افزایش سرعت دانلود با ایرانسل و همراه اول تا 5 برابر
سلا به همه ی دوستان
اول بگم که این نرم افزار فقط روی گوشیهای 7650 , 6600 , 6630, 6680, 7610 , 6260 , 3230 , 6670 , 6681 کار میکنه :20:
با این نرم افزاری که واستون قرار میدم میتونین سرعت دانلود با ایرانسل و همراه اول رو به 30 برسونین !
در واقع بعضی از دکلهای مخابراتی مخصوص GPRS طراحی شده اند که به این قابلیت در دکل ها EDGE میگویند یعنی همون GPRS اما با سرعت بالاتر . حالا ما باید اینجور دکلها رو که در سطح شهر هستن پیدا کنیم تا بتونیم از حداکثر سرعت GPRS استفاده کنیم (حدود 25- 30 کیلوبایت در ثانیه) و این نرم افزار که توسط نوکیا ساخته شده همین کارو انجام میده و موبایل رو مجبور میکنه که فقط از یک دکل دیتا بگیره یعنی همون دکلی که حالت EDGE داره . بطور واضح وقتی شما با موبایل مکالمه میکنید یا حتی وقتی در حالت استندبای هست به دکلی وصل میشه که قدرت سیگنالش بیشتر باشه یا به عبارتی بهش نزدیکتر باشه حتی ممکنه شما همزمان که چند کانال رادیویی دارید یکی قدرتش -65 dbm باشه و یکی دیگه -64 و دیگری -75 خوب -64دی بی ام از همه قوی تره پس موبایل از اون استفاده میکنه درصورتی که ممکنه دکلی که rxl اش -75 باشه سرعت جی پی آر اس بالاتری داشته باشه پس شما با کمک این نرم افزار فقط به اون دکل دلخواه وصل میشید .
دانلود نرم افزار :
برای استفاده از برنامه Channel num , Rx Level برای شما مهم است.
مثلا شما دارین با سرعت 5 تا 10 کیلو تو خیابون دانلود میکنید بعد ناگهان سرعت شما به 25 تا 30 میرسه در همون لحظه که سرعت دانلودتون ناگهان زیاد شده یا بر حسب تجربه دیدی که در یک منطقه سرعت gprs زیاده سریعا به برنامه مراجعه کنید و در همون صفحه اول شماره کانال اون دکل رو یادداشت کنین .
مثلا من دارم یه فایل رو دانلود میکنم و از قبل هم میدونستم که شماره cell id دکل من همون شکل بالایی هست پس این دکل بدر gprs نمیخوره چون همش سرعتش 5 هست ناگهان سرعتم زیاد میشه یا سر خیابون که بودم دیدم وقتی همینطوری به اینترنت وصل شدم دیدم که سرعت دانلود عالیه و 30 تا میده سریع میرم تو برنامه و در صفحه ی اول اطلاعات گفته شده رو یاد داشت میکنم . حالا که برگشتین خونه دوباره به صفحه اول برید و اطلاعات داده شده رو یادداشت کنین .
نکته خیلی مهم: همیشه اطلاعات آنتن خونه خودتونو بلد باشید تا اگر در مقداردهی اشتباه کردید برای اصلاح باید حتما یه مقدار صحیح وارد کنید
نکته: اگه شما دکل ادج داری پیدا کردید که مقدار rxl آن مثلا 100 یا 90 بود یعنی اینکه اون دکل از شما دوره و چون پینگ بالاست edge خوب کار نمیکنه پس بیخیال اون دکل شید.البته بازم تست خودتونو بکنید.
شما در این لحظه فقط از همون آنتنی که بهترین سرعت دانلود رو داره همیشه استفاده میکنید و با دکل های دیگه کاری ندارید.
دانلود (3230,6260,7610,6670)
کد:
http://rapidshare.com/files/413322633/FTD_3230.6260.7610.6670.zip
دانلود (6630,6680,6681)
کد:
http://rapidshare.com/files/413322635/Ftd_for_nokia_6630_6680_6681.zip
راهنمای استفاده از نرم افزار به زبان انگلیسی اما راحت ( شرمنده وقت ترجمه کردنشو نداشتم :13: )
کد:
http://www.viii-lo.krakow.pl/bakx/download/nokia_net_monitor_guide_v0.80.1.pdf
صفر شدن سرعت اتصال/اینترنت ایرانسل، پس از مدتی
با سلام و احترام
دقیقا نمی دانم پرسیدن این سئوال، در این تاپیک شایسته است یا خیر، لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمایی فرمایید:
بنده پس از مدتی اتصال به اینترنت ایرانسل، سرعت اتصال/اینترنت/سند-رسیو به صفر می رسد.
تنها راه حل مشکل، DisConnect/ReConnect به شبکه اینترنت ایرانسل است.
حتی هنگام وب-گردی نیز این اتفاق می افتد، لزوما به هنگام دانلود با این اتفاق مواجه نمی شوم.
بنده نمی دانم به چه علت مشکل که عرض کردم ایجاد می شود
سخت افزاری یا نرم افزاری است؟
کلا مربوط به لپتاپ/مودم/... است؟
بنده ویندوز 7 نسخه Ultimate اوریجنال x64 و به روز شده دارم.
همچنین Kaspersky IS 2011 اریجنال و به روز شده جهت گارد امنیتی ضد ویروس و ... بهره می برم.
از نظر فایروال نرم افزار براوزر با دانلودر را در گروه Trusted و با 100% allow تنظیم می کنم.
مودم بنده:
Huawei K3565 GPRS/EDGE/3G است.
USB Modem می باشد.
تنظیمات پاور مربوط به مودم را هم نگاه کردم در Device-Manager، گزینه های مربوط به Allow computer...
را غیر فعال کرده ام تا برای صرف جویی در برق، موم را خاموش/غیر-فعال نکند
لطفا راهنمایی فرمایید.
با سپاس