیچ تفاوتی رو احساس نکردم ... بیشتر جنبه تبلیغاتی داره
منم بین 460 و 5850 شک داشتم ... یه جا گفتم داشتم تموم شده دیگه یه هفته صبر کردم دیدم انگار نمیاره رفتم همون 5850 رو گرفتم
5850 کلاً قویتره مخصوصاً تو رزولوشنهای بالاتر
460 1گیگ اگه تا 260 70 گیر بیاد به نظر من بیشتر میصرفه ولی اگه گرونتر بود همون 5850 رو بگیر
5830 هم که اصلاً بدرد نمیخوره یعنی با وجود 460 بیشتر از 220 30 تمون ارزش نداره در حالی که 270 تومنه که اصلاً ارزش نداره
من که میگم در کل 460 ارزش خرید خیلی بیشتری داره فقط تو بازار سخت پیدا میشه (البته از قدیم گفتن هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد!:31:)
منم کلی بین این دو کارت 5850 , 460 شک کردم ولی در آخر 460 گرفتم
در ضمن به اون دوستی که میگه سراغ سری 400 Nvidia نرو همینو بگم که تمام سایت های Review معتبر مثل TomsHardware , Guru3D , AnandTech , Bit-Tech , Benchmark Review
کارت 460 رو به عنوان بهترین خرید خودشون (Editor's Choice ) انتخاب کردن لطفا همینجوری نظر ندید
برای همین که خودمم شک کرده بودم یه تاپیک زدم البته هنوز کامل نیس ولی اطلاعات زیادی داره حتما بخونیدش
* فقط توجه کنید به هیچ وجه نسخه 768 مگ این کارت رو نخرید فقط 1GB بخرید و بس برند هم اگه بگردید Palit Sonic بگیرید که خیلی خداست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432667
اگه بخوام خلاصه بگم خوبیهای 460 بر 5850 رو :
1-قیمت کمتر (حدود 20 تومن)
2-مصرف کمتر
3-دمای کمتر
4-PhisX
5-قدرت Tessellation بالاتر در بازیهای DX11
6-قابلیت اورکلاک بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سیار قوی
7-قابلیت SLI در حد لالیگا (قوی ترین SLI در تمام کارتهای گرافیک دنیا از ابتدا تا کنون با افزایش کارایی 1.9 برابر نسبت به یک کارت که در این حالت قدرتش برابر 5970 میشه و از 480 حدود 30 درصد قوی تر میشه)
8-قوی تر بودن در بعضی عناونینی که از قصد کارت های Nvidia قدرت بیشتری در آن دارند (مثال دقیقش Farcry 2 بود)
9-قدرت بالاتر در 40درصد بازیها (برید به اون پست ببینید)
اینایی رو که گفتم کاملا بدون قصد و غرض گفتم (همرو از سایت های معتبر گفتم)
ختم کلام : اگه میخوای تا 3 سال راحت باشی یه کارت 460 1GB Palit Sonic بگیر چند ماه دیگم SLI کن
والسلام
رو چه حساب؟ضعیفتره ولی خوب اگر به قیمت باشه اونم خوبهنقل قول:
* فقط توجه کنید به هیچ وجه نسخه 768 مگ این کارت رو نخرید فقط 1GB بخرید
مصرفش بیشترهنقل قول:
2-مصرف کمتر
تقریبا یکی هستن.2درجه فرقشونهنقل قول:
3-دمای کمتر
5850 هم قابلیت اورکلاکش زیادهنقل قول:
6-قابلیت اورکلاک بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سیار قوی
5850 هم با کراسفایر میشه 5970نقل قول:
-قابلیت SLI در حد لالیگا (قوی ترین SLI در تمام کارتهای گرافیک دنیا از ابتدا تا کنون با افزایش کارایی 1.9 برابر نسبت به یک کارت که در این حالت قدرتش برابر 5970 میشه و از 480 حدود 30 درصد قوی تر میشه)
دیگه این خبرام نیستنقل قول:
9-قدرت بالاتر در 40درصد بازیها (برید به اون پست ببینید)
در ضمن مورد 8و9 شما درواقع یکی هست.
درکل به خاطر گمراه نشدن کاربران از بزرگ نمایی این محصول خودداری کنید.با تشکر
100 درصد تایید میشه.نقل قول:
سلام
این مدل کارت رو شما چند خریدی؟ 460 1GB Palit Sonic
برند های دیگه یعنی از این برند ضعیفتراند؟
اگه بعدا خواستم sli کنم باید عین همین کارت باشه یا برند دیگر هم میشه؟
ایا در حالت sli مصرفش بیشتر از 480 میشود؟ دماش چطور؟
حداقل پاور برای sli چقدر میخواد؟
فک میکنم 320 تومن خریدن یعنی هم قیمت 5850 sapphireنقل قول:
آره مثلاً zotak که ارزونتره و راحتترم گیر میاد ضعیفتره
شما مادربوردت چیه اصلاً ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
315 تومن گرفتم البته بگم 1 روز بود گارانتی شده بود وگرنه الان شاید زیر 300 هم گیر بیادنقل قول:
نه از این قوی تر هم هست منتها تو ایران پیدا نمیشه (البته مدل Gainward هستش که تو بازار رضا قیمتش 360 تومن بود و در تمام بنچ ها 5850 رو رد کرده بود اما دقیقا نتایجش برابر برند من بود که کلاکش رو از 700 ببری رو 850 )
برند دیگه هم باشه عیبی نداره هر دو رو میتونی با یه نرم افزار تو یه کلاک قرار بدی تا دیگه خیالت راحت راحت باشه
من خودم تونستم کلاکش رو از 700 بیارم رو 900 اونم به صورت نرم افزاری و دماش از 70 رفت رو 77 همین
در حالت SLI حدود 280 (با Overclock حدود 300 حداکثر) میشه که از 240-250 واسه 480 یه کمی بیشتر میشه که واقعا ارزششو داره
حداقل پاور تو که به بقیه قطعاتت بستگی داره ولی با یه 550 خیالت راحت جواب میده (مگه اینکه بخوای چند تا هارد و رایتر و اینچیزا ببندی که مصرف بقیه قطعاتت از حالت معمولی بالاتر بره)
اینم چند تا بنچ برای مقایسه با 5850 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که میبینی تو تمام این بازیها قویترین گرافیک دنیا رو قورت داده و در حالت تکی هم اکثرا 5850 رو رد کرده (بر عکس دوستمون که عکس قرار دادن و باید یکمی با انصاف برخورد کنن چون خودشون 5850 خریدن نباید هر چی بنچمارک از ضعیف تر بودنه GTX460 هست نشون بدن:5:
نقل قول:
تو این بنچ مارکا که گزاشتی من هرچی نگاه میکنم 460 نمیبینم فک کنم با 480 اشتباه گرفتی :دی
یکم بیشتر دقت کن دوست عزیز!
اینایی که شما گزاشتی آبروی 480 رو بردی ... 480 از 5870 کم اورده :27:
الان بنچ مارک سایتای دیگه رو هم میزارم
اره اشتباه شد. بسکه 460 و 480 دیدم دیگه قاطی کردم:31:نقل قول:
ولی خوب بنچ های دیگه میزارم واسه 460 SLI
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز دیگه تصمیم با خودته
در مورد sli که دوستمون خیلی روش تاکیید دارن باید بدونی که تو ایران که مادربوردا اکثراً چیپست اینتل یا amd هستن sli ساپورت نمیکنن مگر اینکه خود سازنده مادربورد این قابلیتو اضافه کرده باشه مثله سری x58 که خیلی گرونن
در حالی که واسه کراس فایر مادربورد 160 تومنی هست که همه تکنولوژی های روزو داره و 4 تا اسلات pci express داره
تو اکثر سایتا که گرافیکای انویدیا رو sli میکنن نگاه کنی اکثراً مادربورد evga یا nvidia دارن که تو ایران به سختی گیر میان
سلام
ممنون از راهنمایی شما
اما من بخاطر PhysX میخوام از nvidia بردارم چون برای من طبیعی تر بودن گیم بسیار اهمیت داره وگرنه 5850 را انتخاب میکردم
شما اول برو فیلم مقایسه physx on/off را نگاه کن (چندتا بازی که بیشتر از physx استفاده نکردن)بین فرقش چیه.نقل قول:
من که برام خیلی جالب نبود
مثلا این برای مافبا2
کد:http://ileech.in/files/%5Bwww.ileech.in%5D_Mafia_II_Benchmark_-_PhysX_Comparison-%5BONQfbGBtitY%5D%5Bf18%5D.mp4
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
نقل قول:
کاربران محترم این بنچ را ملاک قرار ندن چون کارتGalaxy GeForce GTX 460 Super OC 1GB مقدار خیلی زیادی اور شده و 5850 مقدار کم.بعضی وقت ها یعضی سایتها با شرکت های تولید کننده کارت ارتباط دارن و تست هارا جوری به نمایش در میارن که مخاطبو به اشتباه بندازهومثلا اینجا 5850 را یکم اور کردن تا بتونن بگن هردو کارت را اور کردیم اینم نتیجش
ببین دوست عزیز منم خیلی رو مورد تاکیید داشتم تاپیک مشاوره هم زدم میتونی ببنینقل قول:
قبلاً هم انویدیا داشتم الان که 5850 گرفتم بدون هیچ تعصبی هیچ فرقی تو بازیا ندیدم مثله miror edge
به هر حال هر برندی برای فروش بیشتر و بالا بردن قیمت محصولاتش از حربه های تبلیغاتی استفاده میکنه و شما که داری تحقیق میکنی باید بدونی کدوم یک از این موارد حقیقت داره و کدومش نداره
به هر حال بازم میگم اگه 460 رو تا 280 تومن گیر اوردی بگیر اگه گرونتر بود 5850 بگیر اصلاً هم به فکر physx نباش
تازه یه چیزیم هست ... تو این بنچ مارکای مقایسه که دیدی physx خاموش بوده اگه روشن بشه به خاطر فشاری که به gpu میاد کلی افت فریم داری
مثلاً تو این تصویر :
اگه درایور physx رو نصب کنی حتا با گرافیک ati هم میتونی physx رو روشن کنی ولی به خاطر اینکه فیزیک توسط cpu پردازش میشه فریمریت بشدت میاد پایین
حالا اگه فیزیک رو خود گرافیک 260 پردازش کنه ببین چقدر فریم ریتش پایینتره تا اینکه یه کارت ppu یا یه گرافیک دیگه به طور اختصاصی اینکارو انجام بده
منظورم اینه که پردازش فیزیک فشار زیادی به گرافیک میاره و افت فریم پیدا میکنه
البته همه بازیا اینجوری نیستن ... مثلاً farcry 2 که فقط اسمی از physx رو داره هیچ افت فریمی نداره ولی مثلاً بتمن :
میبینی که 275 sli دقت کن sli که در حالت physx خاموش قدرتش از 4870x2 کلی بیشتره با physx روشن فقط در حد 4890 جواب میده
یه چیز دیگه الان دیدیم ... بازی مترو با گرافیک ati هم میشه advanced physx رو روشن کنی بدون اینکه افت فریم داشته باشی البته احتمالاً چون cpu قوی بوده افت فریم اتفاق نیفتاده
شما مشخص کن که میخوای با چه Res بازی کنی
اکثر کاربرا تو Res 1650 یا Res 1900 بازی میکنن واسه همین تست ها هم معمولن برای این دو Res عرضه میشه
باید بگم کارت 460 تو Res های خیلی بالا (1600*2560) دچار افت فریم میشه و دوستمون هم دقیقا همون بنچ ها رو قرار دادن ولی تو Res HD همونطور که تو اون تاپیک بحث شد به این نتیجه رسیدیم که در 20 درصد بازیها 460 بالاتره تو 30 درصد تقریبا برابرند و تو 50 درصد بازیها 5850 بالاتره (البته کمتر از 10FPS ) یعنی در کل 5850 در RES HD حد اکثر 10 درصد قوی تر از 460 هست. ولی Res که بالا تر بیاد اختلاف بیشتر میشه
من از آقای DarkLife یه انتقاد کوچیکی بکنم.اصلا من تعصبی رو Nvidia . ولی نمیام فقط بنچی قرار بدم که توش 460 بالاتر باشه (همونطوری که خودتون میدونید و تو اون تاپیک دیدید حد اقل 10 تا بنچ بود که 460 توش برتری داشت و خیلی بیشتر هم تو نت بود) ولی شما یه بنچ نذاشتی که 460 بالاتر باشه میگردی بنچی پیدا میکنی که 5850 با کلی اختلاف بالاتر باشه.
در مورد اون قضیه SLI و CF من خودمم گفتم که این بنچ بدرد نیمخوره ولی آخه بنچ دیگه ای تو نت نبود هر چی گشتم.گفتم ایشاا... پیدا میکنم ولی توی فروم ها (نه با بنچ) اکثریت قریب به اتفاق می گفتن ATI تو قضیه Multi-Graphic Card تو سری 5 خوب کار نکرده و تو این قسمت ضعف داره و جزء معایب (Cons ) این کارت حساب کرده بودن بعدا بنچش رو هم میارم که ببینید.
در آخر هم به دوستمون عرض کنم که شما بیا تو همون تاپیک مقایسه دو کارت سوالاتتو مطرح کن چون همه ی بنچ ها (دستچین نشده) آمادن.متخصصین سخت افزارم هستن
والا من رفتم تو سایت anantech و هر چی بنچ بود تو بالاترین رزولوشن گزاشتم و اصلاً نگاه نکردم کجا این بالاترهنقل قول:
5850 کراسفایرش به 5970 میرسه یعنی تو بعضی جاها قویتره و بعضی جاها ضعیفتر
قبول دارم 460 درصد بیشتری تو sli جواب میده ولی خب چون 5850 خودش قویتره تقریباً با هم برابر میشن
ولی شما یه چیزیو که من قبلاً هم گفتم در نظر نمیگیری
یه مادربورد خوب برای sli که 16 16 باشه معرفی کن ... خب ارزونترینش P6T se هست که بالای 200 تومنه و تو هم رده های خودش ضعیفترینه ... نه usb 3 داره نه sata 3 و... سی پی یو هم بخای براش بگیری بازم به صرفه نیست
ولی میای یه مادربورد 160 تومنی بایوستار ساتا 3 داره ... جدیدترین چیپست amd داره و... سی پی یو هم میخای براش بگیری کلی ارزونتر در میاد
به هر حال کسی که میخاد کراس یا sli کنه یا قدرت گرافیکی خیلی بالایی میخاد مثلاً دو تا 480
یا اینکه به خاطر اقتصادی بودن یه گرافیک مثله همین 5850 و 460 اینکارو میکنه
خب اگه بخاد 460 sli کنه کلی خرجش میره بالا و دیگه توجیح اقتصادی نداره ولی در مورد 5850 اینطور نیست
دوتاش که حدوداً میشه 640 تومن در حد 5970 که حداقل 700 تومنه جواب میده هیچ خرج اضافه هم واسه cpu و مادربورد لازم نیست بکنه
هر جور جسابش کنی 460 sli توجیح اقتصادی نداره
P6T SE فقط از Cross Fire پشتیبانی میکنه و SLI ساپورت نیستنقل قول:
خب ارزونترینش P6T se هست که بالای 200 تومنه و تو هم رده های خودش ضعیفترینه ...
من یه سیستم Gaming تو سایت خارجی دیدم یه مادربورد زده بود 160$ از ایسوس .
میخوام ببینم اینجا پیدا میشه یا نه؟
کسی پایین ترین قیمت مادربورد SLI ساپورت رو میدونه اینجا چنده؟
اینم اون مدلی که تو سایت بود با یه Alternative هاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مادربرد sli ساپرت برای amd میگین
ارزونترینشو
حدود 250 هست اینجا و لینک SLI ش هم 8X هست نه 16Xنقل قول:
من یه سیستم Gaming تو سایت خارجی دیدم یه مادربورد زده بود 160$ از ایسوس .
میخوام ببینم اینجا پیدا میشه یا نه؟
کسی پایین ترین قیمت مادربورد SLI ساپورت رو میدونه اینجا چنده؟
سلام
من مانیتورم 22500 ساسونگ است و تو رزولیشن 1920×1080 بازی میکنم
اون ویدیویی که گذاشتین تفاوتش کاملا معلومه حرکات لباسها وقتی که به زمین تیر میزنن و جرقه های حاصل از برخورد تیر به ماشین
قیمت 5850 چنده از برندهای مختلف؟
بسته به برندهای مختلف از 310 هست به بالا...نقل قول:
قیمت 5850 چنده از برندهای مختلف؟
البته جسارت نشه من جلو اساتید چیزی بگم تو همون سایت سیستم بستن واسه GAME هم گفته بود 8X هست ولی گفته بود 8X هم واسه گرافیکای الان زیاده جوری که غیر 5970 و GTX 480 کارت گرافیک دیگه ای نمیتونه از همون 8X هم استفاده بکنه (در مورد GTX 480 هم گفته بود حدود 1 FPS کم میاره ) پس مشکلی واسه SLI 460 ندارهنقل قول:
ببخشید میشه یه مادربورد معرفی کنید با این مشخصات که تو ایرانم پیدا شه :
1-SLI Support (همونطور که بالا گفتم Dual 8X هم مشکلی نداره)
2-Core i5 760 بهش بخوره
3-رم G.Skill 6GB Triple Channel بخوره بهش (یا حداقل G.Skill DDR3 1600 MHz 4GB Dual Channel )
4-امکانات اضافی نداشته باشه به هیچ وجه (کارت صوتی آنبورد هم نداشت مهم نیست , تعداد پورتهاش اصلا مهم نیست , قابلیت اورکلاکش هم زیاد مهم نیست)
5-ارزون ترین باشه دیگه :20:
چرا اشکال داره!نقل قول:
البته جسارت نشه من جلو اساتید چیزی بگم تو همون سایت سیستم بستن واسه GAME هم گفته بود 8X هست ولی گفته بود 8X هم واسه گرافیکای الان زیاده جوری که غیر 5970 و GTX 480 کارت گرافیک دیگه ای نمیتونه از همون 8X هم استفاده بکنه (در مورد GTX 480 هم گفته بود حدود 1 FPS کم میاره ) پس مشکلی واسه SLI 460 نداره
اشکالشم اینه که حداقل 10% کارایی کارتها رو پایین میاره که رقم کمی نیست!
تمام بنچمارکهایی هم که از GTX460 SLI دیدید تمام با لینک X16 هست
به نظر من SLI با لینک 8X یعنی دور ریختن پول!!!
حداکثر بودجه؟!نقل قول:
ببخشید میشه یه مادربورد معرفی کنید با این مشخصات که تو ایرانم پیدا شه :
1-SLI Support (همونطور که بالا گفتم Dual 8X هم مشکلی نداره)
2-Core i5 760 بهش بخوره
3-رم G.Skill 6GB Triple Channel بخوره بهش (یا حداقل G.Skill DDR3 1600 MHz 4GB Dual Channel )
4-امکانات اضافی نداشته باشه به هیچ وجه (کارت صوتی آنبورد هم نداشت مهم نیست , تعداد پورتهاش اصلا مهم نیست , قابلیت اورکلاکش هم زیاد مهم نیست)
5-ارزون ترین باشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من تو اون سایته دیدم شما جسارتا اگه منبع موثقی دارید بذارید
ارزون ترینش دیگه هر چقدر کمتر بهنر :20:
راستش حدود 200 به پایین باشه خیلی بهنره
حتما:نقل قول:
راستش من تو اون سایته دیدم شما جسارتا اگه منبع موثقی دارید بذارید
GTX480 SLI با لینک X8 حدود 8 در صد کاهش کارایی داشته!
MSI P55-GD65 حدود 185 تومننقل قول:
ارزون ترینش دیگه هر چقدر کمتر بهنر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش حدود 200 به پایین باشه خیلی بهنره
کد:http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1846
منم گفتم واسه 480 این مشکل پیش میاد که پهنای باند بالایی داره .
حالا خیلی مهم نیست ولش کن . بهتر از این هم میشه پیدا کنی (ببخشید زحمت میدیما) یه چیزی حدود 250 که 16X DUAL باشه و USB3 , SATA 3 داشته باشه (نبود هم مهم نیست اینی که گفتی خوندم خیلی باحال بود گفتم شاید یکم بودجه رو افزایش بدم باحال ترم بشه:31:)
راستی حالا که زحمت میکشی ببین این سیستم خوبه (راستی گرافیکاشو خریدم )
Intel Core i7 930
همین مادربورده که گفتی
Palit Sonic GTX 460 1GB * 2
Ram = G.Skill 3*2GB 1600 Mhz Triple Channel DDR3
Hard = Samsund 500 GB F3
Monitor = P22500 (23500
Case Green دارم
Power Green 680 دارم
Mouse A4Tech X7 دارم
Keyboard Viera دارم
DVD-Writer هنوز نمیدونم چی بگیرم (ما رو ببین تو چی گیر کردیم :31:)
راستی لطف کنی قیمتشونم بدی خیلی شرمنده میکنی
بعد یه چند تا سوال با اجازه :
1-این پاور جواب میده (با اورکلاک CPU و GPU)
2-رم رو حتما میخوام 6 یا 8 گیگ بگیرم میخوام ببینم Triple Channel و Quad Channel رو Support میکنه یا نه ؟
3-مدل هارد رو یه همچین چیزی شنیدم درسته (که میگن یه هارد خیلی خوبه از سامسونگ و Western رو کنار زده)
4-Core i 5-760 نسبت به این CPU چطوره ؟ تو بازیها میگن 4 هسته ای ها خیلی قوی ان و تو فروم ها خیلی تعریف ازش شنیدم
5-یه CPU کولر نیمه حرفه ای (در حد 20 -30 تومن) هم میشه معرفی کنید (راستش من کیسم Opene و یه پنکه :18: بزرگ هم گزاشتم کنارش و با آخرین سرعت باد میزنه به گرافیک ها واسه همین تو Overclock گرافیکا مشکلی نیس)
همین فعلا
ممنون
ASUS - P7P55D-E Premium
250 فک کنم گیر بیاد
sli ساپورته البته لینک 8 8 که واسه 460 زیادم هست
وقتی 5970 پهنای باندش 256 ه و 460 کمتر از 128 لینک 8 هیچ مشکلی نداره
usb 3 و sata3 هم داره